Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Ezért kéne egy olyan edző akinek más elképzelése is van a fociról, nem csak a Pep féle tiki-taka és már valamit fel is mutatott, egy komolyabb csapattal...ez egy nagyon jó keret, sokkal jobb edzőket érdemelne a Barca, mint pl. TataAlonso0190 írta:Az igazság az, hogy a Bayernes vereség(ek) óta tudjuk, hogy a tiki-taka halott, ehelyett még mindig az nyomatjuk. Semmi változás. Azóta is rossz védekezés, elképesztő helyezkedések a szögleteknél, szabadrúgásoknál, lassú körülményes passzok, no mozgás. Ráadásul még mindig itt van Alves, Pedro, Busi, Xavi... és Ini is kezd kicsit ingadozni és amíg olyan edzőnk lesz akinek van köze a Barcaához addig nem is lesz semmi változtatás. Idén is kevéske kupa lesz ( ha lesz ) de ne legyen igazam, jövőre úgyszintén mivel valószínűleg nem igazolhatunk.
Az a baj, hogy eddig a komolyabb csapatok simán rúgtak nekünk egy hármast.Bob_Marley írta: Menni kell tovább, s a Celta ellen javítani kell.
Suárezé miért volt az amúgy? Adott egy gólpasszt, egy gólpassz értékű labdát, és még kb 2-3 támadás volt neki köszönhető, amiből gól is lehetett volna, ha nem vagyunk balfalloszok.. Pedro fele ennyit ha hozzátett volna a játékhoz kezdőként. Igaz, hogy nem érzi még annyira a játékot, de így is jobb volt mint Pedro.danianevem írta: - Suárez és Xavi játéka elhamarkodott/felelőtlen döntés volt
- Luis Enrique nem tanult semmit a PSG elleni meccsből
A földön talán igen, de levegőben nagyon durván kijön a magasságbeli különbség.Dr.Dre írta:Mascherano az egyetlen épkézláb védőnk.
Az a baj, hogy a Madrid az első félidőben nulla volt önmagához képest és a Barcának sikerült 1-1 lehozni, szép munka. 2.félidő értékelhetetlen. Ha nincs Masch, akkor 6-1 vagy 7-1 is lehetett volna simán. Ennyire nem szabad feltolni a védelmet, egy Real ellen, főleg ha ott van Pique...bojankrkic27 írta:mielőtt nagy szitkozódásokba kezdtek szeretnék valamit leszögezni. az első félidőben teljesen partiban voltunk ezzel a bomba madriddal, sőt véleményem szerint jobbak voltunk náluk. Sok nagy helyzetet kidolgoztunk a 11es előtt amiből ha egyet sikerült volna belőni mi irányítjuk a meccset valószínűleg a végéig.
Sajnos ez most így alakult és kikaptunk 3-1re de én valamiért nem vagyok annyira elkeseredve mivel az első félidő játékával több mint elégedett voltam. Szerintem azt a játékot kéne állandósítani és lehet keresnivalónk akármelyik csapat ellen.
Én nem látom egyáltalán olyan tragikusnak a helyzetet. Ami egyedül tragédia az a cserejátékosok színvonala. Pedro katasztrófa...
A meccs összképét tekintve Mascherano volt az egyetlen játékosunk, aki végig jól játszott. A 3. gól után teljesen leültünk, elfogadtuk a vereséget. Kár érte. Megkaptuk az összes tipikus gólt, ami jellemez bennünket. 11-es, szöglet-fejes és kontra (bár a kontránál Ini szerepe óriási volt. Nem is értettem.)Dr.Dre írta:Mascherano az egyetlen épkézláb védőnk.