Megérdemelték!
UN DIA DE PARTIT! ❤️ pic.twitter.com/ugs41n0m1T
— FC Barcelona (@FCBarcelona) May 16, 2025
Ezek után már nem vagyok biztos benne hogy meglesz a BL. Hiszen eddig két el clasico alatt csak egy 11es gólunk volt. Ez már figyelmeztető jel, nem szabad félvállról venni a Realt a BL -ben.margarin írta:"Gyerekek! Legyenek boldogok! Csak nyerjük meg a BL-t!"
Nem . Nem én írtam, hogy a BARCA jobban akarta a kupát.dreamY_Y írta:Hehe, nem a kor alapján tettem a megszólitást.lacus9 írta:Nem vagyok papa még hála isten.dreamY_Y írta: Papa, te első félidőben aludtál?
Sajnos az első félidőben is arról szólt a a Real játéka, hogy a labdás embert mindenáron meg kell állítani, ha labdád szerzünk előre kell vágni, majd lesz valami. Ez a mourinho féle taktíka. Reklamálhatsz, de sajnos ez az igaszság.
Ilyenkor az IGAZI foci rajongó arra következtet, hogy a következő ilyen összecsapást nem érdemes nézni, merts ugyis taktika lesz.
Remélem tévedek!!!
üdv Egy foci rajongó
Nem szeretnék Veled vitatkozni a labdarúgásról, biztosan jó vitapartner lennél de semmi erőm hozzá, ezért csak egy dologba szeretnék belekötni:
Azt irtad, a Barca jobban akarta a kupát. Ez szerintem nagyon nem igy van, a Real küzdött, szivét lelkét kitette a csapat nagyrésze mig nálatok ezt csak pár embernél láttam.
úgy gondolom Pepe nem érdemelt sárgát amikor megkapta, a rácsúszásért kellett volna neki felmutatni. szerintem a bajnokin sokkal keményebb volt, mint ma.szted Pepe megérdemelten fejezhette be a meccset? vagy Arbeloa?
Rosszul áttad nálunk senki nem akart...(kis tulzással)dreamY_Y írta:Azt irtad, a Barca jobban akarta a kupát. Ez szerintem nagyon nem igy van, a Real küzdött, szivét lelkét kitette a csapat nagyrésze mig nálatok ezt csak pár embernél láttam.
Hehe, nem a kor alapján tettem a megszólitást.lacus9 írta:Nem vagyok papa még hála isten.dreamY_Y írta:Papa, te első félidőben aludtál?lacus9 írta:A labdarugás szégyene ez a mourinho.
A BARCA végig jobb volt, jobban megérdemelte volna a győzelmet!
.
Sajnos az első félidőben is arról szólt a a Real játéka, hogy a labdás embert mindenáron meg kell állítani, ha labdád szerzünk előre kell vágni, majd lesz valami. Ez a mourinho féle taktíka. Reklamálhatsz, de sajnos ez az igaszság.
Ilyenkor az IGAZI foci rajongó arra következtet, hogy a következő ilyen összecsapást nem érdemes nézni, merts ugyis taktika lesz.
Remélem tévedek!!!
üdv Egy foci rajongó
Nem vagyok papa még hála isten.dreamY_Y írta:Papa, te első félidőben aludtál?lacus9 írta:A labdarugás szégyene ez a mourinho.
.
ez így van ahogy írtad....és gratulálokBuitre írta:nézzétek, azt nem mondhatjátok, hogy rajtatok kívül az ellenfelekkel szemben bunkerfocit játszunk. Halomra lőjjük a gólokat a BL-ben, a bajnokságban is csak ti előztök meg. Igen, ellenetek csípünk-rúgunk-harapunk és fát vágunk, ha kell. Nem várhatjátok el, hogy mennyünk a vágóhídra, mint ősszel. Igen, most ti vagytok a jobb csapat, de ma én is úgy érzem, hogy jobban akartuk a győzelmet.
eszembe nem jutna kötözködni, de felteszek neked egy kérdést: szted Pepe megérdemelten fejezhette be a meccset? vagy Arbeloa?Buitre írta:nézzétek, azt nem mondhatjátok, hogy rajtatok kívül az ellenfelekkel szemben bunkerfocit játszunk. Halomra lőjjük a gólokat a BL-ben, a bajnokságban is csak ti előztök meg. Igen, ellenetek csípünk-rúgunk-harapunk és fát vágunk, ha kell. Nem várhatjátok el, hogy mennyünk a vágóhídra, mint ősszel. Igen, most ti vagytok a jobb csapat, de ma én is úgy érzem, hogy jobban akartuk a győzelmet.
Papa, te első félidőben aludtál?lacus9 írta:A labdarugás szégyene ez a mourinho.
.