Barça a Bajnokok Ligájában
-
- Entrenador del Barça
- Kapcsolat:
Monacóban van a sorsolás?

Inkább nézném őket a döntőben, mint a csoportkőrbePrimitive írta:Viszont, ha jó meccseink lesznek, nagyobb valószínűséggel nézhetjük őket a TV2-n... Ez sem utolsó szempont, úgy gondolom.Zolika10 írta: Hát inkább legyen 1 középszerű, többi gyenge, így pihenhetne Messi,Xavi,Iniesta.. ...és a többiek. Nagy csapatok ellen meg mindig jól felszívjuk magunkat, ebben nem látok problémát.
lui1698Én úgy tudom, hogy igen, ilyenkor szokás megválasztani a tavalyi 'legjobbakat'

Hattrick: Tatabánya City
- Primitive
- Entrenador del Barça
Viszont, ha jó meccseink lesznek, nagyobb valószínűséggel nézhetjük őket a TV2-n... Ez sem utolsó szempont, úgy gondolom.Zolika10 írta: Hát inkább legyen 1 középszerű, többi gyenge, így pihenhetne Messi,Xavi,Iniesta.. ...és a többiek. Nagy csapatok ellen meg mindig jól felszívjuk magunkat, ebben nem látok problémát.
lui1698

"Non scholae sed vitae discimus"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Hát inkább legyen 1 középszerű, többi gyenge, így pihenhetne Messi,Xavi,Iniesta.. ...és a többiek. Nagy csapatok ellen meg mindig jól felszívjuk magunkat, ebben nem látok problémát.Primitive írta:Nah, lassan elérkeztünk a sorsoláshoz... Mindenképp a csoport esélyesei leszünk, remélem, hogy nehéz ellenfeleink lesznek, így nem 'alszunk bele' a csoportkörben sem, hanem teljes erőbedobással fogunk minden meccsen játszani!
Más : akkor most mondok el egy imát, hogy a belgrádi Partizannal egy csoportba kerüljünk, ugyanis akkor megnyílna az út, hogy lássam a Barcát élőben futballozni.
Ja és sikerüljön a meccsnézéséed,szorítok !
- Primitive
- Entrenador del Barça
A belgrádi fanok igen barbárok, viszont a FIFA elég komoly büntetéseket szabna ki, ha ilyenre kerül sor, a klubbnak meg ez nem hiényzik, szóval ezzel ne legyen gondcsabooo írta:Én annyira nem örülnék a belgrádi bandának, mert akkor tuti lesz valami balhé és nem volna f.sza hogy ha szétvernék a stadiont vagy valami baromságot csinálnák a szurkolok, mert tudjuk milyenek a belgrádi fanokPrimitive írta:Nah, lassan elérkeztünk a sorsoláshoz... Mindenképp a csoport esélyesei leszünk, remélem, hogy nehéz ellenfeleink lesznek, így nem 'alszunk bele' a csoportkörben sem, hanem teljes erőbedobással fogunk minden meccsen játszani!
Más : akkor most mondok el egy imát, hogy a belgrádi Partizannal egy csoportba kerüljünk, ugyanis akkor megnyílna az út, hogy lássam a Barcát élőben futballozni...
De persze meg értelek, én is örülnék ha a kolozsvárral összekerülnének mert talán akkor nekem is lehetőség volna hogy lássam előbe a srácokat..

"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
-
- Capitá del Barça
Én annyira nem örülnék a belgrádi bandának, mert akkor tuti lesz valami balhé és nem volna f.sza hogy ha szétvernék a stadiont vagy valami baromságot csinálnák a szurkolok, mert tudjuk milyenek a belgrádi fanokPrimitive írta:Nah, lassan elérkeztünk a sorsoláshoz... Mindenképp a csoport esélyesei leszünk, remélem, hogy nehéz ellenfeleink lesznek, így nem 'alszunk bele' a csoportkörben sem, hanem teljes erőbedobással fogunk minden meccsen játszani!
Más : akkor most mondok el egy imát, hogy a belgrádi Partizannal egy csoportba kerüljünk, ugyanis akkor megnyílna az út, hogy lássam a Barcát élőben futballozni.

De persze meg értelek, én is örülnék ha a kolozsvárral összekerülnének mert talán akkor nekem is lehetőség volna hogy lássam előbe a srácokat

Barça,Barça,Baaarça!!!
- Primitive
- Entrenador del Barça
Nah, lassan elérkeztünk a sorsoláshoz... Mindenképp a csoport esélyesei leszünk, remélem, hogy nehéz ellenfeleink lesznek, így nem 'alszunk bele' a csoportkörben sem, hanem teljes erőbedobással fogunk minden meccsen játszani!
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
"Primum nil nocere"
"Lege artis medicinae"
Ezeknek még Jeffren is örülneFecooo írta:egy Werder-Ajax-Kolozsvár 3asnak tudnék örülni, sztem jó kis meccsek lennének
se a Werder, se az Ajax nem igazán tud védekezni...

egy Werder-Ajax-Kolozsvár 3asnak tudnék örülni, sztem jó kis meccsek lennének 
a Realnak egy Chelsea-Schalke-Bursaspor/Rubin triót el tudnék képzelni
a törökökkel tuti megszenvednének

a Realnak egy Chelsea-Schalke-Bursaspor/Rubin triót el tudnék képzelni

a törökökkel tuti megszenvednének

A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára Fecooo 2010.08.26. 17:33:33-kor.
az oroszokat, a szerbeket, a tottenhamet és a benficát inkább elkerülném. más jöhet.
Jaja, most fogják átadni, bár nagyon úgy tűnik, hogy az Inter játékosai besöpörnek mindent.lui1698 írta:Azt jól tudom, hogy ilyenkor - mármint sorsoláskor - szokták megválasztani az előző bl legjobbjait?
18:00-kor kezdődik!messi70 írta:Hanytol lesz a sorsolas magyar ido szerint valaki tudjae koszi elore is???
- lui1698
- Llegenda del Barça
Azt jól tudom, hogy ilyenkor - mármint sorsoláskor - szokták megválasztani az előző bl legjobbjait?

Olyanokra képes vagy, amit talán még te se tudsz. Elfut az élet, jól teszed, hogyha vele futsz.
Hanytol lesz a sorsolas magyar ido szerint valaki tudjae koszi elore is???
__________________Perrero írta:bence-barca írta:ha eljutnak odáig... elvileg akkor az is lehet h a barca is akkor játszik...MichaaBee írta:
Zsííír![]()
Ő ezt szerintem úgy gondolta, (bár lehet nem) hogy csoportkörbe megkapja a Real a "nagyobbik" elenfelét ugyebár az első kalpból, s pont arra fog nekik esni, a szerdai avagy a keddi nap (mikor játszák a bl meccseket), mikor az azutáni bajnokin jön a "Calssico".
-
- Entrenador del Barça
Hat a csoportkor kozben csak nem fognak eltunni valahova....Perrero írta: ha eljutnak odáig... elvileg akkor az is lehet h a barca is akkor játszik...

Lui1698:Ibra ugy kovetkezmenyei!
2011 Nyar:Dani Alves az Inter játékosa! A milánói klub 15+4 köbméter homokot és Alexandre Pato e-mail címét adja a braziért cserébe.
2012:az angolok valamivel több, mint 6 liter málnaszörpöt fizetnek az argentínért
Ejj, de várom már! Remélem a londoniakat,Roma-t, illletve azokat a csapatokat elkerüljük, ahol át kell repülni a fél világot azért, hogy lejátszhassuk velük a meccset. Többi jöhet 
Realnak pedig a legrosszabbakat

Realnak pedig a legrosszabbakat

-
- Llegenda del Barça
MichaaBee írta: Egyébként, ha nem változtattak a BL-csoportkör menetrendjén, akkor a Real a barcelonai Clásico előtt fogja fogadni az első kalapos ellenfelét.![]()
Zsííír

Ejj, tényleg, elnézést kérek.bence-barca írta:Chelsea és Tottenham nem lehet egy csoportban! Akkor inkább legyen Tottenham helyet Schalke Raúl miatt!MichaaBee írta:I
-Chelsea
-Real Madrid
-Tottenham
-Rubin
![]()

Egyébként, ha nem változtattak a BL-csoportkör menetrendjén, akkor a Real a barcelonai Clásico előtt fogja fogadni az első kalapos ellenfelét.

H a t t r i c k
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
NBA Fantasy: EuroBarca League 2013: #1
EuroBarca Keeper League 2014, 2018, 2020: #2
- Barcaman14
- Director del Fútbol
Szerintem ez a 4-es jó lenne: Barca,Roma,Ajax,Zsolna
A Roma jó lenne mert azért legyen egy kemény ellenfél is, plusz a Tv2 hátha lecsapna a meccsre!
És azért verhetőek is... Az Ajax ellen garantált a látványos meccs, és ők biztosan nem állnának be vagy 10-en a kapuba...
Zsolnábba meg talán eljuthatnék a meccsre!
A nagy távolságra levő csapatokat én is elkerülném!
A Roma jó lenne mert azért legyen egy kemény ellenfél is, plusz a Tv2 hátha lecsapna a meccsre!

Zsolnábba meg talán eljuthatnék a meccsre!

A nagy távolságra levő csapatokat én is elkerülném!

„Ez a Barça ezzel a generációval értékesebbé teszi a labdarúgást, egyedülállóbb rangot ad neki." Josep Guardiola-GRÁCIES PEP!
Fc Barcelona ***-Més Que un Club-***
-
- Llegenda del Barça
Chelsea és Tottenham nem lehet egy csoportban! Akkor inkább legyen Tottenham helyet Schalke Raúl miatt!MichaaBee írta:I
-Chelsea
-Real Madrid
-Tottenham
-Rubin
![]()

Ilyen csoportokat elnéznék:
-Barcelona
-Panathinaikos
-Basel
-Zilina
-Chelsea
-Real Madrid