Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
kétlem h ez az atletico megverné zselééket. sima V lesz az a meccs.BarcafanTomee írta:nagyon előre szaladok, de ha kikap most az Atletico, a következő fordulóban meg megverik a Realt, akkor megint egál lenneVakmacska írta:Hát, ahogy elnézem, az ATMA is kisszé szét van csúszva. 20 perc után 2-0 az Osasunának, az ATMA helyzetbe sem került eddig, teljesen lefocizták őket.
Ez nagy makker nekünk, így csak a 2. helyre csúszunk vissza.![]()
Sok a HA
nagyon előre szaladok, de ha kikap most az Atletico, a következő fordulóban meg megverik a Realt, akkor megint egál lenneVakmacska írta:Hát, ahogy elnézem, az ATMA is kisszé szét van csúszva. 20 perc után 2-0 az Osasunának, az ATMA helyzetbe sem került eddig, teljesen lefocizták őket.
Ez nagy makker nekünk, így csak a 2. helyre csúszunk vissza.
Köszi Bob. Egy kis józan észt hoztál a fórumba.neobarca írta:Én is egyetértek. Még abszolúte nem ment el a bajnokság. Ezentúl több pontvesztés nem fér bele. Ha elkapjuk a két madridi csapatot, meglehet a bajnokság. Tegyük hozzá, hogy ők is bőven botolhatnak még...Bob_Marley írta:Szokásos végletekben gondolkozik mindenki.![]()
Nincs mese! Győzelem, vagy halál!
Én is egyetértek. Még abszolúte nem ment el a bajnokság. Ezentúl több pontvesztés nem fér bele. Ha elkapjuk a két madridi csapatot, meglehet a bajnokság. Tegyük hozzá, hogy ők is bőven botolhatnak még...Bob_Marley írta:Szokásos végletekben gondolkozik mindenki.
vártam már egy igazi Bobos, higgadt értékelőt. igazad van mindenben.Bob_Marley írta:Szokásos végletekben gondolkozik mindenki.
eimenis1212 írta:szerintem az, hogy valaki amikor leül este szórakozni és focit szeretne látni a kedvenc csapatától az nem bűn. Sokféle okod lehet rá, hogy leülj a kedvenc csapatod meccsét megnézni: hűség, szórakozás stb. Régen fradista voltam, és bocs, hogy nem akarom már nézni a hurka magyar focit, ami nem szórakoztat. A hűség nevében meg nem kínzom magam heti 1-2 meccsel. Sztem ez a divatdrukkerezős lehúzás fölösleges. Oké, hogy valaki a hűség miatt ül le, és ha 50 év múlva a barca a "megye5"-ben lesz akkor is leül ( sztem a divatdrukkerezősök kb. 5%-a oilyen, ők is egy idő után feladják a hűségüket), de hagy legyen már olyan is aki a szép focit szereti, és jól akarja érezni magát miközben meccset néz.visca el barca írta:mennyi gusztustalan ember van itt. mikor nyerünk, mindegyik veri a mellét, meg büszke a csapatára, ha meg kikapunk 20 meccsenként egyszer, itt fröcsög orrba szájba. szánalmas.
remélem idén nem nyerünk semmit és a sok kis hurka divat gyorsan lelép innen és keres magának másik csapatot. :hányós:
a meccsről sokat nem lehet írni, abszolut rossz volt a felállás, tata biztos arra ment, h a két szűrő majd szűr, elől meg a két csatár egyike majd csak rúg egy-két gólta vicc az h tata lenyilatkozta most már nem fog rotálni annyit, erre tessék, kihagyja a jelenlegi legjobbat, fabregast
amugy meg az összes játékos flop volt tegnap, piquéstől, songostól, neymarostól. tipikus semmi sem jön össze nap volt.
Másrészt. Szerintem van két csoport. Akik hitegetik magukat, hogy ezzel a barcaval nincs gond, meg azok akik látják, hogy gond van, és azt akarják, hogy ismét a barca legyen a világ legjobbja, és elmondják a véleményüket, hogy változtatás kell. Ez szerintem lényegesen előremutatóbb mint az önámítás hogy már megint nem volt szerencsénk.
Egyszerűen sokan csak látják, hogy gáz van, és változásért kiáltanak, hogy a barca legyen ismét a világ legjobbja, és ismét szép focit láthassunk. Sztem nincs ezzel gáz bármi is a titulusuk ezeknek az embereknek "ősfanok", "divatdrukkerek" stb.
Kár "megmagyaráznod", mert teljesen érthető és igazad is van.Szuszimester írta: Sajnos én - pedagógus lévén - nem igazán engedhetem meg magamnak, hogy akármikor kiruccanjak meccset nézni Barcelonába. Ezért döntöttem úgy, hogy azt a félretett pénzt majd máskor használom fel. Mert most, per pillanat tényleg nincs kedvem kimenni olyan játékosok kedvéért, akik kedvtelenül próbálják végezni a munkájukat. EZÉRT most nekem nem éri meg. Nem a tegnapi meccs miatt, hanem a hónapok miatt, a látható negatív irányba tartó folyamat miatt.
Félreértés ne essék, nem tuti győzelemre szeretnék menni, hanem egy igazi nívós, színvonalas meccsre, ahol a kedvenc csapatom a lelkét kiteszi a győzelemért, és ha az nem jön össze, akkor is tapsolva mondhatom, hogy megpróbálták, szépen játszottak, helyzeteket dolgoztak ki, legfeljebb nem jött össze. De MOST nem ez van.
Sajnos én - pedagógus lévén - nem igazán engedhetem meg magamnak, hogy akármikor kiruccanjak meccset nézni Barcelonába. Ezért döntöttem úgy, hogy azt a félretett pénzt majd máskor használom fel. Mert most, per pillanat tényleg nincs kedvem kimenni olyan játékosok kedvéért, akik kedvtelenül próbálják végezni a munkájukat. EZÉRT most nekem nem éri meg. Nem a tegnapi meccs miatt, hanem a hónapok miatt, a látható negatív irányba tartó folyamat miatt.diagonal írta:Most kell majd legjobban támogatni őket és kimenni meccsekre a szurkolóknak, ebben az elkövetkezendő időszakban. Én sem értem, hogy páran írták, terveztek barcelonai utazást és akartak menni meccsre a Nou Campba, de most hogy nem megy annyira jól meg nem olyan szép a játék majd nem mennek. Én simán el fog menni idén is egyszer biztosan.visca el barca írta:nálam ilyen kategoria nincs. nálam az, aki csak a szép foci miatt ül le barca meccset nézni, és majd lelép ha az uefa kupás helyekért megyünk, az nem szurkoló.
Ez most ilyen időszak, majd lesznek változások aztán utána épülhet egy új, a régihez hasonló mentalitással, lendülettel játszó csapat.
Nem feltétlen a játékukra gondoltam hanem az öltözőben betöltött szerepükre, ezt nem fejtem ki bővebben, mert igazából csak megérzés meg pletykák, de szerintem így is érthető.pep71 írta: Lehet, hogy se Fab se Piqué nem lenne itt, de nem ő velük van a legnagyobb probléma szvsz, Fabregasra ebben az évben egy rossz szavunk nem lehet, Piquénél már más az eset, de ő a legjobb középső védőnk még így is.
Lehet, hogy se Fab se Piqué nem lenne itt, de nem ő velük van a legnagyobb probléma szvsz, Fabregasra ebben az évben egy rossz szavunk nem lehet, Piquénél már más az eset, de ő a legjobb középső védőnk még így is.Capon írta:Kétlem, hogy olyan nagyon nagy változások lettek volna, viszont azokat az embereket akiknek az öltözőben és az edzésen is az a legfontosabb, hogy percre kész legyen a facebook profiljuk* és már egyébként is akkora sztárok, hogy focizniuk sem kell, mert elég ha kisétálnak a pályára és a győzelem meglesz mert Barca mez van rajtuk, na azokat biztos elküldte volna. A többi meg behúzott farokkal tenné a dolgát...Subinho írta:"Lehet, hogy Pep emiatt ment el. Ő már pedzegette a változtatást"
Valószínű, ha Pep marad, akkor (ahogy az a 4 éve alatt is volt), évente 1-2 alap játékos kiszorul a fiatalok/újak kárára. Jó példa erre Henry, vagy Villa... Ha a tavalyi és az idei évet nézzük, akkor ha marad, most sztem jó néhány játékos nem lenne itt, illetve padozna és fiatalabb, sikeréhesebb csapat lenne. Amikor idejött olyan játékosokat épített be a csapatba mint pl. Busquets, vagy Pedro, Yaya és Henry kárára. Arról nem is beszélve, hogy kiket küldött el, amikor idejött: Deco, Ronaldinho, Eto'o... mekkora nevek! Ha marad, sztem ez alatt a 2 év alatt biztos, hogy a mostani játékosok jelentős része lecserélődött volna...
* Pontosan nem emlékszem, de Pep be is tiltott anno valami kütyüt, de hogy mi volt az már nem tudom. Vagy a buszon nem lehetett zenét hallgatni vagy ezt az állandó posztolgatást tiltotta be, valami volt.
Egyébkén ha Pep marad meggyőződésem, hogy se Fabregas se Piqué nem lenne már a Barcánál.
Kétlem, hogy olyan nagyon nagy változások lettek volna, viszont azokat az embereket akiknek az öltözőben és az edzésen is az a legfontosabb, hogy percre kész legyen a facebook profiljuk* és már egyébként is akkora sztárok, hogy focizniuk sem kell, mert elég ha kisétálnak a pályára és a győzelem meglesz mert Barca mez van rajtuk, na azokat biztos elküldte volna. A többi meg behúzott farokkal tenné a dolgát...Subinho írta:"Lehet, hogy Pep emiatt ment el. Ő már pedzegette a változtatást"
Valószínű, ha Pep marad, akkor (ahogy az a 4 éve alatt is volt), évente 1-2 alap játékos kiszorul a fiatalok/újak kárára. Jó példa erre Henry, vagy Villa... Ha a tavalyi és az idei évet nézzük, akkor ha marad, most sztem jó néhány játékos nem lenne itt, illetve padozna és fiatalabb, sikeréhesebb csapat lenne. Amikor idejött olyan játékosokat épített be a csapatba mint pl. Busquets, vagy Pedro, Yaya és Henry kárára. Arról nem is beszélve, hogy kiket küldött el, amikor idejött: Deco, Ronaldinho, Eto'o... mekkora nevek! Ha marad, sztem ez alatt a 2 év alatt biztos, hogy a mostani játékosok jelentős része lecserélődött volna...
illetve aki megtalálná, hogy hol az a 2-3 poszt ahol egy csere végrehajtása ismét európa csúcsára repítené a barcatvisca el barca írta:igen, ez a természet rendje, csak az a baj, hogy legtöbb szurkoló itt igen-igen el van tévedve. mindenki természetesnek veszi, ha leül meccset nézni, akkor atom tiki-taka lesz, évenként min 3 kupával, meg egyéb nyalánkságok.diagonal írta:Most kell majd legjobban támogatni őket és kimenni meccsekre a szurkolóknak, ebben az elkövetkezendő időszakban. Én sem értem, hogy páran írták, terveztek barcelonai utazást és akartak menni meccsre a Nou Campba, de most hogy nem megy annyira jól meg nem olyan szép a játék majd nem mennek. Én simán el fog menni idén is egyszer biztosan.visca el barca írta:nálam ilyen kategoria nincs. nálam az, aki csak a szép foci miatt ül le barca meccset nézni, és majd lelép ha az uefa kupás helyekért megyünk, az nem szurkoló.
Ez most ilyen időszak, majd lesznek változások aztán utána épülhet egy új, a régihez hasonló mentalitással, lendülettel játszó csapat.
el voltunk kényeztetve pár évig az tény. De miért ne lehetne? A keret megvan hozzá. Bár egyre több ellenfél ismeri az ellenszert, de a keretünk jobb ( Neymar) . Kellene egy jó stratéga a padra aki ki is tudja hozni a játékosállományból azt ami benne vanvisca el barca írta: igen, ez a természet rendje, csak az a baj, hogy legtöbb szurkoló itt igen-igen el van tévedve. mindenki természetesnek veszi, ha leül meccset nézni, akkor atom tiki-taka lesz, évenként min 3 kupával, meg egyéb nyalánkságok.
igen, ez a természet rendje, csak az a baj, hogy legtöbb szurkoló itt igen-igen el van tévedve. mindenki természetesnek veszi, ha leül meccset nézni, akkor atom tiki-taka lesz, évenként min 3 kupával, meg egyéb nyalánkságok.diagonal írta:Most kell majd legjobban támogatni őket és kimenni meccsekre a szurkolóknak, ebben az elkövetkezendő időszakban. Én sem értem, hogy páran írták, terveztek barcelonai utazást és akartak menni meccsre a Nou Campba, de most hogy nem megy annyira jól meg nem olyan szép a játék majd nem mennek. Én simán el fog menni idén is egyszer biztosan.visca el barca írta:nálam ilyen kategoria nincs. nálam az, aki csak a szép foci miatt ül le barca meccset nézni, és majd lelép ha az uefa kupás helyekért megyünk, az nem szurkoló.
Most kell majd legjobban támogatni őket és kimenni meccsekre a szurkolóknak, ebben az elkövetkezendő időszakban. Én sem értem, hogy páran írták, terveztek barcelonai utazást és akartak menni meccsre a Nou Campba, de most hogy nem megy annyira jól meg nem olyan szép a játék majd nem mennek. Én simán el fog menni idén is egyszer biztosan.visca el barca írta:nálam ilyen kategoria nincs. nálam az, aki csak a szép foci miatt ül le barca meccset nézni, és majd lelép ha az uefa kupás helyekért megyünk, az nem szurkoló.
Gondolom, hogy sajnálják, meg összeszedettebbnek KELLETT VOLNA lenni, jobban oda KELLETT VOLNA figyelni, meg szorgosabbnak KELLETT VOLNA lenni és hasonlók. Vagyis a sok parasztvakító, altató sz.rság, amit minden meccs után elmondanak, amikor pont úgy játszottak, mint egy talicska hadirokkant. Illetve, hogy majd minden szép meg jó lesz, meg hogy tudják mi a dolguk. Ezzel szemben egy hulladék volt az egész teljesítmény - most is - és ami a legfájóbb az egészben, a Sociedad is hasonlóan nullán játszott - mint a Valencia azon a másik szép délutánon.Vakmacska írta:valahol vannak már nyilatkozatok?
ha igen, akkor miket mondtak?
Hát persze, a Sociedad jobb a Citynél négy góllal.Kash írta:Szerintetek az egészséges, hogy egy City-t verünk (Ha nem is simán, de verünk) idegenben 0-2-re, aztán meg egy mezei csapat ellen (Mert a city mellett a Sociedad egy mezei csapat) kapunk 3 golt, és 2-vel vernek. Véget ért a Barca korszaka, ezt ha tetszik, ha nem, be kell látni. 10+ meccsen veretlenek vagyunk, aztán beszedünk egy döntetlent és onnan kampeca a csapatnak, és innentöl már csak lefelé vezet az út...Szerintetek ez így rendben van? Hogy a világ talán egyik legjobb csapatát egy mezei csapat porig alázza? Mindig is tudtam, hogy a védelmünk nem az igazi, de nem értem, hogy Mascherano és Piqué már csak nevek, vagy kiváló képességgel rendelkező játékosok. 2010-ben kifújt a gárda (a legutóbbi BL isker óta) mostmár ellabdázgatnak nyudíjazásukig. Én kitartok a csapat mellett a végsőkig, de, hogy az egész internet, a média, a televizió televan olyasmikkel, hogy a csapatnak lejárt a szavatossági ideje, egyszerűen felidegesít, és erröl egyedül a csapat tehet, és ha ez engem irritál, az azt jelenti, hogy szeretem a csapatomat.