Közeleg a visszatérés…
Not a bad view, right? pic.twitter.com/uTpLDhaxy9
— FC Barcelona (@FCBarcelona) November 7, 2025

nálam egyérteműen Tek a kapus ebben a szezonban a fontos meccseken, pár bajnokin meg Ter Stegén.szbsz írta: ↑2025.04.25. 14:55:04Stegen is a holnapi keretben (meg Pena is)https://x.com/FCBarcelona/status/1915687181353439352
Ez így érdekes, mert alapból nyilván MaTS védene, viszont így, hogy itt van Tek és hozta a szintet az elmúlt fél évben neki kéne, viszont az Inter ellen lehet nem ártana pihentetni így védhetne Stega akár, viszont ha egészséges akkor Teket ki kellene regelni a Bl-ből....Most akkor, hogy lesz ez???
![]()

Olmo tényleg nagy kérdőjel, normál esetben, szoros állásnál is hoznám az 55-60. perc körül Fermin/Gavi helyére, biztos segíthetne bedarálni a védelmet. Balde komoly hiányzó lesz, remélem az odavágóra rendesen felépül most pedig GM hozza a Celta előtti formáját és nagy gond nem lesz vele.bence0330 írta: ↑2025.04.25. 12:15:08Egyetértek, kivéve Olmóval. Ő nagyon fontos, és eddig a szezonban soha nem bírta, mikor egymás után elkezdett kezdeni, elég nagy a rizikó benne. Persze ha a stáb úgy látja, semmi gond, oké, de részemről ő jöhetne a fáradt védelmet lerendezni. Az biztos, hogy nem kezdetném kétszer egymás után, és az Inter ellen szerintem jobban fog kelleni.
Amúgy ha játszik, akkor szerintem nem 100%, hogy tizesként fog.
+1Troym írta: ↑2025.04.25. 10:56:10Én egy Szczesny - Inigo, Cubarsi, Araujo, Kounde - Pedri, DJ, Olmo, Raphinha, Yamal, FT kezdővel indulnék holnap és mehet, ami a csövön kifér.
Remélem komolyan vesszük a meccset, mert hiába hisszük, hogy lötyögve, ezt azt pihentetve, meccset elengedve több erő jutna az Inter ellen, szerintem egy vesztes kupadöntő jobban hazavág, mint a fáradtság. (Plusz ugye az Inter vasárnap játszik)
A meccs pillanatában gondolom nem futsz, ugye? Nem vagyok tisztában vele, hogy működik a dolog.Sbekur írta: ↑2025.04.25. 09:46:45Sziasztok!
Sajnos úgy alakult, hogy pont Ultra Balatont futok szombaton és úgy tűnik, hogy lemaradok az El Classico-ról.
Tudnátok mondani valami alternatív megoldást/ötletet, hogy hogyan nézzem a meccset? (Telefonon megpróbálkoznék vele)
Általában borzalmas stream-eket találok, ami nagyjából semmit sem ér. RTL+ előfizetésem van, de ha jól tudom, ott csak BL meccsek vannak.
Köszönöm előre is!
Szép napot![]()
bence0330 írta: ↑2025.04.03. 00:16:16
Egyet kifelejtettél, már mindenképp legalább 4 klasszikó lesz, a bajnoki visszavan hazai pályán.Szóval 4/4-re van esély a BL nélkül is.
Mindkét klasszikó trófeáról fog dönteni, az egyik ugye matematikailag, a másik meg jó eséllyel végleg eldöntheti a bajnokságot. Ha 4/4-el fejezzük be, akkor már minimum 3 kupával több lesz a vitrinben szezon végén.
Egyet kifelejtettél, már mindenképp legalább 4 klasszikó lesz, a bajnoki visszavan hazai pályán.MessiNeymarSuarez írta: ↑2025.04.03. 00:05:36Ehhezképest elpáholtuk őket a Szuperkupa döntőben úgy hogy még a duplanevű, szatyros bírónak köszönhetik hogy "csak" 2-5 lett és nem több![]()
Ettől függetlenül nem szabad őket leírni, bármikor bennük van a RM varázslat, de az ő szemszögükből ha valakiket, hát minket a legkevésbé kívántak volna döntős ellenfélként![]()
2 Clasicot már hoztunk, ők az előző szezonban 4-et hoztak zsinórban, így még az sem lenne lehetetlen ha felénk billen idén a mérleg és mi is hozunk 3/3-mat,
Vagy akár egy 4/4-et egy BL döntőn.
Ehhezképest elpáholtuk őket a Szuperkupa döntőben úgy hogy még a duplanevű, szatyros bírónak köszönhetik hogy "csak" 2-5 lett és nem több