mondjuk én örülnék neki

érzésem szerint sima meccs lesz. vagy simán kiesünk, vagy simán tovább megyünk.
hát ezzel a kezdővel annak a bizonyosnak adnánk egy pofont. Év óvjon minket ettől a felállástól. Xavit, Pedrot ki a kezdőből.Sipi24 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/a ... ca-2337497
a sport.es szerint ez lesz a lehetséges kezdő
én csak annyit változtatnék rajta, hogy Alexist tenném előre Villa helyére,
Pedro helyére pedig Villát
Én valahogy most érzem, hogy nem azt a Barcát fogjuk látni, amit mostanában láttunk, hanem egy sokkal jobb Barcát fogunk látni, aki küzdeni fog a továbbjutásért, és tovább is fog menni...
Igen így gondolom én is, csak sajnos pont az ilyen meccseken szoktunk a 70.ik perc környékén is 0-0-val állni! Nagyon reménykedek, hogy ma meg tudjuk fordítani az állást, és továbbjuthatunk, de ehhez óriási alázat, tudás, szerencse szükségeltetikBarca96 írta:Egy korai gól szerintem hatalmas lökést adna.
Azért van különbség spanyol, olasz, angol, török...stb drukkerek között.Vakmacska írta:És a szurkolók igenis szurkolják végig a meccset, ne kussban üljék végig a 90 percet. Egy olasz stadion mindig fel tud robbanni, de akár egy magyar meccsen 500 drukker is jobban szurkol, mint az a 90ezer a Camp Nouban.
Nem tudom, hogy Madrid vagy Barca drukker vagy, de ha utóbbi, akkor tudnod kéne, hogy a Barca-nál nem a kapura lövések száma a mérvadó.
Amennyiben kiváló szakmai vezetésünk 3x is ugyanazt a kezdőt állítja fel, aki kikapott Milánóban meg a kupában, akkor sok jóra nem számíthatunk ma este...Castiel írta:No ma este jön a big bang! A szép az a storyban, hogy kb mindenki tuti biztosra veszi a kiesésünket... Platini, Sacchi, meg még vannak jópáran. Sőt vannak akik egyenesen epekedve várják, hogy ússzunk a levesben.
Nos szerintem ez adhat 1 pluszt, hogy ugyan már, ennyire gyengének tartanak minket? Lehet a formánk tré, viszont az hogy ennyire lenézzék az elmúlt évek sikercsapatát, és abszolút esélytelennek lássák a helyzetet a továbbjutásra, az kicsit bosszantó. Most kell odacsapni eggyet, hogy lássák, ez a Barca nem felejtett el focizni, és ha a Milánt kiejtjük, akkor fordulni fog a kocka. Mind a pályán, mind fejben.
Ma este csak annyit kérek h Inista ne a szélen játszon... mert akkor tényleg végünk van. Esetleg Thiagot meglehetne próbálni...
Helyzetkihasználásunk meg legyen kicsit jobb, mert most még sokkal fontosabb lenne, a ziccereket értékesíteni.
Viva Les Corts!
Ha ez lesz akkor ki is estünk.Iniestát kár "elpazarolni" a szélen,amikor a posztján a világ legjobbja.Fabregast meg a szombati teljesítménye után a kezdő közelében nem akarom meglátni.Legyen Busi-Csabi-Ini közép elöl meg ???-Messi-Alexis.S.Agüero írta:Nem, szerintem Busi-Xavi-Fabregas, Iniesta meg kitolva szélre, másik oldalt meg Pedro.Barcaforever írta:Holnap ha Xavi megkapja az engedélyt, akkor a Xavi-Ini-Fabregas középpálya lesz!?![]()
Nem, szerintem Busi-Xavi-Fabregas, Iniesta meg kitolva szélre, másik oldalt meg Pedro.Barcaforever írta:Holnap ha Xavi megkapja az engedélyt, akkor a Xavi-Ini-Fabregas középpálya lesz!?
Hát ne haragudj, de az elmúlt 5-6 meccsünkön a vak is látta, hogy olyan emberek játszanak/játszottak, akiknek nem kéne. Nem azért, mert rossz focisták, szimplán mert rossz formában vannak.20tek írta:Olyan jó, hogy itt mindenki annyira k..va okos, annyira tudja, hogy hogyan kellene felállni, és persze hozzá képest a Barca edzői meg ostobák, mert ők nem tudják a tutit. Kit hol kell játszatni, Messinek mit kellene csinálnia, stb...
Emlékszem én egy Milan-Depor meccsre, amikor 4-1 volt az első meccs, mindenki leírta a Deport, aztán a visszavágón a Depor simán győzött 4-0-val...#David Villa# írta: Csapat még nem fordított a BL-ben, ha idegenben 2:0-ra kikaptak.
Visca el Barca!