Rashford az első angol játékos Barcelonában Lineker óta
"Yeah… It’s official." Rashford follows in Lineker’s footsteps. pic.twitter.com/ZvbnDAtbax
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 23, 2025
Szerintem nem rossz maga az ötlet ha Fifázol, de mint azt tudjuk itt mindeni poszton megfordul szinte mindenki, és ha kell pedro visszajön jobbhátvédnek stb., jó elképzelések, csak szerintem itt mindenkinek kötelező több posztot játszani épp ezért többen feltűnnek olyan posztokon a meccs közben amely alapesetben nem az övé lenne.Alcantara írta:BritishKnight írta:Csináltam 3 variációt arra,hogy hogyan kellene felállni szombaton.
Véleményezzetek
Nálam a kettes variációd a favorit! Annyi módosítással mindenféleképpen, hogy Song helyett Bartra a kezdő.BritishKnight írta:Csináltam 3 variációt arra,hogy hogyan kellene felállni szombaton.
Íme:
Véleményezzetek
Hát én is. Pedig ó lenne már.Gareth Tello írta:
Csodálkoznék, ha így állnánk fel...
Ez már sokkal szimpatikusabb, Xavinak szerintem is mindenképpen kéne már egy pihenő, pláne Sevilla-Madrid előtt.Barcaman1993 írta:Valdes-Montoya, Bartra, Mascherano, Jordi Alba-Thiago, Song, Fabregas-Alexis, Messi, Tello/Villa
Ezt eltaláltam, bár nem rajta múlott a gól, szerencsétlen eset volt. A védelem szerintem összeszedett volt.Lionel85 írta:[...]Mascherano szintén tud betlizni. Talán most összeszedettebb lesz a védelem is.
Nem kezdtek, de játszottak együtt. Adrianónak meg tényleg nincs gondja a támadással, megint lőtt egy gólt.Lionel85 írta:Van egy olyan érzésem, hogy Pedro, Messi és Tello fog kezdeni. [...] Végső esetben azért jó lenne támadónak, mivel a Valencia ellen is megmutatta, hogy a támadással nincs gondja.
Ebből a csoportból röhögve, tartalékokkal, lazán tovább kell jutnunk. Ráadásul a ruszkik mindig a beszari 10 emberrel védekezünk taktikával lépnek pályára, főleg ellenünk. Nem hinném, hogy olyan hű, de sok gondja lenne majd a srácnak és a csapatnak sem. 2 klasszis védőnk maradt, őket meg kell spórolni a Sevilla és a Real elleni meccsekre. Ezek most sokkal fontosabbak. A Szpartak ellen egy olyat simán el tudnék képzelni, hogy mondjuk Montoya és Bartra is a a védelemben van, a kp-n Fabregas-Song-Thiago trióval. Én nem tartok a ruszkiktól. Kellemetlen a stílusuk, de ha vmikor, akkor ilyenkor kell játszatni a fiatalokat. Xavi is végig robotolta eddig a szezont, egyedül az Osasuna ellen pihent, őt is le kell ültetni minél előbb a padra.Attika 25 írta:A Szpartak azért nagyon nem könnyű ellenfél, az oroszokkal rendre megszenvedtünk, emlékszem még hazai vereségre is. Ott a legerősebb kezdő kell ami kiállitható, a Granada ellen lehet pihentetni.Barcaman1993 írta:Nagyon remélem, hogy a Szpartak és a Granada ellen Tito be fogja tenni Bartrat, kéne pihentetni és neki is adni lehetőséget, mert így nehéz bizonyítani. Relatíve 2 könnyű meccseünk következik most.
A Szpartak azért nagyon nem könnyű ellenfél, az oroszokkal rendre megszenvedtünk, emlékszem még hazai vereségre is. Ott a legerősebb kezdő kell ami kiállitható, a Granada ellen lehet pihentetni.Barcaman1993 írta:Nagyon remélem, hogy a Szpartak és a Granada ellen Tito be fogja tenni Bartrat, kéne pihentetni és neki is adni lehetőséget, mert így nehéz bizonyítani. Relatíve 2 könnyű meccseünk következik most.
A többivel is de ezzel a leginkább értek egyet, szerintem ez a legfőbb erősségünk a madriddal szemben most, hogy nekik nincs mindenhova minőségi cseréjük, és azt imádom már most Titoban hogy meg meri húzni azt amit Pep nem, leülteti Messit a padra, ezzel sztem a Getafét is megzavarta mert biztos készültek belőle. Egyértelműen látszik, hogy Pep munkáját még inkább tökéletesíteni akarja, és azokat a hibákat úgymond amiketPep vétett kiküszöbölni és beleépíteni a játékba(távolról lövés, Messi leültetése, nem a 92.percbe cseréli az elsőt, fiatalok)nzxtpo írta:Tello ügyben egyetértek, sokat hibázik és egyedül a gyorsaságából tudna megélni jelenleg, de amint látjuk tegnap még abból sem. Nem akarom leírni, fiatal, és szerintem a gyengébb csapatok ellen játszatni is kell(pihennek a kulcsjátékosok, tapasztalatot szerez) de olyan hibákat vétett többször is ami még a Barca B-ben sem állja meg a helyét.
A legnagyobb hiba amit elkövethetünk az az, hogy leírjuk a madridot, meg az, hogy hátra fele tekintgetünk. Foglalkozzanak ők velünk, nem pedig mi velük... Az előnyünk pedig nem 8 pont hanem 2 ( a malagával szemben). Mi is fogunk hibázni ebben a szezonban, de ilyen rotációval szerintem fejben jobban ott leszünk, mint a többiek és így minimálisra csökkenthetjük az elhullajtott pontok számát.
Thiago ott folytatja ahol abbahagyta, Cesc-el elégedett vagyok javulást vélek felfedezni a játékában, de szerintem nem volt olyan drasztikus a helyzet, mint azt sokan beállították.
Busquets és Piqué 1-2 felfutása üde színfoltja volt a meccsnek.
Xavi-tól hiányolom azt amit nagyon szerettem nála az EB-n, meccsenként 2-3szor lőtt 20-25ről kapura, ennek a meccsnek a végén lövőhelyzetbe volt, de leadta Fabregasnak a labdát, aki éppen lesen volt...
Adriano kellemes csalódás, dinamikájából nem vesztett tavaly óta, sőt látszik a kemény munka. Ebben a szezonban már két nagyon fontos gólja is van, most már a pálya bal széle is életveszély. Márpedig ha mindkét oldalról fut a támadás az jobban kinyitja az ellenfél védelmét, csak nehogy visszaüssön.
Montoya meccsről-meccsre javul, sokan Alvest látnak benne, a lendület nála is megvan, csak a beadások előtt többet nézzen fel, mint Dani... Ha így folytatja hosszú időre meg van oldva a jobb oldal is.
Tito pihentette a válogatottban szereplő játékosokat, ellentétben Mou-val, meg is látszott Higuain-on, hogy ki volt facsarva. Remélem folytatja ezt a fajta rotációt, így több B-ben szereplő játékos kaphat lehetőséget, és a formánkat pedig azokra az időkre tudjuk kiélezni amikor a toppon kell lenni.
Castiel írta:Én egyáltalán nem vagyok elájulva ettől a Tello fiútól!
Jó még fiatal meg minden, de kb a gyorsaságán kívül semmit nem tud felmutatni. Tegnap is az összes lehetséges helyzetét ugyanazzal próbálkozással kísérelte gólra váltani.(kifordított belsővel, hosszú) Semmi új semmi 5letesség, és nem csak a tegnapi meccsen, hanem több mérkőzésen is megfigyelhető volt.
A védőjét is ugyanúgy próbálja megkerülni, 1x sikerül, utána a védő már le helyezkedi az ilyen "megkerülöm" próbálkozást.
Nem gondoltam volna hogy ilyen sima lesz a Colisseum béli derby, de örülök.
a játékunk meg nagyon lassan folyt, szerintem tudatosan.
Thiago nagyon jó játékkal reaktiválta magát a kezdőben. Monty is detto Alves volt.Adrianot meg nem magyarázni, zsinórban a 2. gólja bajnokin. isten tartsa meg a jó szokását!
8 pont, s 100%-os teljesítmény...