2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Tét nincs, szóval én a lehető legtöbb fiatalnak lehetőséget adnék már a kezdő tizenegyben.salas9 írta:Benfica elleni keret:
Valdés, Pinto, Piqué, Puyol, Villa, Messi, Thiago, Dos Santos, Sergio, Montoya, Adriano, Song, Sergi Gómez, Sergi Roberto, Deulofeu, Planas, Rafinha i Tello.
Igen, mintha Sergi megállt volna a fejlődésben, amikor láttam játszani utánpótlás válogatottként, akkor kimagaslott a csapataiból, de megtörhetett vmi, mert a Barcában (mmint a felnőttben) mutatott teljesítménye eddig legfeljebb az elfogadhatót ütötte meg, de inkább mélyen átlag alatt játszott.noname írta:Amúgy a kpra visszatérve: Sergi Roberto volt a fő hibás az Alaves ellen(Dos Santos nagy hibaszázaléka se segített, főleg h ő kapta Xavi feladatát). Roberto idén nem sok lehetőséget kap és nem is igazán él vele.
Így van, ha ez csak a negyeddöntőtől kezdve fordulhat előPiccolo0121 írta:Sziasztok lenne 1 olyan kérdésem hogy ha jól emlékszem a legjobb 16 csapatot mikor sorsolják akkor saját nemzetiségű csapatot nem kaphat ellenfélül igaz?Vagy is a madrid és ha a 2-dik helyen jut tovább a valencia akkor őket sem kaphatják!Előre is köszönöm a válasz! Visca El Barca
Rafinha kezdene Sergi Roberto helyett még jobban tetszene. Viszont ez elég gyengusz kp. lesz csak Thiagoval, meglepődnék, ha könnyű meccs lenne.salas9 írta: Egy ilyen kezdőnek örülnék:
Pinto - Montoya, Puyol, Piqué, Adriano - Song, Thiago, Roberto - Tello, Messi, Villa.
Örülök hogy Messi bent van a keretbensalas9 írta:Holnap esti Benfica elleni keret:
Valdés, Pinto, Piqué, Puyol, Villa, Messi, Thiago, Dos Santos, Sergio, Montoya, Adriano, Song, Sergi Gómez, Sergi Roberto, Deulofeu, Planas, Rafinha i Tello.
Pihenőt kapott: Iniesta, Xavi, Cesc, Jordi Alba, Pedro és Mascherano.
Iniesta és Alba már tegnap is csak teremben dolgozott ha jól tudom.
Egy ilyen kezdőnek örülnék:
Pinto - Montoya, Puyol, Piqué, Adriano - Song, Thiago, Roberto - Tello, Messi, Villa.
Csereként pedig jöhetne: Deulofeu, Rafinha és Planas.
biztos jól laktak a műfűvellui1698 írta:Az még hagyján, de ha nem lenne körül építve, azt mondanám, hogy délelőtt itt még teheneket legeltettek.
Az még hagyján, de ha nem lenne körül építve, azt mondanám, hogy délelőtt itt még teheneket legeltettek.bence-barca írta:Csak én látom úgy, mintha ez egy kifejzetten szűkebb pálya lenne?Mintha nem lenne olyan széles, mit máshol szoktak lenni.
Busquets az anyján kívül senkinek se szimpatikus ezen a sárgolyón, de sokkal jobb játékos, mint Song.StickyFingaz írta:Kár hogy nem Song játszik Busquets helyett.A spanyol valamiért nem szimpatikus Nekem.