1. A világ jelenleg egyik legkreatívabb középpályája ellen felküld LE egy Busquets-Xavi-Iniesta triót, mely szűrőmunkája egyenlő a nullával. 10-ből 10-szer kipasszolták a szélsőiknek madridék, ahonnan...
2. ...csak az nem adott be, aki nem akart. Általában védeni szoktam Alvest, mert túlzásnak érzem a feléje irányuló rikoltozást, de ez ma tényleg kritikán aluli volt. Vagy vissza se ért, vagy ha felvette az embert, kia.aszott lazán adogatták be mellőle. Mathieuról (aki azért játszott a balon, hogy ha már Mascherano megint KH (

), akkor azért kompenzáljunk a magasságon) ne is beszéljünk, fájt nézni, hogy mit művel. Eladott labdák tömkelege, 10 méterről követő "emberfogás", a támadásokhoz kocogva zárkózott fel. Nevetséges volt, főleg annak fényében, hogy ez az ember volt az edzőnk number 1-ja nyáron (mert univerzális, hát k.rva jól jártunk ma az univerzalitásával)...Pique egy ideje már nem a régi, viszont én ma olyan körülmények mellett, mint amik uralkodtak, nem tudom hibáztatni. Gyakorlatilag 3 percenként jöttek be a labdák szélről, törvényszerű volt, hogy hibázni fog. Masche KH, nem is fűzök hozzá semmit.
3. továbbra is nyomatjuk a sehol máshol nem használt vonalcsatáros 433-mat, ahol megtörténhet az, hogy Suarez kint táncol a vonalnál.
Luchot nagyon csúnyán lemeccselték, ez az igazság. Ráadásul a tekintélye is elég erősen megkérdőjelezhető, legalábbis a legutóbbi Messi-eset magyarázgatása nekem nagyon izzadtságszagú...Érdekes módon Xavi is azóta játszogat (ma a szezon egyik legjobbja, Rakitic kárára), mióta besírt, hogy a pad neki nem pálya. Martinot ennél kisebb dolgok miatt kiáltottuk ki puhapöcsűnek, aki meghúzza magát a játékosok mellett...
Összességében 5 dolog:
A védelem problémáinak alibi megoldásokkal való foltozgatását komoly csapatok ellen kegyetlen megfizetjük.
A Busquets-Xavi-Iniesta kp. halott a mai futballban, egyszerűen nem bírja el a csapat. Rakiticcel talán stabilabb a helyzet, de az, hogy az echte vkp fizikálisan 0, szintén csak nálunk történhet meg.
Nagyon tartok attól, hogy Suarez vissza lesz fogva, és nem használjuk ki az adottságait.
Az edzőnk képességei (egyelőre) sajnos korlátozottak, ahogy a tekintélye is. Alapvetően ugyan abból
indulunk még mindig
ki, amit Rijkaard kb. 10 éve behozott...
Grat a Madridnak, nagyszerűen csinálták meg, amire az edzőjük FELKÉSZÍTETTE ŐKET.