Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Jól játszott, bár sok dolga nem volt. Következő két fordulóba már izgisebb lesz, de bízom benne és Mascheranoban.Dr.Dre írta:Sajnos most értem haza,igy lemaradtam a meccsről.
A legjobban az érdekel,hogy Song hogy játszott ma középső védőként?
Volt valami nagy bakija,vagy valami szép szerelések stb?
Ez engem is nagyon érdekelne, annak fényében, hogy a szövetség velünk van ugye.KingSimon írta:Az hogy jött ki,hogy szerdán játszunk bl-t, szombaton bajnokit,míg Real kedden bl-t és vasárnap bajnokit...
IGen, erre én is gondoltam és emiatt tényleg érthető. De az a baj, h (eddig még TItonál nem vt ezen kívül ilyen helyzet), de Pepnél azért láthattuk, h inkább odarakta a kvk kat kh ra, mintsem FOntást bedobta volna és általában, mikor játszhatott vna, nem vt semmi "kifogás", h ki ellen kell felkészíteni vkit. Remélem, most tényleg ez áll a httérben és a következő ilyen alkalomkor mr egy fiatal lesz ott.Varga írta:
Azért Tito védelmében azt felhoznám, hogy ha nem a Real ellen játszanánk 2 hét múlva, akkor valószínűleg Bartra kezdene. Úgy néz ki Songot akarja oda tenni. így valószínűleg jobb lesz mindenkinek, ha játszik pár meccset ott, hagy szokja.
Azért Tito védelmében azt felhoznám, hogy ha nem a Real ellen játszanánk 2 hét múlva, akkor valószínűleg Bartra kezdene. Úgy néz ki Songot akarja oda tenni. így valószínűleg jobb lesz mindenkinek, ha játszik pár meccset ott.bence-barca írta:Az ember sose lehet elégedett...
Inkább kezdett vna Bartra és vele együtt Tello is.
Ennyit a saját nevelésről... Most azért már kezd idegesíteni, amit eddig magamban tartottam, h midnig mondják nálunk az utánpótlást, de eddig Pep, most meg Tito is igazolja, h azért annyira mégsem bíznak benne...Mikor, ha nem egy ilyen meccsen kell bizonyátsi lehetőséget adni. Vagy Bartranak vagy Fontásnak...![]()
Nem szoktam felhúzni magam az edzők dolgain, de most azért felment bennem a pumpa
Nem hiszem, hogy Song, mint középhátvéd megérett volna, arra, hogy egy klasszikuson játsszon. S ezt nem csak a Spartak elleni produkciója miatt mondom. A srác nem sokat játszott azon a poszton, ha egyáltalán játszott, sok Arsenal meccset nem nézek, s nem tartom a legszerencsésebb döntésnek, hogy két héttel egy ilyen fontosságú meccs előtt megy a kísérletezgetés.BritishKnight írta: Szerintem Ők is megértik hiszen az El Clasicóra fel kell készülnie a Song-Masc védőpárosnak mivel szerintem Bartra még nem érett meg arra,hogy egy El Clasícón részt vegyen.
Jövőhéten is nekik kell kezdeniük,hogy szokják egymást