2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
IGen, erre én is gondoltam és emiatt tényleg érthető. De az a baj, h (eddig még TItonál nem vt ezen kívül ilyen helyzet), de Pepnél azért láthattuk, h inkább odarakta a kvk kat kh ra, mintsem FOntást bedobta volna és általában, mikor játszhatott vna, nem vt semmi "kifogás", h ki ellen kell felkészíteni vkit. Remélem, most tényleg ez áll a httérben és a következő ilyen alkalomkor mr egy fiatal lesz ott.Varga írta:
Azért Tito védelmében azt felhoznám, hogy ha nem a Real ellen játszanánk 2 hét múlva, akkor valószínűleg Bartra kezdene. Úgy néz ki Songot akarja oda tenni. így valószínűleg jobb lesz mindenkinek, ha játszik pár meccset ott, hagy szokja.
Azért Tito védelmében azt felhoznám, hogy ha nem a Real ellen játszanánk 2 hét múlva, akkor valószínűleg Bartra kezdene. Úgy néz ki Songot akarja oda tenni. így valószínűleg jobb lesz mindenkinek, ha játszik pár meccset ott.bence-barca írta:Az ember sose lehet elégedett...
Inkább kezdett vna Bartra és vele együtt Tello is.
Ennyit a saját nevelésről... Most azért már kezd idegesíteni, amit eddig magamban tartottam, h midnig mondják nálunk az utánpótlást, de eddig Pep, most meg Tito is igazolja, h azért annyira mégsem bíznak benne...Mikor, ha nem egy ilyen meccsen kell bizonyátsi lehetőséget adni. Vagy Bartranak vagy Fontásnak...![]()
Nem szoktam felhúzni magam az edzők dolgain, de most azért felment bennem a pumpa
Nem hiszem, hogy Song, mint középhátvéd megérett volna, arra, hogy egy klasszikuson játsszon. S ezt nem csak a Spartak elleni produkciója miatt mondom. A srác nem sokat játszott azon a poszton, ha egyáltalán játszott, sok Arsenal meccset nem nézek, s nem tartom a legszerencsésebb döntésnek, hogy két héttel egy ilyen fontosságú meccs előtt megy a kísérletezgetés.BritishKnight írta: Szerintem Ők is megértik hiszen az El Clasicóra fel kell készülnie a Song-Masc védőpárosnak mivel szerintem Bartra még nem érett meg arra,hogy egy El Clasícón részt vegyen.
Jövőhéten is nekik kell kezdeniük,hogy szokják egymást
Szerintem Ők is megértik hiszen az El Clasicóra fel kell készülnie a Song-Masc védőpárosnak mivel szerintem Bartra még nem érett meg arra,hogy egy El Clasícón részt vegyen.Normális esetben(ha van egy egészséges Puyolunk vagy Piquénk) Bartra kezdene egy Granada ellenlui1698 írta:Azért már vicc kategória amit Barta-ékkal művelnek.
Mindig elmondják, hogy számítanak a fiatalokra, meg ezért nem is vettünk elvileg belső védőt, erre inkább kezdet Tito is 2 vkp-t, mintsem, hogy őket betegye egy Granada! ellen.
Sajnálom a srácokat, mert rossz lehet azért, hogy rendszeresen pofára vannak ejtve.
Majd kapnak a kupában pár meccset, meg bl+bajnokikon mikor már semmi tétje nem lesz.
Támadósor tetszik, Thiago-nak örülök.
+1lui1698 írta:Azért már vicc kategória amit Barta-ékkal művelnek.
Mindig elmondják, hogy számítanak a fiatalokra, meg ezért nem is vettünk elvileg belső védőt, erre inkább kezdet Tito is 2 vkp-t, mintsem, hogy őket betegye egy Granada! ellen.
Sajnálom a srácokat, mert rossz lehet azért, hogy rendszeresen pofára vannak ejtve.
Majd kapnak a kupában pár meccset, meg bl+bajnokikon mikor már semmi tétje nem lesz.
Támadósor tetszik, Thiago-nak örülök.
Szerintem nem rossz maga az ötlet ha Fifázol, de mint azt tudjuk itt mindeni poszton megfordul szinte mindenki, és ha kell pedro visszajön jobbhátvédnek stb., jó elképzelések, csak szerintem itt mindenkinek kötelező több posztot játszani épp ezért többen feltűnnek olyan posztokon a meccs közben amely alapesetben nem az övé lenne.Alcantara írta:BritishKnight írta:Csináltam 3 variációt arra,hogy hogyan kellene felállni szombaton.
Véleményezzetek
Nálam a kettes variációd a favorit! Annyi módosítással mindenféleképpen, hogy Song helyett Bartra a kezdő.BritishKnight írta:Csináltam 3 variációt arra,hogy hogyan kellene felállni szombaton.
Íme:
Véleményezzetek
Hát én is. Pedig ó lenne már.Gareth Tello írta:
Csodálkoznék, ha így állnánk fel...
Ez már sokkal szimpatikusabb, Xavinak szerintem is mindenképpen kéne már egy pihenő, pláne Sevilla-Madrid előtt.Barcaman1993 írta:Valdes-Montoya, Bartra, Mascherano, Jordi Alba-Thiago, Song, Fabregas-Alexis, Messi, Tello/Villa