Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azért kedves tőle, hogy vezeti a statot, fáradtságot nem kímélve. Nekünk csak a szurkolással kell foglalkoznunk.merx írta:"madridista", köszönjük a statisztikákat, feljegyzéseket, repesek az örömtől, hogy fényt hoztál a fórumba és, hogy olyan dolgokra hívtad fel a figyelmet amiről nekünk köpésünk sem volt remélem mindig itt leszel és segítessz nekünk ezeket észrevenni!!!!!!!!!!! Egy áldás vagy...![]()
![]()
![]()
köszönjük e nagy figyelmedhalamadrid70 írta:2007. Szeptember 19-én, 22:24-kor meglőtte a barca az első szabályos akciógólját...
Gratulálok
Graciás!halamadrid70 írta:Mindenkinek jó éjszakát.Jók voltatok
Rosszul fogalmaztam talán, de a véleményem továbbra is az, hogy Őt nem zavarja túlságosan, ha 1-0ás vezetésnél megállunk.merx írta:"Rijkaard is erre buzdítja őket. "
ezt honnan vetted úgy beszélsz mint aki jelen lenne a megbeszéléseknél, elnézésedet kérem komolyan de ez már túl megy azon hogy te nem szereted rijkaard-ot, ilyet azért ne írj mert ezt nem tudhatod, és kétlem, hogy ilyenre buzdítaná a csapatot, ha így lenne nem két támadót valamint egy kreatív kp-t cserélt volna be![]()
ja és nem hiszem h a második félidőben ráültek volna az eredményre legalábbis az én TV-m nem olyan meccset közvetített
Moderáld magad hombre.Richardinho írta:Ronaldinho bekaphatja...mehet jövőre a Milánba,2 év múlva meg az olimpiakoszbavan ki pótolja szerencsére
Csak egy csöppet tévedtem.lionelmessi19 írta:Most (is) optimista vagyok.
3-0 ide, Henry, Messi, Henry
gólpasszok Dinho, Dinho, Deco
Nagyon pörögni kell a fiúknak.
CSakaBARCA!!!!!