Raphinha is ott van az Aranylabda megnyerésére esélyes 30 játékos közöttt

A kívánság egy része eddig teljesült! Szpartak Moszkva, Celtic.S.Agüero írta:Egy ilyen csoportnak örülnék:
Barcelona ; Schalke ; Ajax ; Celtic
De biztos valami ilyesmi lesz:
Barcelona ; Shakthar Donetsk ; Olympiacos ; BATE Borisov
Keletit biztos kapunk.
Ó, köszidaffy írta: sorsolás és eurosport
sorsolás és eurosport@@Laguna@@ írta:Hol fogják közvetíteni ezt a díjátadót vagy mit?
Dán. Én is most néztem meg gugliba.recrea írta:Egészségedre! Ez meg milyen csapat?!Bob_Marley írta: Keletet el kellene kerülni, Braga, Anderlecht, Nordsjaelland csoport valóban tökéletes lenne.![]()
Egészségedre! Ez meg milyen csapat?!Bob_Marley írta: Keletet el kellene kerülni, Braga, Anderlecht, Nordsjaelland csoport valóban tökéletes lenne.
Ronaldo 59 (60) gólt lőtt. Ha a címeket nézzük, akkor Iniesta, ha az egyéni teljesítményt, akkor Messi kapja. Ennek ellenére én Ronaldot érzem a favoritnak.fcbarca0827 írta:Szerintetek ki nyeri az UEFA Év Játékosa díjat ma délután?
Messi, Iniesta, vagy Ronaldo?
Amúgy most ebben csak a BL-ben mutatott teljesítmény számít, vagy mi a tököm?
Gondolom, nyilván nem.
De akkor, Iniesta, az EB legjobb játékosa nyer, aki kupagyőztes is?
Messi aki 72 gólt lőtt, BL és bajnoki gólkirály lett és kupát nyert?
CR aki 64 gólt lőtt és bajnok lett, ráadásul tegnap Szuperkupát nyert?
Tekintve, hogy ma élő műsorban fog szavazni az 53 tagország 1-1 újságírója én azt mondom Ronaldo, mert ott motoszkál a fejekben, hogy tegnap ő nyert és két gólt szerzett a két meccsen (mondjuk ez Messire is igaz, csak ő nem nyert.).
Persze ne legyen igazam (és nyerjen Ini).
Ez olyan, mint az egykori aranylabda. A legjobb európai játékos kapja. Tehát mindent belevesznek. Szerintem CR kapja. Ha tényleg meg is kapja, akkor jogosan! Aranylabdára is most esélyesebbnek tartom. Bár az lenne a legjobb, ha nem tőlünk kerül ki a győztes, h Casillas nyerje meg.fcbarca0827 írta:...
Ezzel én is kiegyeznék.Balinho írta:
Amúgy ha lehetne álmodni, én egy Braga, Anderlecht, Nordsjaelland csoporttal ki tudnék egyezni
De ne velünk! Kapja meg a real!Rivaldo11 írta:Hm... Azért érdekes lenne, ha mondjuk a Cityt, a PSG-t, meg a Dortmundot összesorsolnák...
Holnap?messideco írta:Holnap sorsolás, íme a kalapok:
Pot 1: Chelsea, Barcelona, Manchester United, Bayern Munich, Real Madrid, Arsenal, Porto, AC Milan
Pot 2: Valencia, Benfica, Shakthar Donetsk, Zenit St Petersburg, Schalke, Manchester City, Braga, Dynamo Kiev
Pot 3: Olympiacos, Ajax, Anderlecht, Juventus, Lille, Spartak Moscow, PSG, Galatasaray
Pot 4: Celtic, Borussia Dortmund, BATE Borisov, Dinamo Zagreb, CFR Cluj, Malaga, Montpellier, FC Nordsjaelland
csak én érzem azt, hogy a harmadik kalap erősebb a másodiknál?![]()
Eredmények:
Lille (francia)–Köbenhavn (dán) 2–0 (Digne 43., De Melo 105.) – h. u.
Tj: a Lille, 2–1-es összesítéssel, hosszabbítás után
Fenerbahce (török)–Szpartak Moszkva (orosz) 1–1 (Sow 69., ill. Ari 5.)
Tj: a Szpartak, 3–2-es összesítéssel
CFR Cluj (román)–Basel (svájci) 1–0 (Kapetanosz 20.)
Tj: a CFR, 3–1-es összesítéssel
Celtic (skót)–Helsingborg (svéd) 2–0 (Hooper 30., Wanyama 88.)
Tj: a Celtic, 4–0-s összesítéssel
Dinamo Kijev (ukrán)–Mönchengladbach (német) 1–2 (Ideye 88., ill. Kacseridi 70. – öngól, Arango 78.)
Tj: a Dinamo, 4–3-as összesítéssel
Magyarok a BL-ben: Megyeri, Juhász, Vass Ádám, ha jól tudom.
Tavaly Huszti, Köteles, Tőzsér és Megyeri volt.