Hosszú leszek, de mivel egy hosszú és nagyon szép időszak zárult ma le, nézzétek el nekem.
Igazi bajnoki döntő volt!
Hatalmas gratula az Atleticónak!
Gyakorlatilag 10 percig játszottak, de az a 10 perc (és benne a gól) prezentálta, hogy miért érdemelték meg ők a legjobban (habár tudom, ez tabu téma sokaknál). Egyszerűen mondjuk ki, hogy ők Európa legjobb, és ezt csupa nagybetűvel, CSAPATA. Minden egyes emberüknél dobog az Atletico szív. Döbbenet, amit idén műveltek/művelnek. És megnyerték véleményem szerint az idei év magasan a legfontosabb trófeáját. Így azért a mi ezüstünk sem csillog olyan csúnyán, különösen, ha a körülményeket figyelembe vesszük
A mi csapatunkról: sajnálom, hogy ez sem jött össze, de őszintén szólva ezt a bajnokságot a Valencia ellen buktuk el, az a meccs megmutatta, hogy miért nem fog összejönni idén semmi. de nem szomorkodom, mert ma azért, ha szépen nem is játszottunk túlzottan, de mindenki legalább hajtott, küzdött, és így nem tudok haragudni rájuk. (Látom Messi megint meg lett találva, de ma legalább látszott, hogy neki bizony nem a pénz a baja, egyszerűen rossz formában van, de azért ma ő is hajtott rendesen, voltak szép, és csúnya megmozdulásai is, ment, próbálta megszerezni a labdát, ha elvesztette visszaszerezni, és látszott az akarat..azon nem csodálkozom, hogy másokat is megtaláltak páran, Danit, Pintót, stb. akik nem hiszem, hogy most megérdemlik, hosszú lenne mindenkit megvédeni. ami azt illeti, csodálkozom, hogy Init még senki nem tette eladási listára.

)
Egy korszak ezzel végleg lezárult, szomorú belegondolni, hogy ma láttuk így együtt utoljára a társaságot, amely annyi örömöt szerzett nekünk (és bosszúságot is persze

) Fantasztikus volt hallani a tapsvihart a végén, ami egyrészt szólt az Atleticónak, és a csapatunk elmúlt éveinek is, bárcsak minden meccsen ilyen közönségünk lett volna. Az élőkép az elején szintén szívet melengető volt, és én nem vagyok csalódott a meccs miatt sem, hisz az Atletico győzelme abszolút öröm még nekem is (habár persze a Barcának szurkoltam a meccsen).
Köszönök mindent a csapatnak és megújulásra fel, távozóknak sok sikert, maradóknak hajrá!
Ui: (A fanyalgóknak: azért benn voltunk ezzel a "pocsék" gárdával is minden sorozatban a végéig, talán nem nézünk szűkös évek elé

Ha mégis, javaslom szurkoljatok más csapatnak, Tito példája is bizonyítja, hogy az élet rövid, ha titeket az idei eredmények idegesítenek, vagy a játék, jobb odébbállni, vagy nem nézni ezt a sportot, sőt semmilyen sportot. 12 éve vagyok Barca szurkoló, és ez az év pontosan a körülmények miatt nem okoz csalódást, sőt az Atletico miatt még örömöt is, aki mégis kukába kívánja a csapatot, javaslom, hogy tekintsen meg egy meccset azokból az időkből, amikor azért hajtottunk, hogy meglegyen a nemzetközi kupaszereplés. Komolyan mondom, néhány ember gondolkodjon el alaposan.)