Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
tothmark
Barça B

2013.11.26. 14:55:25

Az én kezdőm ez lenne:
Pinto; Puyol, Piqué, Bartra, Montoya; Song, Fabregas, Sergi Roberto; Pedro, Neymar, Traoré

Dongou kaphatna 30 percet este.
Ne használd a kepfeltoltes.hu-t
Anglia ellen játszottunk a Wembley-ben, a pénztár pultján pedig otthagytam egy kis jegyzetet, amire az van írva, hogy visszatérek ide játszani a Bajnokok Ligája döntőjében [2011. május 28.].
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.26. 13:58:37

én neymart sem játszatnám, a vasárnapi bilbaoi meccs joval fontosabb mint ez a mai bohócmeccs.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Cseri
Entrenador del Barça

2013.11.26. 13:49:37

Minden tiszteletem a Kapitányé,de remélem nem Őt vezényli a védelem szélére a Mester. A gyorsasága már megkopott, az Ajaxban pedig sok a fiatal,gyors,dinamikus játékos a szélen, és bármennyire is rutinos és jól helyezkedő játékos Puyol, egy futóversenyben simán alul marad.
„Az egyik oldalon van egy csapat. A másik oldalon is van egy csapat, amiben ott van Lionel Messi. Az úgy egy teljesen más történet. Amikor az emberek különböző csapatokat elemeznek, emlékeztetniük kell magukat arra, hogy ez az egy ember mindent megváltoztat. Vele másképp néz ki egy csapat.”
Deus
Boixos Nois

2013.11.26. 13:48:28

Szeretném ha a Dongou kezdene. Tehát ilyesmi támadósort képzeltem el: Alexis-Dongou-Neymar
Mögötte pedig Cesc adogatná nekik a gólpasszokat. :) Busi helyett Song kezdjen.
KépKép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.26. 13:21:07

visca el barca írta:sztem lesz olyan tökös a mester h vmelyik suhancot behajintja kezdőnek.
Szerintem is, Adama vagy Dongou kezdeni fog, Neymar vagy Cesc meg pihenhet egyet.
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.26. 13:18:50

sztem lesz olyan tökös a mester h vmelyik suhancot behajintja kezdőnek.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Deus
Boixos Nois

2013.11.26. 12:39:09

Kép
KépKép
Barcaman14
Director del Fútbol

2013.11.26. 09:40:49

Nem egy nagy téttel bíró meccs, ugyanakkor mégis csak BL-ről beszélünk, ráadásul matematikailag még nem biztos a továbbjutásunk. Ez tökéletes terep egy két fiatalnak, hogy meccsrutint szerezzenek és ne csak pár perceket kapjanak. Elsősorban Sergi Roberto-ra gondolok.

Montoya borítékolható, hogy a kezdőben lesz, de Bartra is nagy valószínűséggel. Középpályán Song illetve Sergi Roberto is megérdemelné ma a játékperceket. Elől Adama vagy Dongou nem hinném, hogy a kezdőben találja magát , de pár percet ők is kaphatnak.

Az idei Ajax nincs annyira egyben, mint a korábbi években, mégis most reális esélyük nyílt a továbbjutásra a Milan pocsék idei formájának köszönhetően, úgyhogy megfogunk ma szenvedni és nem lennék meglepve, ha inkább az Ajax dominálna.
Kép
„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!

Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
Barcaman1993
Director del Fútbol

2013.11.26. 09:02:30

Barca96 írta:itt az ideális alkalom, hogy lehetőséget kapjanak a fiatalok.
ligában most ugy San Mamesbe megyünk, pihentetni kellene, aztán lassan jön majd a Villareal is
Teljesen egyetértek. Bár Tata javarészt úgy is az "alap" kezdőket fogja kiküldeni, de remélem akár csereként, de kapnak a fiatalok játéklehetőséget. Jó lenne, ha Bartra kezdene, nagyon fontos, hogy annyi meccsen kezdjen, amennyin lehetséges. A középpályán remélhetőleg Sergiot végre pihenteti Tata és Song kezd. Azt pedig még inkább remélem, a Fabregas-Iniesta duó egyike helyett lehetőséget kap Sergi Roberto. Vagy még azt tudnám elképzelni, hogy Dongou kezd középcsatárként. Én vmi ilyesmire gondoltam, számolok, várok, jó lenne stb.:
Pinto-Montoya, Bartra, Mascherano, Puyol-Xavi, Song, Fabregas-Pedro, Sergi Roberto, Neymar
Rammalets-Foncho, Gensana, Grácia-Vergés, Garay- Kubala, Kocsis, Evaristo, Luiz Suárez, Czibor
Barca96
Jugador del Barça

2013.11.25. 23:26:37

itt az ideális alkalom, hogy lehetőséget kapjanak a fiatalok. 1 pont is elég a csoportelsőséghez. mellesleg én nem hiszem, hogy a Milan hozni fogja mind a 2 meccset, tehát nekünk már mindegy.
ligában most ugy San Mamesbe megyünk, pihentetni kellene, aztán lassan jön majd a Villareal is
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.11.24. 23:05:12

Tényleg bosszantó, hogy sok a sérült. S csőstül jön a baj, felépül 1 megsérül 2. Abszolút logikus lenne a keretben kevesebb szóhoz jutó embereket játszatni, illetve a B csapattól felhívott embereket, teher nélkül lehetne nyomni.
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.24. 14:12:12

most olvasom h adriano is megsérült. elképesztő.

simán lennék olyan pofátlan, hogy abszolut b kerettel játszatnám a csapatot. francnak se hiányzik még egy sérülés.
Kép
shutterisland
Director del Fútbol

2013.11.24. 14:01:09

szerintem is belefér egy fiatalokkal megfűszerezett kezdő.
egyrészt a 2 meccsen 1 pont kell a 6-ból a biztos első helyhez, másrészt pedig hétvégén megyünk a san mamés-be.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.11.24. 13:19:08

Kép
Ez a keret készül az Ajax ellen.

Egy ilyet megnéznék :
Pinto - Puyol ; Bartra ; S.Gómez ; Montoya - Song ; Sergi Roberto ; Xavi - Pedro ; Dongou ; Neymar/Adama
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.24. 13:11:06

Erxy írta:B csapatból feljött Patric, Sergi Gomez, Dongou és Adama. Patric egyébként jobbhátvéd.
Alexis ugye eltiltását tölti, Tello még mindig sérült, szóval remélem Adama vagy Dongou kezdő lesz. :D Cuenca nem került be még a keretbe a sérülteken kívül. Xavi viszont felépült
Most néztem én is, jó lesz ez. :D

Patric gyerek akár kezdhet is jobbhátvédként, Sergi Gómez meg kaphat mondjuk egy félidőt.

Elöl szerintem pihenhetne egyet Neymar, úgyhogy akár egy olyat lehetne csinálni, hogy Pedro-Dongou-Adama elöl, esetleg Pedro-Cesc-Adama, vagy Dongou-Cesc-Adama. :D

Valamiért nagyon szeretem ezeket a sörmeccseket, ahol játszhatnak a fiatalok. 8)
Erxy
Entrenador del Barça

2013.11.24. 13:08:13

B csapatból feljött Patric, Sergi Gomez, Dongou és Adama. Patric egyébként jobbhátvéd.
Alexis ugye eltiltását tölti, Tello még mindig sérült, szóval remélem Adama vagy Dongou kezdő lesz. :D Cuenca nem került be még a keretbe a sérülteken kívül. Xavi viszont felépült
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.24. 13:02:54

Official: Adriano has an ankle injury and won't play against Ajax on Tuesday.

Hihetetlen. Mondjuk így is olyan sokáig húzta sérülés nélkül a brazil, hogy már kezdtem aggódni. :lol:

Így, gondolom, Puyol fog jobb- vagy balhátvédként játszani, erre már volt példa pár meccsen korábban.
Lionel85
Llegenda del Barça

2013.11.07. 19:43:34

2-0-ig sima meccset játszottunk, a szépítő gól után nagyon feljött a Milan a második félidő első szakaszában. Aztán visszaállt a katalán világ rendje és Messi második góljával behúztuk a 3 pontot. Nagyon kellett már ez a kis siker Messinek, mert már nagyon el volt anyátlanodva az elmúlt meccseken. Piqué öngóljáért kár, de ez mindenkivel megesik.
Kép
Kép
Kép
Gareth Tello
Az Év fórumozója 2013

2013.11.07. 16:47:10

visca el barca írta:nagy rotáció nem hinném h lesz, bartra már usem számyt annak mert elég sokat játszott, mint ahogy cesc sem. egyik meccsen beteszi pedrot meg songot, a másikon meg songot meg bartrát. simán tolatnám montoyát meg robertot orrvérzésig...
Valdés - Montoya, Bartra, xy, Adriano - Sergi Roberto, Song, xy - Pedro, Messi, Tello. [-o<

Már nem emlékszem, mikor volt, hogy a csoportkörben nagyjából a legerősebb csapatunkkal sem tudtuk megverni a Kazanyt, aztán decemberben, amikor már megvolt a továbbjutás, kiküldtünk egy fullos B csapatot, ilyen Fontásokkal meg Víctor Vázquezekkel, és nyertünk. :lol: Vázquez rúgott is egyet. :D
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.07. 16:41:24

nagy rotáció nem hinném h lesz, bartra már usem számyt annak mert elég sokat játszott, mint ahogy cesc sem. egyik meccsen beteszi pedrot meg songot, a másikon meg tellot meg bartrát. simán tolatnám montoyát meg robertot orrvérzésig...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára visca el barca 2013.11.07. 16:56:16-kor.
Kép
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.11.07. 16:15:05

S.Agüero írta:
Innentől...Fog kezdni Puyol,Barthra is,és elől pedig sztem Messi fent marad,hágy kapja el a fonalat,de mellette Tello,Pedro valszeg...Középpályán meg Song is be fog állni Busi helyett,Xavi is pihenni fog sztem...
Csak nem bírtad ki. :mrgreen:

Amúgy rém gyenge volt ez a tegnapi Milan, meg kellett volna őket szórni 5-6 góllal. Megvoltak a lehetőségeink rá. A helyzetkihasználásunkon meg lehetne mit csiszolni... :roll:
:D :D :D Jólvan hát ne akarjatok megfosztani az egyediségemtől... :D ...

Amúgy igen,sztem is a helyzetkihasználásunkkal van jelenleg a legnagyobb baj, ha az feljavul bárkit megverhetünk...De nyílván amíg ennyi helyzetünk van nem baj,csak acélosabb ellenfél ellen nem lesz ennyi. Ugyanakkor azért a Real ellen képesek voltunk jól kihasználni a helyzetienket,szal nagy meccseken sztem menni fog ez.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
MatyiG
Adminisztrátor

2013.11.07. 16:07:36

Innentől...Fog kezdni Puyol,Barthra is,és elől pedig sztem Messi fent marad,hágy kapja el a fonalat,de mellette Tello,Pedro valszeg...Középpályán meg Song is be fog állni Busi helyett,Xavi is pihenni fog sztem...
Csak nem bírtad ki. :mrgreen:

Amúgy rém gyenge volt ez a tegnapi Milan, meg kellett volna őket szórni 5-6 góllal. Megvoltak a lehetőségeink rá. A helyzetkihasználásunkon meg lehetne mit csiszolni... :roll:
Bestbarca
Entrenador del Barça

2013.11.07. 15:10:54

visca el barca írta:
Bestbarca írta:...
jó dolgokat szoktál írni (bár 10000 karakter alatti kommentet nem igazán láttam még Tőled), de nem lehetne megoldani h ne három pontot tegyél minden mondat végére? :D
:D No igen szűkszavúság sosem volt az erényem,a ... meg azt felejezik ki hogy van ott még gondolat,csak nem férne bele a komment keretébe. :D De próbálom redukálni akkor... :D

Amúgy ismerve Tatat már az Ajax ellen is pihentetni fog mint az állat. Igazából lehet is,sokkal erősebbek vagyunk mint az Ajax,és 1pont kell még a fix továbbjutáshoz több nem.Innentől...Fog kezdni Puyol,Barthra is,és elől pedig sztem Messi fent marad,hágy kapja el a fonalat,de mellette Tello,Pedro valszeg...Középpályán meg Song is be fog állni Busi helyett,Xavi is pihenni fog sztem...Szal egy eléggé felforgatott csapat fog kiállni,és x,vagy 1góllal nyerünk az Ajax ellen.
„Uraim, ha ma veszítetek, akkor továbbra is a világ legjobb csapataként lesztek számon tartva - de ha nyertek, a nevetek örökre fent marad.” Josep Guardiola

„Teljesen tehetetlenül érzed magad, ahogy látod, milyen kényelmesen, és élvezettel játszanak.” Raúl a Real-Barca után (2-6)

http://www.youtube.com/watch?v=CESroqFl ... re=related - Hatalmas!!!
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.11.07. 13:48:30

Egész jó volt a csapat tegnap,Persze részben megint Alves miatt kaptunk egy gólt, de most belefért.
Tata az Ajax ellen szerintem tuti nem fog még pihentetni mert be akarja biztosítani ez első helyet, de ha utána megvan akkor a Celtics ellen biztos felküld egy fél tartalékos gárdát, persze Messi meg Neymar is tuti ott lesznek a kezdőben. :)
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.11.07. 11:46:44

Bestbarca írta:...
jó dolgokat szoktál írni (bár 10000 karakter alatti kommentet nem igazán láttam még Tőled), de nem lehetne megoldani h ne három pontot tegyél minden mondat végére? :D

és h a témához is hozzászóljak, lájtos kis meccs volt, sztem annyira nem toltuk rosszul, volt már idén sokkal rosszabb meccsünk is. hogy olyan tatás legyek, végig kontrolláltuk a meccset, kb egyszer nem éreztem azt, hogy a milan akár egy pontot is elvihet...

továbbjutás megvan, a két maradék meccsen lehet pihentetni.
Kép
Válasz küldése