2019 után újra jó esély van erre
Fél lábbal már az elődöntőben. ✅ pic.twitter.com/tfyvumqRsR
— EuroBarça (@eurobarcahu) April 9, 2025
Alonso és Bellerin most biztos nem fog játszani. Alba persze lehet, de az interjúban Xavi úgy fogalmazott, hogy lesznek percei, mert úgyis lesznek sérülések...drobika írta: ↑2022.09.03. 10:03:36Valami ilyesmi kezdőt várok én is. Viszont félek, hogy Balde-t egy ilyen meccsen nem fogja bedobni, és Alonso lesz rögvest helyette, vagy Alba. Pedig, teher alatt nő a pálma.visca el barca írta: ↑2022.09.02. 21:09:00Holnapra egy ts balde eg araujo kounde pedri busi gavi dembele lewy raphinha kezdot varok. Jo lenne a sevillat utni, eléggé padlón vannak.
Valami ilyesmi kezdőt várok én is. Viszont félek, hogy Balde-t egy ilyen meccsen nem fogja bedobni, és Alonso lesz rögvest helyette, vagy Alba. Pedig, teher alatt nő a pálma.visca el barca írta: ↑2022.09.02. 21:09:00Holnapra egy ts balde eg araujo kounde pedri busi gavi dembele lewy raphinha kezdot varok. Jo lenne a sevillat utni, eléggé padlón vannak.
Szerintem különösebben senkinek, hasonlóakat mondott már interjúiban is, illetve Piquével is folytatott egy külön beszélgetést, amiben elmagyarázta neki, mik a tervei, ő pedig tudomásul vette.
Ott a cikk végén is, meg már hónapok óta nyílt titok, hogy majd Gavié lesz, ha kap felnőtt szerződést.
Ezzel az üzenettel is talán rácáfol, hogy "nem meri/akarja kirakni a ex csapatársakat" toposzra. Egyelőre úgy tűnik Busi van becsípődve nála, de ilyen ragaszkodásai szinte minden edzőnek van. A kérdés költői, de hol van ez a karakánság Valverdéhez, Setienhez vagy éppen Koemanhoz képest?
Es ki mondta, hogy ki milyen lábas ?1994barca írta: ↑2022.08.29. 10:01:18És mindezt egy meccs alapjàn raktad össze fejben? Nem èrtem továbbra sem ( mint volt “nb”-s focista) hogy mi köze van egy belső vedőnél, h ki milyen lábas? Példákat hiába írok úgy sem veszed figyelembe… nálam Koundé lenne a bal oldali ember (nyakam rà, h lesznek is úgy próbálva) ès még valami alapvetően van mèg egy (számomra) tényező belső védő. (Crhistiensen) aki szintén tud mind 2 oldalt játszani..
És mindezt egy meccs alapjàn raktad össze fejben? Nem èrtem továbbra sem ( mint volt “nb”-s focista) hogy mi köze van egy belső vedőnél, h ki milyen lábas? Példákat hiába írok úgy sem veszed figyelembe… nálam Koundé lenne a bal oldali ember (nyakam rà, h lesznek is úgy próbálva) ès még valami alapvetően van mèg egy (számomra) tényező belső védő. (Crhistiensen) aki szintén tud mind 2 oldalt játszani..
En meg várom ..
Őőőőő... vagy mert Koudé most volt először, és szélső volt, Christensen meg beteg? Persze, Christensen, Koundé és Araujo majd egymást váltja jobboldalt, Garcia marad a stabil ember baloson...
A Milan oldalon már az olimpia után jöttek a hírek, hogy minimum erősen megkörnyékeztük, és onnantól nem akarta aláírni a hosszabbítást. Szerintem ez hamar le volt boltolva, talán még Koeman alatt, és egyértelműen 6-osba akarták hozni. Csak aztán jött Xavi, neki más kell oda, de ha már ingyen ide tudott jönni, nem hiszem, hogy le akartunk tenni róla, pláne, hogy akkor még fogalmunk sem volt, mi lesz nyáron, hisz még ha tervben is volt az eladás, először meg kellett szavaztatni is... szóval semmi biztos nem volt, de egy jó ingyen játékos a zsebben.Sinya22 írta: ↑2022.08.28. 21:32:55Nagyon jó meccs volt, öröm volt nézni főleg Dembelé és Raphinha mozdulatait. Ami számomra kicsit negatívum, hogy Kessie-t egyelőre nem tudom hova tenni, és szerintem ő sem tudja egyelőre milyen rendezvényen van. Ez legyen a legnagyobb gondunk, mert szerintem stabil kezdő sose lesz, de a szerepét sem sikerült belőni, hogy ő most miért is jó ide?Annál kicsit több kell, hogy mer ingyen vót
![]()
10-20 percek alatt egyrészt nem lesz könnyű meggyőzni a többséget másrészt olyan hónapok jönnek és annyi meccs, h hidd el összeáll a kép vele kapcsolatban is.Sinya22 írta: ↑2022.08.28. 21:32:55Nagyon jó meccs volt, öröm volt nézni főleg Dembelé és Raphinha mozdulatait. Ami számomra kicsit negatívum, hogy Kessie-t egyelőre nem tudom hova tenni, és szerintem ő sem tudja egyelőre milyen rendezvényen van. Ez legyen a legnagyobb gondunk, mert szerintem stabil kezdő sose lesz, de a szerepét sem sikerült belőni, hogy ő most miért is jó ide?Annál kicsit több kell, hogy mer ingyen vót
![]()
Ezt az ugrabugrát én is néztem, de nem raktam össze, hogy a címert kerülte ki, azt hittem valami darázs támadta beMessiNeymarSuarez írta: ↑2022.08.28. 21:28:38Napi lol: Araujo inkább a lábát is kitöri minthogy a címerre lépjen:
https://twitter.com/Frenkie_Chief/statu ... 4173811712