Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Talán kis üveges sörrel kivitelezhető, de a torokkiakasztás tudománya akkorsem árt hozzá. Én még egy felessel megtoldanám, ha a mai meccsen látott második félidős ellenfél kapufás helyzet szerű támadást átélek 1-0-nál.Capon írta:Befogom vezetni, hogy minden nagyobb kihagyott ziccer után megiszom egy sört. Taj részegen talán nyugodtabban elviselem ezeket a szitukat.
teljesen igazad van, attól eltekintve, hogy az egyedüli normális cserénk Pedro, aki talán megpróbál néha mozogni..Barcaforever írta:Sajnos maximáliasan igazad van.Nem vagyunk elégedetlenek, hanem szimplán gyengén játszik a csapat kész.Villa egy nagyon aranyos,kedves, hajtós srác, de sajnos ő se találja a helyét, egyenlőre annyi a különbség Zlatannal, h ő legalább szimpatikus, de én nagyon szurkolok neki.Andris írta:Ég a bőr az arcomról ezért a második félidőért.
Ez nem tudatos spórolás, nem flegmaság, nem fáradtság, egyszerű 0 motiváció és mérhetetlen lustaság. Hát nemvolt 3 ember a pályán aki egy kicsit is futott volna.
Masch és Alves részére minden tiszteletem.
Guardiolától pedig mégegyszer nem szeretném meghallani h a közönséget szeretnék szórakoztatni. ha elég 15 perc akkor tovább nem fociznak a fiúk, ennyi.
Az öreg megmondta, h ez a csapat már megunta az állandó nyerést, természetesen le lett hurrogva.....Nem tudom mi lesz a profit botrány után a kasszával, de jövőre hosszítani kell a padot és nem fiatalokkal és védekező középpályásokkal, mert gyakorlatilag 1 cserénk van aki a játékba pluszt is tud adni, Bojan.Szeretem a srácot, de sztem ez egy Barcelonánál kevés.
Sajnos maximáliasan igazad van.Nem vagyunk elégedetlenek, hanem szimplán gyengén játszik a csapat kész.Villa egy nagyon aranyos,kedves, hajtós srác, de sajnos ő se találja a helyét, egyenlőre annyi a különbség Zlatannal, h ő legalább szimpatikus, de én nagyon szurkolok neki.Andris írta:Ég a bőr az arcomról ezért a második félidőért.
Ez nem tudatos spórolás, nem flegmaság, nem fáradtság, egyszerű 0 motiváció és mérhetetlen lustaság. Hát nemvolt 3 ember a pályán aki egy kicsit is futott volna.
Masch és Alves részére minden tiszteletem.
Guardiolától pedig mégegyszer nem szeretném meghallani h a közönséget szeretnék szórakoztatni. ha elég 15 perc akkor tovább nem fociznak a fiúk, ennyi.
Ha ingyen lenne a sör én is megcsinálnám, mert attól tartok ez sokba kerülne a jelenlegi helyzetkihasználást elnézveCapon írta:Befogom vezetni, hogy minden nagyobb kihagyott ziccer után megiszom egy sört. Taj részegen talán nyugodtabban elviselem ezeket a szitukat.
csak már sok egy kicsit abból az izgalmakból, hogy minden meccs végén be kell szarnunk, hogy véletlenül rúg egy gólt az ellenfél, mert a fatökű csatáraink - Villa teljesítménye ma megint nulla!!!- 3 méterről is a kapust lövik agyon..ma Villa 2x megcsinálta...bzozo írta:megvan a 3 pont ez a lényeg a többiböl remélhetöleg okulnak a srácok!!