Tocy írta:Pique will be available to play the Super Cup game against Real Madrid on Sunday. A decision on Busquets will be made later.
Tehát Pique mindenképp játszhat, Busquets kérdőjeles. Szerintem Alves játszik, tehát: valdes-alves,pique,abidal,adriano-busquets/masch,thiago/keita,iniesta-pedro,messi,villa. szerintem xavi nem kezd, pep azt mondta semmi kockázatot nem vállal vele kapcsolatban. én továbbra is azt mondom, hogy inkább keita fog kezdeni, mint thiago...
Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Coentrao, Ozil, Cristiano y Benzema.
Ez pedig a madridi kezdő, helyrejött Ramos.
Na most a mi kezdőnkkel az a gáz, hogy eleve fájdalommal játszott Piqué, és izomtúlterhelés miatt sérült le akkor engem nem érdekel ez az egész bohóc kupa, inkább ne sérüljön le.
Így állnék fel: VV- Alves, Mascherano, Abidal, Adriano - Busquets, Iniesta, Thiago - Pedro, Messi, Villa.
Busquets biztos hogy játszani fog, nincs komoly baja. Pep lehet hogy berakja Keitát, és akkor vagy Thiago kerül ki, vagy Iniesta egy sorral feljebb.
De szerencsére jó az orvosi stáb, én bízom bennük, és kellemes meglepetés lenne ha még Piqué és Xavi is hozzáverődne a kezdőhöz.
Meg Alexis csereként
Szerk.:
Apró képzavar