Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Varatrix
Director del Fútbol

2014.05.18. 01:14:28

menczel írta:Odaírtam, h sore looser vagyok, egy vereséget nem tudok könnyen feldolgozni. De a fölényeskedő stílusod nagyon irritál.
Nem értem mi köze hozzád.

A stílus? Innen már nehéz olyat írni a te stílusodra ami nem hat fölényeskedőnek.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
menczel
Entrenador del Barça

2014.05.18. 00:52:50

Varatrix írta:
Hunter91 írta:Xavi nyugodtan mehet. Nem fogom megkönnyezni őket.
FIFA generáció! Respekt! :oops:
Odaírtam, h sore looser vagyok, egy vereséget nem tudok könnyen feldolgozni. De a fölényeskedő stílusod nagyon irritál.
Varatrix
Director del Fútbol

2014.05.18. 00:49:44

Hunter91 írta:Xavi nyugodtan mehet. Nem fogom megkönnyezni őket.
FIFA generáció! Respekt! :oops:
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
ZEKO
Barça C

2014.05.18. 00:00:11

Nekem erről a mecsről pl a Rijkaard idejéből az utolsó mecsek jutnak eszembe hogy alig várták már hogy vége legyen a szezonnak hajtottak is meg nem is igazából lélekben már nem is voltak ott hatni sem lehetett rájuk TATA PAPA sem tudott Majd jött egy új edző és minden megváltozott.Nagyon remélem most is így lesz a következő szezonban Lelke is lesz a csapatnak nem csak teste. A Vereségeink végén mindig jöttek a fogadalmak na majd most ezért meg azért meg hogy tanultunk a hibáinkból és majd most ! Majd megint jöttek a fogadalmak . Ezen is változtatniuk kellene mondják ki a tutit ha kell nem kell itt az ámitás mert sajnos még ők is el hitték azt amit mondattak velük
Hunter91
Capitá del Barça

2014.05.17. 23:55:32

Nem vagyok csalódott. Számítottam rá, hogy ez lesz.
Így legalább a vezetőség nem tud már mit kitalálni, hogy miért nem nyúl MÉLYEN a zsebébe. Kell egy egész védelem és egy sokat futó pontos, KREATÍV középpálya. Egy vérbeli középcsatár.

Messi sajnos a klub fölé nőtt, amit soha nem lett volna szabad megengedni. Sikeresen megadtuk neki amit akart és erre jól pofán csapott minket a lélektelen játékával.

Pedro, Sanchez, Xavi, Song, Masch, Pinto, Afellay, Tello, Bartra, Montoya, Alves nyugodtan mehet. Nem fogom megkönnyezni őket.

Messi is mehetne, mivel elszállt. Egy olyan edző kellene, aki lehozza ismét a földre. Luiz Enrique nem ilyen edző lesz...
Atridente
Barça C

2014.05.17. 23:33:05

Örülök hogy végre vége!
És annak is hogy az atletico nyerte teljesen megérdemelten a bajnokságot, és nem ez a töketlen nyámlila, nyápic barcelona.
Legszívesebben egyesével köpnék minden eggyes játékos arcába , hogy is képzelitek ezt hónapok óta? Nem szégyellitek magatokat? Nem azért mert nem nyertük meg az utolsó meccset, semmi tippmix meg hasonlok... Férfiként harcolni , küzdeni, párharcokat nyerni még talán akkor is illett volna ha talán a történelem legjobb csapatának korszakát zártuk le most végérvényesen. Hogy már honapok óta azt érezzük ez nem csapat, csak egy ügyeskedő bagázs. Teli jo játékosokkal de szenvedély tűz és győzni akarás nélkül. Ez már nem az a győztes tipusu nagybetűs csapat, aki mégha bajban is volt összekapta magát, hanem egy kishitű gyáva beszari , ámde öntelt és gőgös sztáralakulat, amiért mindig is utáltam a realt. ez az atletico példát mutatott, példás férfi emberként viselkedve futbalozott harcolt és győzött , megint ! Gratulálok nekik!
bojankrkic27
Jugador d'estrella

2014.05.17. 23:22:09

az eurobarca fb oldalán láttam a képet Bartra-rol, hogy mennyire megviselte a vereség. és jobban belegondoltam, hogy miért az a nyüzgeteg gyökér Mascherano kezdett helyette? olyan emberek kellenének mint Bartra. Sajnos Iniesta játéka is kiábrándító volt az utolsó meccsen úgy mint az egész szezonban. :S

Itt komoly nagytakarításra van szükség. Nálam biztos távozók lennének: Masch, Pedro, Song, Dani Alves

Egy nagyon fontos dolog még a jövőre nézve: annak okán, hogy minden komoly ellenfél totálisan le tudja védekezni a Messi féle falskilences taktikát, két megoldás marad a megújítás felé:
1. Messi elé egy center és két szélső támadó, ez egyben a középpályáról vagy a védősorból venne el egy embert.
2. Messi kimegy jobb oldalra.

Ammenyiben marad Messi pozíciója az idei, előre megmondom, hogy komoly csapat ellen semmire nem megyünk. Egyszerűen nincs átütő ereje ennek a taktikának egy min10 emberrel védekező szervezett csapat ellen.
ZEKO
Barça C

2014.05.17. 23:09:04

Mindenféle képen újítani kell valamit nem elég csak az utánpótlásban bízni új edző LE jöhet a többit meg rá bízni . Nem várom ell tőle hogy nyerjünk meg mindent / BÁR JÓ LENNE /de remélem a következő szezon ettől jobb lesz .
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.05.17. 22:44:35

Nem kell drámázni, nincs nagy baj. a juvenil a megnyerte az ifi BL-t a barca B dobogós a másodosztályban. nem szabad eszetlen költekezésbe fogni. erős a bázis, bízni kell bennük. nem ilyen mascherano féle fogalmatlanokkal végigtolni a szezont középső védőként. új kapus kell meg középső védő, és egy jobbbunkó. jön vissza Deulofeu, illetve Rafinha a középpályán és elől megleszünk. jó edző, egy jó menedzser és egy új elnök kell ennek a csapatnak. nem eszetlenül elszórt 10 milliók.
Boixos
Llegenda del Barça

2014.05.17. 22:18:17

azt hittem, h most, miután meg van messi kicsi pénze, cipóra verjük az atleticót, de nem jött össze. most sem.
mindegy, már az is meglepetés volt, h egyáltalán leeshetett volna a bugi így az uccsó fordulóban...
az atleticónak gratulálok, megérdemelték, idén ők voltak a legjobbak. remélem, a bl-döntőben megteszik azt a szívességet, h a gyengébbik madridi csapatnak elbozzák a nyári szünetét.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Boixos1981
Barça B

2014.05.17. 21:51:22

neobarca írta:Ez van. Ezt a bajnokságot nem ma vesztettük el...

Egyetértek, ezt a Granada és a Valladolid ellen kúrtuk el.
Visca el Barca y visca Catalunya, llibertat Boixos Nois!!!
neobarca
Director del Fútbol

2014.05.17. 21:32:39

Ez van. Ezt a bajnokságot nem ma vesztettük el...
Barca Fanatics 1999-For Life!!!

"Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal" - /Oscar Wilde/
tl
Barça B

2014.05.17. 20:59:13

Nagyon sajnálom hogy így alakult, de futás nélkül, a társak segítése nélkül nem lehet győzni.
Mintha mindenki arra várna, hogy majd a többiek megoldják, csak nekem ne kelljen..

Hol van ez a teljesítmény attól, amikor még látszott, hogy szeretik ezt a játékot...

Talán a hozzáállás visszavezethető a fizikai teljesítőképességünkre is, ami kritikán aluli volt a szezon második felében. Azért fájó ez, mert ezt a "legkönnyebb" megszerezni, nem kell hozzá zsenialitás. Remélem jövőre valaki futtatja őket edzésen is, nemcsak labdázgatás lesz.

Az Atma győzelme talán megérdemelt, bár ehhez az állandóan faultolós stílushoz kellett a bírók hathatós segítsége is az egész év folyamán, amit szinte mindig meg is kaptak. Mai meccsen is rengeteg kétes helyzet volt, amikor őket segítették. Messi meg nem adott gólja sem 100% hogy les volt, mert az is elképzelhető, hogy az egyik védőról pattant elé a labda, nem volt igazán perdöntő visszajátszás. Persze nem ezen ment el a bajnokság, de már meg sem lepődöm.
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.05.17. 20:52:08

Nem Ede72 írta:Alves, Song, Fabregas, Sanchez, Mascherano, Tello, es Messi viszlát!!!! Neymar köre kell új csapatot építeni....Messit meg most el kell adni, mert jövőre mar senkinek nem fog kelleni...undorító volt, ahogy ma is focizott..vagyis sétált....
Alves: első félidőben jó volt, majd beszürkült.
Song: szerintem jól pótolta Busquets-et.
Fabre: átlagosan játszott.
Sanchez: ha már választanom kellene, akkor inkább Pedro menjen, mint ő.
Masch: egész szezonban a mai volt az egyetlen jó meccse.
Tello: adjuk kölcsön, majd meglátjuk, mit tud egy Sevilla szintű csapatban.
És végül Messi. Az a Messi, aki mostanában csak sétál, de ha néha csinál valami nagyot (pl.: néhány mai szólója) az tényleg ütős. Sokan el akarják küldeni, csak mert volt egy rossz áprilisa és májusa... Akkor lesznek vele problémák, ha egy egész szezonon keresztül ezt csinálja.
Kép
na0421
Barça B

2014.05.17. 20:50:47

Hosszú leszek, de mivel egy hosszú és nagyon szép időszak zárult ma le, nézzétek el nekem. :D

Igazi bajnoki döntő volt!
Hatalmas gratula az Atleticónak! =D> =D>
Gyakorlatilag 10 percig játszottak, de az a 10 perc (és benne a gól) prezentálta, hogy miért érdemelték meg ők a legjobban (habár tudom, ez tabu téma sokaknál). Egyszerűen mondjuk ki, hogy ők Európa legjobb, és ezt csupa nagybetűvel, CSAPATA. Minden egyes emberüknél dobog az Atletico szív. Döbbenet, amit idén műveltek/művelnek. És megnyerték véleményem szerint az idei év magasan a legfontosabb trófeáját. Így azért a mi ezüstünk sem csillog olyan csúnyán, különösen, ha a körülményeket figyelembe vesszük :wink:
A mi csapatunkról: sajnálom, hogy ez sem jött össze, de őszintén szólva ezt a bajnokságot a Valencia ellen buktuk el, az a meccs megmutatta, hogy miért nem fog összejönni idén semmi. de nem szomorkodom, mert ma azért, ha szépen nem is játszottunk túlzottan, de mindenki legalább hajtott, küzdött, és így nem tudok haragudni rájuk. (Látom Messi megint meg lett találva, de ma legalább látszott, hogy neki bizony nem a pénz a baja, egyszerűen rossz formában van, de azért ma ő is hajtott rendesen, voltak szép, és csúnya megmozdulásai is, ment, próbálta megszerezni a labdát, ha elvesztette visszaszerezni, és látszott az akarat..azon nem csodálkozom, hogy másokat is megtaláltak páran, Danit, Pintót, stb. akik nem hiszem, hogy most megérdemlik, hosszú lenne mindenkit megvédeni. ami azt illeti, csodálkozom, hogy Init még senki nem tette eladási listára. :D )

Egy korszak ezzel végleg lezárult, szomorú belegondolni, hogy ma láttuk így együtt utoljára a társaságot, amely annyi örömöt szerzett nekünk (és bosszúságot is persze :) ) Fantasztikus volt hallani a tapsvihart a végén, ami egyrészt szólt az Atleticónak, és a csapatunk elmúlt éveinek is, bárcsak minden meccsen ilyen közönségünk lett volna. Az élőkép az elején szintén szívet melengető volt, és én nem vagyok csalódott a meccs miatt sem, hisz az Atletico győzelme abszolút öröm még nekem is (habár persze a Barcának szurkoltam a meccsen).

Köszönök mindent a csapatnak és megújulásra fel, távozóknak sok sikert, maradóknak hajrá!

Ui: (A fanyalgóknak: azért benn voltunk ezzel a "pocsék" gárdával is minden sorozatban a végéig, talán nem nézünk szűkös évek elé :) Ha mégis, javaslom szurkoljatok más csapatnak, Tito példája is bizonyítja, hogy az élet rövid, ha titeket az idei eredmények idegesítenek, vagy a játék, jobb odébbállni, vagy nem nézni ezt a sportot, sőt semmilyen sportot. 12 éve vagyok Barca szurkoló, és ez az év pontosan a körülmények miatt nem okoz csalódást, sőt az Atletico miatt még örömöt is, aki mégis kukába kívánja a csapatot, javaslom, hogy tekintsen meg egy meccset azokból az időkből, amikor azért hajtottunk, hogy meglegyen a nemzetközi kupaszereplés. Komolyan mondom, néhány ember gondolkodjon el alaposan.)
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.05.17. 20:47:31

Deus írta:Szívből gratulálok Atlético Madridnak :!: Costa és Arda sérülései után is képesek voltak kitartani egy X erejéig, idegenben, Camp Nouban. .
szerintem nem kitartottak, hanem simán oktatták a barcát. mindenben felénk kerekedtek. végig az történt, amit ők szerettek volna, kivéve a Sanchez gólt.
etooka9
Capitá del Barça

2014.05.17. 20:46:24

Gratulalok az atleticnek, megerdemeltek. Nem ezen a meccsen ment el a bajnoksag, de talan jobb is igy, ha egyenenkent nem is, de csapatkent mindenkeppen jobbak voltak a szezonban.

Nincs ezzel semmi baj, nem kell szomorkodni. Ezek a sracok eleg oromot okoztak mar nekunk az elmult evekben, mostantol pedig lehet az uj csapat epitesevel foglalkozni.

Visca el Barca :!:
Kép
Capon
Llegenda del Barça

2014.05.17. 20:43:48

Ez a mai meccs nem volt rossz, hajtós, izgalmas pörgős meccs volt, szerintem nem szerepelt rosszul ma a társaság.

A teljes tavaszi szezonunk ettől még a dupla 0-val volt egyenlő! Ezzel a dupla 0-val már csak a játékosaink teljesítménye és akarása vetekedhet sajnos.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Capon 2014.05.17. 20:46:43-kor.
Klinsmann; Rivaldo; Maldini; Nesta; Puyol; Xavi; Ronaldinho; Iniesta; Messi
Nem Ede72
Jugador del Barça

2014.05.17. 20:41:41

Barcaman1993 írta:
Nem Ede72 írta:Alves, Song, Fabregas, Sanchez, Mascherano, Tello, es Messi viszlát!!!! Neymar köre kell új csapatot építeni....Messit meg most el kell adni, mert jövőre mar senkinek nem fog kelleni...undorító volt, ahogy ma is focizott..vagyis sétált....
Neked meg 1 hét pihit, ha figyelnek a moderátorok.

Kevés foci volt, az akarást viszont láttam! =D> Szép volt fiúk, ezért a meccsért jár a taps, a tavaszért nem. Nem ma ment el a bajnokság.

A sok vészmadárnak, meg Fifa-matyinak üzenem, hogy foktok ti még sírni ezért a csapatért. :wink:
Majd meglátod, hogy a fenti névsorból legalább öten nem lesznek nálunk jövőre...ha te a mai Messi produkciónak tapsolni tudtál, akkor egy tavaly előtti meccset nézhettél felvételről!
Deus
Boixos Nois

2014.05.17. 20:41:05

Szívből gratulálok Atlético Madridnak :!: Costa és Arda sérülései után is képesek voltak kitartani egy X erejéig, idegenben, Camp Nouban. Az is figyelemre méltó, hogy a szezon során egyszer se vertünk meg őket. Ha jól tudom, 7x találkoztunk velük. Hétszer.

Szóval, bőven megérdemlik a bajnoki címet. 1996 -ban nyertek címet utoljára, így érett már nekik egy cím 18 év után :)

Barcáról meg nem akarok írni semmit. Úgyis csupa negatívumokat írnék.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Deus 2014.05.17. 20:43:01-kor.
KépKép
Yaya(07-10)
Jugador d'estrella

2014.05.17. 20:34:40

Mit lehet ilyenkor írni...Igazából nem vagyok csalódott, mert a jobb csapat lett a bajnok. így el lehet veszíteni a meccset. tényleg jobbak, nincs mit tenni. attól tartok, hogy ha nekünk kellett volna nem kikapni, az sem sikerült volna. jobbak és kész. fejet kell hajtani a nagyobb tudás előtt.

Ami kicsit még is fáj az Iniesta nagyon gyenge játéka. tőle ez nagyon kevés. Messi, cesc csak simán a szokásos. nincs vezére, nincs edzője és így elképzelés sincs a csapatnak. nem találtunk fogást az atletin 6 mérkőzés alatt. gratulálok nekik, megérdemelt bajnoki cím.
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.05.17. 20:29:04

Neked meg 1 hét pihit, ha figyelnek a moderátorok.

Kevés foci volt, az akarást viszont láttam! =D> Szép volt fiúk, ezért a meccsért jár a taps, a tavaszért nem. Nem ma ment el a bajnokság.

A sok vészmadárnak, meg Fifa-matyinak üzenem, hogy foktok ti még sírni ezért a csapatért. :wink:
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Nem Ede72
Jugador del Barça

2014.05.17. 20:23:59

Alves, Song, Fabregas, Sanchez, Mascherano, Tello, es Messi viszlát!!!! Neymar köre kell új csapatot építeni....Messit meg most el kell adni, mert jövőre mar senkinek nem fog kelleni...undorító volt, ahogy ma is focizott..vagyis sétált....
Szuszimester
Jugador del Barça

2014.05.17. 20:21:47

A hangulat remek volt...

A játékunk ugyanaz a semmi, mint egész második félévben: kiismerhető, nulla kreativitás, nulla kapura lövés (Alexis gólt hagyjuk, életében nem rúg még egy ilyet), csak egy kicsit legalább mentek a fiúk.

EZ a Barca ennyi volt, el kell fogadni, és kész...

Tekintsünk előre, s reméljük, hogy a következő szezon jobb lesz. Visca el Barca már 24 éve, nem most fogok elfordulni a csapattól! :D
Szuszimester
Scumy
Jugador del Barça

2014.05.17. 20:17:49

Ez a szomorú valóság gyerekek. Ilyen hajtást kellett volna produkálni az eltöketlenkedett meccseken is, mint most az 1. félidőben, és akkor ma sorfalra mentünk volna ki. Ehelyett megint lehúztunk egy jó első félidőt, utána nulla. Élt bennem a remény sokáig, hogy meglehet a bajnoki cím, visszanézve a szezont hátráltató lelki tényezőket senki sem irigyelte volna a Barcától a kupát, DE:

- ATMA elleni 6 meccsből 5 döntetlen, 1 vereség...ez a teljesítmény önmagáért beszél mindkét csapatra nézve
- Atletico hátrányból hozza vissza a meccset, két meghatározó játékos kiesése után, le a kalappal
- Messit látva a sírás kerülgetett, hogy amint megkapta a labdát és elkezdett bénázni, mintha bérelnénk egy baromi drága bólyát, vele is csak többen voltunk (komolyan beszélek Bartolomeu-ékkal, hogy ezt a szintet én is lehozom 1000ed ennyi pénzért...)
- Második féliő elején megint az öltözőben maradtak a játékosok golyói..
- Siralmas, hogy megint pontrúgásból kapunk gólt

Közel volt a bajnoki cím, de ez már korábban elment, lássuk be. Megérdemelte az Atleticó, jár a tisztelet (+ legalább nem a Real nyerte :twisted: )

Nem a csapat és nem a szurkolók miatt, egyedül Tito, Puyol és Valdes miatt sajnálom, hogy így kellett befejezni a szezont. Kíváncsian várom a nyarat, milyen szintű változások lesznek!
Válasz küldése