Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

Szerintem is, Adama vagy Dongou kezdeni fog, Neymar vagy Cesc meg pihenhet egyet.visca el barca írta:sztem lesz olyan tökös a mester h vmelyik suhancot behajintja kezdőnek.
Teljesen egyetértek. Bár Tata javarészt úgy is az "alap" kezdőket fogja kiküldeni, de remélem akár csereként, de kapnak a fiatalok játéklehetőséget. Jó lenne, ha Bartra kezdene, nagyon fontos, hogy annyi meccsen kezdjen, amennyin lehetséges. A középpályán remélhetőleg Sergiot végre pihenteti Tata és Song kezd. Azt pedig még inkább remélem, a Fabregas-Iniesta duó egyike helyett lehetőséget kap Sergi Roberto. Vagy még azt tudnám elképzelni, hogy Dongou kezd középcsatárként. Én vmi ilyesmire gondoltam, számolok, várok, jó lenne stb.:Barca96 írta:itt az ideális alkalom, hogy lehetőséget kapjanak a fiatalok.
ligában most ugy San Mamesbe megyünk, pihentetni kellene, aztán lassan jön majd a Villareal is
Most néztem én is, jó lesz ez.Erxy írta:B csapatból feljött Patric, Sergi Gomez, Dongou és Adama. Patric egyébként jobbhátvéd.
Alexis ugye eltiltását tölti, Tello még mindig sérült, szóval remélem Adama vagy Dongou kezdő lesz.Cuenca nem került be még a keretbe a sérülteken kívül. Xavi viszont felépült
Valdés - Montoya, Bartra, xy, Adriano - Sergi Roberto, Song, xy - Pedro, Messi, Tello.visca el barca írta:nagy rotáció nem hinném h lesz, bartra már usem számyt annak mert elég sokat játszott, mint ahogy cesc sem. egyik meccsen beteszi pedrot meg songot, a másikon meg songot meg bartrát. simán tolatnám montoyát meg robertot orrvérzésig...
S.Agüero írta:Csak nem bírtad ki.Innentől...Fog kezdni Puyol,Barthra is,és elől pedig sztem Messi fent marad,hágy kapja el a fonalat,de mellette Tello,Pedro valszeg...Középpályán meg Song is be fog állni Busi helyett,Xavi is pihenni fog sztem...![]()
Amúgy rém gyenge volt ez a tegnapi Milan, meg kellett volna őket szórni 5-6 góllal. Megvoltak a lehetőségeink rá. A helyzetkihasználásunkon meg lehetne mit csiszolni...
Csak nem bírtad ki.Innentől...Fog kezdni Puyol,Barthra is,és elől pedig sztem Messi fent marad,hágy kapja el a fonalat,de mellette Tello,Pedro valszeg...Középpályán meg Song is be fog állni Busi helyett,Xavi is pihenni fog sztem...
visca el barca írta:jó dolgokat szoktál írni (bár 10000 karakter alatti kommentet nem igazán láttam még Tőled), de nem lehetne megoldani h ne három pontot tegyél minden mondat végére?Bestbarca írta:...![]()
jó dolgokat szoktál írni (bár 10000 karakter alatti kommentet nem igazán láttam még Tőled), de nem lehetne megoldani h ne három pontot tegyél minden mondat végére?Bestbarca írta:...