Spanyol Kupa & Szuperkupa

Helyt áll-e csapatunk a BL-ben? Megnyerjük-e a Bajnokságot? Mi a helyzet a Király Kupával? Kellenek-e a barátságos mérkőzések? Hol lehet nézni a meccset? - Távkapcsolóval a kézben. Ha mondanivalód van, kerülj beljebb!
Troym
Director del Fútbol

2025.02.07. 11:31:36

FCBsteve írta:
2025.02.07. 11:16:42
Pont az a baj vele, hogy annyi gólja akad, hogy ne veszítse el a kezdő státusát (és most nézzük kb november óta a teljesítményét) - van, amikor ez számít, van, amikor nem...
Sztem ezért vagyunk a Ligában a 3. helyen. Amikor nagyon kellett volna, akkor nov-decemberre már inkább csak a szenvedés maradt, nem a gyilkos befejezés...
De, egy döntő gól és megint lehet hetekig ennek fényében sütkérezni... :mrgreen:
Teljesen egyértelmű, hogy Lewy hibája a 3. hely :D
Nem a kapusoké, akik nem tudnak védeni, nem is a védelemé, akik kettesével kapják a gólokat.
A középcsatár tehet róla.

Mutassatok már mondjuk Salah, Messi, CR-en kívül olyan csatárokat, akiknek nincsenek hullámvölgyei, mert ezek szerint ez csak a mi 37 éves támadónkra jellemző.

Nem tudom bízzak-e benne, hogy megvalósuljon, amit többen szeretnétek és Ferran legyen a kezdőcsatár innentől, mert akkor egy neadjisten BL kudarc esetén ki lesz a bűnbak? Fati a lelátón, Lewy a padon, akkor csak De Jong marad, amennyiben játszik.
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.02.07. 11:16:42

menczel írta:
2025.02.07. 10:56:52
csababarca írta:
2025.02.07. 10:21:35
Az a baj, hogy FT-re megint a pillanatnyi benyomás alapján húzunk rá valamit amit sose volt képes, és sose lesz képes megtenni: konstans hozni egy jó teljesítményt. (nem kiemelkedőt, csak erős közepest/jót)

Lewa ettől gyenge, ezt elismerem, és nem is ezen vitatkozom.
Hsz első része +1.

Lewatól milyen teljesítményre mondanátok, hogy nem gyenge? Ő sosem lesz egy cselező, művészi 9-es mint Zlatan, vagy egy összejátékban is szemgyönyörködtető Suarez. Ő azt tudja, h nem látványos, hanem halálos. Ha elérte volna a 30 gólt februárra, akkor boldogak lennétek?

Mert elérte. Vagy legyen jobb a G+A mutatója mint meccsenkénti 1?
Szintén megvan.
Lewy milyen teljesítményére?!
Ha nem akadna el rajta a támadások 2/3-a, amikor játékba kerül, nekem ez pont elég lenne... ;)
Főleg azokon a meccseken, ahol a tömörülős védelem ellen szenvedünk... Mert olyankor egy 70. perces lecserélése már egy frusztrált, szenvedős csapatban történik, ami egészen más helyzetet jelent a cseréjének, mintha kezdő lenne...

Pont az a baj vele, hogy annyi gólja akad, hogy ne veszítse el a kezdő státusát (és most nézzük kb november óta a teljesítményét) - van, amikor ez számít, van, amikor nem...
Sztem ezért vagyunk a Ligában a 3. helyen. Amikor nagyon kellett volna, akkor nov-decemberre már inkább csak a szenvedés maradt, nem a gyilkos befejezés...
De, egy döntő gól és megint lehet hetekig ennek fényében sütkérezni... :mrgreen:
Troym
Director del Fútbol

2025.02.07. 11:05:35

Az ingadozó forma most is megvan, kétszer állt be csereként ezelőtt a meccs előtt és szerintem nem ért labdához.
A tegnapi mesterhármas után, ha hetekig nem csinál semmit, akkor megy majd a mantra, hogy a Valenciának is 3 gólt vágott. (ami természetesen szép teljesítmény)

Amúgy baromi jó helyre kormányozta magát a csapaton belüli státusz tekintetében.
Egy akkora fizetésért, mint Pedrié, Koundeé, Raphinháé neki elég néha csereként jól játszani, pár meccsen gólt lőni, és ezzel mindenki (edző, újságíró, szurkolók nagy része) elégedett, várom mikor jelennek meg a szerződéshosszabbításos hírek róla, de komolyabb meccseken meg ott van villámhárítónak Lewy, akivel szemben kritika, hogy ha a letámadásai nem jók, akkor biztos miatta kapjuk a gólokat és ugyan már magyarázza meg, hogy hogyan képzeli, hogy csak 30 gólnál jár a szezon felénél.
menczel
Entrenador del Barça

2025.02.07. 10:56:52

csababarca írta:
Az a baj, hogy FT-re megint a pillanatnyi benyomás alapján húzunk rá valamit amit sose volt képes, és sose lesz képes megtenni: konstans hozni egy jó teljesítményt. (nem kiemelkedőt, csak erős közepest/jót)

Hsz első része +1.

Cápa úr nem volt olyan gyenge amikor kutyáztunk, most sem olyan jó, mint ahogy a gól/perc aránya mutatja. Egyszerűen most dob neki a gép, máskor meg nem dobott. Nekem ne mondja senki hogy a tegnapi két köténygólból bármelyik tudatos volt. Vagy h direkt rúgta el az ember alatt a harmadikat.

Lewatól milyen teljesítményre mondanátok, hogy nem gyenge? Ő sosem lesz egy cselező, művészi 9-es mint Zlatan, vagy egy összejátékban is szemgyönyörködtető Suarez. Ő azt tudja, h nem látványos, hanem halálos. Ha elérte volna a 30 gólt februárra, akkor boldogak lennétek?

Mert elérte. Vagy legyen jobb a G+A mutatója mint meccsenkénti 1?
Szintén megvan.
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

Elfelejtik az emberek mi történt azokban a periódusokban, amikor sérülések miatt 5-6 meccsre is kezdőben találta magát...az utolsó meccseken már annyira nyomorultan mozgott, jó megmozdulás nélkül, hogy mindenki a pokolba kívánta.

Nem való kezdő szerepre, neki ez a tökéletes csere szerep a megfelelő, néha kezdő ilyen hokicsapatok ellen mint a Valencia, aztán jónapot.
Nem több ennél, ezer meg egyszer bizonyította már.

De tudom, raklapszámra rúgja a gólokat, mindig duplázik, és egyéb dogmatikus szövegek agyonismétlése, és kész is az agymosás.
Szokásos.

Én örülök neki, hogy jelenleg jól teljesít, de isten óvjon minket attól, hogy egyszer rá kelljen alapozni 2-3 hónapon keresztül.
Jah teszem hozzá, hogy az idei Raphinha-Yamal mellett, és mögöttük Pedrivel valószínűleg könnyebb helyzete is van.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Kovbal88
Entrenador del Barça

2025.02.07. 08:52:59

Nem is rossz a legjobb négy között lenni,és a bajnokság sincs még lefutva. Talán nem is baj, hogy nem tudunk igazolni és a fiúknak maguknak kell megbirkózni a problémákkal. Ezáltal egységesebbek lehetünk.
bence0330
Az Év Fórumozója 2022 & 2024

2025.02.07. 08:32:51

menczel írta:
2025.02.07. 00:54:37
bence0330 írta:
2025.02.06. 23:26:32
Torres nagyon komoly szintet tol. Remélem bennragad végre a kezdőben. Sokkal jobban illik a rendszerünkbe, és sajna sokkal gólerősebb is a lengyelnél.
Dehogy illik jobban mint Lewa. Én szeretném, ha ő jó lenne, de ma az első két góljánál konkrétan tudatnélküli 'találjam el a kapu felületét hátha bemegy, és becsattogott kötényben'. Harmadikban volt egyedül valami gondolat, h arra az oldalra lövi, az h elment az ember alatt az félig tudás félig szerencse.
De nehogy azt higgyük már , hogy ő egy halálos ösztönnel és jó lövőtechinkával megáldott játékos. Rövidpasszos játékban ugyanúgy használhatatlan mint Lewa, labdát vezetni csak azért tud jobban a lengyelnél, mert a lengyel átlagalatti.

Egyébként szimpatikus játékos és az egész csapat jó volt. De ez egy kiesőhelyen levő Valencia, tehát kezeljük a helyén.
Ha csak megvernénk, oké, de 12-t hintettünk két meccsen nekik, a Reál alig gyűrte le őket, a 7-1 előtt verték a Socit, utánunk a Celtát, stb, kifejezetten jó sorozatban vannak ha a mi meccseinket nem vesszük. A mi érdemünk, hogy iskolásfiúknak tűnnek a csapat mellett.

Dehogy hiszem, hogy halálos ösztönökkel megáldott játékos. De jelenleg azért elég jó formában van, már nem is csak kis ideje. Nem ezt írtam, csak hogy sokkal jobb, és sokkal ideillőbb, mint Lewy. Pl. az első gólnál is kijött ez, ahol Lewy meg se próbált volna futni. Ha nincs Ferran, Rapha az egyetlen kiugratható játékosunk, az meg hát eléggé gond, mert ő aztán nem gyilkos ösztönű. De ahol Rapha visszaadta neki (3. gól?), hát ha ott a lengyel áll, világgá pattan tőle a labda, látjuk minden meccsen.

Élőben behoztam a statot, az elmúlt 3 hónapban majdnem 3-szor olyan gólerős Ferrán, mint Lewy. Ez a rideg tény. Ferrán 45 percenként rúg gólt november vége, a visszatérése óta, Lewy 124. Ilyen döbbenetes a különbség kettejük közt a hónapokból. Nincsenek egy szinten, sajnos, Lewy teljesen kifújt, 6 akciógólt lőtt 3 hónap alatt minden sorozatban. A mostani éles, magabiztos Ferrán polcokkal van a fáradt lengyel felett.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
Saviola
Júdás 2, az áruló

2025.02.07. 08:10:00

Meccs jelenete volt, amikor Fort egy megkerülős csellel előnybe került és adott egy tűpontos labdát Ferminnek, kár, hogy elbaltázta. =D>
,,Azt hitted, hogy mi történt."
FCBsteve
Entrenador del Barça

2025.02.07. 07:36:42

menczel írta:
bence0330 írta:
Torres nagyon komoly szintet tol. Remélem bennragad végre a kezdőben. Sokkal jobban illik a rendszerünkbe, és sajna sokkal gólerősebb is a lengyelnél.
Dehogy illik jobban mint Lewa.
...
De nehogy azt higgyük már , hogy ő egy halálos ösztönnel és jó lövőtechinkával megáldott játékos. Rövidpasszos játékban ugyanúgy használhatatlan mint Lewa, labdát vezetni csak azért tud jobban a lengyelnél, mert a lengyel átlagalatti.
Szerintem pont a betömörülő védelmek elleni rövidpasszos játék az, ahol Ferran jóval hasznosabb, mint a lengyel...
Illetve, a kiugratásoknál jellemzően gyorsabb.

Helyzetkihasználásban pedig semmivel sem rosszabb a(z utóbbi hónapokban a) lengyelnél, ráadásul ha Ferran hibázik, az nem a labdaátvételkor történik - így talán a helyzet sem vész teljesen el... :)
menczel
Entrenador del Barça

bence0330 írta:
Dehogy illik jobban mint Lewa. Én szeretném, ha ő jó lenne, de ma az első két góljánál konkrétan tudatnélküli 'találjam el a kapu felületét hátha bemegy, és becsattogott kötényben'. Harmadikban volt egyedül valami gondolat, h arra az oldalra lövi, az h elment az ember alatt az félig tudás félig szerencse.

Egyébként szimpatikus játékos és az egész csapat jó volt. De ez egy kiesőhelyen levő Valencia, tehát kezeljük a helyén.

Fort tényleg játszhatna többet. Martin kevesebbet. Pau is beállhatna néha, meg szegény Torre is.
Bob_Marley
Presidente del Barça

2025.02.06. 23:33:21

Továbbjutásnak nagyon örülök, úgy éreztem főleg a bajnoki után és otthon a Valencia vért fog hányni úgy kaparnak majd,de szerencsére megint hamar jött gól és szétestek.

Várhatjuk a sorsolást, bárki is jön, oda visszavágó és nem lesz egyszerű,Sociedad kifejezetten mumus, két madridi meg bajnokságban is előttünk,de letolt gatyaval senki ellen nem szabad felmenni. Én a kupában érzem a legnagyobb lehetőségeinket,nagyon megkene tolni és már nincs sok hátra,3 meccs.
Kép
Kép
Kép
bence0330

De jó volt mindenki, a két pivotunk zseni volt, Torres után nálam Pedri és DJ volt a két legjobb. Rapha lassan belejátszotta magát a meccsbe, két nagyon okos gólpassz plusz a gól előtti kulcspassz, Baldé is nagyon tetszett, és Yamal is összehozta a gólt.

Egy dolgot nem értek továbbra sem, Fortot. Mármint abból a szempontból értem, hogy millió fiatalt meg öreget kell pihentetni Koundé előtt, de az a gyerek egy zseni. Bármikor beállt, percek alatt bohócot csinált a védelmekből, gyors, védekezésben meg csak úgy lehet stabilabbnak lenni, ha játszol.

Yamal pályán tartása kicsit problematikus, legalábbis így, hogy sorozatban ott ragad.
ter Stegen; Baldé - Cubarsí - Araujo - Koundé; - Christensen - Pedri; Raphinha - Olmo - Yamal; Lewy
bence0330

2025.02.06. 21:26:05

Mascherano14 írta:
2025.02.06. 21:05:26
A kupában a továbbjutás nem ér pénzt?
Remélem, hogy nem ezért tettük fel a fullos kezdőt (-Ara), ennyit nem ér a dolog. A bet365 500 ezret ír az elődöntősökre, bő 1 misit a döntősre, 2,1-et a győztesre, a negyeddöntőst nem írja, de így ugye a difi csak 2-3K lehet kb.
Mascherano14
Entrenador del Barça

2025.02.06. 21:05:26

Hát csak Yamalra meg Raphinhara vigyázzunk, többi ami a csövön kifér. Biztos tanultak az előző meccsből, érdekes lesz, mit találnak ki. A kupában a továbbjutás nem ér pénzt?
Troym
Director del Fútbol

2025.02.06. 21:04:32

soadroli írta:
2025.02.06. 20:21:53
Szczesny - Koundé, Eric, Cubarsí, Balde - De Jong, Pedri, Fermín - Lamine Yamal, Raphinha, Ferran
Ha nem lenne harmatgyenge a Valencia, komolyan aggódnék a kezdőn, így azért még nem izgulok. Szoros lesz, de csak nem barmoljuk el.
brazilfan
Entrenador del Barça

2025.02.06. 21:03:04

Koundét biztosan pihentettem volna, és szerintem Pena ilyen mértékű mellőzése is túlzás.
MessiNeymarSuarez
Presidente del Barça

2025.02.06. 20:30:41

bence0330 írta:
2025.02.06. 19:21:06
Mondanám, hogy érdekes lenne tudni, hogy állunk a kupához, de Flicknél úgy látom, egyértelmű, nem lacafacázik, mindennek nekimegy. Így, hogy elég laza februárunk lett a BL miatt, ez így életképesnek is tűnik.

Március elején már eldől az elődöntő is, ami ha eljutnánk odáig, remek, mert ha meglenne a döntő, onnantól kezdve a bajnokságban kb mindegy hogy 2., vagy 3. helyen vagyunk, ha nem jön össze a bajnoki cím.

Viszont én akkor sem fogok búsulni, ha ma kiesünk, az elődöntő 2 meccses, szerintem minden üres hétből csak profitálni tudunk a két nagy versenysorozatban. Nem vagyok biztos benne, hogy nem úgy járnánk jobban, pláne, hogy a két Madrid közül jó eséllyel megkapjuk az egyiket, az meg kér hajtós meccs lenne. Szóval én a main nem stresszelek, az tuti, főleg, hogy egy mikiegérkupa már van a tarsolyban, a kupa nélküli szezon már nem lehetséges, nekem az is jó, ha továbbmegyünk, meg az is, ha kiesünk. Ha 4-5 emberrel több lenne a keretben, nem lenne kérdés.
Most ez a BL szünet nekünk nagyon jól jön és öröm az ürömben. Március elejéig fókuszálhatunk teljesen a bajnokság+ kupára, utána pedig úgy beosztani az erőket hogy a legesélyesebbek legyenek a legfontosabbak.
Ha bejutunk az elődöntőbe, akkor az odavágót nagyon meg kellene nyomni, mert az áprilisi visszavágó az elég sűrű(legalábbis reméljük hogy sűrű lesz mert akkor BL negyeddöntősök vagyunk :D) lesz, jó lenne letisztázni már a legelső körben a lényegi kérdéseket.
bence0330

2025.02.06. 20:27:02

Ja, ez így sima lesz. :) Nálam Ara kivételével ez a legjobb 11-ünk ebben a pillanatban. Csak Pedrivel tér el a 7-1-es meccs kezdőjétől. :) Felteszem ez nem véletlen.
soadroli
Llegenda del Barça

2025.02.06. 20:21:53

Szczesny - Koundé, Eric, Cubarsí, Balde - De Jong, Pedri, Fermín - Lamine Yamal, Raphinha, Ferran
Kép
bence0330

2025.02.06. 19:21:06

Mondanám, hogy érdekes lenne tudni, hogy állunk a kupához, de Flicknél úgy látom, egyértelmű, nem lacafacázik, mindennek nekimegy. Így, hogy elég laza februárunk lett a BL miatt, ez így életképesnek is tűnik.

Március elején már eldől az elődöntő is, ami ha eljutnánk odáig, remek, mert ha meglenne a döntő, onnantól kezdve a bajnokságban kb mindegy hogy 2., vagy 3. helyen vagyunk, ha nem jön össze a bajnoki cím.

Viszont én akkor sem fogok búsulni, ha ma kiesünk, az elődöntő 2 meccses, szerintem minden üres hétből csak profitálni tudunk a két nagy versenysorozatban. Nem vagyok biztos benne, hogy nem úgy járnánk jobban, pláne, hogy a két Madrid közül jó eséllyel megkapjuk az egyiket, az meg kér hajtós meccs lenne. Szóval én a main nem stresszelek, az tuti, főleg, hogy egy mikiegérkupa már van a tarsolyban, a kupa nélküli szezon már nem lehetséges, nekem az is jó, ha továbbmegyünk, meg az is, ha kiesünk. Ha 4-5 emberrel több lenne a keretben, nem lenne kérdés.
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.02.06. 16:37:19

superman írta:
2025.02.06. 15:06:18
Belinkelsz egy 10 éves blikk cikket, ami katalán forrásokra hivatkozik :lol:
Amúgy meg ott van a cikkben, hogy a rendőrség megkezdte a nyomozást. Én mit értékeljek, keresd meg mi lett a nyomozás eredménye, 10 év alatt csak sikerült lezárni. Amúgy ha nem lett belőle botrány, aminek ismerjük a lefolyását, akkor nyilván nem történt semmi. Hasonlítsd össze a Juve esetével, az valóban megtörtént, mert láttuk a következményeit. A madridot nem zárták ki, nem büntették meg, tehát akkor nincs miről beszélni. Minden más csak a szurkolói elfogultságból következik.
Azt hiszem, értem a gondolatmenetedet!
Ki is szállok a pályáról!
superman
Jugador d'estrella

2025.02.06. 15:06:18

Zoldbela írta:
2025.02.06. 14:44:24
superman írta:
2025.02.06. 13:18:54
"erkölcsileg szerintem azzal sem lenne nagy gond, ha fizetnénk azért, hogy kiegyenlített legyen a bíráskodás."

Ne haragudj, de ez komolytalan. Te úgy ismered a korrupciót, hogy ott az egyenlő bánásmódra van igény? Ezt te sem gondolhatod komolyan.

Másrészt ezek a bírói tévedések téma is totál parttalan, mindegyik oldal fújja, hogy ők a kárvallottak, mindegyikkel tele van az internet. Megvaz utóbbi időben ugye a realmadridtv is.

A két eset pedig egyáltalán nem ugyanaz, Tebas semmilyen döntést nem hoz a a két csapatra nézve, ellenben a bírók igen. Plusz ezt is értem, hogy tebas mekkora madridista, de ehhez képest folyamamtosan üti a madridot, az ő érdeke az, jogy pérez távozzon, megbukjon, ehhez nem a madrid segítése, hanem a gáncsolása a célszerű.
Ha már nagon belemászunk, kérlek értékeld ki a linben jelzett vizsgálatot!
https://www.blikk.hu/sport/kiderult-csa ... en/7tztbhe
Belinkelsz egy 10 éves blikk cikket, ami katalán forrásokra hivatkozik :lol:
Amúgy meg ott van a cikkben, hogy a rendőrség megkezdte a nyomozást. Én mit értékeljek, keresd meg mi lett a nyomozás eredménye, 10 év alatt csak sikerült lezárni. Amúgy ha nem lett belőle botrány, aminek ismerjük a lefolyását, akkor nyilván nem történt semmi. Hasonlítsd össze a Juve esetével, az valóban megtörtént, mert láttuk a következményeit. A madridot nem zárták ki, nem büntették meg, tehát akkor nincs miről beszélni. Minden más csak a szurkolói elfogultságból következik.
szbsz
Capitá del Barça

2025.02.06. 14:57:24

A tegnapi Real teljesítmény csak még jobban megerősített abban a tudatban, hogy a RM Castilla kb. Sándor Károly Akadémia szinten van kb... Tehát ha ne adj isten náluk is félre csúszna valami pénzügyileg, nem kívánom félreértés ne essék, akkor azzal le is húzhatnák a rolót pár évtizedre! Nekünk mákunk volt a La Masiasokkal de nem kicsit! Amíg sikerült stabilizálni a gazdasági dolgokat ők szinten tartották a klubot, ezzel megmentve a csődtől azt!
"Some people think football is a matter of life and death. I don't like that attitude. I can assure them it is much more serious than that"
Zoldbela
Jugador del Barça

2025.02.06. 14:44:24

superman írta:
2025.02.06. 13:18:54
"erkölcsileg szerintem azzal sem lenne nagy gond, ha fizetnénk azért, hogy kiegyenlített legyen a bíráskodás."

Ne haragudj, de ez komolytalan. Te úgy ismered a korrupciót, hogy ott az egyenlő bánásmódra van igény? Ezt te sem gondolhatod komolyan.

Másrészt ezek a bírói tévedések téma is totál parttalan, mindegyik oldal fújja, hogy ők a kárvallottak, mindegyikkel tele van az internet. Megvaz utóbbi időben ugye a realmadridtv is.

A két eset pedig egyáltalán nem ugyanaz, Tebas semmilyen döntést nem hoz a a két csapatra nézve, ellenben a bírók igen. Plusz ezt is értem, hogy tebas mekkora madridista, de ehhez képest folyamamtosan üti a madridot, az ő érdeke az, jogy pérez távozzon, megbukjon, ehhez nem a madrid segítése, hanem a gáncsolása a célszerű.
Ha már nagon belemászunk, kérlek értékeld ki a linben jelzett vizsgálatot!
https://www.blikk.hu/sport/kiderult-csa ... en/7tztbhe
csababarca
Az Év Fórumozója - 2021

2025.02.06. 13:36:34

bence0330 írta:
2025.02.06. 13:09:05
Más kérdés, hogy a létező erős madridismo (Spanyolországban katalán kisebbség, szerintem nem nagyon van kérdés) mellett erkölcsileg szerintem azzal sem lenne nagy gond, ha fizetnénk azért, hogy kiegyenlített legyen a bíráskodás.
Te jó isten.
Szóval ha valakik csalnak, az a megoldás, hogy mi is csalunk?
Tehát ez a módi erkölcsileg?

És akkor ne puffogtasson be az ember olyat, hogy nem csoda, hogy itt tart morálisan ez az ország.

Kommentátor túllőtt a célon, elismerem, de megint ekkora feneket keríteni ennek...kit érdekel? Látta max 50ezer ember a meccset a sport tv-n, lehet el se kapták ezt a mondatot.

Óriási probléma lenne, ha fizetnénk azért, hogy nekünk is csaljanak már....szánalmas.

Egyébként ezt a fene nagy madridnak fújást se látom én, pedig Barca drukker vagyok, de lehet már kinőttem ezekből a dolgokból, hogy azon hisztizzek egy meccs 3. percében, hogy egy bedobást rosszul ítél meg a bíró= nyílt csalás a madrid felé.

Egész egyszerűen a spanyol bíráskodás kritikán aluli, bizonyítják ezt az európai porondon is.
De bizonyítja az a tény is, hogy a madridisták szerint nekünk csalnak, a barcások szerint a madridnak.

Az véletlen se merül fel senkiben, hogy egyszerűen totál elmebetegek a spanyol bírók, úgy nagyjából kivétel nélkül, jobb csalást kiáltani?

De ez, hogy erkölcsileg rendben van, hogy csalással kompenzáljuk a feltételezett csalást, hát, érdekes erkölcs.

Na mindegy, a lényeg, hogy ma este üssük a Valenciát, és menjünk tovább a kupában. Nem lehetetlen feladat, hiába becsapós a 7-1, ez a Valencia amit láttam belőlük ritka gyenge csapat, nem hiszem, hogy komoly ellenállást tudnak majd kifejteni.
"Amikor nézzük Őt, akkor értsük meg ez egy sajátos játékos akit látunk, ez totálisan egyedi. Háromszor verte meg úgy Gvardiolt, hogy az magasabb, erősebb, gyorsabb, fiatalabb, energetikusabb. Ezt írd már le nekem számokkal. Ez mutatja azt, hogy micsoda valójában a futball."
Válasz küldése