Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.25. 13:29:03

visca el barca írta:
szégyen de én simn aláírnék meccs előtt egy x-et. a 4 pont megmaradna, a többi nem érdekes. csak ne ugy legyen x, hogy a 98. percben egyenlítenek.
Teljesen egyetértek, egy iksz tökéletes lenne, de persze ha úgy adódik akkor nyerjük meg.
Kép
Kép
Kép
fz9999
Barça B

2014.10.25. 13:16:41

Nekem sajnos nincsenek iluzioim, ugyanúgy a párizsi vesztes csapat fog kezdeni mezőnyben (Bravo - Alves,Masche, Mathieu, Alba - Sergio - Andrés, Rakitic - Pedro, Messi, Ney). És félek hogy a játék képe és az eredmény is hasonló lesz. LE nem elég jó edző ahhoz sztem, hogy változtasson a csapaton, figyelembe vegye, hol és kivel játszunk. Mindannyian tudjuk, hogy ez a védelem minden 2. beívelésből gólt fog kapni, a kontrákat képtelenek leszünk megállítani mert Rakitic lesz az egyetlen aki talán visszaér és tud segíteni a 3 védőnek (mert Alves elől lesz a rossz beadás után)... Elöl meg nagyon jó napot kell kifognia Andrésnek Messinek és Neymarnak, hogy legyen sanszunk szerintem.
De ne legyen igazam... :)
Barcaman1993
Director del Fútbol

2014.10.25. 13:11:42

L.E. azt mondta, hogy tanultunk a Párizs ellen meccsből. Akkor remélem, hogy nem fog megint egy 170 centis védelmet kiküldeni a pályára és Pedrot se fogja tovább erőltetni. Csak ennyit kérek. Van egy érzésem, hogy túl sokat kérek.

Suárezt a kezdőbe, ill. a Piqué-Mathieu párost a védelem közepébe, ennyit várok el.
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
ZBarca
Director del Fútbol
Kapcsolat:

2014.10.25. 12:56:09

Az én kezdőm a klasszikusra:
Bravo - Alves, Bartra, Pique/Mathieu, Alba - Masch, Busi - Ini, Rakitic - Messi, Neymar

Én a Bartra-Pique/Mathieu védőpárost kezdetném, mert lenne egy gyors és egy magas hátvéd is hátul. Ezenkívül két szűrőt kéne játszatnunk, akik akár Alvesnek is besegíthetnének a védekezésben és Rakitic tudna a támadásokra koncentrálni.

@Palesz77
Én is örülnék, ha nem Danit látnám a jövőbeli kezdőben, de félek ez nem fog változni, mert az el Clasicokra minden játékosunk fel szokta magát szívni Dániellel egyetemben! :D
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2014.10.25. 12:20:19

Alcantara,

a lentebbi hsz-edhez: suarez ezekbe esetben fog ma pályára lépni:

- ha vezetünk legalább 2 góllal és uraljuk a játékot
- ha vezet a real
- ha vmelyik csatár megsérül/látványosan kifingik.

x-nél, vagy egy gólos vezetésnél nem fog kockáztatni.

szégyen de én simn aláírnék meccs előtt egy x-et. a 4 pont megmaradna, a többi nem érdekes. csak ne ugy legyen x, hogy a 98. percben egyenlítenek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.10.25. 12:02:07

Alcantara írta:Nem kötekedésképpen: Neked ez miért lenne jó?
Illetve felteszem másként a kérdést: A csapat és eredmény szempontjából miért lenne ez jó.
Ez az óhaj ugyanis azt feltételezi, hogy Alves hozzon egy nagyon gyenge teljesítményt ma.
Engem már idegesít ha Danit meglátom a kezdőben, és a hideg futkos a hátamon a játékától lassan, nem tehetek róla. Anno azért is drukkoltam, hogy Oleguer távozzon, pedig ő még saját nevelés is volt.. Lehet ettől én pocsék drukker vagyok, hogy van olyan játékos akit nem szeretek még Barca mezben se, de hát ez van.

A csapat szempontjából hosszútávon lenne csak jó, ha ma nem parádézna. És amúgy az a szomorú, hogy nem kéne nagyon gyengén teljesítenie ma, elég lenne, ha hozná a szokásos formáját.. :roll:

De a félreértés lekerülése végett, nem akarom, hogy miatta kikapjunk. Azért ennyire elvetemült én se vagyok. De a PSG elleni meccs után te örülsz neki, hogy Alves maradt ugyanúgy kezdő? Mivel az ottani rossz formája nem volt elég a csapatból való kikerüléshez, ezért csak abba tudok bízni, hogy egy újabb rangadón való gyenge teljesítmény mar elég lenne Luchonak ahhoz, hogy végre belássa, hogy mindenki jobban járna nélküle - Alba és Rakitic főleg, meg ugye Montoya is azért.. :D Szóval azt szeretném, ha nyernénk, de Dani kijátszaná magát a kezdőből.. Kicsit ellentmondásos tudom, de hát ez van. :D
Alcantara
Director del Fútbol

2014.10.25. 11:42:20

palesz77 írta: Abba bízok, hogy Dani ma végleg kijátssza magát a kezdőből - vagy inkább a keretből
Nem kötekedésképpen: Neked ez miért lenne jó?
Illetve felteszem másként a kérdést: A csapat és eredmény szempontjából miért lenne ez jó.
Ez az óhaj ugyanis azt feltételezi, hogy Alves hozzon egy nagyon gyenge teljesítményt ma.

Sosem értettem, hogyan lehet valaki ellen szurkolni saját csapatban.
Szerintem erre ésszerű magyarázat nincsen.

Nekem például, haj de mindegy, ki hogyan játszik ma, legyen egy kis öngól, amivel legyőzzük őket. A többi meg legyen a Marca és a sajtótájékoztató témája, legkevésbé zavar.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.10.25. 11:42:07

Én amúgy a 11-esektől/szabadrugásoktól félek nagyon, hogy valamelyik realos feldpbja magát és a bíró bekajálja.
Plusz attól hogy megint félpályán lesz a védősor, igy mégjobban megkönnyítve a Realnak a kontratámadást.

Amúgy lehet tudni a bírót, hogy mennyire engedi a durvább játékot?
Mert visszanéztem például a kupameccset, ahol többször is úgy vezettek ellenünk kontrákat hogy lefaltolták/ledarálták a labdás jàtékost , és a bíró meg nem fújt és rohantak a kapunkhoz. Szóval erre is nagyon figyelni kellene Matyiéknak hogy az rendben van hogy nálunk a labda és a real kapujánál vagyunk, de bármikor labdavesztéskor 4 mp alatt Roniék már a kapunkhoz érnek. meg ugy Busquets szűrése nagyon kéne, ami mostanában alig-alig van, arrol nem is beszélve hogy most volt sérült, ezért sokkal jobb is lenne Masche vkp-ként, de mégjobb lenne talàn amíg a Goal Machine Suarez nemjön addig 2 darab VKP
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2014.10.25. 11:03:53

Alfa írta:Sajnos szinte biztos , hogy egy Alves--Matyi--Masch--Alba négyessel fogunk kezdeni #-o #-o
Én elképzelhetőnek tartom az Alves-Masch-Pique-Mathieu védősort. Az eddigi séma alapján mindig volt 1 középhátvéd és egy szélső hátvéd a cserepadon, most pedig csak Alves és Alba vannak szélsők a keretben, nekem ebből az jön le, hogy Mathieure most nem kh-ként számít LE. A középpálya Busi-Ini-Rakitic lesz, erre nagyobb összeget mernék tenni, elől meg a Messi-Neymar-Pedro 3-as kezd majd gondolom, Suárez meg jön majd cserének - remélem nem Neymar helyett.. :roll:

Én erre számítok:
Bravo; Alves-Masch-Pique-Matyi; Rakitic-Busi-Ini; Pedro-Messi-Neymar
Kíváncsi vagyok kiismertem-e Luchot ennyi idő alatt.. :D Kétlem.

Munirnak meg nem örülök, ezzel szerintem eldőlt, hogy inkább őrá számít majd Lucho Suárez visszatértével. A Rafinha-SR dolog is csalódás, de betudom annak, hogy Rafinha még csak most tért vissza a sérülésből, azért nem ő van a keretben.. Montoyan meg meg se lepődtem, nem számítottam rá, hogy utazni fog. Abba bízok, hogy Dani ma végleg kijátssza magát a kezdőből - vagy inkább a keretből -, és akkor talán végre elkezdi megkapni a megérdemelt lehetőséget..
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.10.25. 11:01:19

Nálunk Alves-en mehet el a dolog sajnos nagyon is, de a túloldalon azért több hibapont is lehet. Pepe és Ramos is sérült volt még 3 napja, Casillas nagyon gyenge idén és nincs szűrőjük. Anno Mourinho is úgy tudta mindig megfogni a Barcát, hogy 2, néha 3 szűrő középpályása volt. Isco ha kezd, akkor marad hátul Modric és Kroos, de egyik sem szeret annyira védekezni. Igaz, ezeket meg kompenzálja Ronaldo
94:39 6 - 1
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.25. 10:37:00

Nem meglepő Alves játéka, de mégis mi szólt amellett, hogy még a keretbe se tegyen egy másik jobb oldali védőt? Kezdjen a brazil, ő van csak játékban azon a poszton -azért ez is megérhetne egy misét-, de mi lesz, ha lesérül?

Mindegy, a keret alapján szerintem nem lesz meglepetés, sima 4-3-3 a szokásos játékosokkal. Aztán majd reménykedhetünk, hogy többet lövünk, mint kapunk...
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.10.25. 10:36:24

Defender3: én is ettől félek, szerintem 95% hogy ugyanaz a védősor kezd, plusz mellé a sérülésből visszajött am is magáhozképest gyenge Busquets-szel, ahelyett hogy Masche lenne a VKP, vagy 2 szűrő lenne ami nagyon kéne most.

Én azt is remélem, hogy ha a Real kapuja előtt fél centi hely van akkor nem az lesz hogy azon a fél centin is 10-szer akarnak passzolni a 16-oson belül , hàtha elveszik a realosok.
Alfa
Entrenador del Barça

2014.10.25. 10:23:45

Montoya már megint #-o . Esküszöm előbb raknám be jobbhátvédnek Stegent mint Alvest. Sajnos szinte biztos , hogy egy Alves--Matyi--Masch--Alba négyessel fogunk kezdeni #-o #-o
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
defender3
Entrenador del Barça

2014.10.25. 10:12:30

Attól tartok, h LE képes lesz ugyanazzal a védelemmel felállni mint ami a PSG ellen szépen megbukott. Ha az lesz akkor örülhetünk ha 3 alatt megáll a Madrid. Alves komoly csapatok ellen öngyilkosság a fegyelmezetlenségeivel. Mascherano soha nem volt középső védő és soha nem is lesz, most, h van elég védő nem értem, h minek védőként erőltetni, ahhoz képest eredeti posztján most sokkal nagyobb hasznát tudnánk venni. Mathieuban mindig benne van a hiba reméljük nem most jön ki belőle. Alba meg lehet, h pont Alves miatt gyengébb. Amikor Montoya volt a másik szélső védő sokkal szabadabban mehetett fel, ami az erőssége.

Elől kinézem, h beteszi Suarezt a kezdőbe.

Érdekesség:
http://www.nemzetisport.hu/spanyol_labd ... to-2371907
bence-barca
Llegenda del Barça

2014.10.25. 10:08:18

A BARCELONA 18 FŐS MECCSKERETE A REAL MADRID ELLEN
Kapusok: Bravo, Ter Stegen
Védők: Dani Alves, Piqué, Bartra, Mathieu, Jordi Alba
Középpályások: Mascherano, Busquets, Rakitic, Xavi, Sergi Roberto, Iniesta
Támadók: Pedro, Munir, Suárez, Messi, Neymar

Kimaradt: Sandro, Jordi Masip, Martín Montoya, Thomas Vermaelen, Adriano és Rafinha.

Remélhetőleg nem a cseréken fog eldőlni, de egy Sandrot szívesebben láttam vna, mint Munirt. Bár gondoltam, h Suarez visszatérével inkább fog Munir megragadni. Még ha Sandro vmivel jobb is volt.
dAve09
Barça C

2014.10.25. 09:49:24

James fejjátéka szerintem nem gyenge,így nem merném Albával szemberakni, folyamatosan lefejelgetné a labdákat,ahogy tette azt Raúl García a Calderónban a kiesés alkalmával.
Rá kéne jönnünk végre,hogy Busi akármilyen jót is tud nyújtani,de hullámzó a teljesítménye és attól,hogy saját nevelés,még nem lesz jobb.
Az én kezdőm ez lenne:Bravo-Alves,Piqué,Bartra,Mathieu-Mascherano,Rakitic,Iniesta-Messi,Suárez,Neymar.
Ebben szerintem pont van elég balansz,a trident pedig elkezdheti szokni egymást,sőt.. :)
Remélem LuSu kezd,bármi is legyen a felállás, láttuk Anglia ellen,milyen is ő. 1 helyzetből lőtt 2 gólt,meg a barátságos meccseken se volt semmi,perpillanat a világ legjobb centere,legjobb játékosa és legígéretesebb tehetsége is nálunk van :)
Ma nem szabad kikapni,a döntetlen sem lenne borzasztó rossz,a győzelem pedig fenomenális lenne.
VISCA EL BARCA y VISCA CATALUNYA! :)
Ter Stegen-Montoya/Cuadrado,Vermaelen,Bartra,Alba/Mathieu-Mascherano,Rakitic,Iniesta-Messi,Suárez,Neymar.

Vörös a szív,kék a lélek,culé leszek,ameddig csak élek!
mess2009
Director del Fútbol

2014.10.25. 08:36:31

két dolgot a sok variációhoz:
Isco.ezt a görbelábú gyereket nagyon nem szeretem! baromi erőszakos, ragad hozzá a labda jól cselez és jól lő!! ha nem Khedira kezd sok bajunk lehet vele!
a másik. Alba. mindenki Piquet és Alvest savazza (persze nem alaptalanul) de Alba oldaláról kapjuk sorozatban a veszélyes beadásokat, mert a srác rettentően gyenge az alapvonal környékén ha szemtől szemben kell(ene) megfogni valakit. (bár ne lenne igazam!)
ami pedig azt illeti hogy kit lehet kivenni legkönnyebben, nos nálam a sorrend Neymar, Messi, CR7..... a zselést egyébként talán Mascheranóra bíznám leginkább. Messinél azon múlik, hogy tud e korán gólt lőni mielőtt a darálóban elmegy a kedve....
Alcantara
Director del Fútbol

2014.10.25. 06:52:23

Szerintem mindegy, ki milyen védelmet vár itt, az már a LE korszakban tisztán kiderült, hogy az első számú opció nála, Matyi-Masch páros belső védőként, valamint középen Busi is alap kezdő.
Ezen most sem fog változtatni, max. ha sérülés van.

Egy kérdés van igazán: mikor és mennyi időt játszik Suarez.
A valószínű opció kezdésnek, Pedro robotolása X ideig.

Én döntetlen eredményt várok, nyilván nem duzzognék, ha nyernénk, viszont nem lesz egyszerű a dolog. Vereséggel semmiképpen nem kalkulálok.

A tippem: 2:2!

Hajrá Barca! =D>
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2014.10.25. 01:30:23

Tobias88 írta:Tudom, hogy ez mindig okoskodás, de én valahogy így állnék ki holnap:

---------------Bravo--------------
----------------------------------
--Bartra---Pique---Mathie-----Alba
------Mascherano---Busquest-------
----Rakitic------Iniesta----------
----------Messi---------Neymar----

Esetleg Bartra helyett Alves, de én őt nagyon nagyon rizikósnak tartom. Még talán Mascherano mehetne jobb hátvédnek ki, ő jól fogná Ronaldo-t. De előre Pedro felesleges, nem éri meg betenni. Suarez meg ki tudja milyen állapotban van
ez egész jó ötlet..
de attól félek ,hogy kb 95%-ot adok arra hogy Busquets lesz a VKP, úgy is hogy formán kívül van, plusz sérülésből jön vissza, Mascherano meg középhátvéd..dupla szívás:S
actommy
Barça C

2014.10.25. 00:47:59

Sziasztok,

Van négy jegyem a Barcelona - Celta meccsre jövő szombatra, amelyre időpontáthelyezés miatt nem tudunk elmenni. Szeretném eladni valakinek, akár 25% kedvezménnyel is, az eredeti ár 41,5 EUR. Ha érdekel kérlek itt jelentkezz: actommy@gmail.com

Köszi!
Sanama
Llegenda del Barça

2014.10.25. 00:06:57

noname írta:Pedroval kezdenék. Besegítene a kp-nak. Akármilyen impotens a kapu közelében, de sokat dolgozik mezőnyben.
Aztán 30 percre jöhet Suarez.
noname
Llegenda del Barça

2014.10.25. 00:03:35

Pedroval kezdenék. Besegítene a kp-nak. Akármilyen impotens a kapu közelében, de sokat dolgozik mezőnyben.
A Fifa egy szégyen
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.10.25. 00:02:17

Ha már ennyit vártunk, lássuk Suárezt a kezdőben. Busquets nélkül jól megvolt a csapat, nem vagyok kíváncsi rá. Masc a középpályán, Rakitic és Xavi segít neki. Hátul, Piqué nélkül nem tudok elképzelni egy classicót, és mellé magas embereket tennék, Bartra, Mathieu. Jobb oldalt Alves talán megembereli magát erre a meccsre.
Tobias88
Entrenador del Barça

2014.10.24. 23:22:32

Tudom, hogy ez mindig okoskodás, de én valahogy így állnék ki holnap:

---------------Bravo--------------
--Bartra---Pique---Mathie-----Alba
------Mascherano---Busquest-------
----Rakitic------Iniesta----------
----------Messi---------Neymar----

Esetleg Bartra helyett Alves, de én őt nagyon nagyon rizikósnak tartom. Még talán Mascherano mehetne jobb hátvédnek ki, ő jól fogná Ronaldo-t. De előre Pedro felesleges, nem éri meg betenni. Suarez meg ki tudja milyen állapotban van
94:39 6 - 1
pep71
Entrenador del Barça

2014.10.24. 22:39:29

Így, hogy Bale nem fog játszani, remélem Lucho J.Alba-t ráküldi Ronaldo-ra. Egyedül benne látom, hogy meg tudja fogni. Főleg mivel sebességben egyedül ő tudja felvenni a versenyt Ronaldo-val és fordulékony is.
Ha D.Alves lesz a jobbhátvéd, akkor sok jóra nem számítok.
Suárezt pedig a kezdőbe várom, mivel életveszély a kapu előtt, Pedro-val ellentétben.
Válasz küldése