2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Varatrix írta:Hihetetlen milyen traumát vált ki emberekből egy döntetlen. Nálunk úgy tűnik csak az az elfogadható ha minden meccset megnyerünk, bár asszem még akkor is simán belekötnénk valakinek a gyengébb teljesítményébe.
Lehet hogy a szezon hátralévő részét már el is adhatnánk és koncentráljunk arra hogy jövőre egy normális csapatot építsünk mert ez így nagyon gáz nem?
Köszönöm VEB, erre próbáltam kilyukadni.ettől tudok falmenni, h "mumus", meg "itt mindig megszenvedunk"
basszus, egy olyan csapatrol beszélünk aki kiesőhelyen áll, és otthon kikapott a lvantétól meg a granadától...
Pedig....visca el barca írta:
ettől tudok falmenni, h "mumus", meg "itt mindig megszenvedunk"
basszus, egy olyan csapatrol beszélünk aki kiesőhelyen áll, és otthon kikapott a lvantétól meg a granadától...
Nos, sosem vtak a tabella első felében utóbbi években, de mindig megszenvedünk ott. Valamit azért csak jelent, nem mindig ott megy ki mindenki a formábaól teljesen véletlenül. Ugyanígy Real is mindig szív ott.visca el barca írta:
ettől tudok falmenni, h "mumus", meg "itt mindig megszenvedunk"
Hogy akkor saját magamat idézzem... Kicsit higgadtabban jobban átgondolva a tegnapi meccset, szinte minden úgy történt, ahogy vártam. Ez a meccs Tatan ment el. Félelmetesen nagy hibákat követtünk el. Tata rögtön a kezdővel. Nagyon tartalékos védelem (mondjuk ez majdnem 100%-osan adott volt), kicsavart középpálya, fáradt Neymar, éppen gólképtelen Fabregas, Pedrot inkább már nem is kommentálom. Továbbá köszönjük szépen del Bosque mesternek, aki agyon játszatta a Barcelona játékosait a tét nélküli meccse(ken) és Scolari urat, aki elutaztatta Neymart és Alvest a világ másik végére, hogy 2 bohózatba illő meccset (Dél-Korea, Zambia) szintén végigjátszanak... Szóval visszatérve Tatara. Érthető volt, hogy pihentet, de mindennek tudatában Messit lerakta a padra (az egyébként is nagyon harmatos kezdő ellenére), Alvest és Alexist, akikre meg szükségünk lett volna még nem is nevezte... A padról szinte senkit nem lehetett becserélni előre. Messi adott volt (de már ő is egyértelműen későn jött), talán még Tello, de ő is Pedro oldalán kapott 10 percet... Kik voltak a további cserék? A padon ott ült Sergi Roberto, JDS, akiket max. a kezdők pihentetése miatt lehetett volna beküldeni. Egyébként meg nem, mert egy fáradt Xaviból, Fabregasból is előbb nézek ki egy kulcspasszt, mint belőlük. Ezzel most nem akarom őket bántani. Szóval a cserékkel meg voltunk lőve. Továbbá az is bebizonyosodott, hogy egy ilyen gyenge kezdő mellett Messi játéka kulcskérdés lett volna, amit már a meccs előtt is idepötyögtem.Barcaman1993 írta: Nagyon remélem, hogy Tata nem úgy gondolkozik, ahogy ezek az újságok lehozták. Mindennek tudatában - amiket lejjebb is írtam - Messi kihagyásával elég nehezen tudom elképzelni a győzelmet. Emlékszünk, hogy tavaly a bombaformában lévő Barca Messivel is a hatalmas szerencséjének és Messi zsenialitásának köszönhetően fordította meg a meccset az utolsó előtti néhány percekben... Ez már több, mint játék lenne a tűzzel. Szükség van Messire![]()
Ettől nagyon tartok. Az Osasuna ellen egy meccstől eltekintve (0-3) minden évben megszenvedtünk, gyakran pontokat is hullajtottunk. Válogatott szünet volt, kevés volt a felkészülési idő, nekik azonban sok volt, a nézők pokoli hangulatot csinálnak és a pálya is kisebb, mint általában. Ezek tudatában nagyon kemény meccs lesz. És akkor egy ilyen tartalékos csapattal... Persze teljesen érthető hiszen a Milan, de még inkább a Real ellen nagy szükség lesz erre a maradék emberkénkre is. Ezért nagyon remélem, hogy akár ilyen csapattal is, de sikerül behúzni a 3 pontot. Azért ez egy nagyon tartalékos védelem (Montoya, Bartra) és a válogatott meccseken teljesen kifacsart középpálya. Talán Fabregas kezdetése ésszerűbb lenne mondjuk Xavi helyén. Neymart is pihentetni kéne, de akkor már tényleg alig lesz épkézláb játékosunk a pályán. Szóval ez nagyon nehéz lesz.
Hat Fabregas a leggazabb ebben a csapatban talan meg Pedrot es Piquet adnam el de nem a tegnapi meccs miatt hanem ugy alatalaban szarok .Piquevel elszallt a lo,Pedronak nem megy mar jo ideje,es Fabregasz egy tatott szaju alamuszi jatekos ennyi.Varatrix írta:Hihetetlen milyen traumát vált ki emberekből egy döntetlen. Nálunk úgy tűnik csak az az elfogadható ha minden meccset megnyerünk, bár asszem még akkor is simán belekötnénk valakinek a gyengébb teljesítményébe.
Lehet hogy a szezon hátralévő részét már el is adhatnánk és koncentráljunk arra hogy jövőre egy normális csapatot építsünk mert ez így nagyon gáz nem?
Tudom, mit írtam, nem haragszom. Az, h Te így nézed a focit, a Te korlátod, én nem akarok hülyeségeken vagy feleslegesen vitázni, kettőnk hozzászólásaiból pedig tökéletesen látszik, ki jár a földön. Részemről lezártam, megyek, megpuszilom édesanyámat, leporolom a macsétámat és beledőlök a tegnapi vesztett pontok miatt.mess2009 írta:már megbocsáss..: ha nem óvoda, akkor ne írj "óvodás bölcsességeket"! (Globális foci?!)én a focit meccsenként nézem, örülök, vagy bosszankodom, a látottak alapján adok esélyt, vagy reménykedem....! nem dől össze a világ ha beér bennünket a Madrid, de ezt a hülyeséget nem én írtam, hanem te!! amúgy semmi bajom az optimista életszemlélettel, mint ahogy egy kis pesszimizmus sem ártana némelyeknek, hogy a földön járjanak...
Már bocs, de tökre igaza van mindenben!!mess2009 írta:már megbocsáss..: ha nem óvoda, akkor ne írj "óvodás bölcsességeket"! (Globális foci?!)én a focit meccsenként nézem, örülök, vagy bosszankodom, a látottak alapján adok esélyt, vagy reménykedem....! nem dől össze a világ ha beér bennünket a Madrid, de ezt a hülyeséget nem én írtam, hanem te!! amúgy semmi bajom az optimista életszemlélettel, mint ahogy egy kis pesszimizmus sem ártana némelyeknek, hogy a földön járjanak...recrea írta:Nem nevezném károgásnak, de mindenképpen pesszimista gondolat és hatalmas túlzás. "Remény...esélyt sem látok...beérhet a Madrid (úr isten, akkor itt a vég)....begyakoroltság hiánya (ez a legjobb, Barcelonában)..."mess2009 írta:az, hogy a tabella kieső zónájában lévő csapatot nem tudunk megverni mindent elmond, nehéz is mit írni. talán csak arra reagálnék, hogy én a magam részéről nem hiszek olyasmiben, hogy már fél szemmel a Milan meccsre gondoltak...., meg hogy válogatott utáni meccs...., egyszerűen tul van dimenzionálva ez a "fáradtság"..., meg hogy mennyi meccs van a lábában....!alig kezdődött el a szezon!? mitől fáradtak?!
mindnyájan dícsértük Tata rotációit, most azt mondom ez így nem ok. nincs egy összeszokott , egymás mozgását, szándékait ismerő, valamiféle begyakorlottságra útaló támadó hármasunk, akik két egymást követő meccsen (egyáltalán) játszanak, hogy ne mondjam jól-játszanak együtt!
azzal sem értek egyet, hogy Messit csereként rakta be, számtalanszor(Pepnél is!) igazolódott, hogy nem is szereti és nem is eredményes így játszatni! hovatovább oda jutunk, hogy a világ legjobb (és egyik legdrágább!?) játékosát csak percekre képesek pályáraküldeni? azt sem értem, hogy csak nekünk tűnik fel Iniesta, Fabregas, Pedro pocsék formája? miért nem cserél határozottabban ilyen esetekben? Ok. dühös vagyok, de az az igazság, hogy ezzel az elszórt két pontal csak a Madridot hoztuk magunkra!! így is ki vannak hegyezve ránk, most, hogy a három ponttal beérhetnek bennünket....., hát tényleg nem akarok vészmadárkodni.
ha ezek tegnap tanácstalanok voltak a pályán, most én mondom: gőzöm sincs hogy lesz ebből két jó (nekünk jó!) meccs, talán ha azt a frány motivációt fel tuná valami srófoni?
összegezve: LEHET, hogy jobbak leszünk, lehet,hogy hozzuk a két fontos meccset, de ahogy már sokszor, most is csak a remény a biztos , mert ilyen játék után én ESÉLYT alig látok. még az a jó, hogy ez csak egy pesszimista károgás....
Na ne! Remélem az élethez nem ilyen a hozzàállásod, ha igen, akkor sürgősen változtass rajta, ez egy baráti jó tanács.![]()
Azt mondom, nagyon elvakított minket az elmúlt 8 év, ennek majd meglesz a böjtje, nem akkora, mint anno, amikor már a csoportból sem jutottunk tovább a BL-ben vagy a tizedik helyen álltunk a bajnokságban, de meglesz. Ezeket már nehéz elképzelni, mert ma már a pénz számít, ahol van lóvé, ott van foci, a nagyok elmennek, a kicsik lemaradnak. Márpedig Barcelonában nagyon sok pénz van, ez pedig egy bizonyos magas szinten tartja majd a csapatot a rosszabb időkben is.
Egy-két hozzászólás láttán azon gondolkodom, h a 10-20-30 éve Real, Milan, Inter, MU, Arsenal drukkerek mostanában valószínűleg eret vágnak magukon, vagy csoportos öngyilkosságokat szerveznek, netán tüntetőleg nem járnak ki a meccsekre.
Globálisan, hosszabb időtávon kell nézni a focit, nem egy-két meccs alapján, nem óvoda ez.
már megbocsáss..: ha nem óvoda, akkor ne írj "óvodás bölcsességeket"! (Globális foci?!)én a focit meccsenként nézem, örülök, vagy bosszankodom, a látottak alapján adok esélyt, vagy reménykedem....! nem dől össze a világ ha beér bennünket a Madrid, de ezt a hülyeséget nem én írtam, hanem te!! amúgy semmi bajom az optimista életszemlélettel, mint ahogy egy kis pesszimizmus sem ártana némelyeknek, hogy a földön járjanak...recrea írta:Nem nevezném károgásnak, de mindenképpen pesszimista gondolat és hatalmas túlzás. "Remény...esélyt sem látok...beérhet a Madrid (úr isten, akkor itt a vég)....begyakoroltság hiánya (ez a legjobb, Barcelonában)..."mess2009 írta:az, hogy a tabella kieső zónájában lévő csapatot nem tudunk megverni mindent elmond, nehéz is mit írni. talán csak arra reagálnék, hogy én a magam részéről nem hiszek olyasmiben, hogy már fél szemmel a Milan meccsre gondoltak...., meg hogy válogatott utáni meccs...., egyszerűen tul van dimenzionálva ez a "fáradtság"..., meg hogy mennyi meccs van a lábában....!alig kezdődött el a szezon!? mitől fáradtak?!
mindnyájan dícsértük Tata rotációit, most azt mondom ez így nem ok. nincs egy összeszokott , egymás mozgását, szándékait ismerő, valamiféle begyakorlottságra útaló támadó hármasunk, akik két egymást követő meccsen (egyáltalán) játszanak, hogy ne mondjam jól-játszanak együtt!
azzal sem értek egyet, hogy Messit csereként rakta be, számtalanszor(Pepnél is!) igazolódott, hogy nem is szereti és nem is eredményes így játszatni! hovatovább oda jutunk, hogy a világ legjobb (és egyik legdrágább!?) játékosát csak percekre képesek pályáraküldeni? azt sem értem, hogy csak nekünk tűnik fel Iniesta, Fabregas, Pedro pocsék formája? miért nem cserél határozottabban ilyen esetekben? Ok. dühös vagyok, de az az igazság, hogy ezzel az elszórt két pontal csak a Madridot hoztuk magunkra!! így is ki vannak hegyezve ránk, most, hogy a három ponttal beérhetnek bennünket....., hát tényleg nem akarok vészmadárkodni.
ha ezek tegnap tanácstalanok voltak a pályán, most én mondom: gőzöm sincs hogy lesz ebből két jó (nekünk jó!) meccs, talán ha azt a frány motivációt fel tuná valami srófoni?
összegezve: LEHET, hogy jobbak leszünk, lehet,hogy hozzuk a két fontos meccset, de ahogy már sokszor, most is csak a remény a biztos , mert ilyen játék után én ESÉLYT alig látok. még az a jó, hogy ez csak egy pesszimista károgás....
Na ne! Remélem az élethez nem ilyen a hozzàállásod, ha igen, akkor sürgősen változtass rajta, ez egy baráti jó tanács.![]()
Azt mondom, nagyon elvakított minket az elmúlt 8 év, ennek majd meglesz a böjtje, nem akkora, mint anno, amikor már a csoportból sem jutottunk tovább a BL-ben vagy a tizedik helyen álltunk a bajnokságban, de meglesz. Ezeket már nehéz elképzelni, mert ma már a pénz számít, ahol van lóvé, ott van foci, a nagyok elmennek, a kicsik lemaradnak. Márpedig Barcelonában nagyon sok pénz van, ez pedig egy bizonyos magas szinten tartja majd a csapatot a rosszabb időkben is.
Egy-két hozzászólás láttán azon gondolkodom, h a 10-20-30 éve Real, Milan, Inter, MU, Arsenal drukkerek mostanában valószínűleg eret vágnak magukon, vagy csoportos öngyilkosságokat szerveznek, netán tüntetőleg nem járnak ki a meccsekre.
Globálisan, hosszabb időtávon kell nézni a focit, nem egy-két meccs alapján, nem óvoda ez.
Nem nevezném károgásnak, de mindenképpen pesszimista gondolat és hatalmas túlzás. "Remény...esélyt sem látok...beérhet a Madrid (úr isten, akkor itt a vég)....begyakoroltság hiánya (ez a legjobb, Barcelonában)..."mess2009 írta:az, hogy a tabella kieső zónájában lévő csapatot nem tudunk megverni mindent elmond, nehéz is mit írni. talán csak arra reagálnék, hogy én a magam részéről nem hiszek olyasmiben, hogy már fél szemmel a Milan meccsre gondoltak...., meg hogy válogatott utáni meccs...., egyszerűen tul van dimenzionálva ez a "fáradtság"..., meg hogy mennyi meccs van a lábában....!alig kezdődött el a szezon!? mitől fáradtak?!
soadroli írta:Úgy néz ki hogy az Atletico se fog nyerni.