2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Rafinha kezdene Sergi Roberto helyett még jobban tetszene. Viszont ez elég gyengusz kp. lesz csak Thiagoval, meglepődnék, ha könnyű meccs lenne.salas9 írta: Egy ilyen kezdőnek örülnék:
Pinto - Montoya, Puyol, Piqué, Adriano - Song, Thiago, Roberto - Tello, Messi, Villa.
Örülök hogy Messi bent van a keretbensalas9 írta:Holnap esti Benfica elleni keret:
Valdés, Pinto, Piqué, Puyol, Villa, Messi, Thiago, Dos Santos, Sergio, Montoya, Adriano, Song, Sergi Gómez, Sergi Roberto, Deulofeu, Planas, Rafinha i Tello.
Pihenőt kapott: Iniesta, Xavi, Cesc, Jordi Alba, Pedro és Mascherano.
Iniesta és Alba már tegnap is csak teremben dolgozott ha jól tudom.
Egy ilyen kezdőnek örülnék:
Pinto - Montoya, Puyol, Piqué, Adriano - Song, Thiago, Roberto - Tello, Messi, Villa.
Csereként pedig jöhetne: Deulofeu, Rafinha és Planas.
biztos jól laktak a műfűvellui1698 írta:Az még hagyján, de ha nem lenne körül építve, azt mondanám, hogy délelőtt itt még teheneket legeltettek.
Az még hagyján, de ha nem lenne körül építve, azt mondanám, hogy délelőtt itt még teheneket legeltettek.bence-barca írta:Csak én látom úgy, mintha ez egy kifejzetten szűkebb pálya lenne?Mintha nem lenne olyan széles, mit máshol szoktak lenni.
Busquets az anyján kívül senkinek se szimpatikus ezen a sárgolyón, de sokkal jobb játékos, mint Song.StickyFingaz írta:Kár hogy nem Song játszik Busquets helyett.A spanyol valamiért nem szimpatikus Nekem.
Tetszik a kezdő!Gareth Tello írta:Así, el Barça juega con: Valdés, Alves, Piqué, Mascherano, Jordi Alba, Xavi, Busquets, Iniesta, Messi, Cesc y Pedro.
Banquillo: Pinto, Montoya, Puyol, Song, Villa, Dos Santos y Deulofeu.
Tello?
Ezt nem értem teljesen. Folyamatosan próbálja forgatni az Alexis-Pedro-Villa-Tello négyest. Ha csak utóbbi három játékost nézem (Alexis sérülése miatt) az elmúlt négy mérkőzésen:#David Villa# írta:Villa mellőzésével már a hócipőm kivan. Mért nem játszatja a mester? Csereként 6 gólt vágott a bajnokságban. Most nyeri vissza a formáját és jegelik! Úgy érzem meg fogja unni ezt és lelép! Sajnálnám!!!