Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025
Sajnos ez nem valósulhatott meg, mivel Fabregas és Puyol cseréjével, már csak egy csere maradtDeus írta:3. Későn állt be Thiago... Jóval korábban kellett volna lehozni Pedrot és beküldeni Thiago -t. Alexist is lehozhattunk volna és beküldeni Villát.
Érdekes, a Bilbao elleni meccs után még a legnagyobb istenkirálycsászár jobbhátvéd volt mindenkinélmess2009 írta:Adriano nem való a jobbszélre!
Na igen, Alves után a második, aki ilyen gyökér módon sérül meg 10 perc után. Nem tudom mi van, de egyrészről ez is nagyon gáz, másrészről az is, hogy kis túlzással egy ember felépül és kettő sérül le helyette.Deus írta: 5. Cesc sérülése...

attól eltekintve, hogy a tavalyi és az idei összehasonlítás nyilván szubjektív, amit a szerencséről mondasz az bizony igaz.JanPieterzoon írta:Igen, ez a 15 meccsből 14 győzelem tényleg elképesztő. Amúgy fura, és lehet ezért a kommentért nem leszek szimpatikus, de szerintem idén egy picikét gyengébben játszunk, mint az előző szezonban. Na nem nagyon, ha az előző idény 100%, akkor a mostani mondjuk 95%. És ez főleg a védelmen látom, de például Pedro mai teljesítménye sem volt nagy szám.
Ennek ellenére viszont mégis jönnek a győzelmek és olyan meccseken, amik tavaly pontvesztéssel végződtek most 3 ponttal. Például ez a mai egy évvel ezelőtt tuti 2-2 lett volna.
Tavaly amúgy egy picit szerintem jobbak voltunk a Madridnál (szigorúan saját vélemény), a végén mégis ők örülhettek, jobban jött ki nekik a lépés. Idén nem láttam sok meccsüket, de azok alapján nem érzem őket annyival gyengébbnek, hogy ilyen nagy legyen a hátrány, sőt szintén saját vélemény, és kb. 5 meccsük alapján, de kb egy szinten vannak velünk, amit az El Classicók eredménye is mutat.
Szóval bármennyire is nem tetszik az igazságérzetünknek, de azért a fociban is szerepe van a szerencsének. Nyilván nem annyira, hogy egy közepes csapat bajnokságot nyerjen, de két hasonló erejű csapatnál nem mindig a kicsivel jobb fog nyerni. Tavaly rosszul jött ki a lépés, idén eddig nem és én emiatt egészen nyugodt is vagyok a bajnoksággal kapcsolatban.
Ez igen...Gratulálok.trey88 írta:Bocs skacok kicsit off, de azért nagyban kötődik a meccsünkhöz:
https://www.facebook.com/photo.php?fbid ... =1&theater
Visca el BARCA! Visca Catalunya!!!
Még ha csak az utóbbi pár meccs gyengébb teljesítménye alapján gondolkodunk, akkor is Pedro, nem Villa.SuperMessi írta:Szerintem is ez a legerősebb kezdőnk jelenleg, talán Pedro helyett Villa, de ez ellenfélfüggő. Messi természetesen játszik. Rekorddöntés ma? Visca!Gareth Tello írta:El Barça sale con Víctor Valdés; Adriano, Piqué, Puyol, Jordi Alba; Xavi, Busquets, Cesc Fàbregas; Pedro, Messi e Iniesta.
Amúgy jelenleg szerintem ez a legerősebb csapatunk. Csak Messi ne sérüljön meg...Visca el Barça
Szerintem is ez a legerősebb kezdőnk jelenleg, talán Pedro helyett Villa, de ez ellenfélfüggő. Messi természetesen játszik. Rekorddöntés ma? Visca!Gareth Tello írta:El Barça sale con Víctor Valdés; Adriano, Piqué, Puyol, Jordi Alba; Xavi, Busquets, Cesc Fàbregas; Pedro, Messi e Iniesta.
Amúgy jelenleg szerintem ez a legerősebb csapatunk. Csak Messi ne sérüljön meg...Visca el Barça
Köszönöm!Gareth Tello írta:Stalkyard: http://www.eurobarca.hu/forum/viewtopic.php?t=730
Itt találhatsz ez ügyben nálam tájékozottabb személyeket.