2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Az Spanyolország, ez Magyarország. A spanyol nép megtapsolja még az ellenfelet is, HA megérdemelten előzte meg a kedvenc csapatukat. A magyar mentalitás pedig az, hogyha nem a kedvenc győz, akkor undorító, csalás, szégyen, gáz, ordítsuk az anyjukba az ellenfelet. Le se írom, hogy melyik mentalitás a jobb.menczel írta:szánalom milyen emberek vannak itt, hogy örülnek hogy az atletico nyert, meg hogy Bartra távozzon nyugodtan wtf?!?!?! [auto_cenzúra] tavaszunk volt ez tény. de a vicc az h a mai teljesítmény hellyel közzel elfogadható volt. egyébként is ahogy az angol mondja sore looser vagyok, de pofán tudtam volna vágni mindenkit a stadionban mikor elkezdték megtapsolni az atleticot. ha fele ennyit tapsoltak volna szurkolás gyanánt... pedig ezen a meccsen a szokásossal ellentétben hasonlított távolról egy szurkoláshoz amit csináltunk (vicces h ennyire nemzetköziek lettünk a szurkolásra negatív hatással van, a mellettem ülő németek egyet se ismertek a szokásos kántálásokból)
Rohadtul egyedül vagy a véleményeddel úgy látom...szánalom milyen emberek vannak itt, hogy örülnek hogy az atletico nyert, meg hogy Bartra távozzon nyugodtan wtf?!?!?! [auto_cenzúra] tavaszunk volt ez tény. de a vicc az h a mai teljesítmény hellyel közzel elfogadható volt. egyébként is ahogy az angol mondja sore looser vagyok, de pofán tudtam volna vágni mindenkit a stadionban mikor elkezdték megtapsolni az atleticot. ha fele ennyit tapsoltak volna szurkolás gyanánt... pedig ezen a meccsen a szokásossal ellentétben hasonlított távolról egy szurkoláshoz amit csináltunk (vicces h ennyire nemzetköziek lettünk a szurkolásra negatív hatással van, a mellettem ülő németek egyet se ismertek a szokásos kántálásokból)
Csatlakozom. - A jobb megértés kedvéért azt is tudni lehet, hogy a csapat teljes kudarcát segít elviselni, ha remélhetjük, minél nagyobb pofont kapnak, annál inkább észreveszik, hogy zsebbenyúlós igazolásokra van szükség!Atridente írta:Minden eggyes szavaddal eggyetérzek!Rinku írta:Sportszerűség, igazságérzet, lelkiismeret, becsület. Ismeretlenek? Szr lehet.menczel írta:szánalom milyen emberek vannak itt, hogy örülnek hogy az atletico nyert, meg hogy Bartra távozzon nyugodtan wtf?!?!?! [auto_cenzúra] tavaszunk volt ez tény. de a vicc az h a mai teljesítmény hellyel közzel elfogadható volt. egyébként is ahogy az angol mondja sore looser vagyok, de pofán tudtam volna vágni mindenkit a stadionban mikor elkezdték megtapsolni az atleticot. ha fele ennyit tapsoltak volna szurkolás gyanánt... pedig ezen a meccsen a szokásossal ellentétben hasonlított távolról egy szurkoláshoz amit csináltunk (vicces h ennyire nemzetköziek lettünk a szurkolásra negatív hatással van, a mellettem ülő németek egyet se ismertek a szokásos kántálásokból)
Ha fel is robbansz, az Atletico volt az, amely kiérdemelte ezt a kupát. Szégyellném magam, ha erre a vérlázító, nevetséges hulladékra - amit a Barca tavaszi idénynek hív - bajnoki címet adnának. Minden volt ez, csak nem bajnokhoz méltó. De hőbörögni attól még persze lehet, csak röhejes, hogy mindenképpen dögöljön meg a szomszéd tehene, legyen bármi is.
Minden eggyes szavaddal eggyetérzek!Rinku írta:Sportszerűség, igazságérzet, lelkiismeret, becsület. Ismeretlenek? Szr lehet.menczel írta:szánalom milyen emberek vannak itt, hogy örülnek hogy az atletico nyert, meg hogy Bartra távozzon nyugodtan wtf?!?!?! [auto_cenzúra] tavaszunk volt ez tény. de a vicc az h a mai teljesítmény hellyel közzel elfogadható volt. egyébként is ahogy az angol mondja sore looser vagyok, de pofán tudtam volna vágni mindenkit a stadionban mikor elkezdték megtapsolni az atleticot. ha fele ennyit tapsoltak volna szurkolás gyanánt... pedig ezen a meccsen a szokásossal ellentétben hasonlított távolról egy szurkoláshoz amit csináltunk (vicces h ennyire nemzetköziek lettünk a szurkolásra negatív hatással van, a mellettem ülő németek egyet se ismertek a szokásos kántálásokból)
Ha fel is robbansz, az Atletico volt az, amely kiérdemelte ezt a kupát. Szégyellném magam, ha erre a vérlázító, nevetséges hulladékra - amit a Barca tavaszi idénynek hív - bajnoki címet adnának. Minden volt ez, csak nem bajnokhoz méltó. De hőbörögni attól még persze lehet, csak röhejes, hogy mindenképpen dögöljön meg a szomszéd tehene, legyen bármi is.
Rinku írta:Sportszerűség, igazságérzet, lelkiismeret, becsület. Ismeretlenek? Szr lehet.menczel írta:szánalom milyen emberek vannak itt, hogy örülnek hogy az atletico nyert, meg hogy Bartra távozzon nyugodtan wtf?!?!?! [auto_cenzúra] tavaszunk volt ez tény. de a vicc az h a mai teljesítmény hellyel közzel elfogadható volt. egyébként is ahogy az angol mondja sore looser vagyok, de pofán tudtam volna vágni mindenkit a stadionban mikor elkezdték megtapsolni az atleticot. ha fele ennyit tapsoltak volna szurkolás gyanánt... pedig ezen a meccsen a szokásossal ellentétben hasonlított távolról egy szurkoláshoz amit csináltunk (vicces h ennyire nemzetköziek lettünk a szurkolásra negatív hatással van, a mellettem ülő németek egyet se ismertek a szokásos kántálásokból)
Sportszerűség, igazságérzet, lelkiismeret, becsület. Ismeretlenek? Szr lehet.menczel írta:szánalom milyen emberek vannak itt, hogy örülnek hogy az atletico nyert, meg hogy Bartra távozzon nyugodtan wtf?!?!?! [auto_cenzúra] tavaszunk volt ez tény. de a vicc az h a mai teljesítmény hellyel közzel elfogadható volt. egyébként is ahogy az angol mondja sore looser vagyok, de pofán tudtam volna vágni mindenkit a stadionban mikor elkezdték megtapsolni az atleticot. ha fele ennyit tapsoltak volna szurkolás gyanánt... pedig ezen a meccsen a szokásossal ellentétben hasonlított távolról egy szurkoláshoz amit csináltunk (vicces h ennyire nemzetköziek lettünk a szurkolásra negatív hatással van, a mellettem ülő németek egyet se ismertek a szokásos kántálásokból)
Nem értem mi köze hozzád.menczel írta:Odaírtam, h sore looser vagyok, egy vereséget nem tudok könnyen feldolgozni. De a fölényeskedő stílusod nagyon irritál.
Odaírtam, h sore looser vagyok, egy vereséget nem tudok könnyen feldolgozni. De a fölényeskedő stílusod nagyon irritál.Varatrix írta:FIFA generáció! Respekt!Hunter91 írta:Xavi nyugodtan mehet. Nem fogom megkönnyezni őket.
FIFA generáció! Respekt!Hunter91 írta:Xavi nyugodtan mehet. Nem fogom megkönnyezni őket.