2022.10.16. 16:09:37
Nem annyira örülök, Roberto szerintem is kevés Vinihez, talán Koundéval van esély arra is, hogy megoldják.
Én Frenkiet raktam volna középre, Koundét kintre, és Gavit a kp-ra. De így is oké, Gavi frissen beállva még nagyobb lendületet tud hozni, adott esetben. Szeptemberben volt ilyen többször is, csereként, ha jól emlékszem.
Egyébként sztem most is érvényes, ami általában (ameddig nincs Araujo, addig biztos): többet kell rúgni, mint kapni.
Nem az a baj, ha kapunk egy gólt, vagy az egész meccsen akár kettőt. Ha nem rúgunk minimum kettőt, az a nagyobbik baj, mert az ellenfél térfelére koncentráló posztokon a "gála"kezdők és a tartalékok is maradéktalanul elérhetőek.
Kiváncsi leszek, és külön figyelmet fogok szentelni például Lewának, aki véleményem szerint eddig az igazán kulcs meccseken és nagy ellenfelek ellen bőven alulmúlja a minimum elvárhatót is, nem hogy a várakozásokat. Ez persze igaz Raphira és Dembelére is, utóbbira talán még a legkevésbé, de rá is.
"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e."
- József Attila