Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
torrestoni írta:....... Mondjuk azt végképp nem értem, hogy a védelem egyetlen rutinos tagját, Mascheranót is miért épp a hozzá szokatlan jobb oldalra tette, egy Vidal mellé.
Bob_Marley írta:Nem dátumfüggő a pihentetés, hanem mikor lehetőség van rá. A körülmények adottak voltak, válogatott meccsek után, BL előtt egy feljutó csapat ellen hazai pályán.
Szerintem nem a pihentetés volt a fő probléma, mert amit Lucho leművelt az nem pihentetés volt, hanem a B-csapat pályára küldése. Ezt pedig egy első osztályú bajnoki a világ talán legerősebb (top3 biztosan) bajnokságában nem lehet megtenni. Egyszerű nagyképűség, megkockáztatom: sportszerűtlen viselkedés az edző részéről. Persze, hogy bele is buktunk.palesz77 írta:...
Egyetértek, tökéletes alkalom volt ez pihentetni, és komolyabb gond se lett volna, ha Masch nem megye 3-as szinten akar megoldani necces szitukat, meg ha Vidal próbálkozott volna a védekezés nevű dologgal. Alapból ezzel a csapattal is verhető lett volna az Alaves, de ahhoz az kellett volna, hogy nem a nevek mennek csak ki a pályára.. De sajna le lettek nézve, ők meg köszönték szépen és odatették magukat, mi meg pislogtunk csak. Mondjuk ha Matyi az 5-ösről nem mellélövi, megint más lett volna, de mindegy. Ez szerintem nem azért volt bukott meccs, mert Lucho túlrotálta a csapatot, hanem azért, ahogy felment a kezdő 11 a pályára - meg ahogy az Alaves játékosai, mert az ő érdemüket se szabad elvenni.Bob_Marley írta:Nem dátumfüggő a pihentetés, hanem mikor lehetőség van rá. A körülmények adottak voltak, válogatott meccsek után, BL előtt egy feljutó csapat ellen hazai pályán.
és ha előzőleg nem vesztünk pontot, pl egy ilyen hazai sörmeccsen, akkor nincs 2 pontos hátrány.Azért jobb mert még bőven van idő javítani!Ha két pontos hátrányban kikapunk és teszem azt az előttük lévőnek van meg 4 sima meccse akkor már csak imádkozni lehet, de most még mindenkivel játszunk van időnk és lehetőségük bőven javítani.
kupa visszavágón, mikor az első meccset megnyertük 8-0-ra, bl csoportkörben ha már meg van a továbbjutás, bajnokin, ha szünetben már 3-0ra vezetünk. soroljak még?Tobias88 írta:mikor máskor lehet pihentetni, ha nem most
- válogatott forduló, mindenki össze vissza repkedettFeast4 írta:Szeptember 10.én a francért kellett pihentetni?
Azért jobb mert még bőven van idő javítani!Ha két pontos hátrányban kikapunk és teszem azt az előttük lévőnek van meg 4 sima meccse akkor már csak imádkozni lehet, de most még mindenkivel játszunk van időnk és lehetőségük bőven javítani.visca el barca írta:miért? mivel jobb most bukni 3 pontot mint májusban?Feast4 írta:Inkább most csináljuk ilyet mint mint májusban de az biztos hogy lehet a korai pofonra figyelni kell!
ha a bilbaoi hajatásban kikapunk azt lenyelem, de ez a tegnapi azért akárhogy szépítik itt egyesek, durva égő volt
miért? mivel jobb most bukni 3 pontot mint májusban?Feast4 írta:Inkább most csináljuk ilyet mint mint májusban de az biztos hogy lehet a korai pofonra figyelni kell!
Én örülök neki, hogy megpróbálta a B-csapattal. Látni kell, hogy mire vagyunk képesek, ami fájó, hogy a Real nyert. De a többi része tetszik.Feast4 írta:Ezt én is aláírom.Szeptember 10.én a francért kellett pihentetni?Sokkal egyszerűbben is le lehetett volna hozni.Umtiti,Pique, Messi és Suarez a kezdőbe 3-0 és teszem azt a második félidőre Messi Lajos már ki se megy.Most már mindegy lenézte elnézte.Inkább most csináljuk ilyet mint mint májusban de az biztos hogy lehet a korai pofonra figyelni kell!
Nos tavaly, Arda se volt az, mármint nem tudta segíteni a csapatot, talán egyedül a sárgalapjaink számát növelte csak. Kellenek ide ezek a játékosok, akiknek tegnap nem jött összeA vásároltak közül én Denisben látom azt, hogy nem Barca szint jelenleg.