2014.01.31. 00:54:41
Erős nagyon ez a city,de azért vannak gondjai a védekezéssel...Az Arsenal 3mat rúgott nekik,ami mérvadó mert talán ők azok akik hasonló támadójátékot játszanak...Igaz kaptak 6ot,de a védelmünk elképesztő hibákat vétett,és a kiállítás is jól jött a citynek...Elnézve ezt a cityit,túlságosan is támadó szelleműek néha ezért hátul hajlamosak bekapni többet...Elől nagyon jók,ha tudják uralni a játékot akkor bajba van mindenki...Viszont azért egy Southampton képes volt átvenni a játék irányítás tőlünk miután már vezettek...A Bayern meg kigurugázta őket...És "az a bayern" szöveg nem kell,mert ha vmit tudunk akkor az a labdatartás,gurigázás, ebben a legjobbak vagyunk ez fix...Hogy utánna mire megyünk vele megint más...
Sztem középpályán sokkal magabiztosabbak vagyunk mint ők,arról nem is beszélve hogy nincsenek hozzászokva ők ahhoz hogy középpályán megeszik őket...A PL erőcsapatai közel nem tudnak úgy labdát tartani,passzolni, mint mi...
Kérdés mit talál ki majd Pellegrini...Eddig rendre halomra vertük a csapatait,pont ezért amit az elején írtam,hogy talán túlságosan is támadó szelleműre vannak hangolva,és ha mi területet kapunk ezáltal középpályán,elől,akkor könnyen megjósolható a vége,bárki az ellenfél...Kérdés "beparkoltatja e a buszt", vagy megpróbál focizni velünk...Sztem előbbi,kontrákra fognak játszani,és agresszívan leütközni minket,és védekezni,még az Etihadban is...Nincs az a bolond aki kiállna velünk nyíltan focizni,akármilyen erős is a kerete...Ha a Barca területet kap, vége. Az ellenfél nem ér labdába...Az az egy ellenszer ellenünk,hogy beparkolják a buszt,és kontrajáték...Még Carlo is betojt a classicon,azt 5 védővel állt fel,csak később váltott...Meglepődnék ha Pellegrini bevállalná a nyílt focit...
Ha odafigyelünk,és nem szórjuk el a labdákat,akkor nagyon szoros lesz,és azon fog múlni,hogy elől milyen napokat fognak ki a csatáraink,és főleg Messi...Persze ha ő pont elkapná a fonalat,akkor nincs miről beszélni,ezt tudjuk...Sztem fogunk tudni összpontosítani,az Atletico ellen láthattuk mennyire oda tudunk idén figyelni ha igazán kell,és az kb mérvadó mert nem rég volt,és az Atletico közel egy szinten van idén a cityvel...Sztem 2 szoros meccs lesz,idegenben egy 1-1,visszavágó 2-1...Ha meg bohóckodunk, elszórjuk a labdákat a felpályánál,akkor sima vereség oda vissza,mert ők egy top csapat,elől bevarják az fix...De meglepődnék azért ha ez lenne...Idén jóval egységesebbek vagyunk mit tavaly...
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola
„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)
http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!