Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Az egy kiváló eredmény lenne az eddig látottak fényében. Nem kéne BL top8-ba jutással ugy dobálózni, hogy az a kötelező minimum miközbe száz baja van a keretnek és az elmúlt két évben a csoportból se jutottunk ki és az europa ligában sem tündököltünk.
Továbbjutás esetén is csőd a szezon. Ha ott valami csoda folytán továbbmegyünk a következő kőr végállomás lesz az 100%Kovbal88 írta: ↑2024.02.13. 12:32:15Idén már csak a BL maradt nekünk. Ha a Napoli-n nem jutunk tovább, akkor totális csőd ez a szezon. Bajnokságban a második hely lehet a reális cél. Nem vagyok benne biztos, hogy összejön. Szóval, ha van új edző akkor jöhet és kezdjük el most a jövő évi csapatot építeni.bunga írta: ↑2024.02.13. 09:54:19Ez a Granada meccs is pénda volt a szokásosra: a csapat ráült az egygólos vezetésre és ezzel felkínálta az egyenlítést. Kinek a dolga, hogy ilyenkor közbelépjen? Ugyanígy látszott, hogy néhányan formán kívül vannak. Ilyenkor mikor kell cserélni? Egyenként kell cserélni, vagy csoportosan? Ez volt a probléma sokadszor.
Ez valószínű túlzás lenne,de az utolsó meccs másnapján legyen meg az edző személye és kapjon teljes nyarat. Így sem irigylem,mert a lehetőségek jövőre sem biztos,hogy sokkal jobbak lesznek. Ez esetben pedig túl kell szárnyalnia Xavi valószínűsíthető bajnoki 2. helyét (és a bl-t),ami lehet nagy falat.ab1daL írta: ↑2024.02.13. 12:38:07Mármint úgy érted, hogy ha már megvan a jelölt a kispadra, akkor minél előbb, akár már a mostani szezonban is jöjjön, és vele már most induljon el a projekt? Hát, nem irigylem, bárki is jönne, ha egyáltalán szezon közben jönne, amekorra kritikát kapna, még a mostani hátralévő fordulók során, már előre el lenne könyvelve, mint rossz választás. Ez 100%.. Elég megnézni az utóbbi évek(1-2év) igazolásait, edzőit, stb. 2 forduló után semmit se látni, már teljes gőzzel megy a kritizálás, stb...
Mármint úgy érted, hogy ha már megvan a jelölt a kispadra, akkor minél előbb, akár már a mostani szezonban is jöjjön, és vele már most induljon el a projekt? Hát, nem irigylem, bárki is jönne, ha egyáltalán szezon közben jönne, amekorra kritikát kapna, még a mostani hátralévő fordulók során, már előre el lenne könyvelve, mint rossz választás. Ez 100%.. Elég megnézni az utóbbi évek(1-2év) igazolásait, edzőit, stb. 2 forduló után semmit se látni, már teljes gőzzel megy a kritizálás, stb...Kovbal88 írta: ↑2024.02.13. 12:32:15Idén már csak a BL maradt nekünk. Ha a Napoli-n nem jutunk tovább, akkor totális csőd ez a szezon. Bajnokságban a második hely lehet a reális cél. Nem vagyok benne biztos, hogy összejön. Szóval, ha van új edző akkor jöhet és kezdjük el most a jövő évi csapatot építeni.bunga írta: ↑2024.02.13. 09:54:19Ez a Granada meccs is pénda volt a szokásosra: a csapat ráült az egygólos vezetésre és ezzel felkínálta az egyenlítést. Kinek a dolga, hogy ilyenkor közbelépjen? Ugyanígy látszott, hogy néhányan formán kívül vannak. Ilyenkor mikor kell cserélni? Egyenként kell cserélni, vagy csoportosan? Ez volt a probléma sokadszor.
Idén már csak a BL maradt nekünk. Ha a Napoli-n nem jutunk tovább, akkor totális csőd ez a szezon. Bajnokságban a második hely lehet a reális cél. Nem vagyok benne biztos, hogy összejön. Szóval, ha van új edző akkor jöhet és kezdjük el most a jövő évi csapatot építeni.bunga írta: ↑2024.02.13. 09:54:19Ez a Granada meccs is pénda volt a szokásosra: a csapat ráült az egygólos vezetésre és ezzel felkínálta az egyenlítést. Kinek a dolga, hogy ilyenkor közbelépjen? Ugyanígy látszott, hogy néhányan formán kívül vannak. Ilyenkor mikor kell cserélni? Egyenként kell cserélni, vagy csoportosan? Ez volt a probléma sokadszor.
Az hiányzik, hogy nem ezt a játékot játssza a klub.andras953 írta: ↑2024.02.12. 14:35:35
Mi hiányzik ahhoz, hogy az egész csapat labda nélkül is fusson, mindenki üres helyekre fusson és ott folyamatosan kérje a labdát, egyszerre többen több helyen is?
Az erőnlét hiányzik hozzá, és az ezt elfogadó játékszemlélet!
(Pedig az üres helyekre érkezve futás közben átvett, majd továbbpasszolt labdákat még emberfogással is csak fáziskéséssel tudná lekövetni és megszerezni az ellenfél)
Erre a sok mozgásra (sok futásra) épülő passz-játékra nem csak a kapuratöréseknél lenne szükség (kiugratások, kényszerítők etc,) hanem az egyszerű (de gyors) labdakihozataloknál is!
Én nem idegesítem magam, úgyse volt sok esélyünk a bajnoki címre, de ez az utóbbi 5 pont nagyon hiányzik Villarreal és a tegnapi. Fiatalok közül egyedül Fermin az, akinek semmi keresnivalója nincs a nagy csapatnál. Vele kapcsolatban az az ember érzésese, hogy jókor volt jó helyen, de nem jobb mint Nico, Abde, Torre vagy Puig volt.bence0330 írta: ↑2024.02.12. 12:17:31Szerintem volt gól, ami az övé volt, de az lenne a röhejes az ő korában, ha nem lenne ilyen pár meccsenként, így is nagyon komoly teljesítményt hozott sok meccses viszonylatban, és vele legalább a jövő épül, még ha hibázik is néha.
Ez oké, csak ha fél éven át egyéni hibákból kap folyamatosan gólt a csapat, az már nem egyéni hiba főleg. Ha néha lenne 1-1 meccs ahol xy rosszul helyezkedik, rúg egy kancsalt és gólt kapunk, mittudomén, az persze, egyéni hiba. Ez így azért nálam már nem az, sajnos. Xavi valamit elvesztett sajna tavaly óta, nem tudja összefogni a játékosokat, a védelmet.
Szerintem volt gól, ami az övé volt, de az lenne a röhejes az ő korában, ha nem lenne ilyen pár meccsenként, így is nagyon komoly teljesítményt hozott sok meccses viszonylatban, és vele legalább a jövő épül, még ha hibázik is néha.
Szerintem Cubarsíval semmi gond nem volt. A gólokat én nem verném rá. A fejesénél Koundé nem tudom mit képzelt, ahelyett, hogy a helyén maradt volna elkezdett a védő felé menni, ahol egy támadó sem volt, az emberét meg szépen üresen hagyta, ez számomra még mindig hatalmas rejtély. Volt két szép mentése, a labdákat pedig szépen hozta fel és jól játszotta meg őket. Ha egy Araujo játszik így, nem nagyon lenne lehúzva. Ő volt az egyik legbiztosabb pont a csapatban.Yokozuna írta: ↑2024.02.12. 08:57:04Tényleg nem jó a védelem, de azt is Xavi állítja össze. Aranyos ez a Cubarsi gyerek, de mit keres a Barcelona első csapatában. Cris miért a középpályán futkos? Kundé nem jobb hátvéd, hanem belső védő. Az, hogy nincsenek szélső hátvédjeink ebben a szezonban, kinek a felelőssége?
Ter Stegen annyira magabiztosan tért vissza, hogy életveszély, ha nála van a labda.
Ha Yamalt továbbra sem tudják az ellenfelek lefogni, akkor adott lenne a taktika, hogy minden támadást ott eröltessünk. Amit némileg látni is lehetett, de ahhoz hogy ez hatékony lehessen, szükség lenne egy gyors, összjátékra magas szinten képes jobbhátvédre is. De nekünk Kundé van ott, nem is működik a dolog. Cancelot jobb hátvédnek hozták, ha jól emlékszem, talán meg lehetne próbálni. Nem tökéletes megoldás, de nincs más.
Ha már kényszerposzt akkor én átdobnám Kundét oda, sokkal rosszabb produkciót ott sem hozna. Ha nem lenne azon az oldalon az az előremenési kényszere, talán egy nyugodt védekező munka elvárható lenne tőle. Egy egészséges Cancelo meg sokkal jobb támadó jobhátvéd nála.