Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Csak, ha mind az ötöt Mascherano rúgjaS.Agüero írta:Hát te mazochista vagy.recrea írta:Jó lenne izgalmas meccset látni, továbbjutással persze, szóval egy első perces Arsenal gólnak örülnék![]()
De egy 5-0 esetén sem szomorkodnál, igaz?
Ketyegtessünk-kotyogtassunk.Bob_Marley írta:Nincs nagy pörgés, de érthető ez már leketyegett. Kezdőben sem várható semmi érdekes, Matyi bekerül Pique helyett és kb ennyi. Otthon vagyunk, le kell kotyogtatni, 1-2 góllal nyerünk is szerintem.
Ami a leginkább nehéz a Bl-ben, hogy elég egy rossz meccs és meszeltek az egésznek. Az állandóság ott is nagyon fontos, ha már folyamatosan ezzel jössz a bajnoksággal kapcsolatban. Itt a 20 csapatból kb. 16 ellen kötelező a győzelem. És ezt nem az alapján mondom, hogy jobbak vagyunk, hanem hogy van nekik esélyük ellenünk. (pl. Villarreal idegenben stb.) Az is elgondolkodtató, hogy mi az utóbbi nyolc évben (ha az ideit is számoljuk) 6x nyertük meg a bajnokságot, a Bl-ben pedig nemhogy védeni nem sikerült, de még be se jutottunk kétszer egymás után a döntőbe. Pedig az utóbbi 8-10 évben a csapat fénykorát éljük. És lehet, hogy az MU vagy a Chelsae az utóbbi időben gyengélkedik, de ha nem éli az ilyen mélypontját komoly tényezők. A Bl-ben a csoportkörök után a továbbjutó csapatok minimum fele ellen komolyan meg lehet izzadni. Sőt! A Realnak például elég nagy mákja volt, hogy a Romat kapta, de egyáltalán nem volt egyértelmű a továbbjutás. Legalábbis nem olyan simán, mint ahogy az eredmény mutatja. Pedig az olasz bajnokságban is csak harmadikok.Bob_Marley írta:Ezt többször túltárgyaltuk maximum a "drámaiságot" tudom elfogadni hogy nehezebb, de nem hiába annyira sikeresek a spanyol csapatok, mert egész egyszerűen jók. És állítom, hogy Sevillaban nehezebb nyerni mint teszem azt Londonban az Arsenal ellen. 13 meccs kell a BL győzelemhez, ennyi nehéz meccs a Ligaban is van és a BL-ben is általában a negyedik kalapos csapatok nem világverők.Chino írta: A bajnokság az teljesen más. Ott nem trónkövetelőkkel kell számolni. Van 2, jobb esetben 3 csapat akik befuthatnak, nem feltétlenül az egymás elleni meccsek döntenek. Ezért sem lehet nagyon azzal előállni, hogy nehezebb a bajnokság. A BL-ben a csoportkör után már sokszor nüanszok döntenek. Szóval bármi lesz is a szezon vége, jövőre a bajnokságban (az eddigiek fényében talán nem arroganicia kimondani) mi leszünk az esélyesek, de a Bl-ben alsó hangon 5 csapatról ki lehet jelenteni, hogy pályázhatnak a döntőre. Szóval én még most sem magunkat egyértelműen esélyesnek a döntőre, pláne nem a kupára.
Ezt többször túltárgyaltuk maximum a "drámaiságot" tudom elfogadni hogy nehezebb, de nem hiába annyira sikeresek a spanyol csapatok, mert egész egyszerűen jók. És állítom, hogy Sevillaban nehezebb nyerni mint teszem azt Londonban az Arsenal ellen. 13 meccs kell a BL győzelemhez, ennyi nehéz meccs a Ligaban is van és a BL-ben is általában a negyedik kalapos csapatok nem világverők.Chino írta: A bajnokság az teljesen más. Ott nem trónkövetelőkkel kell számolni. Van 2, jobb esetben 3 csapat akik befuthatnak, nem feltétlenül az egymás elleni meccsek döntenek. Ezért sem lehet nagyon azzal előállni, hogy nehezebb a bajnokság. A BL-ben a csoportkör után már sokszor nüanszok döntenek. Szóval bármi lesz is a szezon vége, jövőre a bajnokságban (az eddigiek fényében talán nem arroganicia kimondani) mi leszünk az esélyesek, de a Bl-ben alsó hangon 5 csapatról ki lehet jelenteni, hogy pályázhatnak a döntőre. Szóval én még most sem magunkat egyértelműen esélyesnek a döntőre, pláne nem a kupára.
Úgy legyenKash írta:Lehet, hogy ez nem jelent semmit, viszont az éjjel azt álmodtam, hogy megvédtük a címünket a BL-ben![]()
Nagyon jó érzés volt.
Sztem hatalmas nagy butaság inkább hülyeség ilyet beleképzelni a dolgokba egy idegenbeli 0-2 után, nem hinném, h pont erről kéne beszélni.MessiNeymarSuarez írta:Azért ez becsapós, elég visszanézni.Tivornya írta:A Messi-Neymar baráti kapcsolatot ez a meccs most nem erősítette meg, ellenben Suarezzel jól megvan a legenda.
Első gólnál pl egy pár másodpercig amikor megy a gólöröm, akkor Neymar úgy tűnik mintha nagyon morcosan nézne, és be lehet beszélni egy amolyan" fúú ez a csúnya gonosz Messi berúgta helyettem" gondolatot,vagy ilyesmi, de utána forognak, és látszik hogy lényegében folyamatosan üvölt örömében, szóval nem ugyanaz...![]()
Azért ez becsapós, elég visszanézni.Tivornya írta:A Messi-Neymar baráti kapcsolatot ez a meccs most nem erősítette meg, ellenben Suarezzel jól megvan a legenda.
Kicsit offra tereltük ezt a témát, de szerintem megérdemel az egész egy misét. Én ugyan apróság miatt voltam egyszer kitiltva 5 napra, 3 éve, de valahol egyetértek a fent leírtakkal.noname írta:Az útwenger amúgy a magyar szurkolói blogok között kimondottan színvonalas volt, de megszűnt a domain-jük, úgy tűnik az értelmesebbje nem foglalkozik többet a dologgal, de a szenny az megmaradt. Ha ilyenek maradtak, sose fog újraalakulni az oldaluk. Kár érte.
Mindenhol megvannak a marhák. A madridistán is látom néha értelmesen elvitázgatnak, ehhez képest egyszer regeltem és szóba hoztam h a real ugyanazt a törvénysértést követte el ifik terén mint mi, erre az egyik MODERÁTOR szó szerint elkezdett szitkozódni, ráírtam h csak ennyi telik itt egy modtól? Értelmes beszédre a reakció szidalom, erre ki is tiltott.![]()
Nagyon sokat számít a moderátori közösség. Az itteninek is megvannak a maguk hülyeségei, egyszer voltam kitiltva egy hónapig, a moderátort, aki tette azóta is egy elitista arrogáns......tartom és joggal, de legalább vigyáznak a rendre, amennyire lehet.
nem lehet, hogy te leragadtál a Pep-féle Barcánál? LE. egyik markáns hozadéka, hogy a kontra mára a csapat éles fegyvere.-hál' istennek.Kovbal88 írta: Másodszor, ami nagyon tetszett az az, hogy végre kontra gólt tudtunk rúgni. Na ilyet, a Barcától ritkán látok, és ha nem hibázza el Neymar és Suarez akkor még egy ilyen gólunk is lehetett volna. Ez nagyon pozitív számomra.
Barcaszurkolóknak tökéletes eredmény született.
Szerintem ettol - szerencsere - nem kell tartani, a mostani vezetoseg mar majdhogynem a masik veglet, mint akkoriban volt. Mi meg fogunk tenni mindent, hogy Neymart megtartsuk, egyedul a brazilon mulik szerintem, hogy mikor tavozik. Kiveve ha "bedol" a budzse, de arra nem latok eselyt azert, elvegre a Barca vagyunk, illene olyan szponzorokat talalni, hogy ne legyen gond.Tivornya írta:Nagyon nem szeretném, ha Neymart elherdálnánk, mint anno Ronaldot
Ne általánosísunk, alapvetően az Arsenal szurkolótábora az igényesebb fajta. De ez a srác aki a cikket írta nemes egyszerűséggel egy bunkó paraszt, és a gyűlöletbeszédével gyűjti a klikket, de az értelmes kritikát persze törli tiltja. A tiszteletet magát egyszerűen nem ismeri, keserűség és irigység rí le a stílusáról. Mindkét gólunknál eszembe jutott az ipseKash írta:Soha nem hallottam erről az Útwenger -mostanában csak facebook?- oldalról, de az a beharongozó valami elképesztő volt.A Madridisták ezek mellett angyalok komolyan mondom. Na de hagyjuk is őket.
Hát nem tudom, összességében Alves nem volt rossz , de...Kovbal88 írta:Aztán az egész csapat nagyon jól játszott, Alves és Iniesta tűnt nagyon jónak a többiekhez képest is.