Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Naés még ő van / ők vannak kiakadva a bírókra meg mindenkire amiért jönnek a sárgák és pirosakNero. írta:https://cdn.streamable.com/video/mp4/k70h.mp4
Micsoda dögevő... Anno Costa a fikáját dobálta állandóan szóval szerintem simán tudatos volt. Elkepeszto amúgy mit meg nem engednek ezek maguknak.
Tényleg nincs ha, de Torres amig a pályán volt, a védekezésből is abszolút kivette a részét, nagyon motivált volt, kicsit ugye túlságosan is... az is lehet, hogy még az első félidőben lőtt volna még egyet. Az is lehet, hogy ha azt a szabálytalanságot megússza lap nélkül, 5 percre rá csinál egy másikat amit már nem.Az, hogy mi lett volna emberelőny nélkül sose tudjuk meg, nem biztos, hogy nem egy hasonló végeredmény született volna. Legalábbis a második félidő intenzitását tekintve. Talán nem is használtak volna ilyen bunkertechnikát 11 vs 11-ben. (ezzel nem azt mondom, hogy jobban jártak ezzel, mielőtt valaki nekem ugrik, csak nem vagyok biztos, hogy nem sikerült volna ezt lehozni)
Biztos nagyon bölcs edződ volt, mert sokszor hivatkozol rá, de piros és piros is van különbség. Ha elkövetsz három sárga lapos szabálytalanságot, és a második után már figyelmeztet a bíró, nem hiszem hogy csodálkozni kell, ha kiszórnak. Ráadásul Torres se vágott ki akkora balhét, szerintem ő is belátta, mi a helyzet.Bob_Marley írta:Ha Filipe Luisról kideríted kedves MessiNeymarSuarez hogy egy alattomos játékos, akkor hazamegyek.Egyik legtechnikásabb legjobb szélső védő, na bumm volt már piros lapja. Nekem volt edzőm mindig azt mondta, hogy az nem védő, akinek nem volt még éeltében minimum három piros lapja.
Gondolom a piros miatt.visca el barca írta:akkor csak igazolódik amit régóta sejtek, hogy pl zanetti tkp egész életében egy megye 2-es spíler volt. sosem értettem mit ajnározta mindenkiBob_Marley írta:Ha Filipe Luisról kideríted kedves MessiNeymarSuarez hogy egy alattomos játékos, akkor hazamegyek.Egyik legtechnikásabb legjobb szélső védő, na bumm volt már piros lapja. Nekem volt edzőm mindig azt mondta, hogy az nem védő, akinek nem volt még éeltében minimum három piros lapja.
akkor csak igazolódik amit régóta sejtek, hogy pl zanetti tkp egész életében egy megye 2-es spíler volt. sosem értettem mit ajnározta mindenkiBob_Marley írta:Ha Filipe Luisról kideríted kedves MessiNeymarSuarez hogy egy alattomos játékos, akkor hazamegyek.Egyik legtechnikásabb legjobb szélső védő, na bumm volt már piros lapja. Nekem volt edzőm mindig azt mondta, hogy az nem védő, akinek nem volt még éeltében minimum három piros lapja.
Ez amúgy annyira tipikus, ez olyan mint amikor egy csaj mindenét kirakja, mellét a nyakáig felnyomja, és prostinak öltözik, aztán meg sír a szája hogy" jajj engem miért mindenki csak meghúzni akar?!"Castiel írta(Barca vs Real topicban):
Filipe Luis ellen az Uefa eljárást indít sajtóértesülések szerint, mert a Brazil a Barcelonai bajnokok-ligája mérkőzés után nyilatkozatában azzal vádolta meg az európai futballszövetséget, hogy a Barcelona csapatát védik, és kiemelten kedvezményeznek nekik pénzügyi megfontolásból!
A bajnoki mérkőzésen is ugyanezt mondta csak akkor a spanyol szövetséget vádolta ugyanezzel!
nem értem én ezt, miért csodálkoznak a lapokon ha úgy játszanak ahogy, abban a stílusban?
ne ránk kenjék a saját sz@rukat! már bocs!
Én is ezek miatt szerettem meg a focit. Annó a grundon rendszeresen percekig kerestem a labdát a bokorban, így húzva az időt, a többiek meg bámultak, hogy mekkora futballista vagyok : )csababarca írta: Taltikai zsenik, célfutball,egyéb blődségek amiknek egyesek tapsolnak....pfejj.
Élőben még érezhetőbb volt, ugye nincs ismétlés ami úgymond elüti az időt.
visca el barca írta:A Camp Nouban rendezett keddi mérkőzés alig több mint 97 percig tartott, ebből 58 perc 19 másodperc volt a tiszta játékidő. A mérések alapján az elvesztegetett 38:46 percből 31:10 perc során az Atlético játékosai múlatták-húzták az időt.
Reméljük a visszavágó nem így fog most lenni és továbbjutunkgg86 írta:Nem tudom azóta volt-e, de én a 2005-ös Chelsea elleni párharcra emlékszem. Sőt még az első meccs forgatókönyve is hasonló mint tegnap: hazai pályán szünetben 0-1, az ellenfél csatárát 2 sárgával kiállítják (Drogba), és 2 gyors góllal fordítunk. A visszavágó sajnos rosszul alakult, de hatalmas csata volt.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy, mikor volt utoljára olyan velünk BL-ben, hogy az első meccset megnyertük, de a visszavágón kiestünk?
Nem tudom azóta volt-e, de én a 2005-ös Chelsea elleni párharcra emlékszem. Sőt még az első meccs forgatókönyve is hasonló mint tegnap: hazai pályán szünetben 0-1, az ellenfél csatárát 2 sárgával kiállítják (Drogba), és 2 gyors góllal fordítunk. A visszavágó sajnos rosszul alakult, de hatalmas és emlékezetes csata volt.MessiNeymarSuarez írta:Amúgy, mikor volt utoljára olyan velünk BL-ben, hogy az első meccset megnyertük, de a visszavágón kiestünk?
Szerintem azt a bírót, aki "mérlegel", azonnal el kellene zavarni. Szabály az szabály - tessék úgy focizni, hogy az ne legyen szabálytalan. Az egyetlen jogos mérlegelés a kezezésnél a szándékosság megítélése.hajnesz írta:Torresnek a 2. sárgája előtt is volt egy csúnya belemenése, amit a bíró nem fújt le, továbbot intett.Bob_Marley írta:Szabály szerint sárga és egyben második, tehát piros (hátulról volt a szabálytalanság). Csak mikor ilyen meccs van egy 30+ percben nem nyúlnék ÉN így bele. Ez a személyes véleményem, mindentől függetlenül, hogy nekünk segített vagy sem. Egy ilyen meccsen ha szabály szerint nézzük akkor kilencen fejezik be mindkét oldalon.
Viszont az tény, hogy a bírók nem szoktak pirosat adni a 30.percben, bár ebből nem következik, hogy ez a helyes út... Suarezes esetnél meg ha elesik a védő, biztos kap lapot, így,hogy lábon elvitte, ember legyen a talpán, aki meglátja
Torresnek a 2. sárgája előtt is volt egy csúnya belemenése, amit a bíró nem fújt le, továbbot intett.Bob_Marley írta:Szabály szerint sárga és egyben második, tehát piros (hátulról volt a szabálytalanság). Csak mikor ilyen meccs van egy 30+ percben nem nyúlnék ÉN így bele. Ez a személyes véleményem, mindentől függetlenül, hogy nekünk segített vagy sem. Egy ilyen meccsen ha szabály szerint nézzük akkor kilencen fejezik be mindkét oldalon.
Ott volt Suarez rugdosása, ami 1-0-nál történt, és ugye ő lőtte mindkét gólunkat. Azt szerintem kb. mindenkinek el kell ismernie, neki nem szabadot volna a pályán maradnia.Egyáltalán nem érzem, hogy minket segített volna, nem véletlenül nem ment senki oda hozzá a lefújás után.