Barça a Bajnokok Ligájában

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Bob_Marley
Presidente del Barça

2012.04.25. 12:25:16

Boixos írta:pár dolgot azért nem értek. miért kell kulázni a cselzit vagy bárki mást, akik végigbekkelik a meccset ellenünk? ezt tiltja a szabályzat? mi a túrót csinálhatnának egy háromszáz gólt rúgó brigád ellen, akik az elmúlt időkben majdnem mindent megnyertek, amiben elindultak? tartottam dimatteotól mert nagyonnemhülye a focihoz, ezt a két meccs alatt be is bizonyította. persze ordenáré mákjuk is volt, de ehhez a játékhoz ez is kell. kiválóan játszottak 10 emberrel ellenünk, és sztem a visszavágó alapján bőven megérdemelték, h továbbmenjenek, remélem, el is viszik a vázát a végén.

a másik, h mi a túró van most, h megfáztunk? beesik az eső? vége a világnak? lófalloszt! kellemetlen lehet esetleg most barca drukkernek lenni? de ki az, aki ugathatna ezért? tényleg nagyon ciki egy olyan brigádot szeretni, akik az elmúlt x évben minimum a bl legjobb négy csapata közé kerültek, hogy csak a közelmúlt történéseit nézzük.
de ha nem így lenne, akkor sincs semmi okunk a szégyenkezésre!
kiváló játékosaink vannak, állat fakóval a hátuk mögött! eddig is megoldották a Klubban a nehezebb időket és ezután is megfogják!
ez nem egy milliárdokból összevásárolt szrkupac, ez az FC Barcelona!
Ezzel is teljesen egyet értek
Kalap1988 írta: Én meg azt nem értem, hogy ez miért jön mindig elő. Szerintem 10-ből 9-szer, amikor nem lő a játékosunk és te drukkolsz neki a tv előtt, hogy tegye, akkor azért nem teszi, mert tőle 1-2 méterre 3 Chelsea védő állt, akiktől esélytelen lett volna ellőni. Ezt ő látja nem mi. Jó példa erre, amit Hajdú B mondott a meccs elején, hogy az első meccsen 11 lövést blokkolt a Chelsea!! De ez meg volt tegnap is, nem csak Messi kapufa és Masche lövés volt! Egy élő falat nem lehet átlőni, csak ritkán, ezért szerintem ez a sablon úgy butaság ahogy van. Alapjáraton igaz lehet, de csak a Barcelona ellen és csak manapság van olyan, hogy az ellenfél mind a 10! mezőnyjátékosa maximum 20-25 méterre van a saját kapufájától. Régen ilyen nem igazán fordult elő. Szinte képtelenség lőni is, látszott, hogy azért, ha volt lehetőség, akkor nagyrészt megragadtuk, de blokkolták, kapufa, mellé, fölé, stb..
Meg ezzel is!

Illetve amit mihii is írt, egyszerűen fejben elfáradtunk!
Én nem egyszer hangsúlyoztam itt az dönt ki higgadtabb ki koncentrál jobban!
Megakadt a szemem egy íráson (nem tudom már ki írta itt, bocsánat), hogy Torres levette a félpályánál, s azt már minden hülye berúgja!Hmm az egy rohat nehéz szituáció volt lélektanilag!És főleg egy oylan embernek, akinek nem megy a góllövés!És amit a hülye Torres berúgott azokat mi rendre kihagytuk!Az angolok végig maximálisan koncentráltak, így nem lehet azt mondani, hogy érdemtelenül jutottak tovább!
Rólunk mindenki sok mindent leírt, a lövésekkel kapcsolatban Kalap megfogalmazta, papíron könnyű ezt mondani, hogy lövés távolról,d e a Chelsea ezt is jól védte, váratlan dologgal, vagy kritikus labdaszerzés után, ahogy kicsit megbomlott a Chelsea játéka, egyből volt lövés vagy nagy helyzetet!Keita cseréje is erre irányult, hogy próbáljunk valami meglepőt húzni, s amúgy a levegőben lehetett a legjobban zavarba hozni őket, főleg hogy kiesett a 2 standard belső védőjük, s Puyol is volt amikor Sanchez is bőven lefejelte az angolokat!Keita beállítása, s feltolása centerbe utolsó kétségbeesett próbálkozás volt, de nem is lehetett mást kitalálni Pep részéről!

Hozzáteszem a Chelsea nem ért Interi magasságokba védekezés terén, mert jól állták ugyan a sarat, de hibák bőven voltak náluk!Viszont továbbra is igaz, ők érzésem szerint a maxot kihozták magukból mi nem (és itt is köszönhető a Chelseanek, hogy nem) és elől pedig sokkal higgadtabbak voltak!

Csatárkérdésre pedig, hogy góllövő csatár kellene, az élet eldönti jelen pillanatban ahogy herlius is tegnap jól felvázolta "Messi orientált" a csapatjáték, lehet itt könnyen azt mondani góllövő csatár kell, csak ez papíron ilyen egyszerű, ebbe a játékstílusba nem könnyű találni, s jelenleg úgy is van a játék kihegyezve, hogy Messi vagy senki más!
Ezen lehetne edzői szempontból csiszolni, anno Ronaldora volt így kihegyezve minden nálunk!

A világ nem dőlt össze, most lelkileg tuti padlón van 1-2 játékosunk Peppel vagy anélkül bőven van ebben a csapatban kraft!Uh keine panik :D
Kép
Kép
Kép
visca el barca
Presidente del Barça

2012.04.25. 12:21:15

Facsy írta:és ha 2-0nál elkezdtek vollna hátul Masc-Puyi meg Valdes passzolgatni,kicsit kikellet volna mozdulnia a védelemnek,mert nem hiszem h tűrték volna sokáig,ha meg meglazul a védelem,2-3 passzal már ott lehttünk volna h Xavi-Ini-Cesc-Alves,Cuenca-Messi,Alxeis elől és indulhat az 1 passzos kényszerítős téma vagy akár a Cuenca féle megoldás h alacsonyan középre.sztem.így leírni persze egyszerűbb mint megvalósítani,de még csak meg se probálták.és azt meg tudjuk h megy a tikitaki/kényszerítőzés Alves-Messi-Xavi-Ini közt. vagy akkor ha már meglazult a védelmük Messi is megprobálhatta volna h 3-4 védőn áthozza.mert az is megy neki.ha kicsit kimozditották volna a védelmet ezzel a hátul passzolgatással annyi lehetőség nyílt volna.vagy rosszul látom?
nem, teljesen jol látod, de nekünk muszáj belehalni a szépségbe. idén egy csomoszor volt olyan h vezettünk és ráültünk az eredményre, tegnap is ezt kellet volna csinalni. adogatni hátul, aztán a ha kitámad a cselzi van hely a tilitolinak...
Like a soul without a mind, in a body without a heart, I'm missing every part...
Kép
Facsy
Jugador d'estrella

2012.04.25. 12:15:32

és ha 2-0nál elkezdtek vollna hátul Masc-Puyi meg Valdes passzolgatni,kicsit kikellet volna mozdulnia a védelemnek,mert nem hiszem h tűrték volna sokáig,ha meg meglazul a védelem,2-3 passzal már ott lehttünk volna h Xavi-Ini-Cesc-Alves,Cuenca-Messi,Alxeis elől és indulhat az 1 passzos kényszerítős téma vagy akár a Cuenca féle megoldás h alacsonyan középre.sztem.így leírni persze egyszerűbb mint megvalósítani,de még csak meg se probálták.és azt meg tudjuk h megy a tikitaki/kényszerítőzés Alves-Messi-Xavi-Ini közt. vagy akkor ha már meglazult a védelmük Messi is megprobálhatta volna h 3-4 védőn áthozza.mert az is megy neki.ha kicsit kimozditották volna a védelmet ezzel a hátul passzolgatással annyi lehetőség nyílt volna.vagy rosszul látom?
Boixos
Llegenda del Barça

2012.04.25. 11:48:53

Sanama írta:Hajdu B is mondta, nem feltétlen gól lesz,de lepattanhat, akármi.
erre gondoltam én is. ha folyamatosan szórják őket, akkor bármi leeshet egy ilyen szituból, míg ha kipasszolgatással akarunk bemenni, két pillanat alatt megtaposnak. alves ívelgetése ezek ellen sztem is a legszarbb megoldás volt. valamit viszont illene kitalálni az ilyen felállások ellen, mert ellenünk nagyrészt ez az alap, h beáll mindenki, mint a beton.

azt hiszem, megegyezhetünk abban, hogy mindenkinek igaza van, abban is, h ezt a párharcot az odavágón buktuk, amikor semmi sem jött össze, hiába próbálkoztunk ezerszer. brutál közhelyesen szólva, amit anno elvett a sors iniestával a cselzitől, azt most visszadta nekik.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.25. 11:41:34

Boixos írta:okés. de azért végül a berlini falat is átlőtték.

mindegy, az ember próbálkozik - így utólag - okos lenni... :)
Teljesen igazad van egyébként.
Tegnap Mascherano lőtt 2őt, mindkettő veszélyes volt.
3éve Iniesta mivel juttatott minket tovább? 16ról lövéssel.

Én sem értem miért nem lehet alkalmazni.

Hajdu B is mondta, nem feltétlen gól lesz,de lepattanhat, akármi.
Boixos
Llegenda del Barça

2012.04.25. 11:40:20

okés. de azért végül a berlini falat is átlőtték.

mindegy, az ember próbálkozik - így utólag - okos lenni... :)
PUYOL-XAVI-INIESTA
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.04.25. 11:35:04

Boixos írta:
Kalap1988 írta:
Boixos írta:azt mondjuk én sem értem, h miért nem lehet kintről megszórni egy beállt brigádot? ez vhogy eddig nem annyira jött össze...
a yaya azért elférne még ebben a brigádban.
Én meg azt nem értem, hogy ez miért jön mindig elő.
mert az ember filózik, hogy mégis mit lehet tenni akkor, amikor 11en állnak a tizenhatosukon és ezekből az emberekből legalább hat hegyomlás, a mi százötvenes törpéinkkel szemben. biztos nem ez az egyetlen tuti megoldás, de sztem sokkal többet kellene ezzel próbálkozni, ha ilyen a szitu, hátha vmi összejön.
Azt értem, hogy filóztok, de szerintem ezzel pont próbálkoztunk és az ilyen szintű élő falat nem lehet átlőni. Van előtted 3 ember, akik egy lépést lépnek feléd és blokkolják a lövést, Sajnos ez van, olyan szinten lezárják a 16-os vonalát, hogy nagyon ritkán lehet lőni, előtte ki kell cselezni 2-3 embert úgy, hogy Messi tette a kapufája előtt. Masche meg azért tudott lőnni, mert az ő belépése a támadásba váratlan volt (előtte és utána ugyanis csak ő biztosított hátul, még Puyol is támadta a kaput), így nem maradt rá ember. Ezt egyszer meg tudta csinálni, volt még 2-3 kísérlete ilyen belépésre, de akkor már figyeltek, nem tudott lőni. Sajnos lehetetlenség átlőni, olyan mintha a berlini fal állna előtted.
miihii
KHAL

2012.04.25. 11:31:44

Egy kicsit a róka fogta csuka esete ez.Ott van a 16-oson belül a komplett vendégcsapat plusz a mi 4-5 játékosunk,ez úgy 15 ember.Kipasszolgatni rohadt nehéz ezt az emberfalat,lőjük át. Igen,de attól még ugyanúgy ott lesz ez a 15 ember előtted,ráadásul ahogy Boixos is mondja,nagydarab palik ezek,rendesen kitakarják a felületet. Volt amikor próbálkoztunk lövéssel,látható volt,h kábé a második emberig jutott,máris blokkolták.Ami meg átment a falon,az a kaput is elkerülte.Tehát ez ellen a betonfal ellen nagyon nehéz játszani és igazából nincs jó megoldás.Én is azt mondom,h azért jobban váltogathattuk volna a kettőt,egy-két távoli (már a 18 méter is az) még belefért volna,hátha úgy pattan le a labda...

Sajnos ez már történelem és keserű pirula.
Mindenesetre addig nincs különösebb gond,amíg a világon maximum egy-két csapat tudja ezt a zárt bunkert felépíteni,ami hatástalanítani tudhat minket. (Úgy értem,h mindenki alapból hasonlót próbál,de 90 percig ilyen szinten tartani keveseknek sikerül.) És akármennyire is szívósan,kiválóan védekeztek,emellett még bőven megvoltak így is a lehetőségeink a továbbjutásra.Nem sikerült ugyan,de ez nem azért volt,mert megölték a játékunkat,hanem mert a kritikus utolsó húzásnál nem tudtunk olyan gyilkosan befejezni,ahogy kell és ahogy szoktunk. Tehát működhetett volna,működnie kellett volna a dolognak,de most sajnos homokszem volt a gépezetben,pont annyi,h elmenjen a továbbjutás.

Lehetett volna sok mindent máshogy csinálni,utólag könnyebb okoskodni.Én továbbra is annak tudom be,h elfáradtunk fejben és fizikailag a végére.És azok a sokszor emlegetett apró nüanszok most a cselszkij mellett tették le a voksukat. Az elmúlt szezonokban rendre bejött minden,most egy kicsit visszanyalt a fagyi,ez van. Lesz ez még így se... ;)
There is only one god, and his name is death~Syrio Forel
Sanama
Llegenda del Barça

2012.04.25. 11:25:14

mert az ember filózik, hogy mégis mit lehet tenni akkor, amikor 11en állnak a tizenhatosukon és ezekből az emberekből legalább hat hegyomlás, a mi százötvenes törpéinkkel szemben. biztos nem ez az egyetlen tuti megoldás, de sztem sokkal többet kellene ezzel próbálkozni, ha ilyen a szitu, hátha vmi összejön.
Alves megoldotta. Agyatlanul ívelgette befelé a labdákat!
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2012.04.25. 11:14:19

Inkább el kéne dönteni a párharcokat az odavágón,amire mindig megvan az esély,és akkor nem kerülnénk ilyen helyzetbe,hogy így bekkel egy csapat ellenünk.
az odavágókat rontjuk el mindig,évről évre,és van amikor sikerül visszajönnünk,van amikor nem.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Boixos
Llegenda del Barça

2012.04.25. 11:11:07

Kalap1988 írta:
Boixos írta:azt mondjuk én sem értem, h miért nem lehet kintről megszórni egy beállt brigádot? ez vhogy eddig nem annyira jött össze...
Én meg azt nem értem, hogy ez miért jön mindig elő.
PUYOL-XAVI-INIESTA
Kalap1988
Director del Fútbol

2012.04.25. 11:01:38

Én meg azt nem értem, hogy ez miért jön mindig elő. Szerintem 10-ből 9-szer, amikor nem lő a játékosunk és te drukkolsz neki a tv előtt, hogy tegye, akkor azért nem teszi, mert tőle 1-2 méterre 3 Chelsea védő állt, akiktől esélytelen lett volna ellőni. Ezt ő látja nem mi. Jó példa erre, amit Hajdú B mondott a meccs elején, hogy az első meccsen 11 lövést blokkolt a Chelsea!! De ez meg volt tegnap is, nem csak Messi kapufa és Masche lövés volt! Egy élő falat nem lehet átlőni, csak ritkán, ezért szerintem ez a sablon úgy butaság ahogy van. Alapjáraton igaz lehet, de csak a Barcelona ellen és csak manapság van olyan, hogy az ellenfél mind a 10! mezőnyjátékosa maximum 20-25 méterre van a saját kapufájától. Régen ilyen nem igazán fordult elő. Szinte képtelenség lőni is, látszott, hogy azért, ha volt lehetőség, akkor nagyrészt megragadtuk, de blokkolták, kapufa, mellé, fölé, stb..
Boixos
Llegenda del Barça

2012.04.25. 10:31:15

azt mondjuk én sem értem, h miért nem lehet kintről megszórni egy beállt brigádot? ez vhogy eddig nem annyira jött össze...
PUYOL-XAVI-INIESTA
G.Gabe
Capitá del Barça

2012.04.25. 10:15:40

westerngom írta:
G.Gabe írta:
messideco írta:Könyörgöm miért jön elő Villa?...
Mert hiányzik a csapatból, azért....
Nincs csatárunk.
- Pep szinte csak a baloldalon játszatta eddig Villa-t, egy kezemen megtudom számolni, hányszor számolt vele klasszikus center csatárként!

Megfogadtam, hogy nem írom le DE!: Villa helye középen van centerként, a széleken csak szenved....., hátha olvassa Pep.... :D
Egyet kell, hogy értsek.
Van egy bivalyerős középpályánk, de mit érünk vele, ha nincs befejező játékos.Minden meccsen ezt érzem. Eljutunk a kapuig, és ott megáll a tudomány, mert nincs kinek adni a labdát.
Messinek csak ezt tudom felróni, h előtte két ordító helyzetet is kihagyott, sosem szabad olyannal rúgatni büntetőt, aki rosszul játszik a meccsen. Megengedhette volna az egoja, h átadja Ininek vagy Cescnek.
Totálisan elfáradt. Egyedül van igazándiból elöl, a hátán vitte a csapatot egész évben. Ez mindenkinek túl nagy teher. Még neki is. Én sem tudom miért ő rúgta, főleg úgy, hogy többet kihagyott már idén.
Az biztos, hogy az a tizi nagyban befolyásolta a meccset. A Barca onnantól kezdve padlót fogott. A Chelsea meg megtáltosodott. A Torres gól meg már mindegy volt. Tök mindegy, hogy 2-1 vegy 2-2. Azt minden hülye be tudta volna rúgni.
Valdes meg tényleg baromi hülyén jött ki, nem szólt, letarolta Piquét.
Oldalról meg beadni? Kinek? A 170 centis játékosoknak a 190-esek közé?
Nem lehet. Igenis próbálkozni kellett volna távolról. Lásd Messi kapufát, vagy Mascerano lövését. Ha többet próbálkoznak, ki kell majd a védőfalnak lépnie a lövőjátékosra, és ezáltal ott lehet a rés mögötte.
Dani Alvesnek egy jó beadása nem volt. Cuenca jól játszott, nekem tetszett a játéka. A tegnapi teljesítményen is látszik, hogy két középpályás rúgta a gólokat. Anno meg azzal viccelődtünk, hogy Keita rúgta a gólt a Realnak. [/quote]
A világon sok Murinho van, de Guardiola csak egy.- Menotti
recrea
Llegenda del Barça

2012.04.25. 10:03:41

A támadásokkal semmi gondot nem éreztem, két dolgot tudnék felróni nekik: nem koncentráltak eléggé a befejezéseknél és nem volt szerencséjük.

Beszélhetünk a távoli lövésekről, de amikor ketten rontanak rád, négyen állnak előtted, nem készíted elő a lövést, akkor nagyon nehéz 20-22 méterről is gólt lőni. Annyira betömörültek, h még ez sem volt lehetséges.

Talán amit kellett volna tenni, hogy széthúzzuk őket, egész a vonalig és tömjük befelé a beadásokat. Ehhez csupán annyi kéne, h pl. Alves senkitől sem zavartatva be tudjon adni legalább a tömeg közelébe egy labdát.

Amin szerintem elment (ez is). Elvesztettük a világ legjobb formájában lévő védőjét (Abidal), plusz képletesen elvesztettük a tavalyi, tavalyelőtti szintén brutális formában játszó Piquet. Mert mondjuk ki: a védelmünk gyenge.

Lehet, h Masch jó egy az egyben, de amit helyezkedés néven műveltünk a múltkori Drogba, a szombati CR és a mai Ramires gólnál, az katasztrófa. Mindhárom esetben a passz vagy a gól Abidal oldaláról született. Higgyétek el, ha az a fickó játszik, most mi lennénk a döntőben.

Valdes pedig még sosem hozott nekünk nagy meccset, csakh ne menjünk messzire, Cech épp most tette ezt meg kétszer. Közepes kapus, akit visz magával a csapat. Egy az egyben és vonalon tényleg jó, egy jó reflexkapus, a védelmünk jellegéből kiindulva pedig viszonylag sokszor kényszerül egy az egyre, ezekből pedig a nagy számok törvénye alapján megfog párat. Semmi különös.

Amiért haragszom rá, az Pique kinyírása. Számtalanul láthattuk már tőle, h minden ész nélkül kirohan és tarol mindenkit.

Kapusok válaszoljanak, kérdezem én, miért nem lehet egy hangos "Enyém!!!" kiabálással jelezni pl. tegnap Piquenek, aki ekkor összehúzza magát, félreáll, utána pedig nyújtott lábbal, a labdát megkaparintva, immáron tényleg ész nélkül nekiesek Drogbának. Komolyan Valdes többször tarol le saját játékost, mint ellenfelet. Ivanovics fejesnél is a fű alatt volt vhol, minden szögletnél vagy beadásnál rettegek, egy Cechnél, Neuernál ez meg sem fordul a fejembe. Ezért neh már topkapusnak nevezzük.

Na most, Pique adott esetben mind a két gól megúszásásban szerepet játszhatott volna, valamint többször láttuk már tőle, h "bajban" az ellenfél 16-osán belül is tud hasznos lenni. Ezt Valdes elintézte.

Messinek csak ezt tudom felróni, h előtte két ordító helyzetet is kihagyott, sosem szabad olyannal rúgatni büntetőt, aki rosszul játszik a meccsen. Megengedhette volna az egoja, h átadja Ininek vagy Cescnek.
barcami
Jugador del Barça

2012.04.25. 09:32:44

A rövid összegzés: Jó nyaralást kívánok a csapatnak, találkozunk 4 hónap múlva!

Kicsit bővebben:

Messi góltalansága az elmúlt 3 meccsen, sokba került a Barcanak.
Emberelőny, 11-es, 2-0-ás vezetés: érthetetlen
Azt a 11-est be kellett volna rúgni és a csapat jó eséllyel továbbjut.

Rohadtul nem volt szerencsénk, de mondhatnánk azt is, hogy azért nem jutottunk döntőbe, hogy Muri-nak ne legyen igaza, aki már előre odavárt minket. Biztos azért nem jött össze...

De fura: senki sem bírózik, hogy emberelőnyben voltunk, meg 11-est kaptunk, csak nem azért, mert kiesett a Barca? Dehogynem, szánalmas rágalmazók.

Pihenés nyáron nem lesz az európai játékosainknak, addig lehet pihenni, lábat lógatni. Játszani már felesleges.

Hajrá Barca

Üdv
Boixos
Llegenda del Barça

2012.04.25. 08:57:43

samy85 írta:
Boixos írta:... tartottam dimatteotól mert nagyonnemhülye a focihoz, ezt a két meccs alatt be is bizonyította....
Tartottál?
Tisztelem és elismerem az érdemeit, de ezt a mi ligánk edzői is megtudnák tenni sőt talán még jobban is, ha lenne ekkora költségvetésük... s ez által egy "izmosabb" keretük!
tartottam, mert sokat láttam focizni anno. nagyon okos, alázatos ember és ő volt az, aki annak idején az angol hátvédeket rendszeresen felküldte a reklámtáblákra a pálya szélén. :D
arról nem beszélve, h mióta átvette a csapatot az éppen aktuális edzőzsenitől, azóta kicserélték a brigádjukat. sokra viheti ott, ha nem pattintják le, mert egy másik hülyegyerek jobban mutat a lapok címoldalán.

ha majd a mi ligánk edzői a bl négyben is megcsinálják ugyanezt, akkor tőlük is tartani fogok. :)
PUYOL-XAVI-INIESTA
westerngom
Entrenador del Barça

2012.04.25. 08:50:05

G.Gabe írta:
messideco írta:Könyörgöm miért jön elő Villa?...
Mert hiányzik a csapatból, azért....
Nincs csatárunk.
- Pep szinte csak a baloldalon játszatta eddig Villa-t, egy kezemen megtudom számolni, hányszor számolt vele klasszikus center csatárként!

Megfogadtam, hogy nem írom le DE!: Villa helye középen van centerként, a széleken csak szenved....., hátha olvassa Pep.... :D
gyu75
Barça B

2012.04.25. 08:47:43

ezeket a Chelsea elleni meccseket tanítani kellene edzoknek ... mindenki levonhatja a tanulságot belole
van úgy hogy bármit csinálsz egyszeruen nem sikerul elérned a célodat ...
a játékunkkal nincs semmi bajom, mindkét meccsen jobb volt a Barca , felborult a pálya, mégsem jutottunk tovább
- 4 kapufa
- 1 tizenegyes
- cca 10 Cech bravúr mellett Valdesre 3x volt szukség ... folytassam ?
- tobb mint egy félido emberelony
- óriási passzok ( Messi Fabregas osszjáték sarokkal - kész , brutál szép csak hát Cech megint ... stb stb )kb 10-15 ziccer a két meccsen

s akkor ehhez mind még megkérdezném a hozzáértoket, hogy Drogba hogyan nem ment le cca 80 percben ?! Mert errol sem beszél senki ...
felrúgta Cescet , tizenegyes ... sárga sehol , cca 80 perc beleut szándékosan a labdába ... semmi !!!

PEP meg ... soha nem kritizáltam, mert nélkule nem lennénk itt szerintem , de hogy ezt most nagyon elszúrta mint edzo az biztos
Végre megvolt a 2:0 Chelsea 10 emberrel , ha odahívja magához Puyolt s azt mondja neki Puyikám, te meg Mascherano passzolgassatok hátul a szunetig s az oltozoben majd megbeszéljuk mi legyen a második félidoben akkor most egy szép továbbjutásrol írnánk

sokan írják itt hogy egy korszak vége ... hát nem gondolom hogy ilyen pechsorozat megismétlodhet , de az fix hogy az eredményesség nagyon nagyban emeli az onbizalmat ... s mi most e téren nem állunk a toppon

s ha a reál a dontobe jut akkor ez ellen a Chelsea B ellen aki a dontore maradt simán átgázol ! Na akkor azzal kapjuk meg a kegyelemdofést

Nem csodálkoznék ha Guardiola azt mondaná hogy pihenne egy évet ... aztán meg szép csendben lelépne Katarba ahol elképzelhetetlen pénzeket keresne mint szovetségi kapitány , Katar VB t akar rendezni s egy hosszú kuldetésre menne
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára gyu75 2012.04.25. 08:53:57-kor.
Nem érzem úgy, hogy Cesc rosszul teljesített volna, sőt összességében nagyon is jó meccsen van túl. Volt két olyan helyzete, amit 10-ből 9-szer értékesít, most nem jött össze neki.
Tito Fabregasrol
samy85
Capitá del Barça

2012.04.25. 08:44:50

Boixos írta:... tartottam dimatteotól mert nagyonnemhülye a focihoz, ezt a két meccs alatt be is bizonyította....
Tartottál?
Tisztelem és elismerem az érdemeit, de ezt a mi ligánk edzői is megtudnák tenni sőt talán még jobban is, ha lenne ekkora költségvetésük... s ez által egy "izmosabb" keretük!
Kép
Nincs nappalom, de kárpótol ezeregy éjszaka!
"Foglalkoztat a jövőm, mivel hátralévő napjaimat ott szeretném eltölteni."
mahitoo
Entrenador del Barça

2012.04.25. 08:44:40

Én továbbra sem szidom a csapatot, de amik nagyon idegesítenek:

-emberelőnyben több mint egy félidőn keresztül, ilyen játékosokkal egyszerűen gólt kell lőni, ha 10-en állnak a gólvonalon, akkor is

-a csatáraink kb egyszer vitték el Drogba!!! mellett a labdát, aki nem mai gyerek,nem védő, és még a támadásokhoz is felért

-Messi meg sem próbált szélről indulni, pedig ez bejöhetett volna, ha meg, akkor sem lennénk most rosszabb helyzetben

-a két legfontosabb védőjük kiesett, de már előtte is messze voltak az Inter féle védekezéstől

-annyira bele van a játékosokba ez a játék verve, hogy még az utolsó 10 percben sem tudtak mást csinálni, pedig 2 éve tudjuk, hogy néha kéne

-4 helyzetből lőttek 3 gólt, mi kb négyszer annyiból kettőt
"De a csaj adta meg a telefonszámát!!! Ez olyan, mintha elmennél vadászni, a szarvas kijön az erdőből, elveszi a puskádat, fejbelövi magát és bemászik a csomagtartódba. Persze hogy hazaviszed és megeszed!" :D
Boixos
Llegenda del Barça

2012.04.25. 08:36:39

pár dolgot azért nem értek. miért kell kulázni a cselzit vagy bárki mást, akik végigbekkelik a meccset ellenünk? ezt tiltja a szabályzat? mi a túrót csinálhatnának egy háromszáz gólt rúgó brigád ellen, akik az elmúlt időkben majdnem mindent megnyertek, amiben elindultak? tartottam dimatteotól mert nagyonnemhülye a focihoz, ezt a két meccs alatt be is bizonyította. persze ordenáré mákjuk is volt, de ehhez a játékhoz ez is kell. kiválóan játszottak 10 emberrel ellenünk, és sztem a visszavágó alapján bőven megérdemelték, h továbbmenjenek, remélem, el is viszik a vázát a végén.

a másik, h mi a túró van most, h megfáztunk? beesik az eső? vége a világnak? lófalloszt! kellemetlen lehet esetleg most barca drukkernek lenni? de ki az, aki ugathatna ezért? tényleg nagyon ciki egy olyan brigádot szeretni, akik az elmúlt x évben minimum a bl legjobb négy csapata közé kerültek, hogy csak a közelmúlt történéseit nézzük.
de ha nem így lenne, akkor sincs semmi okunk a szégyenkezésre!
kiváló játékosaink vannak, állat fakóval a hátuk mögött! eddig is megoldották a Klubban a nehezebb időket és ezután is megfogják!
ez nem egy milliárdokból összevásárolt szrkupac, ez az FC Barcelona!
PUYOL-XAVI-INIESTA
Facsy
Jugador d'estrella

2012.04.25. 08:31:30

nem tudom miért kell a csapatot ennyire szidni.Messi a 11est berughatta volna,de nem tudom melyik csapat tudna kezdeni vmit egy ilyen felállással mikor MINDENKI az ellenfél játékosai közül betömörül a 16oson belülre.lehetetlen sztem ez a helyzet.sakk matt.és egy gyors kontra és ennyi.vagyis 2 :D amugy sztem nagyon jol játszott a csapat.de a bunkerfoci győzött.az én szemembe szégyen így bl döntőbe menni,mert ilyen felfogással nem tudom elképzelni hogy lehet indulni a Bajnokok ligájában.a döntőben vagy kitámadnak és akkor szétszedi őket a Bayern vagy a Madrid,vagy ugyanezt a cink focit választják de akkor az már tényleg nevetséges lesz.lehet ezek után le leszek ugatva de sztem ez így van.kikellet volna csalogatni a chelseat,hiányzott a hátul Valdessel tologatás 2-0 után.miért nem volt?!nem értem.Visca el Barca!
TrogAir
Jugador d'estrella

2012.04.25. 08:30:23

messideco írta:Nem akarom ismét kidobatni magam, csak annyit írok, hogy a topic nem talál :wink:
Majd jövőre! :)
Kép

"The other day I watched him make this goal. They say it was like Maradona. I think he is better. (Salvador Aparicio)
messideco
Presidente del Barça

2012.04.25. 08:22:18

Nem akarom ismét kidobatni magam, csak annyit írok, hogy a topic nem talál :wink:
Kép
"And my heart will leave you never."
Válasz küldése