barca99 írta:
Nagyobb területünk lesz, ezáltal a kipasszolgatós játékunk is hatékonyabb lehet, könnyebb megindulni, etc.
Szerintem a skótok, fizikális erőfölényben vannak, már ami a testüket illeti.. úgy értem h szó szeirnt erősebbek fizikailag.. ez nam azt jelenti h mondjuk többet birnka futni, hanem modnjuk test a test elleni küzdelemből ők jönnek ki jobban... erre rendelkeztek be... ez a bunkarfoci, anitfoci... ami ilyen nagy pályán nem jöhet be... nagyobb a pálya , területvédekezésnél 11 embernek egy Nou Camp esetében többet kell futni, messzebb helyezkednek egymástól a játéksosok, nem tudják 100%osan lezárni úgy a területet, mint egy keskenyebb pálya esetében.. effektive többet kell futniuk, és a hézegok is nagyobbak lesznek.. igy úgy gondolom, nem leht nagy rpobléma a meccsel... én csak arra vok kiváncsi, h ha lövünk 1-2-t akkor beállunk e egy tartalékos üzemmódba, v megpróbálnak a közönségnek jáccani, ahogy tegnap a pool... lőttek 3at.. meg is állhattak volna, de nem tették, ezért szeretem az angol focit.. spanyol ilyen szempontból nem anyira jó.. bár vannak kivételek! remélem ez is az lesz!