Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Tutira Umtitit padra teszi.SR-t padra kéne tenni,hogy kicsit lehűljön de szerintem pont őt nem fogja.Denis vagy Gomes szerintem tutira kezdő.Bob_Marley írta:Szerintem rotálásra biztos lehet számítani, nehéz meccsből jövünk, nehézbe megyünk. Vidal játékára szerintem most nagy esély van és Rafinha, Mathieu is szerephez juthat.
Marlont vettük (Amúgy kiváncsi vagyok ki fogjuk e az éven próbálni szezon vége felé egy bajnokin.) Samper jelenleg 5 játékos van aki akár tud is ott játszani.Ebből kettő tényleg tud.Másrészt ezt majd palesz megerősíti vagy megcáfolja de nekem ez a kölcsön sajnos egyenlőre nem tűnik egy sikerült dolognak, Alena bár én személy szerint annyira nem követem de amit eddig láttam pont Messi posztján a legjobb de ebben is nyugodtan cáfoljatok meg ritkán nézem a B meccseit.BarcaFan1998 írta: már hogyne lenne fiatal? erről híres a La Masia. Marlon, Alena, Samper. csak így hasraütés szerűen. mi kell még? játszatni kell őket és nem lesz baj.
samper?BarcaFan1998 írta:már hogyne lenne fiatal? erről híres a La Masia. Marlon, Alena, Samper. csak így hasraütés szerűen. mi kell még? játszatni kell őket és nem lesz baj.Feast4 írta:
Mi vagyunk mi nevelő egyesület?Ilyen méretű eredményes és fizetési igényű keret úgy tartható fent, ha folyamatosan 3 trófeáért megyünk ehhez pedig folyamatosan a legjobb játékosok kellenek.Alapvető az igazolások 2/3-a ül.Ha a fiatalok között nincs olyan játékos aki nekünk kell, akkor nem kell felhozni és jatazatni.Ennyi a történet.
Amúgy nagyon kíváncsi vagyok a hétvégi meccsre.Két forgatókönyvet látok.Ki vannak pukkanva és simán agyonverjük őket vagy megint felszívják magukat és lesz megint egy nyögvenyelös küszködős meccsünk.A legjobb kezdő kéne.Nem szabad tartalékosan kiállni.
Aha, akkor fm off.Normandia írta:Hááát nem tom. Egy Gomes, Denis, SR helyett lehetne futtatni őket. Sokkal ramatyabbúl nem néznénk ki tán akkor sem.TripleH írta: De ha egyszer, nincs olyan minőségű fiatal, mint anno Messi/Busi például, akkor had ne erőltessük már őket 3as eredmény kényszerben. Neked ez a mániád esküszöm.
Hááát nem tom. Egy Gomes, Denis, SR helyett lehetne futtatni őket. Sokkal ramatyabbúl nem néznénk ki tán akkor sem.TripleH írta: De ha egyszer, nincs olyan minőségű fiatal, mint anno Messi/Busi például, akkor had ne erőltessük már őket 3as eredmény kényszerben. Neked ez a mániád esküszöm.
Matyit betuszkolja valahova. Legalábbis nem tudom elképzelni, hogy Atma-Alaves-PSG triót végigvigyen Umtiti.S.Agüero írta:
Nálunk mehetne a gálakezdő, maximum annyi változtatással, hogy Vidal lehetne Robi helyett, vagy esetleg Rafinha Rakitic helyett.
Ehhez idén vagy a BL-t, vagy a bajnokságot meg kell nyerni. Utána ez már múltidő. Tito kerete - már aki még meg van belőle - 5 évet öregedett.Nero. írta: Ez még mindig a világ legjobb csapata, ahol a világ 11 legjobb játékosát kell foglalkoztatni, nem pedig egy "szociális intézmény", hogy a szegény megboldogult Titot idézzem.
már hogyne lenne fiatal? erről híres a La Masia. Marlon, Alena, Samper. csak így hasraütés szerűen. mi kell még? játszatni kell őket és nem lesz baj.Feast4 írta:
Mi vagyunk mi nevelő egyesület?Ilyen méretű eredményes és fizetési igényű keret úgy tartható fent, ha folyamatosan 3 trófeáért megyünk ehhez pedig folyamatosan a legjobb játékosok kellenek.Alapvető az igazolások 2/3-a ül.Ha a fiatalok között nincs olyan játékos aki nekünk kell, akkor nem kell felhozni és jatazatni.Ennyi a történet.
Amúgy nagyon kíváncsi vagyok a hétvégi meccsre.Két forgatókönyvet látok.Ki vannak pukkanva és simán agyonverjük őket vagy megint felszívják magukat és lesz megint egy nyögvenyelös küszködős meccsünk.A legjobb kezdő kéne.Nem szabad tartalékosan kiállni.
Mi vagyunk mi nevelő egyesület?Ilyen méretű eredményes és fizetési igényű keret úgy tartható fent, ha folyamatosan 3 trófeáért megyünk ehhez pedig folyamatosan a legjobb játékosok kellenek.Alapvető az igazolások 2/3-a ül.Ha a fiatalok között nincs olyan játékos aki nekünk kell, akkor nem kell felhozni és jatazatni.Ennyi a történet.Samper írta:Igazán kéne a csapatba egy valódi saját nevelésű fiatal, akiért szurkolni lehetne. A mai helyzetben, amikor rengeteg a középpályás, de egyik se igazán, talán Alena lehetne az.
De ha egyszer, nincs olyan minőségű fiatal, mint anno Messi/Busi például, akkor had ne erőltessük már őket 3as eredmény kényszerben. Neked ez a mániád esküszöm.Samper írta:Igazán kéne a csapatba egy valódi saját nevelésű fiatal, akiért szurkolni lehetne. A mai helyzetben, amikor rengeteg a középpályás, de egyik se igazán, talán Alena lehetne az.
Ez még mindig a világ legjobb csapata, ahol a világ 11 legjobb játékosát kell foglalkoztatni, nem pedig egy "szociális intézmény", hogy a szegény megboldogult Titot idézzem.Samper írta:Igazán kéne a csapatba egy valódi saját nevelésű fiatal, akiért szurkolni lehetne. A mai helyzetben, amikor rengeteg a középpályás, de egyik se igazán, talán Alena lehetne az.
Hatalmas fazon vagyNyiri81 írta:A barátnőm a hangulatot akarta felvenni és pont a gólt kapta el
Picit elragadtattam magam ahogy az hallatszik isEgyébként nem szoktam káromkodni
https://www.instagram.com/p/BQGkkmaDlBr/" target="_blank
Remélem június 3-án is "eltiltott" leszek a TV-tőlS.Agüero írta:Remélem, mostantól minden "rossz" kezdő után felvételről nézed, mert mindet simán nyerjük.![]()