2021.04.25. 23:03:48
Jó kis meccs volt, kell az izgalom. Ha már máskor bírózunk, most megemlíteném,hogy nagyon korrekt volt a piros lapnál, szerintem nem mindenki adta volna, pedig jogos volt. Messit párszor majdnem kinyírták,mégsem volt lecserélve és a játékhoz se sokat tett hozzá,szóval pihenhetett volna. Pedrit meg végleg beszürkítettük?
Grizes nagyon jó volt és a mezőnyben is sokat dolgozott,illetve Destet nem egyszer segítette ki. De Jong meg király volt,de ha nem nyerünk,akkor bűnbak lett volna.
ja és Alba, hát nem tudom,egyre jobban sajnálom,hogy Firpo kikerült a csapatból. Tudom,hogy nagyon sok gólpasszt ad,főleg Messinek és van amikor ő nyeri nekünk a meccseket. De máskor meg vele is csak többen vagyunk. Néha elképesztő módon tudja lassítani a játékunkat, különösen fájdalmas pillanatokban. Két okos,gyors támadás is ott halt meg,hogy Albához ért a labda,aki nem előre adta,hanem megállt és Messihez hátrapasszolt. Kiegészítve azzal,hogy nagyokat tud bakizni hátul. Ezt a szintet Firpo is bőven hozza, amikor nem megy Albának igazán jöhetne.