Remélhetőleg a nagy legendák nyomdokaiba lép
This is just... pic.twitter.com/FxBzTvE62n
— FC Barcelona (@FCBarcelona) July 16, 2025
Maradt volna 1-1? Ugyan miért? Alba kezezése nem volt tizi ugyanis abban a testhelyzetben még próbálta leszorítani a kezét. Ha( tudom “ha”) De jong vagy Ferran belövi azt a 4 százszázalékos helyzetet nincs miről beszélni! Ez az Elcse meg undorítóan ellenszenves csapat! A bírót hagyjuk szokásos Spanyol liga szint! Ami viszont aggasztó azaz, hogy Alves oldalán konkrétan egy ilyen másodvonalas csapat is azt csinál amit akarLG írta: ↑2022.03.06. 19:05:16Kellenek, de idén már nem az első, hogy a játékvezetőnek is megköszönhetjük. Azért az nem reális, hogy majdnem egy éve nem fújtak büntetőt ellenünk. Azért ne legyünk álszentek, lehetett volna bőven néhányat. Én ennek nem tudok tapsolni, inkább maradt volna 1-1.Jack Napier írta: ↑2022.03.06. 18:24:49Kellenek az ilyen kiszenvedett meccsek, sokat számít majd ez a plusz 2 pont a végén.
Kellenek, de idén már nem az első, hogy a játékvezetőnek is megköszönhetjük. Azért az nem reális, hogy majdnem egy éve nem fújtak büntetőt ellenünk. Azért ne legyünk álszentek, lehetett volna bőven néhányat. Én ennek nem tudok tapsolni, inkább maradt volna 1-1.Jack Napier írta: ↑2022.03.06. 18:24:49Kellenek az ilyen kiszenvedett meccsek, sokat számít majd ez a plusz 2 pont a végén.
Ja, látod meg se néztem, milyen poszton játszik, így nyilván nem kell új debütálásra számítani.Cseri írta: ↑2022.03.06. 15:48:24Szép szál(több, mint 1.90cm )montenegrói kapus,tavaly azt hiszem sérült volt.brownieheaven írta: ↑2022.03.06. 15:36:32A 27-es mezszámmal keretbe kerülő Carevicről tud valaki valamit mondani?
Szép szál(több, mint 1.90cm )montenegrói kapus,tavaly azt hiszem sérült volt.brownieheaven írta: ↑2022.03.06. 15:36:32A 27-es mezszámmal keretbe kerülő Carevicről tud valaki valamit mondani? Én eddig nem nagyon találkoztam a nevével, eddig bekerült bármikor is?
Érdekes döntések. Én is nagyobb variálásra számítottam, főleg hátul.
Én a gondot abban látom, ha túl sok játékos lesz a kp-ra, hogy azért Busin kívül mindenki fiatal, ereje teljében, Pedriék gyakorlatilag még gyerekek is, tehát kell a perc hogy folyamatosan egyre többet fejlődjenek. Nyilván nem évi 70 meccs, de túlzottan forgatni sem érdemes szerintem. De ez legyen Xavi (legnagyobb) baja.bence0330 írta: ↑2022.03.06. 08:53:28
Persze, nekem ez szimpatikus lépés, csak nem olvastam róla és meglepett.
És valóban, ez most is nehéz ügy, bár szerencsére még Nico is kap annyit, hogy ne panaszkodhatjon igazán. De ha hihetünk Xavinak, hogy még Puignál is sz@rul érzi magát, hogy nem játszathatja, mert vannak előtte 5-en, akkor én sem tudom, mi lesz Kessié/más érkezésével.Lehet hogy tényleg valami olyan lesz, mint amit Pep csinál a támadókkal manapság, mindenki lehetőséget kap, csak lesznek, akik %-os arányban többet, és így frissen tartja majd egész évben őket a dupla-tripleterhelésben. Végülis mióta Pedri felépült, nagyjából mindenki ugyannyit marad ki a kezdőből Nico kivételével. Gavi tán egy hangyányit többet, de a kora miatt ez jól is van így.
Azért Pep esete más. Egyrészt az angoloknál több kupa van, másrészt tovább vannak versenyben a BL-ben, mint mibence0330 írta: ↑2022.03.06. 08:53:28Persze, nekem ez szimpatikus lépés, csak nem olvastam róla és meglepett.
És valóban, ez most is nehéz ügy, bár szerencsére még Nico is kap annyit, hogy ne panaszkodhatjon igazán. De ha hihetünk Xavinak, hogy még Puignál is sz@rul érzi magát, hogy nem játszathatja, mert vannak előtte 5-en, akkor én sem tudom, mi lesz Kessié/más érkezésével.Lehet hogy tényleg valami olyan lesz, mint amit Pep csinál a támadókkal manapság, mindenki lehetőséget kap, csak lesznek, akik %-os arányban többet, és így frissen tartja majd egész évben őket a dupla-tripleterhelésben. Végülis mióta Pedri felépült, nagyjából mindenki ugyannyit marad ki a kezdőből Nico kivételével. Gavi tán egy hangyányit többet, de a kora miatt ez jól is van így.
Persze, nekem ez szimpatikus lépés, csak nem olvastam róla és meglepett.Sinya22 írta: ↑2022.03.06. 08:07:55Lehet csak forgatni akarja a csapatot. Kp-n így se jut mindenkinek hely, Busi játszik mindig, De Jong is, Pedri is. Gavi-t se nagyon éri meg padoztatni és akkor ott van Nico aki azért kevesebb lehetőséget is kap alapból. Ehhez ha hozzávesszük azt, hogy jön még 1 ember a nyáron, akkor nem tudom hogy lesz megoldva, hogy senki ne lássa kárát, még akkor sem ha Busi játékpercei jövőre nagyon visszacsökkennek. Na de ez más téma![]()
az első mondat ok. a másodikból a bosszantó is elmegy de a ..."egy kisujjnyival sem jobbak nálunk sőt.".. tegyük el a Clássico-utánra. tegnap úgy focizták le a Sociedad-ot hogy azok a végére egy MB III ra zsugorodtak. csak azt remélem, hogy Messiék majd ki igazítják a mellényt.Chino írta: ↑2022.03.05. 22:15:19Lehet álmodozni és délibábokat kergetni, de nem realitás, hogy befoghatjuk a Reált. Azért bosszantó, mert egy kisujjnyival sem jobbak nálunk, sőt. A pechünk, hogy jött a rengeteg sérülés, de leginkább, hogy Xavi későn érkezett.
Ha a Sevillát el tudjuk kapni, ami reális célkitűzés lehet, kisebb csodát viszünk véghez élen Xavival és én Alemanyt is hasonló érdemekkel illetném.
Viszont ehhez először az Elchén kell túljutni, nem szabad lebecsülni, hazai pályán sem hiányzott sok a pontvesztéshez.
Lehet csak forgatni akarja a csapatot. Kp-n így se jut mindenkinek hely, Busi játszik mindig, De Jong is, Pedri is. Gavi-t se nagyon éri meg padoztatni és akkor ott van Nico aki azért kevesebb lehetőséget is kap alapból. Ehhez ha hozzávesszük azt, hogy jön még 1 ember a nyáron, akkor nem tudom hogy lesz megoldva, hogy senki ne lássa kárát, még akkor sem ha Busi játékpercei jövőre nagyon visszacsökkennek. Na de ez más témabence0330 írta: ↑2022.03.06. 00:16:39A főoldali cikkben a kezdő latolgatásánál azt olvasom, hogy Gavi lehet a harmadik támadó Auba és Dembélé mellett, ha Ferran pihenőt kapna. Adamával van valami eszerint? Pihenőt kap? Mert ő eddig azért elé stabil kezdő volt, és szerintem Dembélével sem ütik egymást a francia kétlábúsága miatt.
Kiugrottam inni egyet és mire visszaértem, 3 gól esett 2-3 perc alatt, még ha csak kettő is maradt meg.