Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.16. 19:51:16

A kezdő: Mats- Mathieu-Mascherano-Alba-Alves-Iniesta-Busquets-Rakitic-MSN

Hátul figyelni kell, de ezzel a kezdővel csapni kell őket.
Forca Barca!!!!
messideco
Presidente del Barça

2016.03.16. 19:48:04

Na, az Arsenal hozhatja a zsákot a labdáknak a kapuból... Négy alatt nem fogják szegények megúszni :?
Kép
"And my heart will leave you never."
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.16. 19:37:56

Az óra ketyeg, a kávé lefő és kotyog. :D Utóbbi lefőtt az Arsenalnak, nekünk meg csak le kell ezt játszani. Hétvégén Villarreal, sima eseménytelen 0-0 eredménnyel is kiegyeznék. De szerintem 1-2 góllal nyerhetünk most is.
Kép
Kép
Kép
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.16. 19:34:53

De természetesen az összeset tizenegyesből! :D
recrea
Llegenda del Barça

2016.03.16. 19:33:18

S.Agüero írta:
recrea írta:Jó lenne izgalmas meccset látni, továbbjutással persze, szóval egy első perces Arsenal gólnak örülnék :P
Hát te mazochista vagy. :mrgreen:

De egy 5-0 esetén sem szomorkodnál, igaz? :P
Csak, ha mind az ötöt Mascherano rúgja :D
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.16. 19:31:14

recrea írta:Jó lenne izgalmas meccset látni, továbbjutással persze, szóval egy első perces Arsenal gólnak örülnék :P
Hát te mazochista vagy. :mrgreen:

De egy 5-0 esetén sem szomorkodnál, igaz? :P
TripleH
Entrenador del Barça

2016.03.16. 19:30:05

Osztom Matyi nézőpontját, örömfocit szeretnék sok góllal egy teljesen felszabadult és magabiztos csapattól.
recrea
Llegenda del Barça

2016.03.16. 19:29:56

Jó lenne izgalmas meccset látni, továbbjutással persze, szóval egy első perces Arsenal gólnak örülnék :P
De lehet a másik meccset kellene nézni...nem értem amúgy, h egy kétszázezres Samsung tévében miért nincs kép a képben funkció #-o
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára recrea 2016.03.16. 19:31:34-kor.
MatyiG
Adminisztrátor

2016.03.16. 19:16:50

Bob_Marley írta:Nincs nagy pörgés, de érthető ez már leketyegett. Kezdőben sem várható semmi érdekes, Matyi bekerül Pique helyett és kb ennyi. Otthon vagyunk, le kell kotyogtatni, 1-2 góllal nyerünk is szerintem.
Ketyegtessünk-kotyogtassunk. :mrgreen:

Én örülnék ma egy örömfocinak, gálameccsben bízok. 3 gól lőjünk legalább. :)
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.16. 18:37:48

Nincs nagy pörgés, de érthető ez már leketyegett. Kezdőben sem várható semmi érdekes, Matyi bekerül Pique helyett és kb ennyi. Otthon vagyunk, le kell kotyogtatni, 1-2 góllal nyerünk is szerintem.
Kép
Kép
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.13. 19:39:57

1 meccs meszeltek, ez a drámaiság faktor, de színvonalában nehezebb meccseink vannak a Ligaban. Ha 16 ellen meg kötelező a győzelem, akkor folyton 100 pont feletti bajnokságok lennének, miközben az utóbbi időben ez nagyon nincs így. És pont hogy az mutatja egy csapat erejét hogy 38 meccsen hogy teljesít. Ez nem is lehet kérdés, 38 kontra 13. A fele ellen komolyan meg kell izzadni akkor Villarreal, Bilbao, Sevilla és ide vehetem a nehéz terep Celta, Malaga, Getafe stb kombókat. Papíron szépen néz ki, hogy kik vannak ott, de jelenleg a spanyol mezőny felsőháza az egész európai fociban top. Sokkal fontosabb és sokkal értékesebb is a bajnoki cím.
Kép
Kép
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2016.03.13. 19:30:53

Bob_Marley írta:
Chino írta: A bajnokság az teljesen más. Ott nem trónkövetelőkkel kell számolni. Van 2, jobb esetben 3 csapat akik befuthatnak, nem feltétlenül az egymás elleni meccsek döntenek. Ezért sem lehet nagyon azzal előállni, hogy nehezebb a bajnokság. A BL-ben a csoportkör után már sokszor nüanszok döntenek. Szóval bármi lesz is a szezon vége, jövőre a bajnokságban (az eddigiek fényében talán nem arroganicia kimondani) mi leszünk az esélyesek, de a Bl-ben alsó hangon 5 csapatról ki lehet jelenteni, hogy pályázhatnak a döntőre. Szóval én még most sem magunkat egyértelműen esélyesnek a döntőre, pláne nem a kupára.
Ezt többször túltárgyaltuk maximum a "drámaiságot" tudom elfogadni hogy nehezebb, de nem hiába annyira sikeresek a spanyol csapatok, mert egész egyszerűen jók. És állítom, hogy Sevillaban nehezebb nyerni mint teszem azt Londonban az Arsenal ellen. 13 meccs kell a BL győzelemhez, ennyi nehéz meccs a Ligaban is van és a BL-ben is általában a negyedik kalapos csapatok nem világverők.
Ami a leginkább nehéz a Bl-ben, hogy elég egy rossz meccs és meszeltek az egésznek. Az állandóság ott is nagyon fontos, ha már folyamatosan ezzel jössz a bajnoksággal kapcsolatban. Itt a 20 csapatból kb. 16 ellen kötelező a győzelem. És ezt nem az alapján mondom, hogy jobbak vagyunk, hanem hogy van nekik esélyük ellenünk. (pl. Villarreal idegenben stb.) Az is elgondolkodtató, hogy mi az utóbbi nyolc évben (ha az ideit is számoljuk) 6x nyertük meg a bajnokságot, a Bl-ben pedig nemhogy védeni nem sikerült, de még be se jutottunk kétszer egymás után a döntőbe. Pedig az utóbbi 8-10 évben a csapat fénykorát éljük. És lehet, hogy az MU vagy a Chelsae az utóbbi időben gyengélkedik, de ha nem éli az ilyen mélypontját komoly tényezők. A Bl-ben a csoportkörök után a továbbjutó csapatok minimum fele ellen komolyan meg lehet izzadni. Sőt! A Realnak például elég nagy mákja volt, hogy a Romat kapta, de egyáltalán nem volt egyértelmű a továbbjutás. Legalábbis nem olyan simán, mint ahogy az eredmény mutatja. Pedig az olasz bajnokságban is csak harmadikok.

Lehet, hogy a legerősebb bajnokság a La Liga, de mindent összevetve a Bl mutatja meg egy csapat igazi erejét. Persze a szerencsefaktor is benne van leginkább a sorsoláskor, de ez ahogy előre mennek a csapatok egyre redukálódik.
Forca Barca!!!!
Nero.
Llegenda del Barça

2016.03.13. 17:49:44

Kiváncsi vagyok kedden ki helyettesíti majd Piquét. Alapvetően Matyit nagyon jó és hasznos védőnek tartom, de szerintem ők ketten együtt Mascheranoval bármire képesek lennének és nem jó értelemben. Sokkal nyugodtabb lennék egy Vermaelen-Mascherano párossal. Mondom, Mathieuval semmi bajom, örülök amikor játszik, de Piquének ott kell lennie mellette szerintem.

Amúgy az Arsenal ma is kikapott a Watfordtól hazain. Az elején kell egy kicsit focizni ellenük, lőni egyet, aztán nyugodtan visszalehet állni ők se fognak nagyon bírkózni.
“Mindig is elakartam jutni Kínába. Soha nem gondoltam volna, hogy idővel Kína jön el hozzám.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2016.03.13. 17:43:34

Chino írta: A bajnokság az teljesen más. Ott nem trónkövetelőkkel kell számolni. Van 2, jobb esetben 3 csapat akik befuthatnak, nem feltétlenül az egymás elleni meccsek döntenek. Ezért sem lehet nagyon azzal előállni, hogy nehezebb a bajnokság. A BL-ben a csoportkör után már sokszor nüanszok döntenek. Szóval bármi lesz is a szezon vége, jövőre a bajnokságban (az eddigiek fényében talán nem arroganicia kimondani) mi leszünk az esélyesek, de a Bl-ben alsó hangon 5 csapatról ki lehet jelenteni, hogy pályázhatnak a döntőre. Szóval én még most sem magunkat egyértelműen esélyesnek a döntőre, pláne nem a kupára.
Ezt többször túltárgyaltuk maximum a "drámaiságot" tudom elfogadni hogy nehezebb, de nem hiába annyira sikeresek a spanyol csapatok, mert egész egyszerűen jók. És állítom, hogy Sevillaban nehezebb nyerni mint teszem azt Londonban az Arsenal ellen. 13 meccs kell a BL győzelemhez, ennyi nehéz meccs a Ligaban is van és a BL-ben is általában a negyedik kalapos csapatok nem világverők.

És pl a Bl-ben az elmúlt öt évben: mi ötször, Real ötször, BM négyszer volt elődöntős. Ezzel arra akarok kilyukadni, hogy az elmúlt éveket figyelembe véve ezen három csapatok akik igazán pályáznak a döntőre, egy "meglepetés" meg mindig van. Spanyolországban hasonló a szitu RM-Mi-Atletico. Atletico pl Európa top 5 csapatában benne van. Ki az ötödik azon lehetne agyalni, PSG, Juventus stb, de alapvetően ez a három spanyol csapat uralja a nemzetközi focit, s a Liga színvonala pont emiatt is nagyon magas és tartom hogy nehezebb is színvonalában mint a BL- Az én szememben meg a bajnokság pont amiatt hogy egy egész éve teljesítményre osztanak bizonyítványt + az ellenfelek nagyon erősek, magasabb szinten van.

Mondom, átbeszéltük, de azért írtam, mert a BL-ben is 2-3 csapat van, aki kiemelkedik, szép hogy papíron öt döntős lehet, de 3 elődöntős ha nem kerülnek össze már most "borítékolható", na jó az RM billeg. :D De nekik pl csak ez marad, s feltudnak készülni a párharcokra és a következő körre összekaphatják magukat.

+ "nevetünk" az angol bajnokságon vagy más csapaton miközben utána leírjuk, hogy megvertük az angol bajnokot. Jól hangzik, de a City lehet BL helyet se érne el a Ligaban, jelen esetben Angliában is karcolva vannak a negyedik helyen. Ne Getafeből induljunk ki, botrány volt tegnap mennyire feladták, de egy Sevilla-Villarreal-Bilbao lehetne sorolni csapatok ellen nehezebb mint BL-ben nem egy csapat ellen. És lehet egy Eibar lenne a Leicester City ha kicserélnék a két bajnokságot. Persze ez csak feltételezés.
Kép
Kép
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.03.13. 12:08:07

Kash írta:Lehet, hogy ez nem jelent semmit, viszont az éjjel azt álmodtam, hogy megvédtük a címünket a BL-ben :D
Nagyon jó érzés volt. :mrgreen:
Úgy legyen :lol: :mrgreen: =D>

Én a novemberi El Clasico előtt álmodtam azt hogy nagyon csúnyán elgyepáltuk a Real Madridot, és valóra is vált.... :lol: =D>

Remélem szerdán nyerünk
Kash
Entrenador del Barça

2016.03.13. 11:01:11

Lehet, hogy ez nem jelent semmit, viszont az éjjel azt álmodtam, hogy megvédtük a címünket a BL-ben :D
Nagyon jó érzés volt. :mrgreen:
Kép
Barcaforever
Director del Fútbol

2016.02.24. 18:33:33

MessiNeymarSuarez írta:
Tivornya írta:A Messi-Neymar baráti kapcsolatot ez a meccs most nem erősítette meg, ellenben Suarezzel jól megvan a legenda.
Azért ez becsapós, elég visszanézni.
Első gólnál pl egy pár másodpercig amikor megy a gólöröm, akkor Neymar úgy tűnik mintha nagyon morcosan nézne, és be lehet beszélni egy amolyan" fúú ez a csúnya gonosz Messi berúgta helyettem" gondolatot,vagy ilyesmi, de utána forognak, és látszik hogy lényegében folyamatosan üvölt örömében, szóval nem ugyanaz... :lol:
Sztem hatalmas nagy butaság inkább hülyeség ilyet beleképzelni a dolgokba egy idegenbeli 0-2 után, nem hinném, h pont erről kéne beszélni.

De, ha van is ilyen akkor nézzük ki mi is a gonosz Messit, amiért 2 helyzetből 2 gólt lő, amíg Suarez fejes mellé, ziccer kapufa, Neymar ziccer a kapusba, fejes a kapus kezébe. Csúnya rossz Messi :evil: :lol: Odamegy és ésszel megoldja, mondjon le. :lol:
Kép
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2016.02.24. 17:47:17

Tivornya írta:A Messi-Neymar baráti kapcsolatot ez a meccs most nem erősítette meg, ellenben Suarezzel jól megvan a legenda.
Azért ez becsapós, elég visszanézni.
Első gólnál pl egy pár másodpercig amikor megy a gólöröm, akkor Neymar úgy tűnik mintha nagyon morcosan nézne, és be lehet beszélni egy amolyan" fúú ez a csúnya gonosz Messi berúgta helyettem" gondolatot,vagy ilyesmi, de utána forognak, és látszik hogy lényegében folyamatosan üvölt örömében, szóval nem ugyanaz... :lol:

Tejóég, visszanézve ez most milyen korrekt gól, volt benne minden, Piqué tisztázás, Iniesta tökéletesen kivitelezett kaszkadőri mutatványa, Neymar-Suarez-Neymar passz, ráadásul az Arsenalos 2 lába között jutott vissza Neymarhoz a labda Suareztől szóval szép kötényt adott egyben, és ugye a befejezés.. Mintaszerű :lol: =D>
Varatrix
Director del Fútbol

2016.02.24. 16:49:58

noname írta:Az útwenger amúgy a magyar szurkolói blogok között kimondottan színvonalas volt, de megszűnt a domain-jük, úgy tűnik az értelmesebbje nem foglalkozik többet a dologgal, de a szenny az megmaradt. Ha ilyenek maradtak, sose fog újraalakulni az oldaluk. Kár érte.

Mindenhol megvannak a marhák. A madridistán is látom néha értelmesen elvitázgatnak, ehhez képest egyszer regeltem és szóba hoztam h a real ugyanazt a törvénysértést követte el ifik terén mint mi, erre az egyik MODERÁTOR szó szerint elkezdett szitkozódni, ráírtam h csak ennyi telik itt egy modtól? Értelmes beszédre a reakció szidalom, erre ki is tiltott. :lol:

Nagyon sokat számít a moderátori közösség. Az itteninek is megvannak a maguk hülyeségei, egyszer voltam kitiltva egy hónapig, a moderátort, aki tette azóta is egy elitista arrogáns......tartom és joggal, de legalább vigyáznak a rendre, amennyire lehet.
Kicsit offra tereltük ezt a témát, de szerintem megérdemel az egész egy misét. Én ugyan apróság miatt voltam egyszer kitiltva 5 napra, 3 éve, de valahol egyetértek a fent leírtakkal.

Félre ne értsen senki, nem élem ez az egész (valaki által blog generációnak titulált) ökörséget, hogy több ezer ember íróként tekintsen egy ilyen emberre. De miért ne? Szólás szabadság van nem?

A fórumok meg a ló túloldalára estek. Nem tudom ki néz South Parkot, de az utolsó évad jut eszembe ahol a "PC" fogalmát parodizálták ugye (Poolcorrect). Lehet velem van a hiba és túl cinikus vagyok, de elindult ez a "másik oldalon" fórumozgatunk és mi nagyon objektíven látjuk a futballt, és minden hozzászólásuk így kezdődik hogy: "nem akarok senkit megbántani, de..." ez nekem az a PC amit ott parodizálnak. Mindent összevetve emberibbnek és őszintébbnek érzem Útwenger gyűlöletét, mint ezt a kényszeres megfelelést a madridisták és a világ felé,(vica verza) Úgy képzelem hogy az ilyen ember fürdik a saját intellektusában, hogy na ma is milyen objektív tudtam maradni . Valahol az ősi rivális gyűlölete hozzátartozik kicsit a szurkolás élményéhez. Persze gyilokra nem mennék a csapatomért...

Elnézést a szösszenetért.
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
mess2009
Director del Fútbol

2016.02.24. 16:39:06

Kovbal88 írta: Másodszor, ami nagyon tetszett az az, hogy végre kontra gólt tudtunk rúgni. Na ilyet, a Barcától ritkán látok, és ha nem hibázza el Neymar és Suarez akkor még egy ilyen gólunk is lehetett volna. Ez nagyon pozitív számomra.

Barcaszurkolóknak tökéletes eredmény született.
nem lehet, hogy te leragadtál a Pep-féle Barcánál? LE. egyik markáns hozadéka, hogy a kontra mára a csapat éles fegyvere.-hál' istennek.
palesz77
Az Év fórumozója 2014 & 2015

2016.02.24. 16:37:39

Tivornya írta:Nagyon nem szeretném, ha Neymart elherdálnánk, mint anno Ronaldot :oops:
Szerintem ettol - szerencsere - nem kell tartani, a mostani vezetoseg mar majdhogynem a masik veglet, mint akkoriban volt. Mi meg fogunk tenni mindent, hogy Neymart megtartsuk, egyedul a brazilon mulik szerintem, hogy mikor tavozik. Kiveve ha "bedol" a budzse, de arra nem latok eselyt azert, elvegre a Barca vagyunk, illene olyan szponzorokat talalni, hogy ne legyen gond.
noname
Llegenda del Barça

2016.02.24. 15:59:36

Az útwenger amúgy a magyar szurkolói blogok között kimondottan színvonalas volt, de megszűnt a domain-jük, úgy tűnik az értelmesebbje nem foglalkozik többet a dologgal, de a szenny az megmaradt. Ha ilyenek maradtak, sose fog újraalakulni az oldaluk. Kár érte.

Mindenhol megvannak a marhák. A madridistán is látom néha értelmesen elvitázgatnak, ehhez képest egyszer regeltem és szóba hoztam h a real ugyanazt a törvénysértést követte el ifik terén mint mi, erre az egyik MODERÁTOR szó szerint elkezdett szitkozódni, ráírtam h csak ennyi telik itt egy modtól? Értelmes beszédre a reakció szidalom, erre ki is tiltott. :lol:

Nagyon sokat számít a moderátori közösség. Az itteninek is megvannak a maguk hülyeségei, egyszer voltam kitiltva egy hónapig, a moderátort, aki tette azóta is egy elitista arrogáns......tartom és joggal, de legalább vigyáznak a rendre, amennyire lehet.
A Fifa egy szégyen
gamerpapa
Jugador del Barça

2016.02.24. 15:05:14

Kash írta:Soha nem hallottam erről az Útwenger -mostanában csak facebook?- oldalról, de az a beharongozó valami elképesztő volt. :D A Madridisták ezek mellett angyalok komolyan mondom. Na de hagyjuk is őket.
Ne általánosísunk, alapvetően az Arsenal szurkolótábora az igényesebb fajta. De ez a srác aki a cikket írta nemes egyszerűséggel egy bunkó paraszt, és a gyűlöletbeszédével gyűjti a klikket, de az értelmes kritikát persze törli tiltja. A tiszteletet magát egyszerűen nem ismeri, keserűség és irigység rí le a stílusáról. Mindkét gólunknál eszembe jutott az ipse :)

Van egy Arsenal szurkoló szerkesztő barátom az NSO-nál, ráadásul a fanatikus fajta, de ő is szemétnek minősítette az írást. Meg lehet fogalmazni a kritikát racionálisan, érzelemkkel fűtve egyaránt, de a kuyta seggéből szebb dolgok jönnek ki mint a gyerek szájából.
noname
Llegenda del Barça

2016.02.24. 14:01:12

Alves valóban figyelmes volt, de azért nemegyszer volt rossz pozícióban. Ha kifog egy szélen jól játszó csapatot, nagy baj lehet.
A Fifa egy szégyen
Varatrix
Director del Fútbol

2016.02.24. 13:05:15

Kovbal88 írta:Aztán az egész csapat nagyon jól játszott, Alves és Iniesta tűnt nagyon jónak a többiekhez képest is.
Hát nem tudom, összességében Alves nem volt rossz , de...
Bennem az a kérdés merült fel tegnap hogy edzői utasítás e hogy szélről beadással operáljon, vagy a saját hülyesége? (tekintsünk el attól a szituációtól amikor lecsúszott a lábáról és fejbe lőtte Suárezt .)

Engem konkrétan kiborított hogy beadunk egy olyan védelemre, ahol egy Big F**ing German nevezetű úriember áll középen.

De valamiért megint azt érzem hogy Aleix afféle #nyugivanerreaposztravégreegyépkézlábemberünkdeattólmégalvesjáétszik igazolás volt.

Mondjuk ironikus úgy kritizálni Enrique ilyen jellegű döntéseit, hogy az eredmények jönnek Alvessel a kezdőbe... :-k
"Gavi egy porszívó hangja egy másnapos reggelen. Egy sirály, aki ellopja a halat, amikor már a zsinóron tekered. A villám, amit nem lehet megállítani. Egy vuvuzela a nagymamád temetésén. "- Javier Aznar
Válasz küldése