A sör nem ital, a medve nem játék?mes írta:Messi nem ember
hátbasszus, h Thiago még a kispadon sincsen
6-0nál ne is adják lejjebb mert ideges leszek

A sör nem ital, a medve nem játék?mes írta:Messi nem ember
röhejLM10 írta:Thiago még a kispadon sincs.
Úgy csak 4-0 lenne.LM10 írta:SZERK: Hoppá, Sergi lemaradt![]()
ez csak 10...LM10 írta:Thiago még a kispadon sincs.
Pinto-Alves-Puyol-Piqué-Abidal-Mascherano-Maxwell-Iniesta-Villa-Messi.
Pad: Mino,Adriano,Keita,Xavi,Jeffren,Pedro,Bojan.
Fecooo, te mindig ideges leszel az összeállítások miattFecooo írta:NAGGGYON remélem, h a Sport rosszul tudja az összeállítást...
Pinto; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Mascherano, Busquets, Maxwell, Messi, Villa és Iniesta.
gáz lenne hazai pályán ennyi védekező játékossal felállni egy Koppenhága ellen... Thiago miért nem kap lehetőséget???
Busi az egyetlen kreatív játékos a kp-n...
Ebből a csapatból konkrétan 3-an maradnak stabilan hátul: Masch, Puyol és Piqué. A többi megy majd fel és támad. Masch pedig nem egy favágó gyerek, tud ő kreatív lenne, csak esetenként a nagyon egyszerűt választja, ráadásul ott lesz Iniesta is a kp közepén.Fecooo írta:NAGGGYON remélem, h a Sport rosszul tudja az összeállítást...
Pinto; Alves, Piqué, Puyol, Abidal; Mascherano, Busquets, Maxwell, Messi, Villa és Iniesta.
gáz lenne hazai pályán ennyi védekező játékossal felállni egy Koppenhága ellen... Thiago miért nem kap lehetőséget???
Busi az egyetlen kreatív játékos a kp-n...
ez marha jó lenne, de szerintem nem így lesz. maxwell normális középpályást fog játszani, nem pedig 352, vagy 532 lesz. de bárcsak igazad lenne.Andris írta:Nem olyan rossz ez, Villa nyilván középcsatár, Messi mögötte. Iniesta és Busqets osztanak, Alves és most Maxwell is teljes erőbedobással tolhatja a beadást széljáték közben.
Thiaho + 10 ember. Messi nem ember => Messi nincs benne a te kezdodben, amugy ismerosom, azt mondta, hogy valamiert Messi es Xavi sincs benne a kezdoben, nem tudom hol olvasta.sjd írta:Én csak egyféle kezdőt szeretnék mára:
Thiago + 10 ember
Fernando írta:az én kezdőm:
Valdés, Alves, Piqué, Puyol, Abidal,- Mascherano, Iniesta, Maxwell,- Pedro, Villa, Messi.
2 csatáros taktikában nem szoktunk játszanikristop írta:én se szoktam elbízna magam, de most úgy érzem laza lesz.
pinto - alves, piqué, puyol, maxwell - masch, iniesta, xavi, thiago - messi, villa
nyilván nem ez lesz, de tetszene.