2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
de ő hárommal is felérBarcafanTomee írta:durván gyenge a pad, 1 szem középpályás S.Roberto.
meg azt is, hogy a 30 milliós árból nem engednekErxy írta:epp most mondta a sportigazgato, hogy Pedro kerte, hogy tavozhasson.
gondolom Lucho ugy erzi nincs itt fejben es ezert nem kezd
Szerintem inkább Iniesta lesz a balszélső, Rafinha pedig mögötte. Pedro helyében pedig holnap felborítanám az asztalt, hogy engedjenek el...Chino írta:Lehet, hogy Lucho tud valamit, de kb, mintha Init kitennéd jobbszélsőnek.Erxy írta:allitolag Rafinha lesz Ney helyett a kezdobe, nem Pedro. hamarosan kiderul.
Nem hiszem hogy beválik, még Sandroval is jobban járnánk.
Lehet, hogy Lucho tud valamit, de kb, mintha Init kitennéd jobbszélsőnek.palesz77 írta:Orulok ha kezd, de a baloldali tamado poszt all tole a legtavolabb szerintem..Erxy írta:allitolag Rafinha lesz Ney helyett a kezdobe, nem Pedro. hamarosan kiderul.Nem hiszem, hogy brillirozni fog ott.
Orulok ha kezd, de a baloldali tamado poszt all tole a legtavolabb szerintem..Erxy írta:allitolag Rafinha lesz Ney helyett a kezdobe, nem Pedro. hamarosan kiderul.
Nálam is ő lenne az első. Meg lehet a második iszola8787 írta:Nem érdekel, hogy CR nyert, viszont a tökéletes futball gólja az Rakitic-é, ez teljesen egyértelmű.
Ezért írtam ,hogy az UEFA szerint ezek a gólok a TOP 10, mondjuk 2x Messi illetve 2x Rakitic is benne van + Suárez egyik gólja. De szerintem még voltak szép gólok amelyek elfértek volna itt.MessiNeymarSuarez írta:Azért ez elég érdekes eredmény![]()
Azért ez elég érdekes eredményBFC írta:Az UEFA szerinti TOP 10 gól a Bajnokok Ligájában
1. Cristiano Ronaldo Liverpool-Real Madrid
2. Ivan Rakitić Barcelona-Juventus
3. Lionel Messi Barcelona-Bayern München
4. Luis Suárez PSG-Barcelona
5. Ivan Rakitić Barcelona-Manchester City
6. Marco Reus Galatasaray-Borussia Dortmund
7. Karim Benzema Real Madrid-Basel
8. Lionel Messi PSG-Barcelona
9. Robert Lewandowski Bayern-Porto
10. Vincent Aboubakar Porto-Basel
és a videó mindegyikről: https://www.youtube.com/watch?v=q3vGoIxIqhg
a klub csináltat mindenkinek egy másolatot és készdefender3 írta:Ez úgy nevetséges, de most komolyan egy harmadik számú kapusnak kb esélye sincs, hogy megfeleljen ennek. Ezzel is csak magát égeti az UEFAAnd, due to these statistics, UEFA do not consider them Champions League winners. They specify quite clearly on their website that winners are "players that have played in a winning team in the Champions League. Substitutes or unused squad players do not count."
Ez úgy nevetséges, de most komolyan egy harmadik számú kapusnak kb esélye sincs, hogy megfeleljen ennek. Ezzel is csak magát égeti az UEFAAnd, due to these statistics, UEFA do not consider them Champions League winners. They specify quite clearly on their website that winners are "players that have played in a winning team in the Champions League. Substitutes or unused squad players do not count."
+ Ciprusi, Hollandmessideco írta:Angol bajnok
Francia bajnok
Német bajnok
OLASZ BAJNOK
![]()
![]()
![]()