Bajnoki Mérkőzések

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Yokozuna
Entrenador del Barça

2014.10.25. 22:24:46

Chino írta: Viszont Busit nem marasztalnám el,, jól lehozta a meccset, nem volt igazán kiugró egyik irányban sem, de a feladatát megoldotta, jól szűrt, a labdákat jól játszotta meg. Nem rajta múlt. Persze kétgólos hátrányban egyedül kevés volt a kp-n, amikor mindenki csak előre ment.

Összességében nem játszottunk rossz meccset, sok volt a figyelmetlenség és vannak dolgok amiken még javítani kell, de voltak biztató dolgok is.
Szerintem Busquets csapatba állítása a legnagyobb hiba volt LE részéről. Felforgatta a két meccs óta jól működő gépezetet. Ezért került Mathieu a bal szélre, és Masc újra vissza a védelembe. De mit csinált Busquets a kilencven perc alatt? Tényleg nem volt kiugró egyik irányban sem, hiszen előre menni nem láttuk, de Pepe fejesénél sem zavart sok vizet. Mentségére legyen mondva, hogy az az alibi játék, amit évek óta lehoz, mostanában kezd egyre szembetűnőbb lenni, a gyenge játékot produkáló Iniesta, és az újonnan csapatba került Xavi oldalán.
diagonal
Jugador d'estrella

2014.10.25. 22:23:35

Chino írta:Összességében nem játszottunk rossz meccset, sok volt a figyelmetlenség és vannak dolgok amiken még javítani kell, de voltak biztató dolgok is.
Röviden én is valahogy így láttam, vagyis mondjuk úgy egyelőre tele akarom látni a poharat. Ami tény az persze tény, a csapatnak két komoly ellenfele volt eddig a szezonban, a PSG és ma a Real és hát mindkettő ellen elhasaltunk, ezen nincs mit szépíteni.
Ma komoly edzői baklövések is kellettek azért a vereséghez, Mathieu a bal oldalon ritka rossz húzás volt, rengeteget futott fel és rengeteg lehetősége is volt ebből, vagyis lett volna ha tudott volna mit kezdeni ezekkel a labdákkal. Ha arra gondolok Alba ezekből a lehetőségekből mit tudott volna összehozni kicsit mérges is vagyok LE-re, biztos ő is magára utólag, de hát ez van, késő bánat. Szintén nagyon hiányzott Rakitic, azt előre tudtuk hogy fizikálisan fölénk fognak nőni, erősebbek, de ezt még meg is könnyítettük nekik Xavi csapatba állításával.
Volt pár döntő pillanat mikor meg tudtuk volna fogni a meccset, nem sikerült, utána meg a Madrid fölénk kerekedett és én azt mondom teljesen megérdemelten nyert végül. Ez a mai egy nagyon jól összerakott, kitűnő Madrid volt azt tegyük hozzá. Náluk nagyot játszott több kiegészítő ember is ha ugyan lehet így nevezni ezeket a játékosokat, sőt, igazából ezek hozták náluk a meccset pl. Isco, Pepe, Marcelo.
De: voltak pozitívumok, én bár lehet meglepő de elsőként kiemelném Suárez jelenlétét a pályán, minden megmozdulásából látszik hogy zseniális az ember, óriási nyereség lehet hosszú távon.
Neymar megrúgta megint a maga gólját, talán utána kicsit halványabb volt a szokottnál. Szintén nagyon pozitív volt Masche, talán nem is hibázott.
A csapatnak meg sokat kell még dolgozni, hogy a következő clásicót mi nyerjük majd a Camp Nouban.
P.G.D.
Barça B

2014.10.25. 21:46:25

De ha a tiki-taka nem lenne halott, akkor használnánk nem igaz? Lehet, hogy azért nem használjuk mert halott... Mondjuk csak fel kéne valahogy támasztani :wink:
Magamat nyugodt embernek tartom, félénk típus vagyok - Luis Suárez. :)
No Bajner,No Party!
Chino
Llegenda del Barça

2014.10.25. 21:37:14

Subinho írta:Nem értem azokat, akik azt mondják, a tiki-taka halott mégis ezzel próbálkozunk. NEM, ez nem igaz!!! Ma minden volt,csak tiki-taka nem! Sokszor szépen, 2 vonalban visszazárt a csapat, gyorsan próbáltunk indulni, ritkán volt látható a tiki-taka mint taktikai elem. Persze voltak rövid háromszögelések,de azért ez már nem a Pep -féle taktika. A hiba itt a kezdő volt, Alba-Matyi csere, Masch-Matyi csere, Busi-Masch csere, Xavi-Rakitic csere. Így már jobb lett volt a kicsit..... És a legfontosabb, Sergi Roberto/Pedro helyett miért nem Sandro, és/vagy Munir jött??? Kockáztatni kellett volna, még ha nincs is meg a pont, de legalább kisebb különbség....

Valami hasonlót akartam megfogalmazni. Persze voltak kis kényszerítők stb., de alapvetően nem ez dominált, ahogy az egész szezonban sem. A Xavi-Rakitic esettel kicsit vitatkoznék. Én ettől nagyon féltem, de meglepően jól szerepelt a Maestro. Inkább egy kicsit hamarabb kellett volna meglépni ezt a cserét. Az Alba-Matyi pedig így utólag... Én azt hittem, hogy azért kezd elsősorban a francia, mert kevesebbet lép fel, többet védekezik vagy olykor támadásban átállunk három védős felállásra. Erre fel többet volt elől, mint Alves.
Masch-al pedig az a "gond", hogy eljutottunk oda, hogy hátul is szükség van rá. Persze ez a kiváló játékának köszönhető elsősorban. Ma is szinte hibátlanul hozta le a meccset, látványos és fontos szerelésekkel, mentésekkel. mondjuk a harmadik gólban talán benne volt, mert ott nagy volt a kavarodás ő és Ini között.
Viszont Busit nem marasztalnám el,, jól lehozta a meccset, nem volt igazán kiugró egyik irányban sem, de a feladatát megoldotta, jól szűrt, a labdákat jól játszotta meg. Nem rajta múlt. Persze kétgólos hátrányban egyedül kevés volt a kp-n, amikor mindenki csak előre ment.

Összességében nem játszottunk rossz meccset, sok volt a figyelmetlenség és vannak dolgok amiken még javítani kell, de voltak biztató dolgok is.
Forca Barca!!!!
westerngom
Entrenador del Barça

2014.10.25. 21:32:43

Sanama írta:
Az első fél órában állt a zászló, tudatos játékot játszottunk, uralva és kézben tartva a meccset.
Szerintem épp ez volt a baj. Nem volt tudatos. Belementünk a Real féle játékba, ne mhasználtuk ki a lehetőséget, elfáradtunk, és a Real bomba robbant a második félidőre.

Az első félórában nyugodt labdatartás jellemezte a játékunkat, a real csak kereste a labdát, sőt tökéletesen mozgott a csapat együtt. pont.

A tizenegyest követően ill. a második gól után kezdtünk széthullani és bolond gyerekként rohangálni a pályán.
A probléma abban volt/van szerintem, hogy az erős középpályánk már rég nem létezik.
Az alábbi hsz.-emben kifejtettem, illetve előbb herlius jól összefoglalta a középpályánk problémáit.

Kiegészíteném még azzal, hogy az arany csapatban korszakos emberek voltak, akik emberileg is hátukon vitték a csapatot akkor. Puyi, Xavi, Ini, Leo, akkor a csúcson voltak, ma legfeljebb csak az árnyékuk önmaguknak.
tibor1158
Barça B

2014.10.25. 21:23:20

ez a vereség nem volt benne a mai meccsben. uraltuk az első 30-35 percet sőt még korán vezetést is szereztünk. a 11-est nem éreztem jogosnak mivel nem szándékos kezezésről volt szó, főleg mikor a bíró azt nem vette észre hogy Ramos kézzel hárított egy fejest. látszott hogy a bíró ellenünk volt arra utalva hogy 4 sárgát is kiosztott nekünk. Suarez kezdőként jó döntés volt én fent hagytam volna végig. gólpasszal és majdnem gólpasszal debütálni nem rossz teljesítmény. ha Messi berúgja a ziccert akkor 0-2-nél összeomlott volna a Real. na mindegy fel a fejjel vezetjük a tabellát és lesz még egy visszavágó is.
herlius
Entrenador del Barça
Kapcsolat:

2014.10.25. 21:10:33

Az a gondom a Pep utáni Barca játékával, hogy alapvetően mást akarunk játszani azokkal a játékosokkal, akik csak a régi rendszerben voltak tökéletesek. A legkirívóbb példa erre Busquets. Azzal, hogy Pep óta részben csökkent a középpályás dominanciánk, az ő játéka is teljesen szétesett. Az utóbbi 3 évből csak elvétve lehet jó teljesítményt látni tőle, miközben szinte senki nem eszi már meg a testcseleit, körülményes és fizikailag súlytalan. Ma a második félidőben belementünk egy olyan sokfutásos adok-kapokba, amiből 10 meccsből 10-szer csak mi jöhetünk ki rosszul, mert egyszerűen erre a típusú játékra nagyrészt alkalmatlan a keretünk. Gyakorlatilag a PSG elleni meccsett láttuk újra, a gyorspasszos, sok elmozgásos játék helyett belementünk a darálásba, az ütközésekbe, futópárbajokba. A gond viszont az, hogy nem nagyon látom a kiutat ebből. Egy olyan hibrid csapatunk van, amiben mindenből van egy kicsi, de igazából semmiben nem vagyunk elég jók. A régebbi játékosaink (Iniesta, Busi, Xavi, Piquet) láthatóan nem tudnak mit kezdeni a fizikálisabb játékkal, az újak viszont a régi játékunkhoz nincsenek hozzászokva. Idővel persze orvosolható ez, de egyelőre sajnos nem nagyon látszik egy letisztul koncepció a csapatnál, ellentétben pl a Real-al. A második félidőben megint visszaköszönt az a középpályás szervezetlenségünk, ami már Tito évében is jellemzett minket a rangadókon, fel is falt minket az ellenfél. A Real láthatóan nem akar mindenben jó lenni, ehelyett folyamatosan hasonló típusú, dinamikájú, testfelépítésű atletikus játékosokat gyűjt össze, ezzel pedig olyan fizikális fölényt alakít ki a teljes pályán, amivel egyelőre max egy Bayern tudna mit kezdeni. Nem mellesleg a labdával sem ügyetlenek, ami sajnos a mieinkről ma nem mindig volt elmondható.
Sanama
Llegenda del Barça

2014.10.25. 21:09:36

Az első fél órában állt a zászló, tudatos játékot játszottunk, uralva és kézben tartva a meccset.
Szerintem épp ez volt a baj. Nem volt tudatos. Belementünk a Real féle játékba, ne mhasználtuk ki a lehetőséget, elfáradtunk, és a Real bomba robbant a második félidőre.
pep71
Entrenador del Barça

2014.10.25. 21:05:19

Subinho írta:Nem értem azokat, akik azt mondják, a tiki-taka halott mégis ezzel próbálkozunk. NEM, ez nem igaz!!! Ma minden volt,csak tiki-taka nem! Sokszor szépen, 2 vonalban visszazárt a csapat, gyorsan próbáltunk indulni, ritkán volt látható a tiki-taka mint taktikai elem. Persze voltak rövid háromszögelések,de azért ez már nem a Pep -féle taktika. A hiba itt a kezdő volt, Alba-Matyi csere, Masch-Matyi csere, Busi-Masch csere, Xavi-Rakitic csere. Így már jobb lett volt a kicsit..... És a legfontosabb, Sergi Roberto/Pedro helyett miért nem Sandro, és/vagy Munir jött??? Kockáztatni kellett volna, még ha nincs is meg a pont, de legalább kisebb különbség....
Hát a gyors megindulásokat én csak a Realnál láttam. Amíg Xavi a karmester a Barcában, addig nem nagyon fogsz gyors, direkt focit látni.
aynas
Capitá del Barça

2014.10.25. 20:58:17

A történet ott kezdődik, hogy a real ellen eleve nem állok fel 3 védekezni képtelen csatárral. Mondjuk Marcelo nem is jött fel sokat a bal oldalon. Lásd első gól.
A következő pedig a kp. Ha már 3 védekezni képtelen csatárral állunk fel, akkor az a minimum, hogy 2 szűrűvel játszok (Busquets, Mascherano).
Ezt LE óvodás módon eltaktikázta.

A helyes felállás nálam:

Alves, Pique, Mathieu, Alba

Rakitics, Mascherano, Busquets, Iniesta

Neymar, Messi
Subinho
Director del Fútbol

2014.10.25. 20:57:13

Nem értem azokat, akik azt mondják, a tiki-taka halott mégis ezzel próbálkozunk. NEM, ez nem igaz!!! Ma minden volt,csak tiki-taka nem! Sokszor szépen, 2 vonalban visszazárt a csapat, gyorsan próbáltunk indulni, ritkán volt látható a tiki-taka mint taktikai elem. Persze voltak rövid háromszögelések,de azért ez már nem a Pep -féle taktika. A hiba itt a kezdő volt, Alba-Matyi csere, Masch-Matyi csere, Busi-Masch csere, Xavi-Rakitic csere. Így már jobb lett volt a kicsit..... És a legfontosabb, Sergi Roberto/Pedro helyett miért nem Sandro, és/vagy Munir jött??? Kockáztatni kellett volna, még ha nincs is meg a pont, de legalább kisebb különbség....
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Subinho 2014.10.25. 20:58:47-kor.
westerngom
Entrenador del Barça

2014.10.25. 20:52:51

A madrid ellenben talpra állt.... ami nekünk a 2. gól után már nem sikerült.
A 3. gól után végképp széthullott a csapat és LE cseréi sem voltak értékelhetőek. Ennyi.

negatívumok: nincs taktikai válaszunk és mélységi keretünk a nagy csapatok ellen, ha szorul a hurok. (már) Nincs középpályánk, védekező középpályásunk eddig sem volt, de most pláne úgy rohantak át rajtunk, hogy még nézni is fájt. Xavi jól mozgatta egy félidőt a csapatot, de ennyit bír, más kreatív középpályásunk nincs. Ini nagy kedvencem, de a mai teljesítményét inkább hagyjuk. Rakitics jó munkás ember, de nem a csapat játékának a fazon szabásza. Nagyon halovány az utóbbi meccseken, bár nem rajta ment el a mai sem.
A védelmünk katasztrófa ahogy van. Pique és Mathieu borzalmasan lassú és statikus.
A fejpárbajokat rendre elvesztik és a helyezkedésük is siralmas.
LE nem tud váltani, nem tud új színt vinni a játékunkba, nincsenek kontráink, nincsenek begyakorolt formáink, a pontrúgásokból még mindig gólokat kapunk.
Neymar még nem elég combos, hogy hátára vegye a csapatot. Messi....
Sergi Roberto, Pedro mit keresnek a keretben a Clasicon??

pozitívumok: az első félóra rendben volt, vagy csak a madrid maradt az öltözőben. Jó döntés volt Suarez a kezdőben, én simán fenn hagytam volna, erőnlétileg bírta volna.
Szép volt Neymar gólja, megrúgta megint a kötelezőjét, mondjuk még vállalhatott volna egyet.
Alves önmagához képest bomba volt minden tekintetben, DE! csak önmagához képest.
Nálam Masch volt a meccs embere, mert mindenhol ott volt és hiba nélkül lehozta a meccset.

jövő: remélem, LE lesz olyan tökös és Leo-t visszább húzza a kp.-ra kreatívnak, ha úgy hozza visszaléphet hamis kilencesnek, de észre kellene már venni, hogy Leo már nem a régi.
Rengeteg ziccert ront, amit régen simán bevarrt. Már nincsenek megállíthatatlan megindulásai és befejezései. DE! az asszisztjei zseniálisak és gyilkosak, mint régen Xavi-nak.
A középpályára (visszább húznám) Messi-t, Ini mellé, vízhordónak Rakiticset és vkp.-nak Masc-ot tenném. Masszívabb középpályával nagyobb esélyünk lett volna talán ma is.

Remélem két év múlva elengedjük SR-t, Pedrot, Pique-t.... és még azt akit "motiválni kell", hogy játszon/meghaljon a pályán.
Illetve a vezetőségnek el kell dönteni, hogy mit szeretne, egy langyi középszerű a régi idők fényében sütkérező csapatot, vagy egy jól felépített új csapatot. Akkor viszont invesztálni kell új védőkre és középpályásokra.
Mr. Cesc
Barça B

2014.10.25. 20:51:24

Mentálisan kevesek vagyunk. Értem ezt úgy, hogy beletörődtünk a vereségbe 3:1-nél. Az első félidőben hajtottunk, vezettünk, tartottuk a labdát, letámadtunk, helyzeteket alakítottunk ki. Enrique nem értem miért tette Matyit balhátvédnek. Vagyis megérteném, ha hátul maradt volna védekezni, de a bal szélen támadtunk, ő meg 3-at nemtud dekázni, nem hogy valami helyzetet kialakítson. Inkább Alves felől kellett volna támadni, vagy Alves helyett Bartra, és Albával a balszélen. Suárez engem meglepett (már korábban, Gamper + edzőmeccs), nagyon érzi ezeket a tiki-taka passzokat, jól lehet vele labdát tartani - mondjuk nem erre vettük, de támadásban is jeles volt, kiosztott 1 gólpasszt, és egy gólpassz értékű labdát (amit ha Messi értékesít, nem lett volna itt verés). És ezeket a lefordulásokat nagyon jól csinálja, ma is szépen lefordult Pepéről (?).
Azért érződik rajta a meccshiány. Neymar nem volt rossz szvsz, amit birt megcsinált, maga nembir az egész védelemmel el. Leonak elment a kedve 3-1 nél, ami nagyban befolyásolta a játékunkat - ezért mondtam, hogy kevesek vagyunk mentálisan. Busquets jól szűrt, James-t meg Mrs. Penalty-t egy párszor olyan könnyedés szerelte, hogy csak pislogtam. A másik aki meglepően jó volt az Dani. Jól védekezett, nem lépett fel a támadásokkal olyan sokszor (mondjuk akkor kezdhetett volna Alba a másik oldalon, mert amit Matyinho leművelt az borzasztó). A kis főnök nagyon jól játszott, ha ő nincs kaptunk volna többet is, nagyon összeszedte magát tavalyhoz képest. Mást nem nagyon tudok kiemelni pozitívumként, de negatívumként sem - talán a bírót. Le kell szűrni a hibákat - amit a 3. gól előtt leműveltünk az borzasztó - és tovább építeni a csapatot.
Arra még kíváncsi vagyok, hogy Pepe góljánál miért feküdt Alves (?) a földön aki Pepét fogta, meg Ramos is kezezett egyet a tizenhatosukba, amit befújhatott volna.
Fel a fejjel, és továbbra is Visca!
Klaczy
Barça B

2014.10.25. 20:42:05

Jó kis meccs volt, azt kaptam amit vártam.
Sajnos most is látszik, hogy milyen rosszul oldotta meg Zubizareta az igazolásokat, de hát ez van...
semmi kispad
MessiCesc
Capitá del Barça

2014.10.25. 20:39:00

Összességében azok a hibák amik már meccs előtt is tapasztaltunk, azaz Alves (ő most jó volt, de összességében továbbra sem vele kéne elképzelni a kezdőt), Piqué, Busi, Xavi, Pedro és Matyi. El kellene kezdeni, játszatni Masche-t a saját posztján, Montoyát és Bartrát megpróbálni beépíteni, és Vermaelent valahogy összedrótozni. Ezenkívül Init is többet kéne pihentetni, nem bír már annyit, mint pár éve.
danianevem
Entrenador del Barça

2014.10.25. 20:31:52

palesz77 írta:Suárezé miért volt az amúgy? Adott egy gólpasszt, egy gólpassz értékű labdát, és még kb 2-3 támadás volt neki köszönhető, amiből gól is lehetett volna, ha nem vagyunk balfalloszok.. Pedro fele ennyit ha hozzátett volna a játékhoz kezdőként. Igaz, hogy nem érzi még annyira a játékot, de így is jobb volt mint Pedro.
Adott egy szép keresztlabdát, amit aztán Neymar megoldott. Nem vitatom gólpassz, meg volt még egy jó beadása, ami Messin múlott. Ezt leszámítva végig kereste a helyét, nem tudta merre mozogjon, csak a zsenijének köszönhetően talált magának egy-két rést. Látszott, hogy nincs még összehangolódva a másik két klasszissal. A labdás megoldásai is nagyon messze voltak valódi tudásától, többnyire csak magával sodorta a játékszert...
Szóval önmagához képest volt nagyon messze a játéka.

Pedro szerintem nem mozgott rosszul, a játéktudása már hátráltatta...
Lucho is próbálkozott -ez is igaz-, de ténylegesen nem újított. A PSG meccs óta Alba a bűnbak, mindenki más mozdíthatatlan. Mascheranot feltolhatta volna Busquets helyére, amikor már fülén vette a levegőt Sergio. Ehelyett hozta Robertot, hogy stabilizálja a kp-t...
Valamint az is elgondolkodtató, hogy már a 70. percben feladta a csapat és benne sem igazán láttam a tüzet.

De igazából mindegy. Belefutottunk a késbe. Remélhetőleg legközelebb már nem.

Más: meccs előtt ekéztem Alvest, szerintem úgy korrekt, ha elismerem az érdemeit is: most ő volt az egyik legjobb az első félidőben a másodikban már visszaesett kissé, de összességében rendben volt a mai játéka.
Initom
Entrenador del Barça

2014.10.25. 20:31:37

pep71 írta:
SyrioForel írta:Valaki legyen szíves és mondja el nekem miért nem Alba játszotta a bal bekket, lemaradtam valamiről? Mathieu annyira körülményes és lassú volt,hogy ilyet még az nb3-ban is ritkán látni. Pique-ről nem is beszélve...
Érthetetlen, hogy miért nem Alba játszott, de elvileg azért, hogy a védelemben több magas ember legyen és a Madrid ne legyen olyan veszélyes a beadásaikból.
Ez nem is jött össze a szögletből kapott gól miatt( nem mintha ő tehetett volna róla), viszont támadásban sokkal gyengébb volt mint Alba szokott.

Matyi nyilván a rögzített szituk miatt került be...
Abi & Tito
pep71
Entrenador del Barça

2014.10.25. 20:28:28

SyrioForel írta:Valaki legyen szíves és mondja el nekem miért nem Alba játszotta a bal bekket, lemaradtam valamiről? Mathieu annyira körülményes és lassú volt,hogy ilyet még az nb3-ban is ritkán látni. Pique-ről nem is beszélve...
Érthetetlen, hogy miért nem Alba játszott, de elvileg azért, hogy a védelemben több magas ember legyen és a Madrid ne legyen olyan veszélyes a beadásaikból.
Ez nem is jött össze a szögletből kapott gól miatt( nem mintha ő tehetett volna róla), viszont támadásban sokkal gyengébb volt mint Alba szokott.
dpeti1113
Barça C

2014.10.25. 20:27:54

Véleményem szerint ma nem is a vereség ténye az, ami aggasztó, mert ettől a Realtól ki lehet kapni. Engem inkább az zavar, hogy ez a taktika , illetve leginkább a mai kezdő összetétele nagyon befuccsolt. Mathieu-t nagyon bírom, pozitív csalódás eddig a szezonban, de szerencsétlent balhátvédként játszatni egy villám gyors Real ellen, akkor, amikor ott van Jordi Alba, aki véleményem szerint top 3-as balhátvéd világviszonylatban , az számomra érthetetlen. Emellett ez a kp a mai fociban életképtelen. Xavi már öreg, persze nagy a rutin, de lassú és fizikálisan gyenge ( ettől függetlenül ma még rá lehet a legkevesebb panasz a kp-n), Busquets számomra nagy talány, én elhiszem, hogy jól lát a pályán , de hogy vkpnak gyenge ( főleg fizikálisan) az tuti. Mellettük Ini: óriási zseni, elképesztően technikás, de lassú, és idén nagyon-nagyon körülményes. Nem értem, hogy miért nem lehet a gyors és erős vkp-nkat ( Masche) és az állandóan robotoló Rakiticünket játszatni egy ilyen meccsen.
Az első hármasra kitérve: Neymar nagyon jó formában van, de ma a gólján kívül eléggé halvány volt, Messit lehet szidni, hogy sétálgat, de legkevésbé sem rajta múlt ez. Az első félidőben hajtott, a másodikban is próbálkozott irányítani, de ha nincs kinek akkor nem lehet . Az , hogy az utolsó 20 percben a sergi roberto-pedro párossal akarunk rohamozni az vicc kategória. Suarez pedig egy óriási zseni, nagyon örülök, hogy nálunk van már ez alapján a 60 perc alapján is látszik, hogy jó igazolás volt.
Lucho helyében nagyon elgondolkoznék a ma látottakon, és soha a büdös életben nem állnék fel komolyabb csapat ellen ezzel a védelemmel és középpályával. Albát kell a baloson játszatni, Mascheranot pedig fel kéne már tolni középpályára.
visca el barca
Presidente del Barça

2014.10.25. 20:26:56

csak egy pár gondolat, mert igazából le*zarom az egészet :D

először is enriquét nem hibáztatom, jót akart ő pl. xavival, csak nem jött be. lehet h a sablon 11 jobb lett volna, de ilyenkor már könnyű okosnak lenni.

én lélekben nagyjából a szünetben feladtam, csak a vak nem látta, h mi fog történni a második félidőben. a real sebességéből megélt és az pont elég volt a 3 ponthoz.

mi, ezekkel az emberekkel csak ezt a lassu fhost tudjuk, el kell fogadni. 0-1 után ha messi 2m-ről eltalálja a labdát, akkor meg lehetett volna, de nem így nincs miről beszélni.

a bajnokságot usem ez dönti (nem is a visszavágó), haenm az, hogy a töltelékek ellen ki hoz több pontot.

egy pár napig nem látogatom a topicot, üdv
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2014.10.25. 20:26:15

Vakmacska írta:
Az a baj, hogy eddig a komolyabb csapatok simán rúgtak nekünk egy hármast.
Attól nem lesz rendben semmi, ha őket megalázzuk.
Aztán meg majd jön az ATMA, és ők is elkalapálnak minket.
Tavaly azon fakadtunk ki, hogy a real nehogymá bajnok legyen, mikor ellenünk és az ATMA ellen is elhasalt. Hát mi se akarjunk úgy bajnokságot nyerni, hogy a komolyabb csapatok ellen már elhasalunk.
Ezt már akkor se értettem mikor valaki fanyalog, hogy ki-kit vert meg, meg ez megérdemli az nem. Itt is 3 pontot adnak a Real ellen meg az Atletico ellen is meg az Eibar és sorolhatnám ellen is. A lőtéri kutyát nem érdekli hogy kit verünk meg és kitől kapunk ki ha a végén nekünk van a legtöbb pontunk. 38 fordulós bizonyítvány, ennél jobban nehezen lehetne leszűrni ki érdemli meg a kupát. Aki a legtöbb pontot gyűjti az megérdemli. Kapjunk ki az Atleticotol oda-vissza meg a Realtól is oda-vissza ha megnyerjük a végén a bajnokságot. 100/100 aláírnám.
Le kell szűrni a tanulságokat? Igen. Második figyelmeztetés volt, hogy a csapat tud nagyon bután játszani? Igen. De tovább kell menni
Kép
Kép
Kép
LM10
Director del Fútbol

2014.10.25. 20:24:07

Akkor:

Nagyon ideges vagyok. Saját magunkra. Ennyire potya gólokat kapni... a PSG ellen is hasonló volt a szitu. Egyszerűen valami nem volt jó ma, nem akarok feleslegesen okoskodni, ezt csak Enrique tudhatja. Másképp is lehetett volna a vége, ám ez lett, javulni kell.
Alfa
Entrenador del Barça

2014.10.25. 20:23:54

Vakmacska írta:
Bob_Marley írta: Menni kell tovább, s a Celta ellen javítani kell.
Az a baj, hogy eddig a komolyabb csapatok simán rúgtak nekünk egy hármast.
Attól nem lesz rendben semmi, ha őket megalázzuk.
Aztán meg majd jön az ATMA, és ők is elkalapálnak minket.
Tavaly azon fakadtunk ki, hogy a real nehogymá bajnok legyen, mikor ellenünk és az ATMA ellen is elhasalt. Hát mi se akarjunk úgy bajnokságot nyerni, hogy a komolyabb csapatok ellen már elhasalunk.
Én a Celtát nem becsülném le az utóbbi időben nagyon jól játszottak.
FOOTBALL AND HANDBALL
Kép

TITO ETERN
SyrioForel
Barça C

2014.10.25. 20:21:25

Valaki legyen szíves és mondja el nekem miért nem Alba játszotta a bal bekket, lemaradtam valamiről? Mathieu annyira körülményes és lassú volt,hogy ilyet még az nb3-ban is ritkán látni. Pique-ről nem is beszélve...
sanyi9007
Barça C

2014.10.25. 20:20:38

Hát,csalódott vagyok,na de ki nem ha kikap a csapat,főleg a klasszikuson.Leírom az én véleményemet,aztán majd jöttök ti:)

Bravo:Nagyon magabiztos volt,szépen lépett ki a beadásokra,a gólokról nem tehetett.Sajnálom hogy megszakadt a sorozat,de ő se bánná ha 1-3 lett volna.
Alves:A meccs egyik legjobbja.Nagyon sokat szerelt ,és fegyelmezetten a helyén maradt.A 3. gól az ő helyén jött ugye,de hát 2 ember is visszazárt,nem azon múlt..
Mascherano:A 3. gólnál nem nagyon értették meg egymást inivel,de ott ininek kellett volna kirúgni oldalra vagy nem is tudom.Azon kívűl volt jópár blokkja a 2. félidőben,és az elsőben is volt hogy kisegített mathieunak.
Piqué:Nagyon rosszul játszott.Alig emlékszek jó megoldásra,nagy szerelésre.Ha rosszindulatú vagyok,ha nem,de egy 2-3 hónapos pihenő ráférne,máskülönben sosem kerül be Bartra(Vermaalen???) a helyére.
Mathieu:Nem bántom,mert szerintem a képességeihez mérten megtett mindent.El kellene dönteni hogy hol számítunk rá,mert amíg középen szerintem egész stabil,addig a szélen nem az igazi.Gondolom az volt a fő indok a mai szereplésével,hogy kicsit magasabbak legyünk.Végül is,csak 1 fejes gólt kaptunk,de támadásban nagyon hiányzott alba,főleg hogy neymar próbálkozott rendre,segítsége viszont nem sok volt.
Busquets:Nem szeretem busi játékát,nekem eléggé lassú és körülményes.Nekem elég szürke volt
Xavi:Jó az öreg.Még mindig szükségünk van rá.Örülök hogy ő kezdett,én nem hoztam volna le.
Iniesta:A 3. gólnál nagyot hibázott,és nem is emelkedett ki.Pedig az eibar ellen régi önmagát idézte,de ma nem jött össze.Remélem azért nem dőlt ki,bár neki is pihennie kellene.
Neymar:Nálam a meccs legjobbja.A gól már önmagában hatalmas plussz,ezen felül folyton mozgott,küzdött.Ilyen fiatalon most már nem csak a válogatottban játszik így,1-2 év és tényleg a világ legjobbja lesz.
Messi:Többet vártam volna.Azt hittem a tudat,hogy egy hatalmas rekord küszöbén van,már motivációt jelent,na meg mégis csak egy klasszikus,és ő a gólrekorder is.Kár azért a kihagyott ziccerért az első félidőben,más meccs lett volna.
Suarez:Azt kaptam tőle,amit vártam.Látszott rajta hogy nagyon akart,és az is hogy régen játszott tétmeccset.A gólpassza nagyon szép,és ő adta messinek is a labdát nemsokkal később.Nem könnyű visszatérni főleg idegenben a madrid ellen.Kötve hiszem hogy bármi gondja is lesz,2-3 forduló és belejön teljesen.
Roberto:Ha Iniesta nem sérül meg,biztosan nem áll be.Amúgy ma is Sergi Roberto volt.
Pedro:Robotolt,ő sem tehetett semmit.
Rakitic:Nagyon biztató volt az év eleji kezdése,mára kicsit visszaesett.Hibáztatni nem fogom,nem könnyű beállni 2 gólos hátránynál.Amúgy nem tudom hogy így gyakorolják-e,de a szögleteit rúghatná picit magasabb ívben,mert így a rövidnél simán kivágják.

Összességében hiányzott a küzdeni akarás,na meg a minőségi védelem.Az eleje bíztató volt,mikor messi felvágta modricot,aki épp indítani akart,leestem a székről,és azt hittem hogy ma egy nagyon motivált barcát látok.Nem így lett.Látom mindenhol megy a Penaldozás,meg a bírózás.A 11-es teljesen jogos volt,aki azon vitatkozik,az csak ronaldo miatt teszi.Volt 1-2 vitatható eset,de volt nálunk is a 16-on belül.Remélem Lucho ráeszmél arra hogy Macheranonak a kp-n a helye.Na meg hogy nem feltétlen kell minden 2. meccsen kicserélni 3 embert a védelemben.Bocsi,ha hosszú voltam:)
Válasz küldése