Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Azt mondom, hogy legyen igazad és én is szeretném ha mostmár végre elindulna az a bizonyos "szekér"!Ronaldinho&Barca írta:Titinho! Ahogy gondolod! Persze hogy megoszlottka a meccsek és a szereplések. De én ugy gondolom hogyha azt a lendületes játékot gördülékeny passzokat és szép helyzetből gólokat tudjuk hozni amit hétvégén vagy még jobb játékot akkor.. talán nemlesz gond és még pluszba kezdenek majd szépen lassan visszatérni a sérültek akkor szerintem nemlesz gond.
Henry is elég magabiztossan mozgott már kezdi érezni a játékot nagyon jól. Ami bíztató jel.
Bár a Ranger nem könnyű falat... oylan amerikai foci amit játszanak... de bízok a csapatban hogy legyőzzük őket!!!
Hajrá Barca!!!!
Primitive írta:Nagyon nagyban függ, hogy milyen széles, és hosszú a pálya, tapasztalat! És, nem csak a beadások, és a széljáték miatt... Figyelj, ha szélesebb a pálya, akkor több terület is van a pályán, ergó, nagyobb területet kell befutni. hoszabban lehet indítani, és van egy gyors Messink! + A hátvédek közt nagyobb lesz a távolság a szélesebb pálya miatt, tehát, az egyéni megindulásokat is lehet forszírozni!
Ja nem volt teljesen egyértelmű amit irni akartam, arra is gondoltam a hsz-ben, hogy nem annyira használjuk a széleket, hogy ez fontos legyen! Lehet hogy sokan ugy gondolják itt, hogy ez jó lenne, de Frank ugysem fog változtatni semmit! Kéne távoli bomba is több, mégse lesz, mert nem változtatunk! Ezt már megszokhattuk volna...Rivaldinho írta:Ez baromság... ha fociznál, nagypályán tudnád, h igenis elég nagy köze van pálya zélességének, hoszsának a meccshez...tapasztalatból mondomG-Jay írta:
Szerintem meg semmi köze nem lesz a pálya szélességének a meccs végeredményéhez.
G.
Egyetértek. Már hogy a túrósba ne függne össze? Nagyobb pálya a Barca stílusának kedvez, az ilyen durván bekkelős csapatnak pedig hátrány. Nagyobb területünk lesz, ezáltal a kipasszolgatós játékunk is hatékonyabb lehet, könnyebb megindulni, etc.Rivaldinho írta:Ez baromság... ha fociznál, nagypályán tudnád, h igenis elég nagy köze van pálya zélességének, hoszsának a meccshez...tapasztalatból mondomG-Jay írta:
Szerintem meg semmi köze nem lesz a pálya szélességének a meccs végeredményéhez.
G.
Amúgy tényleg széles pontosabban hatalmas... ugyanis Európa legnagyobb pályája található a Szentélyben! Van egy limit hogy mekkora pályák lehetnek minimum meg maximum értékek és azok között mozoghat de ha jól emlékszem a Highbury volt a legkisebb!!!haze71 írta:Igazad van! A Barca egyébként sem híres a szélek kihasználásáról. Mindent középen próbál erőltetni. Ezért is sikerül néha a kiscsapatoknak kapott gól nélkül megúszni... Abban egyébként sem reménykedem, hogy gólcsúcs születik. Arról sem vagyunk híresek, hogy 3-4 gólos vezetésnél még egy fokozatot kapcsoljunk - felfelé. Az okosok meg azt mondják, hogy tartalékolni kell a következő meccsre. Ki érti ezt?G-Jay írta:Ez milyen már hogy széles a pálya??? Kb 20-an jönnek már ugyan ezzel az érvvelMért kel utánoznimindig a másikat?
Szerintem meg semmi köze nem lesz a pálya szélességének a meccs végeredményéhez.![]()
![]()
G.
Ez baromság... ha fociznál, nagypályán tudnád, h igenis elég nagy köze van pálya zélességének, hoszsának a meccshez...tapasztalatból mondomG-Jay írta:
G.
Igazad van! A Barca egyébként sem híres a szélek kihasználásáról. Mindent középen próbál erőltetni. Ezért is sikerül néha a kiscsapatoknak kapott gól nélkül megúszni... Abban egyébként sem reménykedem, hogy gólcsúcs születik. Arról sem vagyunk híresek, hogy 3-4 gólos vezetésnél még egy fokozatot kapcsoljunk - felfelé. Az okosok meg azt mondják, hogy tartalékolni kell a következő meccsre. Ki érti ezt?G-Jay írta:Ez milyen már hogy széles a pálya??? Kb 20-an jönnek már ugyan ezzel az érvvelMért kel utánoznimindig a másikat?
Szerintem meg semmi köze nem lesz a pálya szélességének a meccs végeredményéhez.![]()
![]()
G.
A szigetországi szurkolók között nagyon sok a huligán és a nagytöbbségük se épp egy IQ bajnok vagy épp kultúrált...merx írta:Márcsak a szurkolóik miatt is megérdemelnek egy veréstremélem több góllal fogunk nyerni, a rangers-nek pont nélkül kell távoznia a nou camp-ból!
FORCA BARCA
MTV1Szakacs írta:Valaki tudja ki kozvetit ?
SOM HI TOTS.
Nem a mai meccsre gondoltam hanem ha mondjuk sérült Zambi meg 1-2 középső védő! mert akármennyire kedvelem én személy szerint Oli-t azért Rafában jobban bízok és azért akkoris nyugodtabb a lelkem amikor Puyol középen tevékenykedik noha nagyszerű mint jobbhátvéd is!Slither írta:felesleges kipróbálni, Puyollal sokkal jobban járunk.