Újraalkották a legendás képet!
Making history together pic.twitter.com/zIRPjawsLO
— FC Barcelona (@FCBarcelona) January 12, 2026

jah így más, kösz a pontosítástdaffy írta: a helyrejött túlzás,elkezdte a normális edzéseket
eredetileg nemK900 írta: Coentrao nem védő????
Nem kifejezetten, bár sokat játszott főleg az elmúlt idényben szélső hátvédet, de akkor is azt a támadó fajtát. A szélen a pálya bármely részén bevethető.K900 írta:Coentrao nem védő????
Coentrao nem védő????Fecooo írta:Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Coentrao, Ozil, Cristiano y Benzema.
Ez pedig a madridi kezdő, helyrejött Ramos.
a helyrejött túlzás,elkezdte a normális edzéseketFecooo írta:ki gondolta volna, nagyon meglepődtem...Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Coentrao, Ozil, Cristiano y Benzema.
ki gondolta volna, nagyon meglepődtem...Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Coentrao, Ozil, Cristiano y Benzema.
Casillas, Ramos, Pepe, Carvalho, Marcelo, Xabi Alonso, Khedira, Coentrao, Ozil, Cristiano y Benzema.Tocy írta:Pique will be available to play the Super Cup game against Real Madrid on Sunday. A decision on Busquets will be made later.
Tehát Pique mindenképp játszhat, Busquets kérdőjeles. Szerintem Alves játszik, tehát: valdes-alves,pique,abidal,adriano-busquets/masch,thiago/keita,iniesta-pedro,messi,villa. szerintem xavi nem kezd, pep azt mondta semmi kockázatot nem vállal vele kapcsolatban. én továbbra is azt mondom, hogy inkább keita fog kezdeni, mint thiago...

Miért is vagyunk lemaradva?cyrax írta:Hát eléggé le vagyunk maradva a felkészülésben, a Real meg vért fog inni a meccs előtt. Sanszos, hogy ezt a kupát behúzzák majd. Előre látom a sok realmakit, ahogyan majd fröcsögve korszakváltásról vizionál és fikázik ezerrel.
Azért nehogy azt gondoljuk hogy a sggén veszi a levegőt, egy félidőt játszott is a franciák ellenTocy írta:Szerda van, vasárnap lesz a meccs, és eddig két átmozgató edzésen van túl, jelenleg pedig a chilei válogatottal van. Tehát csütörtök-péntek-szombaton edzhet...ezek alapján szerintem nem, nem jöhet szóba kezdőként.18Barca99 írta:Sánchez semmiképp sem jöhet szóba kezdőként? :O

miután ilyen stílusban beszélsz,meg is érdemelnédcyrax írta:Hát eléggé le vagyunk maradva a felkészülésben, a Real meg vért fog inni a meccs előtt. Sanszos, hogy ezt a kupát behúzzák majd. Előre látom a sok realmakit, ahogyan majd fröcsögve korszakváltásról vizionál és fikázik ezerrel.
Szerda van, vasárnap lesz a meccs, és eddig két átmozgató edzésen van túl, jelenleg pedig a chilei válogatottal van. Tehát csütörtök-péntek-szombaton edzhet...ezek alapján szerintem nem, nem jöhet szóba kezdőként.18Barca99 írta:Sánchez semmiképp sem jöhet szóba kezdőként? :O
Szerintem mindenki ott lesz,még ha esetleg páran csak a padon fognak kezdeni.Szerintem Alves kezdeni fog,és Adriano is,mert valószinüleg Abidal középen játszik majd.A középpályán szerintem Xavi kezd,bár így hogy úgy kell összedrótozni,inkább beraknám Thiagot,de ezt el is felejthetjük.Elöl Messi valószinüleg kezd,én mondjuk nem játszatnám végig,behoznám a helyére Sanchezt,lehet hogy egy kicsit őrült ötletnek tűnik,de így mindketten játszanának,és nemkéne 1 hét edzéssel végigtolni 90 percet.MessiFan írta:Várhatóan kik nem lesznek ott a szuperkupán?

Én már nem merek biztosat írniMessiFan írta:Várhatóan kik nem lesznek ott a szuperkupán?
én semmi képp...MessiFan írta:Várhatóan kik nem lesznek ott a szuperkupán?