Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
SPORT megmondta.salas9 írta:Kezdőcsapat:
Pinto - Montoya, Puyol, Adriano, Planas - Song, Thiago, Roberto - Tello, Villa, Rafinha.
Messi nem kezd, ez azért meglepő...
Tét nincs, szóval én a lehető legtöbb fiatalnak lehetőséget adnék már a kezdő tizenegyben.salas9 írta:Benfica elleni keret:
Valdés, Pinto, Piqué, Puyol, Villa, Messi, Thiago, Dos Santos, Sergio, Montoya, Adriano, Song, Sergi Gómez, Sergi Roberto, Deulofeu, Planas, Rafinha i Tello.
Igen, mintha Sergi megállt volna a fejlődésben, amikor láttam játszani utánpótlás válogatottként, akkor kimagaslott a csapataiból, de megtörhetett vmi, mert a Barcában (mmint a felnőttben) mutatott teljesítménye eddig legfeljebb az elfogadhatót ütötte meg, de inkább mélyen átlag alatt játszott.noname írta:Amúgy a kpra visszatérve: Sergi Roberto volt a fő hibás az Alaves ellen(Dos Santos nagy hibaszázaléka se segített, főleg h ő kapta Xavi feladatát). Roberto idén nem sok lehetőséget kap és nem is igazán él vele.
Így van, ha ez csak a negyeddöntőtől kezdve fordulhat előPiccolo0121 írta:Sziasztok lenne 1 olyan kérdésem hogy ha jól emlékszem a legjobb 16 csapatot mikor sorsolják akkor saját nemzetiségű csapatot nem kaphat ellenfélül igaz?Vagy is a madrid és ha a 2-dik helyen jut tovább a valencia akkor őket sem kaphatják!Előre is köszönöm a válasz! Visca El Barca
Rafinha kezdene Sergi Roberto helyett még jobban tetszene. Viszont ez elég gyengusz kp. lesz csak Thiagoval, meglepődnék, ha könnyű meccs lenne.salas9 írta: Egy ilyen kezdőnek örülnék:
Pinto - Montoya, Puyol, Piqué, Adriano - Song, Thiago, Roberto - Tello, Messi, Villa.
Örülök hogy Messi bent van a keretbensalas9 írta:Holnap esti Benfica elleni keret:
Valdés, Pinto, Piqué, Puyol, Villa, Messi, Thiago, Dos Santos, Sergio, Montoya, Adriano, Song, Sergi Gómez, Sergi Roberto, Deulofeu, Planas, Rafinha i Tello.
Pihenőt kapott: Iniesta, Xavi, Cesc, Jordi Alba, Pedro és Mascherano.
Iniesta és Alba már tegnap is csak teremben dolgozott ha jól tudom.
Egy ilyen kezdőnek örülnék:
Pinto - Montoya, Puyol, Piqué, Adriano - Song, Thiago, Roberto - Tello, Messi, Villa.
Csereként pedig jöhetne: Deulofeu, Rafinha és Planas.