Néhány dologgal nem értek egyet:
Subinho írta: ↑2022.05.08. 09:32:06
A tegnapi meccs elég közepes volt
Szerintem ez a La Liga színvonalas mérkőzései közé tartozott. Tekintsünk el attól, hogy a 2. és az 5. helyezett játszott. Ez egy nyílt sisakos mérkőzés volt amit mindkét fél igyekezett megnyerni. Gólok, kapufák, helyzetek mindkét oldalon. Mi kell még ahhoz, hogy jónak nevezzünk egy meccset? (Főleg hogy idegenben meg is nyertük)
megtartanám Puigot és Adamat is és többet játszatnám, nem olyan rosszak. Puig nagyon sokat mozgott, kérte a labdát.
Tetszik vagy sem Ronald Koemannak lett igaza. Puig két évvel ezelőtt jobban tette volna, ha elmegy kölcsönbe. Igy két éve alig játszik. A középpályán az n. játékos. Előrébb tart Frenkie, Pedri és Gavi is. De még Nico is előbb kap lehetőséget. Amit én Puig játékán látok az az, hogy a 100% biztos rövid passzokat játssza meg előre, védekezésben pedig észlelhetetlen. Ez nekem kevés.
Adama az első pár meccsén nagyon jó volt, azóta teljesen szürke. Ezzel szemben Dembele pedig kezdi megmutatni a képességeit.
Ferran Torres lassan egy külön téma lesz minden meccsen. Ahogy megérkezett és játékban volt, helyzetek jöttek ki rá, majd gólokat is elkezdett lőni.... majd látványosan visszaesett fejben, fizikailag, nem tudom, de én ebben a szezonban már nem játszatnám, teljesen felesleges. Semmit nem csinál. A 2 hónappal ezelőtti teljesítményéhez képest kb 10%-át nyújtja.
Azt gondolom, hogy a 15 egymás után megnyert mérkőzésnek több következménye van.
Az első és legfontosabb, hogy ott állunk a 2. helyen, és már matematikailag biztos a BL indulás.
A második és egyáltalán nem örömteli, hogy az ebben résztvevő játékosok sorra dőlnek ki. Lásd Piqué és Pedri. De Jordi Alba is minden meccsen a kényszerű csere határán mozog. FT óriási szerepet játszott azokban a sikerekben. Pihenőre lenne szüksége, de van még 3 döntőnek beillő meccs, hogy meglegyen a szuperkupa indulás. Szerintem az játszik, aki futni tud...
De azért necces is lehet ez a 2.hely, mert ha a szuperkupában elver minket pl. a Betis vagy a Madrid, akkor az befolyásolhatja majd a következő hónapok teljesítményét negatívan....
Ezzel a mentalitással a 8. hely lehet a cél. Akkor a nemzetközi kupában és a szuperkupában sem ér kudarc. Ja így nem is nyerhetünk semmit.