Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Profi focisták, ez a dolguk. Az Atleticonak is szeretnének visszavágni, és egy harmadik hely elég csúfos lenne, nem hiszem,, hogy bárki is örülne neki.Leon írta:A Realnak még 2 meccse van,nekünk egy,majd ha lemegy akkor érdemes kombinálni.
Nem kell egyébként bundának lenni ahhoz,hogy a játékosok ha úgy adódik (Real megy a szünetben az Espnanyol ellen 2-3 góllal) visszább vegyenek a tempóból.
Most őszintén:tegyük fel,hogy Barca játékosként ott vagy az öltözőben és szünetben azt hallod,hogy a Real (a legősibb rivális) vezet 2-3 góllal az Espanyol ellen, te kihajtanád a beled azért,hogy megverd az Atletikót azért,hogy a Real Madrdid bajnok legyen?Ne röhögtessetek már....
gg86 írta:Nekem meg az jutott az eszembe, hogy a Realnak muszáj 1 gólos előnyön tartani a meccsét (persze ha ők vezetnek), hiszen így nyitva hagyja nekünk is a kaput - egy gólt találhat az espanyol is. Ellenkező esetben - ahogy írtad is - könnyen leadhatjuk a meccsünket a Real kárára.diagonal írta: Én azt tudom elképzelni hogy első félidőt meghajtjuk, aztán ha a másik pályáról közben olyan hír van hogy a Real 3-0-ra vezet, na akkor elképzelhető hogy leadjuk az Atleticónak.
Nekem meg az jutott az eszembe, hogy a Realnak muszáj 1 gólos előnyön tartani a meccsét (persze ha ők vezetnek), hiszen így nyitva hagyja nekünk is a kaput - egy gólt találhat az espanyol is. Ellenkező esetben - ahogy írtad is - könnyen leadhatjuk a meccsünket a Real kárára.diagonal írta: Én azt tudom elképzelni hogy első félidőt meghajtjuk, aztán ha a másik pályáról közben olyan hír van hogy a Real 3-0-ra vezet, na akkor elképzelhető hogy leadjuk az Atleticónak.
Szélsőséges esetben akár kabaréba illő jelenetek is lehetnek majd a meccs folyamán ez tény:-) Nagyon zavaros lett ez az egész a végére. Feltételezve hogy az utolsó fordulóig már senki sem botlik ( amire nem tenném a nyakamat ilyen lelki teher mellett ahogy most ez a három csapat pályára lép majd az utolsó előtti fordulóban + Real a Valladolid ellen is ), szóval amennyiben mégsem hibázna már senki akkor az Atletico ellen még ha oda is akarjuk nekik adni a bajnokságot az elején egyszerűen nem tehetjük meg hogy ne teljes lendülettel kezdjünk és ne próbáljunk meg vezetést szerezni.herlius írta:Kizártnak tartom, hogy Puyol-tól ilyen "ajándékkal" búcsúzzon a csapat, vagyis hogy bajnoki címet ajándékozzunk a Real-nak. Ez egyszerűen összeegyeztethetetlen a katalán öntudattal és az ő egész pályafutásával. Nem lesz itt semmi gyilkolászás, egy békés döntetlennel mindenki elégedett lesz. Persze nagy kérdés, hogy mi van, ha az utolsó percekben a Real sem vezet majd az Espanol ellen és csak akkor lőnének gólt, ha véletlenül mi is betalálnánk. Igazi kaberébaillő forgatókönyv lenne:))
Kizártnak tartom, hogy Puyol-tól ilyen "ajándékkal" búcsúzzon a csapat, vagyis hogy bajnoki címet ajándékozzunk a Real-nak. Ez egyszerűen összeegyeztethetetlen a katalán öntudattal és az ő egész pályafutásával. Nem lesz itt semmi gyilkolászás, egy békés döntetlennel mindenki elégedett lesz. Persze nagy kérdés, hogy mi van, ha az utolsó percekben a Real sem vezet majd az Espanol ellen és csak akkor lőnének gólt, ha véletlenül mi is betalálnánk. Igazi kaberébaillő forgatókönyv lenne:))miihii írta:Ez már nekem is átfutott az agyamon, h egy ilyen eltöketlenkedett szezon végére, ahol sikeresen kiengedtünk minden szálat a kezünkből, feltesszük a koronát azzal, h azt az egy meccset fogjuk megnyerni, amit rohadtul nem kéneRivaldo11 írta:Sajnos a lehető legrosszabb forgatókönyv látszik végbemenni. Ha mindenki hozza amit kell, akkor nagyon úgy néz ki, hogy akaratunkon kívül kaparhatjuk ki a gesztenyét a madridnak. Hisz az uccsó fordulóban még lesz esélyünk-és itt az Elche elleni 3 pontot már a zsákban gondolom-tehát nem tehetjük meg, hogy mondjuk 6-7 fiatallal felállva feladjuk a derbit. Már csak a látszat kedvéért sem, noha mindenki tudni fogja a játékosokon át az utolsó jegyszedő néniig, hogy semmit sem érnénk a 3 ponttal... Van egy olyan gyanúm, hogy "megy ez, ha már semmire sem jó" alapon meg fogjuk verni a matracosokat.
A real meg köszöni szépen.
Persze belerondíthat a képbe még a Valladolid vagy a Celta, de ebben nemigen hiszek.
Lehet megváltás lenne-és megoldás is egyben-cumizni egyet az elchétől![]()
![]()
Annyira el van könyvelve itt az a zakó, h tuti győzünk.
Azért nem szabad elfelejteni, h Puyol búcsúmeccse lesz (tuti összedrótozzák még erre), valamint VV-től is ekkor köszönünk el, Barto mondta is, h nem feledkeznek meg róluk. Ráadásul egy nagy derbin, otthon, az utolsó forduló szépségtapaszaként egyáltalán nem tartom kizártnak, h odapirítunk egyet, ami adott esetben az ősi riválisnak jön jól.
Nagy kérdés lesz ez (bár az addigi eredmények még ugye változthatnak a leányzó fekvésén...), de tényleg nem tartom kizártnak, h ez a tragikomikus végkifejlet lesz az évadzárón.
Ez már nekem is átfutott az agyamon, h egy ilyen eltöketlenkedett szezon végére, ahol sikeresen kiengedtünk minden szálat a kezünkből, feltesszük a koronát azzal, h azt az egy meccset fogjuk megnyerni, amit rohadtul nem kéneRivaldo11 írta:Sajnos a lehető legrosszabb forgatókönyv látszik végbemenni. Ha mindenki hozza amit kell, akkor nagyon úgy néz ki, hogy akaratunkon kívül kaparhatjuk ki a gesztenyét a madridnak. Hisz az uccsó fordulóban még lesz esélyünk-és itt az Elche elleni 3 pontot már a zsákban gondolom-tehát nem tehetjük meg, hogy mondjuk 6-7 fiatallal felállva feladjuk a derbit. Már csak a látszat kedvéért sem, noha mindenki tudni fogja a játékosokon át az utolsó jegyszedő néniig, hogy semmit sem érnénk a 3 ponttal... Van egy olyan gyanúm, hogy "megy ez, ha már semmire sem jó" alapon meg fogjuk verni a matracosokat.
Persze belerondíthat a képbe még a Valladolid vagy a Celta, de ebben nemigen hiszek.
Lehet megváltás lenne-és megoldás is egyben-cumizni egyet az elchétől![]()
Csak nehogy kapjunk ellenük egy tizit a 97.percben mert még a végén nyerünk!Rivaldo11 írta:Sajnos a lehető legrosszabb forgatókönyv látszik végbemenni. Ha mindenki hozza amit kell, akkor nagyon úgy néz ki, hogy akaratunkon kívül kaparhatjuk ki a gesztenyét a madridnak. Hisz az uccsó fordulóban még lesz esélyünk-és itt az Elche elleni 3 pontot már a zsákban gondolom-tehát nem tehetjük meg, hogy mondjuk 6-7 fiatallal felállva feladjuk a derbit. Már csak a látszat kedvéért sem, noha mindenki tudni fogja a játékosokon át az utolsó jegyszedő néniig, hogy sz*rt sem érnénk a 3 ponttal... Van egy olyan gyanúm, hogy "megy ez, ha már semmire sem jó" alapon meg fogjuk verni a matracosokat.
Lehet megváltás lenne-és megoldás is egyben-cumizni egyet az elchétől
Az én kedvencem egy olyan forgatókönyv lenne ahol a Real veri a Celtát és a Valladolidot is, de az utolsó fordulóban a Bernabeuban 2-2-őt játszik az Espanyollal mi meg közben 2-1-re verjük az AtleticótRivaldo11 írta:Persze belerondíthat a képbe még a Valladolid vagy a Celta, de ebben nemigen hiszek. Lehet megváltás lenne-és megoldás is egyben-cumizni egyet az elchétől
Én is így látom/kb ezt írtam.Chino írta:Tudom, hogy nincs ha, és lehet, hogy csak belemagyarázás, de van egy olyan érzésem, ha a Real és az Atma előttünk játszott volna meglett volna az a győzelem. Ha meg lett volna az esély, hogy elsőszámú bajnokaspiránssá lépjünk elő más lett volna a meccs képe.
nem ugyanolyan pályára lépni abban a mentalitásban, hogy szinte biztos elúszott a bajnokság, mint annak tudatában, hogy botlott a két rivális és ismét esély nyílt az aranyra.
Tudom!Yokozuna írta:Ráadásul az utolsó fordulóban jó eséllyel mindkettő ellen kell szurkolnod egyszerre.Leon írta:Az nem jó,akkor hogy szurkolok egyszerre a Barcának és a Real ellen?visca el barca írta:annak mindenesetre örülök, hogy már utolsó előtti fordulóban egyszerre kezdődik minden meccs.
Ráadásul az utolsó fordulóban jó eséllyel mindkettő ellen kell szurkolnod egyszerre.Leon írta:Az nem jó,akkor hogy szurkolok egyszerre a Barcának és a Real ellen?visca el barca írta:annak mindenesetre örülök, hogy már utolsó előtti fordulóban egyszerre kezdődik minden meccs.
Egy döntetlent jó lenne ha valahogy összekaparnának. Remélem vért isznak szerdánvisca el barca írta:bízom a valladolidban, 10 meccse veretlenek otthon, vmikor novemberben kaptak ki utoljára
A Celtában én azért bízok egy kicsit, mert tudjuk ki az edzője, és szerintem tisztában van vele, ha egy bravúros döntetlent elérnének akkor kikaparhatják nekünk a gesztenyét. Luis Enrique nem fogja tálcán adni a madridnak a bajnoki címet...visca el barca írta:én azért nem bízom sem a celtában sem az espanyolban, mert nekik tét nélküli az utolsó két forduló, a valladolidnak meg kaparni kell, mert 6an tolonganak 2 kieső pozícióért.
LM10 írta:Rohadtul nem érdemelnénk meg a bajnokságot. Szétesett, kusza csapatunk van.
A Real így, hogy végül x-et elért tegnap ,szerintem ők az esélyesek. Szerintem a 3 meccsüket már behúzzák, magyarul őket nem tudjuk elérni, ergó az Atmának kell nyerni![]()
Szerintem mi annyira széthullottunk már, hogy azt is kinézem, hogy sem az Elchét, sem az Atmát nem tudjuk megverni. Meg egy idei Atletico pl jobban megérdemli, mint mi, a Realt azért nem tartanám fair győztesnek, mert sem minket, sem az Atleticót nem verték a ligában.
Az nem jó,akkor hogy szurkolok egyszerre a Barcának és a Real ellen?visca el barca írta:annak mindenesetre örülök, hogy már utolsó előtti fordulóban egyszerre kezdődik minden meccs.
én azért nem bízom sem a celtában sem az espanyolban, mert nekik tét nélküli az utolsó két forduló, a valladolidnak meg kaparni kell, mert 6an tolonganak 2 kieső pozícióért.gg86 írta:Ilyenkor szokott az lenni, hogy a 10. percben 0-2, a vége meg 0-6... Én a Celtában jobban bízok, hogy pontot rabol a madridtól, csak az a baj, hogy még annál is jobban mint a mi győzelmünkben az Elche ellen... (Az Atletico elleni meccsről nem is beszélvevisca el barca írta:bízom a valladolidban, 10 meccse veretlenek otthon, vmikor novemberben kaptak ki utoljára)
Ilyenkor szokott az lenni, hogy a 10. percben 0-2, a vége meg 0-6... Én a Celtában jobban bízok, hogy pontot rabol a madridtól, csak az a baj, hogy még annál is jobban mint a mi győzelmünkben az Elche ellen... (Az Atletico elleni meccsről nem is beszélvevisca el barca írta:bízom a valladolidban, 10 meccse veretlenek otthon, vmikor novemberben kaptak ki utoljára
Bármi lehet már, itt olyan pszichikai nyomás van már mindhárom csapaton, hogy minden megtörténhet. Plusz a Realnak és az Atmának ott van a BL döntő, az sem kutya, arra is készülni kell stb., az is ott van már bőven a fejekben.visca el barca írta:bízom a valladolidban, 10 meccse veretlenek otthon, vmikor novemberben kaptak ki utoljára