Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026
Azért két gólunkat így is kontrából rúgtuk. Adrianonak nem is az a feladata, hogy gólokat rúgjon. Ennek ellenére beverhette volna a helyzetét, de ez van.Kovbal88 írta:Erről a meccsről inkább nem mondanék semmit, az időjárás miatt.
Amúgy nagyon nem tudunk kontrázni, Adriano meg befejezni, de hát mondom majd egy másik meccsen megnézzük, hogy állunk... de nagyon gyenge teljesítmény volt ez, nem volt itt ekkora különbség
Igazából itt szerintem tévedés történt, mert én úgy olvastam, hogy az összes meccset, tehát a 100 %-át... így gyorsan el is határoztam, hogy félévente egyszer megyek át a másik oldalra maximum, azt is csak akkor, ha valami csúfos vereséget szenved a madridi gárda, vagy éppen egy lesgóllal nyernek az utolsó percekbe.visca el barca írta:jo kis meccs volt, mákunk volt a lesgóllal, meg azzal, hogy nem vertek gyorsan 3-at az elején. bár most egy kicsit szomoru vagyok, mert most olvasom, h meccsek 90%-át elcsalják nekünk a bírók és csak azért vagyunk első helyen.

A madrid nem is olyan rég így nyert bajnokságot,szal azt hiszem nem annyira hiteles a madridiaktól ez...visca el barca írta:jo kis meccs volt, mákunk volt a lesgóllal, meg azzal, hogy nem vertek gyorsan 3-at az elején. bár most egy kicsit szomoru vagyok, mert most olvasom, h meccsek 90%-át elcsalják nekünk a bírók és csak azért vagyunk első helyen.

Meg tudlak érteni, én is majdnem nyúltam a távirányítóért, ebben a szezonban először...shutterisland írta:azt hiszem az első meccs idén, amiről elkapcsoltam.
lehet kikapni, döntetlent játszani, rosszul játszani, vagy akármi, de azt a lélektelen alibifocit, amit ezek játszanak, jelenlegi idegállapotomban nem bírom el.
kivisszük a mezt a pályára, mi vagyunk a barcelona, adogatunk, kis labdás edzés, aztán majd lesz valahogy.
majd szóljatok, ha a csapat próbál focizni is, nem csak lötyögni, és nézni, ahogy 5 pontos hátrányból elhalad mellettünk a real pár forduló alatt.
majd akkor visszakapcsolok.
Elég gyenge kezdő, Alves, Fabregás és Busquets simán befért volna Montoya, Song és Xavi kárára.Gareth Tello írta:Barcelona line-up (official): Valdes - Montoya Bartra Pique Adriano - Xavi Song Iniesta - Alexis Messi Pedro
Pedig reménykedtem abban, hogy Fabregas és Iniesta lesz a középpályán. Na mindegy. Be kell húzni így is.
Hajrá!
"Papíron" igen. De ez több összetevős dolog. Kupameccs ide vagy oda ők menni fognak a Calderónba, ráadásul akkor, amikor még az Atma nem hiszem hogy kipukkant lufi lesz és harcolnak a bajnokságért. Nekünk nagy szerencsénk van, hogy mi az utolsó fordulóban játszunk velük, ráadásul otthon. Akkor már nem hiszem, hogy reális esélyük lenne a bajnokságra és a keretük is totál ki lesz facsarva. Ez tegnap is kijött. Hiányzott egy Koke és Villa, nem tudták őket sehogy pótolni. 13 emberrel nem lehet végigvinni egy szezont 3 fronton. Persze bármi lehet, de reméljük nem fognak annyira foggal-körömmel harcolni hogy az ősellenséget bajnokká tegyék.herlius írta:Az sem mellékes, hogy a sorsolást nézegetve abszolút a Real mellett szólnak most az esélyek.
Ez az okfejtés azért még korai,nem sokkal vagyunk túl a bajnokság felén...Majdha 5meccs van hátra akkor azt mondom...De még 15,maival 16 van...herlius írta:Az sem mellékes, hogy a sorsolást nézegetve abszolút a Real mellett szólnak most az esélyek. Nekünk a main kívül még lesz egy menetünk az Anoeta-ban, a Bernabeuban, az Espanolhoz és a Villarreal-hoz megyünk, ráadásul az utolsó fordulóban pont az Atleticot fogadjuk. A Realnak viszont maradt az Atletico elleni idegenbeli meccs, ezen kívül a Sevilla elleni idegenbeli meccs tűnhet komolyabbnak (bár ha az utóbbi évek eredményeit vesszük, akkor ez nekik egy laza menetnek ígérkezik), illetve a Socieded ellen idegenben, plusz a hazai meccsük ellenünk. És még az a kényelmük is megvan, hogy az utolsó fordulóban az Espanyolt fogadják, ahol borítékolható a nekik megfelelő eredmény. Természetesen bárki ellen benne van a botlás lehetősége, de amíg ősszel a Real így vagy úgy behúzta a neccesebb meccseit a kicsik ellen, addig mi az utóbbi időben ugyanerre nem vagyunk képesek, vagyis nem maradt más lehetőségünk, mint a nehezebb pályákon brillírozni.