Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Teljesen egyetértek, egy iksz tökéletes lenne, de persze ha úgy adódik akkor nyerjük meg.visca el barca írta:
szégyen de én simn aláírnék meccs előtt egy x-et. a 4 pont megmaradna, a többi nem érdekes. csak ne ugy legyen x, hogy a 98. percben egyenlítenek.
Engem már idegesít ha Danit meglátom a kezdőben, és a hideg futkos a hátamon a játékától lassan, nem tehetek róla. Anno azért is drukkoltam, hogy Oleguer távozzon, pedig ő még saját nevelés is volt.. Lehet ettől én pocsék drukker vagyok, hogy van olyan játékos akit nem szeretek még Barca mezben se, de hát ez van.Alcantara írta:Nem kötekedésképpen: Neked ez miért lenne jó?
Illetve felteszem másként a kérdést: A csapat és eredmény szempontjából miért lenne ez jó.
Ez az óhaj ugyanis azt feltételezi, hogy Alves hozzon egy nagyon gyenge teljesítményt ma.
Nem kötekedésképpen: Neked ez miért lenne jó?palesz77 írta: Abba bízok, hogy Dani ma végleg kijátssza magát a kezdőből - vagy inkább a keretből
Én elképzelhetőnek tartom az Alves-Masch-Pique-Mathieu védősort. Az eddigi séma alapján mindig volt 1 középhátvéd és egy szélső hátvéd a cserepadon, most pedig csak Alves és Alba vannak szélsők a keretben, nekem ebből az jön le, hogy Mathieure most nem kh-ként számít LE. A középpálya Busi-Ini-Rakitic lesz, erre nagyobb összeget mernék tenni, elől meg a Messi-Neymar-Pedro 3-as kezd majd gondolom, Suárez meg jön majd cserének - remélem nem Neymar helyett..Alfa írta:Sajnos szinte biztos , hogy egy Alves--Matyi--Masch--Alba négyessel fogunk kezdeni![]()
ez egész jó ötlet..Tobias88 írta:Tudom, hogy ez mindig okoskodás, de én valahogy így állnék ki holnap:
---------------Bravo--------------
----------------------------------
--Bartra---Pique---Mathie-----Alba
------Mascherano---Busquest-------
----Rakitic------Iniesta----------
----------Messi---------Neymar----
Esetleg Bartra helyett Alves, de én őt nagyon nagyon rizikósnak tartom. Még talán Mascherano mehetne jobb hátvédnek ki, ő jól fogná Ronaldo-t. De előre Pedro felesleges, nem éri meg betenni. Suarez meg ki tudja milyen állapotban van
Aztán 30 percre jöhet Suarez.noname írta:Pedroval kezdenék. Besegítene a kp-nak. Akármilyen impotens a kapu közelében, de sokat dolgozik mezőnyben.