2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
De igenis számít, hogy ellenféltől kapta és nem Fabregastól, mert ebben az esetben az elrúgás pillanata nem az ellenféltől érkező labda, hanem a beadás pillanata, és abban a helyzetben Messi még nem volt lesen.Raul#7 írta:Nem volt szabályos megnyugodhatsz...
Mivel nem szándékos mozdulat során került Messi elé a labda, ilyenkor nem számít h. ellenféltől kapta.
Miért azokat kell eltávolítani a csapatból, akik alig játszottak? Nem ők a hibásak azért, hogy ez a csapat ide jutott. Az ifik talán jobbak lesznek? Busquets, Xavi, Iniesta, Fabregas és Pedro azok, akik nem tudnak gólt rúgni. Miért őket mentjük föl, és helyettük másokat küldünk el?barlacy írta:A vejem Valenciából kérdezte:szomorú vagyok-e? Mondtam neki, hogy igazából nem, inkább mérges.Elmondtam neki, hogy ezt a középszerű semmi edzőt azonnal cserélni kell, el kell távolítani a csapatból Alvest, Mascheranot,Songot, Affelayt, Tellot, Qencat,D.Santost,Sanchezt,Pótolni kell Valdest , Pintot , Puyit,kell még egy belső védő pl.Laporte,Xavi lassan mehetne nyugdíjba, őt is pótolni kellene? -Vissza kell hozni a kölcsönbe adottakat, ott a Barca 2, az ifik ,van utánpótlás lehetőség is bőséggel.
Nem volt szabályos megnyugodhatsz...Csak, hogy egy kis olajat öntsek a tűzre. Már meccs közben is gyanús volt, de most már biztos. Messi gólja szabályos volt.
http://www.sport.es/es/noticias/barca/g" target="_blank ... or-3276291
Gondolom erről a nemzetközi sajtó nem fog cikkezni, meg médiahadjáratot kezdeni, de ha Messi 1 euró adótartozást halmozna fel, akkor ettől zengene a fél világ.
Mi értelme sportot nézni, ha az nem a sportról szól? A játék szeretetéről és a férfias vívásról, küzdésről? Hogy megvívunk egymással és ha a jobb, arra érdemesebb csapat győz, felszegjük a fejünket, megdicsérjük a teljesítményüket, elgondolkodunk azon, hogy miért lettünk másodikok, levonjuk a konzekvenciát, és az alapján folytatjuk a munkát, hogy újra mi legyünk a bajnokok. És fordítva is. Ha szerinted tényleg erről szól az sport, hogy márpedig a cél szentesíti az eszközt és semmi más nem számít, csak hogy mindenkin átgázoljunk és a véres kardot lóbálva toljuk a s.ggünket és a rozsdás kupánkat mások pofájába, akkor te egy borzasztó rossz úton jársz.menczel írta:ebből egyedül a sportszerűség jogos a többi témához nem kapcsolódó irreleváns fogalom a témában. te láthatóan a hatkupás Barca álomvilágában élsz. a bajnoki címeket így szokták nyerni a csapatok, ahogy most eldőlt, gusztustalan meccseket játszva, esélytelen ellenfél ellen botladozva váratlan fordulókban. mi ez a 'megérdemelte' szentimentális igazságosztás? az érdemli meg aki győz. minden más magyarázkodás. esetleg ha pontozásos sportról van szó akkor van helye ilyen érvelésnek. mint mondtam, nem vagyok 'jó' vesztes, de az önostorozásba hajló polkorrektség nagyon böki a csőrömet.
Az Spanyolország, ez Magyarország. A spanyol nép megtapsolja még az ellenfelet is, HA megérdemelten előzte meg a kedvenc csapatukat. A magyar mentalitás pedig az, hogyha nem a kedvenc győz, akkor undorító, csalás, szégyen, gáz, ordítsuk az anyjukba az ellenfelet. Le se írom, hogy melyik mentalitás a jobb.menczel írta:szánalom milyen emberek vannak itt, hogy örülnek hogy az atletico nyert, meg hogy Bartra távozzon nyugodtan wtf?!?!?! [auto_cenzúra] tavaszunk volt ez tény. de a vicc az h a mai teljesítmény hellyel közzel elfogadható volt. egyébként is ahogy az angol mondja sore looser vagyok, de pofán tudtam volna vágni mindenkit a stadionban mikor elkezdték megtapsolni az atleticot. ha fele ennyit tapsoltak volna szurkolás gyanánt... pedig ezen a meccsen a szokásossal ellentétben hasonlított távolról egy szurkoláshoz amit csináltunk (vicces h ennyire nemzetköziek lettünk a szurkolásra negatív hatással van, a mellettem ülő németek egyet se ismertek a szokásos kántálásokból)
Rohadtul egyedül vagy a véleményeddel úgy látom...szánalom milyen emberek vannak itt, hogy örülnek hogy az atletico nyert, meg hogy Bartra távozzon nyugodtan wtf?!?!?! [auto_cenzúra] tavaszunk volt ez tény. de a vicc az h a mai teljesítmény hellyel közzel elfogadható volt. egyébként is ahogy az angol mondja sore looser vagyok, de pofán tudtam volna vágni mindenkit a stadionban mikor elkezdték megtapsolni az atleticot. ha fele ennyit tapsoltak volna szurkolás gyanánt... pedig ezen a meccsen a szokásossal ellentétben hasonlított távolról egy szurkoláshoz amit csináltunk (vicces h ennyire nemzetköziek lettünk a szurkolásra negatív hatással van, a mellettem ülő németek egyet se ismertek a szokásos kántálásokból)
Csatlakozom. - A jobb megértés kedvéért azt is tudni lehet, hogy a csapat teljes kudarcát segít elviselni, ha remélhetjük, minél nagyobb pofont kapnak, annál inkább észreveszik, hogy zsebbenyúlós igazolásokra van szükség!Atridente írta:Minden eggyes szavaddal eggyetérzek!Rinku írta:Sportszerűség, igazságérzet, lelkiismeret, becsület. Ismeretlenek? Szr lehet.menczel írta:szánalom milyen emberek vannak itt, hogy örülnek hogy az atletico nyert, meg hogy Bartra távozzon nyugodtan wtf?!?!?! [auto_cenzúra] tavaszunk volt ez tény. de a vicc az h a mai teljesítmény hellyel közzel elfogadható volt. egyébként is ahogy az angol mondja sore looser vagyok, de pofán tudtam volna vágni mindenkit a stadionban mikor elkezdték megtapsolni az atleticot. ha fele ennyit tapsoltak volna szurkolás gyanánt... pedig ezen a meccsen a szokásossal ellentétben hasonlított távolról egy szurkoláshoz amit csináltunk (vicces h ennyire nemzetköziek lettünk a szurkolásra negatív hatással van, a mellettem ülő németek egyet se ismertek a szokásos kántálásokból)
Ha fel is robbansz, az Atletico volt az, amely kiérdemelte ezt a kupát. Szégyellném magam, ha erre a vérlázító, nevetséges hulladékra - amit a Barca tavaszi idénynek hív - bajnoki címet adnának. Minden volt ez, csak nem bajnokhoz méltó. De hőbörögni attól még persze lehet, csak röhejes, hogy mindenképpen dögöljön meg a szomszéd tehene, legyen bármi is.
Minden eggyes szavaddal eggyetérzek!Rinku írta:Sportszerűség, igazságérzet, lelkiismeret, becsület. Ismeretlenek? Szr lehet.menczel írta:szánalom milyen emberek vannak itt, hogy örülnek hogy az atletico nyert, meg hogy Bartra távozzon nyugodtan wtf?!?!?! [auto_cenzúra] tavaszunk volt ez tény. de a vicc az h a mai teljesítmény hellyel közzel elfogadható volt. egyébként is ahogy az angol mondja sore looser vagyok, de pofán tudtam volna vágni mindenkit a stadionban mikor elkezdték megtapsolni az atleticot. ha fele ennyit tapsoltak volna szurkolás gyanánt... pedig ezen a meccsen a szokásossal ellentétben hasonlított távolról egy szurkoláshoz amit csináltunk (vicces h ennyire nemzetköziek lettünk a szurkolásra negatív hatással van, a mellettem ülő németek egyet se ismertek a szokásos kántálásokból)
Ha fel is robbansz, az Atletico volt az, amely kiérdemelte ezt a kupát. Szégyellném magam, ha erre a vérlázító, nevetséges hulladékra - amit a Barca tavaszi idénynek hív - bajnoki címet adnának. Minden volt ez, csak nem bajnokhoz méltó. De hőbörögni attól még persze lehet, csak röhejes, hogy mindenképpen dögöljön meg a szomszéd tehene, legyen bármi is.
Rinku írta:Sportszerűség, igazságérzet, lelkiismeret, becsület. Ismeretlenek? Szr lehet.menczel írta:szánalom milyen emberek vannak itt, hogy örülnek hogy az atletico nyert, meg hogy Bartra távozzon nyugodtan wtf?!?!?! [auto_cenzúra] tavaszunk volt ez tény. de a vicc az h a mai teljesítmény hellyel közzel elfogadható volt. egyébként is ahogy az angol mondja sore looser vagyok, de pofán tudtam volna vágni mindenkit a stadionban mikor elkezdték megtapsolni az atleticot. ha fele ennyit tapsoltak volna szurkolás gyanánt... pedig ezen a meccsen a szokásossal ellentétben hasonlított távolról egy szurkoláshoz amit csináltunk (vicces h ennyire nemzetköziek lettünk a szurkolásra negatív hatással van, a mellettem ülő németek egyet se ismertek a szokásos kántálásokból)
Sportszerűség, igazságérzet, lelkiismeret, becsület. Ismeretlenek? Szr lehet.menczel írta:szánalom milyen emberek vannak itt, hogy örülnek hogy az atletico nyert, meg hogy Bartra távozzon nyugodtan wtf?!?!?! [auto_cenzúra] tavaszunk volt ez tény. de a vicc az h a mai teljesítmény hellyel közzel elfogadható volt. egyébként is ahogy az angol mondja sore looser vagyok, de pofán tudtam volna vágni mindenkit a stadionban mikor elkezdték megtapsolni az atleticot. ha fele ennyit tapsoltak volna szurkolás gyanánt... pedig ezen a meccsen a szokásossal ellentétben hasonlított távolról egy szurkoláshoz amit csináltunk (vicces h ennyire nemzetköziek lettünk a szurkolásra negatív hatással van, a mellettem ülő németek egyet se ismertek a szokásos kántálásokból)
Nem értem mi köze hozzád.menczel írta:Odaírtam, h sore looser vagyok, egy vereséget nem tudok könnyen feldolgozni. De a fölényeskedő stílusod nagyon irritál.
Odaírtam, h sore looser vagyok, egy vereséget nem tudok könnyen feldolgozni. De a fölényeskedő stílusod nagyon irritál.Varatrix írta:FIFA generáció! Respekt!Hunter91 írta:Xavi nyugodtan mehet. Nem fogom megkönnyezni őket.
FIFA generáció! Respekt!Hunter91 írta:Xavi nyugodtan mehet. Nem fogom megkönnyezni őket.