Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Egyáltalán nem biztos, oda is írtam, hogy ha kihúzzák jó sokáig, vagy az elején elfutnak, bármi lehet, nyilván egy meccsen minden megtörténhet, nem adnék magunknak 65%-nál több esélyt. De közben ha jól jön ki nekünk a lépés és erősen kezdünk, simán benne van a pakliban egy 7-2 is, ha ők az idén szokásos fejetlen témát hozzák, mi meg épp a gyilkológép énünket villantjuk. Ha így jönnek ki a csapatok a pályára, akkor durva világ lehet, az nem biztos csak, hogy így jönnek ki, ki tudja, egy meccsre összekaphatják magukat, mi meg lehet, hogy kihagyunk közben mindent, de még akkor is rajtunk fog múlni, és nekem ez a tudat már óriási élmény önmagában is.Alcantara írta: ↑2025.04.26. 11:01:35Nem tudom mire fel ez a magabiztosság. Szét lesznek alázva stb.. Szerintem kutya kemény meccs lesz, nem vagyok meggyőződve arról, hogy mi nyerjük a kupát. Egy Classicon nem számít semmi, aznap bármi lehet.
Két kívánságom van: ne legyen hosszabbítás, ne sérüljön meg tőlünk senki. El tudnám engedni a győzelmet, ha cserébe szerdán az Intert elkapnánk itthon több góllal. Az én szememben sokkal fontosabb a BL, mint a spanyol kupa.
nálam egyérteműen Tek a kapus ebben a szezonban a fontos meccseken, pár bajnokin meg Ter Stegén.szbsz írta: ↑2025.04.25. 14:55:04Stegen is a holnapi keretben (meg Pena is)https://x.com/FCBarcelona/status/1915687181353439352
Ez így érdekes, mert alapból nyilván MaTS védene, viszont így, hogy itt van Tek és hozta a szintet az elmúlt fél évben neki kéne, viszont az Inter ellen lehet nem ártana pihentetni így védhetne Stega akár, viszont ha egészséges akkor Teket ki kellene regelni a Bl-ből....Most akkor, hogy lesz ez???
![]()
Olmo tényleg nagy kérdőjel, normál esetben, szoros állásnál is hoznám az 55-60. perc körül Fermin/Gavi helyére, biztos segíthetne bedarálni a védelmet. Balde komoly hiányzó lesz, remélem az odavágóra rendesen felépül most pedig GM hozza a Celta előtti formáját és nagy gond nem lesz vele.bence0330 írta: ↑2025.04.25. 12:15:08Egyetértek, kivéve Olmóval. Ő nagyon fontos, és eddig a szezonban soha nem bírta, mikor egymás után elkezdett kezdeni, elég nagy a rizikó benne. Persze ha a stáb úgy látja, semmi gond, oké, de részemről ő jöhetne a fáradt védelmet lerendezni. Az biztos, hogy nem kezdetném kétszer egymás után, és az Inter ellen szerintem jobban fog kelleni.
Amúgy ha játszik, akkor szerintem nem 100%, hogy tizesként fog.
+1Troym írta: ↑2025.04.25. 10:56:10Én egy Szczesny - Inigo, Cubarsi, Araujo, Kounde - Pedri, DJ, Olmo, Raphinha, Yamal, FT kezdővel indulnék holnap és mehet, ami a csövön kifér.
Remélem komolyan vesszük a meccset, mert hiába hisszük, hogy lötyögve, ezt azt pihentetve, meccset elengedve több erő jutna az Inter ellen, szerintem egy vesztes kupadöntő jobban hazavág, mint a fáradtság. (Plusz ugye az Inter vasárnap játszik)
A meccs pillanatában gondolom nem futsz, ugye? Nem vagyok tisztában vele, hogy működik a dolog.Sbekur írta: ↑2025.04.25. 09:46:45Sziasztok!
Sajnos úgy alakult, hogy pont Ultra Balatont futok szombaton és úgy tűnik, hogy lemaradok az El Classico-ról.
Tudnátok mondani valami alternatív megoldást/ötletet, hogy hogyan nézzem a meccset? (Telefonon megpróbálkoznék vele)
Általában borzalmas stream-eket találok, ami nagyjából semmit sem ér. RTL+ előfizetésem van, de ha jól tudom, ott csak BL meccsek vannak.
Köszönöm előre is!
Szép napot![]()
bence0330 írta: ↑2025.04.03. 00:16:16
Egyet kifelejtettél, már mindenképp legalább 4 klasszikó lesz, a bajnoki visszavan hazai pályán.Szóval 4/4-re van esély a BL nélkül is.
Mindkét klasszikó trófeáról fog dönteni, az egyik ugye matematikailag, a másik meg jó eséllyel végleg eldöntheti a bajnokságot. Ha 4/4-el fejezzük be, akkor már minimum 3 kupával több lesz a vitrinben szezon végén.
Egyet kifelejtettél, már mindenképp legalább 4 klasszikó lesz, a bajnoki visszavan hazai pályán.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.03. 00:05:36Ehhezképest elpáholtuk őket a Szuperkupa döntőben úgy hogy még a duplanevű, szatyros bírónak köszönhetik hogy "csak" 2-5 lett és nem több![]()
Ettől függetlenül nem szabad őket leírni, bármikor bennük van a RM varázslat, de az ő szemszögükből ha valakiket, hát minket a legkevésbé kívántak volna döntős ellenfélként![]()
2 Clasicot már hoztunk, ők az előző szezonban 4-et hoztak zsinórban, így még az sem lenne lehetetlen ha felénk billen idén a mérleg és mi is hozunk 3/3-mat,
Vagy akár egy 4/4-et egy BL döntőn.
Ehhezképest elpáholtuk őket a Szuperkupa döntőben úgy hogy még a duplanevű, szatyros bírónak köszönhetik hogy "csak" 2-5 lett és nem több