A tavalyi csapat szerintem ilyen szempontból irreleváns, de nem lehet félvállról venni a PSG-t. Silva és Luiz, ha együtt voltak a pályán a válogatottban félelmetesen hatékonyan működtek. Ők nem az a páros, akik csak úgy nézik, hogy Messi elszlalomozik négy védő mellett, mint pl. az Elche ellen, oda pont Suarez kellene. Nagyon komolyan kell venni azt a párharcot.kanty írta:Azért ezt a nagy mellényt néhány embernél nem értem. Nem azt mondom, hogy a PSG megfog előzni minket, de pl. ha a tavalyi teljesítményeket nézzük, akkor kb. egy szinten van a két csapat. Nyilván mi azt reméljük, hogy a Barca idén jobb lesz, mint tavaly.
Tehát oda kell majd figyelni, nem lesz egyáltalán sétagalopp megszerezni a csoportban az első helyet.
A középpályájuk pedig pont olyan amit nem szeretünk. Ráadásul nekik annyira nem kell figyelni a bajnokságra, jobban rákészülhetnek a BL-re.
Nyilván a mi csapatunk erősségét sem lehet pontosan megítélni, hogy pontosan milyen játékerőt képvisel, de, ha reálisan nézzük akkor nincs nagy difi a két alakulat között. Talán egy kicsit mi vagyunk az erősebbek, de ezt még most nehéz is megítélni, mert sokat változtunk.
És akkor még ott van az Ajax aki szintén borsot törhet az orrunk alá. Ott mondjuk annyiból előnyünk van, hogy játszós csapat és nem bunkereznek, a játékosaik sem alkalmasak erre, de ha félvállról vesszük őket okozhatnak kellemetlen meglepetést. Azért sajnálom őket, mert most is egy olyan csoportba kerültek, ahonnan csoda lenne, ha továbbmennének, pedig megérdemelnék már.
Nem vagyok vészmadár, de hosszú idő után szerintem most vagyunk olyan csoportban, amikor nem lehet szinte borítékolhatni az első helyet. Pedig nagyon fontos lenne, mert a többi csoportban egy-két kivétellel szinte biztosan meg lehet jósolni a csoportgyőztest és a másodikok pedig elég gyengusnak tűnnek.