Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Nem tudom feltűnt-e de az Ajax most ezzel vert el minket. Nem ívelgetős és kontra focival!! És nem tudom, hogy észre vetted-e, hogy az első 20 percben labda nem volt nálunk. Szval a tiki-taka-val semmi baj, csak a hozzáállással!!kadarzsolt85 írta:Na me tiki taka 10 ember ellen egy normalis golhelyzet sem volt a Barcelona ideje lejart azzal hogy Pep el ment
Pavel írta:Nem csak a hozzáállással volt probléma, hanem mindennel. Rossz volt nézni a második félidőben 10 ember ellen ennyire volt képes a támadósor.
Pedro eladásán el kellene gondolkodni. Egyszerűen nem képes sorsdöntően játszani.
Muszáj fiatalokat becserélnie mivel nincs más a padon Busi kivételével.Gareth Tello írta:XI DEL BARCELONA: Pinto; Puyol, Mascherano, Piqué, Montoya; Song, Xavi, Iniesta; Pedro, Cesc y Neymar.
Banquillo del Barcelona: Oier, Bartra, Busquets, Patric, Sergi Roberto, Adama y Dongou.
Végül mégsem vállalta be egyik fiatal kezdetését sem, de nem baj az, a 60-65. perc környékén jöhetnek majd ők is.![]()
Visca el Barça!
tothmark írta:Az én kezdőm ez lenne:
Pinto; Puyol, Piqué, Bartra, Montoya; Song, Fabregas, Sergi Roberto; Pedro, Neymar, Traoré
Dongou kaphatna 30 percet este.
Szerintem Ini mindenképpen, de valószínűleg xavi is kezdeni fog. Az 50-60. percben kezdhetnének jönni a fiatalok ereménytől függetlenül. Xavi helyett akár Dongou/Adama akár SR. Utóbbit jó lenne látni Inivel együtt de ha a másik kettőből jön valaki Cesc mehetne vissza a helyére. Neymart nem ártana lekapni minél hamarabb, nagyon ki van már facsarva szerencsétlen.tothmark írta:Az én kezdőm ez lenne:
Pinto; Puyol, Piqué, Bartra, Montoya; Song, Fabregas, Sergi Roberto; Pedro, Neymar, Traoré
Dongou kaphatna 30 percet este.
Szerintem is, Adama vagy Dongou kezdeni fog, Neymar vagy Cesc meg pihenhet egyet.visca el barca írta:sztem lesz olyan tökös a mester h vmelyik suhancot behajintja kezdőnek.
Teljesen egyetértek. Bár Tata javarészt úgy is az "alap" kezdőket fogja kiküldeni, de remélem akár csereként, de kapnak a fiatalok játéklehetőséget. Jó lenne, ha Bartra kezdene, nagyon fontos, hogy annyi meccsen kezdjen, amennyin lehetséges. A középpályán remélhetőleg Sergiot végre pihenteti Tata és Song kezd. Azt pedig még inkább remélem, a Fabregas-Iniesta duó egyike helyett lehetőséget kap Sergi Roberto. Vagy még azt tudnám elképzelni, hogy Dongou kezd középcsatárként. Én vmi ilyesmire gondoltam, számolok, várok, jó lenne stb.:Barca96 írta:itt az ideális alkalom, hogy lehetőséget kapjanak a fiatalok.
ligában most ugy San Mamesbe megyünk, pihentetni kellene, aztán lassan jön majd a Villareal is