Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Meg tudlak érteni, én is majdnem nyúltam a távirányítóért, ebben a szezonban először...shutterisland írta:azt hiszem az első meccs idén, amiről elkapcsoltam.
lehet kikapni, döntetlent játszani, rosszul játszani, vagy akármi, de azt a lélektelen alibifocit, amit ezek játszanak, jelenlegi idegállapotomban nem bírom el.
kivisszük a mezt a pályára, mi vagyunk a barcelona, adogatunk, kis labdás edzés, aztán majd lesz valahogy.
majd szóljatok, ha a csapat próbál focizni is, nem csak lötyögni, és nézni, ahogy 5 pontos hátrányból elhalad mellettünk a real pár forduló alatt.
majd akkor visszakapcsolok.
Elég gyenge kezdő, Alves, Fabregás és Busquets simán befért volna Montoya, Song és Xavi kárára.Gareth Tello írta:Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Bartra Pique Adriano - Xavi Song Iniesta - Alexis Messi Pedro
Pedig reménykedtem abban, hogy Fabregas és Iniesta lesz a középpályán. Na mindegy. Be kell húzni így is.
Hajrá!
"Papíron" igen. De ez több összetevős dolog. Kupameccs ide vagy oda ők menni fognak a Calderónba, ráadásul akkor, amikor még az Atma nem hiszem hogy kipukkant lufi lesz és harcolnak a bajnokságért. Nekünk nagy szerencsénk van, hogy mi az utolsó fordulóban játszunk velük, ráadásul otthon. Akkor már nem hiszem, hogy reális esélyük lenne a bajnokságra és a keretük is totál ki lesz facsarva. Ez tegnap is kijött. Hiányzott egy Koke és Villa, nem tudták őket sehogy pótolni. 13 emberrel nem lehet végigvinni egy szezont 3 fronton. Persze bármi lehet, de reméljük nem fognak annyira foggal-körömmel harcolni hogy az ősellenséget bajnokká tegyék.herlius írta:Az sem mellékes, hogy a sorsolást nézegetve abszolút a Real mellett szólnak most az esélyek.
Ez az okfejtés azért még korai,nem sokkal vagyunk túl a bajnokság felén...Majdha 5meccs van hátra akkor azt mondom...De még 15,maival 16 van...herlius írta:Az sem mellékes, hogy a sorsolást nézegetve abszolút a Real mellett szólnak most az esélyek. Nekünk a main kívül még lesz egy menetünk az Anoeta-ban, a Bernabeuban, az Espanolhoz és a Villarreal-hoz megyünk, ráadásul az utolsó fordulóban pont az Atleticot fogadjuk. A Realnak viszont maradt az Atletico elleni idegenbeli meccs, ezen kívül a Sevilla elleni idegenbeli meccs tűnhet komolyabbnak (bár ha az utóbbi évek eredményeit vesszük, akkor ez nekik egy laza menetnek ígérkezik), illetve a Socieded ellen idegenben, plusz a hazai meccsük ellenünk. És még az a kényelmük is megvan, hogy az utolsó fordulóban az Espanyolt fogadják, ahol borítékolható a nekik megfelelő eredmény. Természetesen bárki ellen benne van a botlás lehetősége, de amíg ősszel a Real így vagy úgy behúzta a neccesebb meccseit a kicsik ellen, addig mi az utóbbi időben ugyanerre nem vagyunk képesek, vagyis nem maradt más lehetőségünk, mint a nehezebb pályákon brillírozni.
Más helyzetben egyetértenék ezzel, most viszont kötelező a győzelem. Sőt. Én azt mondom, hogy ha holnap (ma) nem győzünk, akkor szinte lemondhatunk a ligáról. Az utóbbi 5 bajnokiból csak kettőt tudtunk megnyerni, 2 döntetlen és egy vereség mellett, ami elég rossz mérleg, mert ha csak a levantei elhullajtott 2 pontot nézzük és azt, hogy múlt héten illett volna legalább x-re hozni a meccset, vagy esetleg megverni az Atletico-t akkor is nehéz lenne a helyzet, de így, hogy ezzel a három ponttal is csak felzárkózhatunk, nem engedhető meg több baki. Főleg ha a hétközi kupameccset nézzük, ahol valószínűleg nem kell vért izzadjunk a továbbjutásért, akkor elvárható lenne, hogy a mostani bajnoki akik kezdőként pályára lépnek, a belüket is hajtsák ki a pályán és győzzenek, ha vért izzadva is. Pláne azért is, mert a Sevilla korántsem tartozik idén az élcsapatok közé. Egy középcsapatról van szó, akik az EL-ért hajtanak és közel sem 100%-osak hazai pályán - ahol pl. az Atletico még az idény elején győzött.Capon írta:Sevillában én egy döntetlennek is örülnék jelenleg.
Mindenki ebben látja körülbelül a megoldást aki látja a Barcát mostanában. Sajnos ezeket már nyáron meg kellett volna lépni mert amúgy sem fájdalommentes mikor egy csapat átalakul, hát még ha húzzák-halasszák is.connor írta:A megoldást én egy jobb/tapasztaltabb/szakmailag felkészültebb (akinek ahogy tetszik) edzőben és 2-3 igazolásban látom, taktikai átalakításokkal. Nem forradalomról beszélek, átalakításról ( klasszikus középcsatár, 3 védős rendszer, két vkp., stb. van választék, ahogy alakítható a 4-3-3). Az igazolásokat pedig a kapuson felül értem. Ez persze távozókkal járna, de ha ez a csapat érdeke akkor legyen. Mascherano, Puyol, Sergi Roberto, Tello, Cuenca, Dos Santos pl. simán mehetnek nyugdíjba/máshova. Xavinak pedig a paddal kellene barátkoznia.
Sevillában én egy döntetlennek is örülnék jelenleg.BarcafanTomee írta:Kötelező a győzelem a Sevilla ellen![]()
Nagyon jól jönne egy magabiztos győzelem ezen a nehéz terepen. Helyretehetnének pár dolgot magukban is
Csak akkor nézik az egymás elleni eredményt, ha megvolt mind a két mérkőzés.trey88 írta:Nem egymás ellenit nézik azonos pontszámnál? Mintha úgy rémlene hogy eddig így volt, plusz azért volt nagyon bosszantó a real ellen beszedett utsó perces gól is.