Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
visca el barca
Presidente del Barça

2013.03.12. 11:51:40

kizárt h ilyen felállást be mernének vállalni rouráék...

mondjuk én örülnék neki :D

érzésem szerint sima meccs lesz. vagy simán kiesünk, vagy simán tovább megyünk.
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Bob_Marley
Presidente del Barça

2013.03.12. 11:50:13

Olvasgatva az ezer meg ezer felállást meg elgondolást, hozzám Sanama és visca el barca hsz-i állnak a legközelebb.
Türelmesen kell játszani, 1 gól megpecsételheti a sorsunkat, félidőnként 1et kell betuszkolni s jók vagyunk.
Nem lehetetlen a továbbjutás, de ha nem is jön össze olyan óriási tragédiát nem élek meg, mint ahogy ezt sok helyen megpróbálják beállítani.
Ez csak egy BL meccs, kiesünk továbbjutunk bármi benne van, de a szezont nem ez határozza meg, hanem hogy a Liga meglegyen.
Ma tegyünk meg mindent érte hogy lehessen következő kör, s akkor nem lehet gond.
Kép
Kép
Kép
fcbarca78
Jugador del Barça

2013.03.12. 11:42:55

Sipi24 írta:http://www.sport.es/es/noticias/barca/a ... ca-2337497

a sport.es szerint ez lesz a lehetséges kezdő
én csak annyit változtatnék rajta, hogy Alexist tenném előre Villa helyére,
Pedro helyére pedig Villát
Én valahogy most érzem, hogy nem azt a Barcát fogjuk látni, amit mostanában láttunk, hanem egy sokkal jobb Barcát fogunk látni, aki küzdeni fog a továbbjutásért, és tovább is fog menni... :)
hát ezzel a kezdővel annak a bizonyosnak adnánk egy pofont. Év óvjon minket ettől a felállástól. Xavit, Pedrot ki a kezdőből.
Sipi24
Jugador del Barça

2013.03.12. 11:24:38

http://www.sport.es/es/noticias/barca/a ... ca-2337497

a sport.es szerint ez lesz a lehetséges kezdő
én csak annyit változtatnék rajta, hogy Alexist tenném előre Villa helyére,
Pedro helyére pedig Villát
Én valahogy most érzem, hogy nem azt a Barcát fogjuk látni, amit mostanában láttunk, hanem egy sokkal jobb Barcát fogunk látni, aki küzdeni fog a továbbjutásért, és tovább is fog menni... :)
vlxe
Capitá del Barça

2013.03.12. 11:02:03

Barca96 írta:Egy korai gól szerintem hatalmas lökést adna.
Igen így gondolom én is, csak sajnos pont az ilyen meccseken szoktunk a 70.ik perc környékén is 0-0-val állni! Nagyon reménykedek, hogy ma meg tudjuk fordítani az állást, és továbbjuthatunk, de ehhez óriási alázat, tudás, szerencse szükségeltetik :!:
Kép
Barca96
Jugador del Barça

2013.03.12. 10:53:27

Nagyon várom már a mai meccset, egész nap extázisba vagyok.
Nincs sok esélyünk a továbbjutásra, de semmi sem lehetetlen.
Ha a csapat harciasan megy ki a pályára, és az első perctől kezdve támad, meglehet a győzelem és a továbbjutás.
Egy korai gól szerintem hatalmas lökést adna.
Visca Barca!
”A bajnokságban nagyon nehéz dolgunk lesz, mert a Madrid nagyon jó állapotban van. De nyerjék meg ők maguknak, mi nem fogjuk még meg is lökni őket a cél felé.”
Xaby Hernandez
Barça B
Kapcsolat:

2013.03.12. 10:46:10

Valdes

Alves Puyol Busquets Alba

Xavi Iniesta Fabregas

Pedro Villa Messi

régi szép PVM 1-1 gólocska mindegyiktől és 3-0 :)

amúgy mindegy a kezdő, csak legyen meg a ritmus és a sebesség.
bízom a csapatban
Xavi a Legnagyobb!!!
Facsy
Jugador d'estrella

2013.03.12. 10:25:20

VV
Alves-Piqué-Puyol-Alba
Busquets
Xavi-Iniesta
Alexis-Messi-Adriano

én így indítanék. Aztán ha nagyon lapos a passz játék és eredménytelen Xavi helyére Thiagot vagy Fabregast berakni. A többi csere a meccsen történő dolgok után ítélendő :D de szinte biztosan beraknám Tellot a 70ik perc körül még talán Villát is. Bízom a skacokban. Visca el Barca!

Ja és ha tisztán látszik lefújás előtt az hogy tovább jutunk, és még van csere akkor Abidalt beküldeni :D... erre inkább nem is gondolok :D
albicelesteX
A Vadász

2013.03.12. 10:19:53

Pedro,Tello nem kell a kezdőbe...Középpálya is érdekes.Nem tudom Fábregas és Xavi is kell e egyáltalán...Nem sok jót látok estére,de legalább már eldől vagy így vagy úgy aztán lehet továbblépni nem kell ezeket a fogadkozásokat olvasni nap mint nap.
Kép
Chino
Llegenda del Barça

2013.03.12. 10:00:09

A továbbjutáshoz a minimum, hogy úgy megyünk ki mint akik vért ittak és nem szófecsérlés az amit Roura mondott, miszerint ami emberileg lehetséges azt megteszik. Ha pedig a Milan az odavágó fényében kicsit nagy mellénnyel jön ki vagy a nagyobb esélyük tudata kevésbé teszi harapóssá őket, akár egy zakó is kinéz. Persze ez csak egy hipotézis, de nem lehetetlen.
Rengeteg dolog befolyásolja ezt a meccset. Lehet egy kiállítás, ami eldöntheti a párharcot egyik vagy másik irányba, egy korai gól,véleményes tizi, bármi.
Azt nem értem Pedrot miért veszik ilyen biztosra. Rendben van, hogy a Depor ellen nem ő kezdett, de Alexis kihagyásánál csak Iniesta feltolása lenne nagyobb baromság. (szvsz) Úgy néz ki formába lendült a chilei (egy meccs persze nem jelent semmit, de bíztató), számára pedig még fontosabb lenne a kezdőben szerepelni. Eddig is önbizalomhiánnyal küzdött, egy jó meccs után visszaültetni nem biztos hogy jót tenne neki.
Tello mostm nagyon jól jöhet. A 65-70. perc körül ezek az olasz védők már a se...ükön fogják venni a levegőt.
Én sokakkal ellentétben várom a meccset, bízom a srácokban, ha továbbmegyünk az biztos, hogy hajnalig bulizni fogok. Ráadásul lesz esélyünk visszavágni az "úriembereknek".
Forca Barca!!!!
#David Villa#
Capitá del Barça

2013.03.12. 09:05:45

Mundo igen érdekes kezdőt jósol:O

Nem hinném, hogy ennyire felforgatnák a csapatot. Na meg Tellot nem szeretném látni kezdőként.
Cooh
Jugador del Barça

2013.03.12. 09:03:42

Vakmacska írta:És a szurkolók igenis szurkolják végig a meccset, ne kussban üljék végig a 90 percet. Egy olasz stadion mindig fel tud robbanni, de akár egy magyar meccsen 500 drukker is jobban szurkol, mint az a 90ezer a Camp Nouban.
Azért van különbség spanyol, olasz, angol, török...stb drukkerek között.
Más és más a mentalitásuk.
A katalánok hatalmas látványvilággal kápráztatják el csapatot és a tv előtt ülőket. Abban nem kételkedem, hogy a barca szurkolók már önmagukban +1 gólt megérnek :twisted:

Ahogy mások is írták: eredménytől függetlenül lássam a csapatban a győzni akarást, a lendületet, azt, hogy ott "halnak" meg a pályán.
Viszont a legjobban annak örülnék, ha továbbjutnánk és nézhessem a bl-ben való menetelést.
Vakmacska
Llegenda del Barça

2013.03.12. 08:43:40

Én személy szerint hasonlóan gondolom: eléggé eljátszották az esélyt a továbbjutásra. Én sem hiszek benne, én annak örülnék a legjobban, ha azt látnám, hogy visszatér a tűz, a lelkesedés, a hajtás, a foci élvezete a fiúkba. Ha ezt látom bennük -eredménytől függetlenül- azt mondom, hogy győztünk.
Ez lenne a legnagyobb győzelem. A talpra állás.
Piqué nyilatkozatáról meg annyit: menjenek úgy ki a pályára, hogy azt mondják: minek megyünk ki, már úgyis kiestünk? Nekik igenis hinniük kell abban, hogy meg lehet csinálni! Évekig minden csapat feltartott kézzel állt ki ellenünk, "úristen, itt a Barca, csak ne kapjunk 5 gólt!" mentalitással. Most kezdték elhinni, hogy verhetőek vagyunk, és meg is látszik rajtuk, a hozzáállásukon.
Igenis, így kell Piquééknek a meccshez állniuk, ezzel a mentalitással, hogy meg tudjuk csinálni.

És azért még ott van az is: a Depor a Milan ellen 4-1-ről állt fel, és rúgott nekik otthon 4-et, tavaly meg ugyanezt eljátszották az ARsenallal szemben. őket is 4-0-ra verték, aztán a visszavágón kaptak egy félidő alatt hármat, és csak a szerencse mentette meg őket a negyediktől. Szóval lehet hinni is akár a csodában, mert ez a Milan nagyon rapszódikusan képes teljesíteni, képesek nagy mellénnyel kiállni, aztán koppanni. Őket rohadtul megzavarná egy gyors bekapott gól, főleg, ha jönne a második is is, abból szerintem nem is térnének magukhoz.

És a szurkolók igenis szurkolják végig a meccset, ne kussban üljék végig a 90 percet. Egy olasz stadion mindig fel tud robbanni, de akár egy magyar meccsen 500 drukker is jobban szurkol, mint az a 90ezer a Camp Nouban.
MQuCsabi
Llegenda del Barça

2013.03.12. 08:41:41

Egyre inkább ugy érzem, hogy van keresnivalónk és megcsinálják a srácok. Lehet azt mondani, hogy mosakodás, meg hárítás volt ez a két nyilatkozat. Vagy azt, hogy komolyan gondolják, és mindent átbeszéltek, ők tudják mi a dolguk, ezért szívvel lélekkel, összes tudásukkal küzdenek majd és ugyan ezt kérik a szurkolóktól is.
Tudjuk nagyon jól, hogy igaz, hogy a szurkolok örök pesszimisták, ugyhogy nagyon nem lőtt mellé Piqué szerintem. Pláne, ha még a spanyolos "szinházba járós", csendben szurkolást nézzük. Szóval tessék csak kicsit megfenyíteni a szurkolókat is, hogy robbanjon csak az a stadion, mikor pályára lépnek a csapatok.
HAJRÁ BARCA!!
Kép
mess2009
Director del Fútbol

2013.03.12. 08:26:07

ez az a nap és ez az a meccs amiről már szinte mindent megírtunk..., de néhány reflexió az új nyilatkozatokra: Pique - színtiszta mosakodás! .....ez a csapat már mindent megnyert, történelmet csinált.....stb, ...a szurkolók szurkoljanak! mert ha nem akkor az nem a mi hibánk....,Roura - detto! ...mindent megbeszéltem Titóval...?! (kvázi:nem én döntök!)
nem akarom azért bagatelizálni, a helyzet komplikált de a (végzetes?!) hibát Milánóban már elkövettük, nem voltunk képesek gólt lőni. ezért ez a meccs már úgy indul, mintha minden játékosunk cipelne + két kiló súlyt! miért nem hiszünk? mert nem adtak esélyt erre! ahhoz hogy most higgyek a továbbjutásba el kellene felejtenem három meccset! akoor miért is várom az estét? hát a REMÉNY ez hal meg utóljára egészen pontosan : a ma esti első kapott gólig.
egy kis adalék : a MU-Chelsea meccsen milyen könnyen ledolgoztá a két gól a másodikban?!! ...hát azok nem mi voltunk ugyan de REMÉNY!
hát akkor REMÉNYRE FEL!
FarkasAttila
Barça C

2013.03.12. 08:24:24

Nem tudom, hogy Madrid vagy Barca drukker vagy, de ha utóbbi, akkor tudnod kéne, hogy a Barca-nál nem a kapura lövések száma a mérvadó.

Az en velemenyem pedig az, hogy ha az ember nem rug kapura akkor nem lesz gol :D
Nem Ede72
Jugador del Barça

2013.03.12. 08:06:18

Castiel írta:No ma este jön a big bang! A szép az a storyban, hogy kb mindenki tuti biztosra veszi a kiesésünket... Platini, Sacchi, meg még vannak jópáran. Sőt vannak akik egyenesen epekedve várják, hogy ússzunk a levesben.
Nos szerintem ez adhat 1 pluszt, hogy ugyan már, ennyire gyengének tartanak minket? Lehet a formánk tré, viszont az hogy ennyire lenézzék az elmúlt évek sikercsapatát, és abszolút esélytelennek lássák a helyzetet a továbbjutásra, az kicsit bosszantó. Most kell odacsapni eggyet, hogy lássák, ez a Barca nem felejtett el focizni, és ha a Milánt kiejtjük, akkor fordulni fog a kocka. Mind a pályán, mind fejben.
Ma este csak annyit kérek h Inista ne a szélen játszon... mert akkor tényleg végünk van. Esetleg Thiagot meglehetne próbálni...
Helyzetkihasználásunk meg legyen kicsit jobb, mert most még sokkal fontosabb lenne, a ziccereket értékesíteni.
Viva Les Corts!
Amennyiben kiváló szakmai vezetésünk 3x is ugyanazt a kezdőt állítja fel, aki kikapott Milánóban meg a kupában, akkor sok jóra nem számíthatunk ma este...
Castiel
Capitá del Barça

2013.03.12. 07:05:13

No ma este jön a big bang! A szép az a storyban, hogy kb mindenki tuti biztosra veszi a kiesésünket... Platini, Sacchi, meg még vannak jópáran. Sőt vannak akik egyenesen epekedve várják, hogy ússzunk a levesben.
Nos szerintem ez adhat 1 pluszt, hogy ugyan már, ennyire gyengének tartanak minket? Lehet a formánk tré, viszont az hogy ennyire lenézzék az elmúlt évek sikercsapatát, és abszolút esélytelennek lássák a helyzetet a továbbjutásra, az kicsit bosszantó. Most kell odacsapni eggyet, hogy lássák, ez a Barca nem felejtett el focizni, és ha a Milánt kiejtjük, akkor fordulni fog a kocka. Mind a pályán, mind fejben.
Ma este csak annyit kérek h Inista ne a szélen játszon... mert akkor tényleg végünk van. Esetleg Thiagot meglehetne próbálni...
Helyzetkihasználásunk meg legyen kicsit jobb, mert most még sokkal fontosabb lenne, a ziccereket értékesíteni.
Viva Les Corts!
Kép
Fc Barcelona-Csurgói KK-Scuderia Ferrari-
sörvirsli
Capitá del Barça

2013.03.12. 02:40:05

Én sem várom a mai meccset. Talán azért sem mert a zakók után a Depor elleni első gólnál örömben úgy falhoz vágtam a távirányítót hogy azóta is csak a sport Tv-re lehet kapcsolni. Mintha a BL-t nyertük volna meg,aha de a darabok keresgélése közben feleszméltem és látom ám,hohó ez az utolsó csapat elleni 40perces szenvedés eredménye az a soványka kis gól... a Camp Nou-ba.
Viszont jó oldala is van a dolognak: legtöbben úgy ülünk le,hogy nincs sok esély,nem lesz (nagy) csalódás ha bukunk meg leírhatjuk itt kb ezer posztban,hogy mi bizony megmondtuk előre,stb.
Arra leszek kíváncsi akkor milyen hozzászólások lesznek ha továbbjutunk!
:)
Aki azt hiszi, hogy a Messi és a Messiás szavak és jelentések összecsengése véletlen, az orbitálisat téved: Isten kegyelméből való ez az ember.

Messi-Neymar = the ultimate forward duo

Paul Walker - We are always gonna miss you forever!
Dr.Dre
Capitá del Barça

2013.03.11. 23:09:16

Messa írta: Hogy leírjuk a paprikáskrumpli receptjét? :)
Kiss Ádám :lol: :lol:
Kép

Titi - The Legend!
StickyFingaz
Capitá del Barça

2013.03.11. 23:04:22

S.Agüero írta:
Barcaforever írta:Holnap ha Xavi megkapja az engedélyt, akkor a Xavi-Ini-Fabregas középpálya lesz!? :roll:
Nem, szerintem Busi-Xavi-Fabregas, Iniesta meg kitolva szélre, másik oldalt meg Pedro. :roll: :)
Ha ez lesz akkor ki is estünk.Iniestát kár "elpazarolni" a szélen,amikor a posztján a világ legjobbja.Fabregast meg a szombati teljesítménye után a kezdő közelében nem akarom meglátni.Legyen Busi-Csabi-Ini közép elöl meg ???-Messi-Alexis.
MatyiG
Adminisztrátor

2013.03.11. 22:36:22

Barcaforever írta:Holnap ha Xavi megkapja az engedélyt, akkor a Xavi-Ini-Fabregas középpálya lesz!? :roll:
Nem, szerintem Busi-Xavi-Fabregas, Iniesta meg kitolva szélre, másik oldalt meg Pedro. :roll: :)
Barcaforever
Director del Fútbol

2013.03.11. 22:31:34

Holnap ha Xavi megkapja az engedélyt, akkor a Xavi-Ini-Fabregas középpálya lesz!? :roll:
Kép
Messa
Az EuroBarca Utánpótlása

2013.03.11. 21:27:47

20tek írta:Olyan jó, hogy itt mindenki annyira k..va okos, annyira tudja, hogy hogyan kellene felállni, és persze hozzá képest a Barca edzői meg ostobák, mert ők nem tudják a tutit. Kit hol kell játszatni, Messinek mit kellene csinálnia, stb...
Hát ne haragudj, de az elmúlt 5-6 meccsünkön a vak is látta, hogy olyan emberek játszanak/játszottak, akiknek nem kéne. Nem azért, mert rossz focisták, szimplán mert rossz formában vannak.
Egyébként igen, mégis mit vársz ebben a topicban? Hogy leírjuk a paprikáskrumpli receptjét? :)
Sóstó mellett van egy mocsár, kikapott a Zseljeznicsar. Az eredmény reális, így járt most a Real is... Real Madrid Videoton 0-1 1985.05.22
Subinho
Director del Fútbol

2013.03.11. 20:41:29

#David Villa# írta: Csapat még nem fordított a BL-ben, ha idegenben 2:0-ra kikaptak.

Visca el Barca!
Emlékszem én egy Milan-Depor meccsre, amikor 4-1 volt az első meccs, mindenki leírta a Deport, aztán a visszavágón a Depor simán győzött 4-0-val...
http://www.guardian.co.uk/football/2004 ... onsleague1
Tudom, a csapat nincs formában, de mivel lehet ösztönözni olyan játékosokat a ligában, akik 13 ponttal vezetnek??? semmivel. kérdezem, lehet ösztönözni a játékosokat a BL továbbjutással és egy esetleges BL trófeával??? határozottan: IGEN!!!
a ligában ezt a semmitmondó játékot fogjuk látni, mert ez már féltávnál eldőlt... de a BL! nagyon meleg a pite, itt oda kell tenni magukat! nagyon remélem, oda is fogják és akkor meglehet a továbbjutás!
ha a bajnoki forma köszön vissza, akkor 1-0 lesz kb. a 88. percben lőtt góllal és vége az idei BL álmoknak...
Válasz küldése