Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Anno ezt gondoltam Flick kapcsán, nem nagyon változott, talán még ez is mérséklődött.
Yamal végigtolta a szezont és az EB-t 17 évesen! (anno Pedri????)
Casado és Torre plusz még Victor túl nagy kockázat. Yamalnak semmi baja, tuti kezdeni fog. Nekem Casadoról nincs jó véleményem, szerintem súlytalan, akkor már inkább segítsen Raphinha középpályán és játsszon Ferran / Victor Yamal és Lewa mellett.tatesz1990 írta: ↑2024.08.16. 16:10:18Én arra tippelek, hogy a ter Stegen - Koundé, Christensen, Inigo, Balde - Casado, Gündogan, Pablo Torre - Pau Victor, Lewandowski, Raphinha kezdőt küldi majd ki Flick holnap este!
Szerintem sem vak, de Araujo sérült, Cubarsi és Garcia 1 hete még olimpiázott, Christensenre meg szükség van a kp-n, mivel ott is alig vagyunk, meg látva a Monaco elleni meccset a 2 srácot megeszi a Valencia. Ráadásul szerintem Lenglet nem azért lett beregisztrálva, mert napokon belül eladjuk.
Ennél rosszabb kh duót el se tudnék képzelni. Ennyire nem hiszem, hogy vak lenne Flick, szerencsére Lenglet már a Gamperen se került keretbe se.
Remélem inkább Torre kezd. Neki legalább van 20-30 Laliga meccs tapasztalata, Bernal és Casado szerintem inkább csere legyen, majdnem teljesen 0 km-es mindkettő. Nálam még Lenglet helyett Kounde lenne a khv és Fort menne jhv-nek.
Meccs keret gondolom este lesz, illetve ha csoda folytán addig sikerülne valakit regisztrálni, akkor még holnap estig tudtommal megtehetik bármikor.
Köszi! Teljesen jogos, ebbe nem gondoltam bele, ott nagy meccs volt. Kár, hogy így alakult, mert most pont lett volna rá reális esély.
Egyszerűen nem értem! Tuti a 2.hely erre megint azokat a játékosokat tolja, akik már agyon vannak járatva. Megint ez a 4 kp-s megoldás. Yamal nem ülhet padon? Cubarsi sem? Annyira igazolja, hogy teljesen elfogyott a végére. Az lenne még csúcs, ha kiállítanák megint. Elkeserítő, hogy egy klublegenda edzőként ilyen szintet tudjon képviselni.