kb. az van amire gondoltam, a két véglet - a legjobb meccsünk, meg kipukkantunk... szó ami szó nehéz is egy jó értékelést összehozni erről a 90 percről!
amit én nem úgy látok...: Umtitié lenne a gól? én úgy tudom ő belső védő..kinek a helyén verték meg? Alba helyén! ráadásul nem is annyira közel az alapvonalhoz ahonnan egyébként csak az nem adott be aki nem akart. szóval a csodafegyverünk ahogy Valverde emlegette ma nem akart elsülni
Piquénél csak Busquets lassúbb és ez a kettő egy csapatban már így is sok de tegyük mellé Rakiticet is akit a meccs nagy részében egyszerűen kipasszoltak, talán egy jó közbelépése maradt meg emlékként.
azért fáj nekem ez különösen, mert azt hittem manapság már nem kontráz le bennünket boldog, boldogtalan...tévedtem.
Suarez: no persze lőtt egy gólt ma hasra eshetünk, de nálam továbbra is egy komoly gát a hatékony támadójátékunkban.
abban persze egyetértek, nem volt rossz meccs pontosabban: volt rosszabb is de a baj ezzel az, hogy a Celta nem egy világszínvonal és hiába a rossz bíró itélet ,a sok elbaltázott helyzet akár veszíthettünk volna is(jó magyarsággal)
még csak annyit, hogy gólok nélkül a kihagyott ziccerek az nem egy erény